Buna,povestea mea incepe cam asa:in urma cu 4-5 ani am cunoscut un barbat,pana acum 5 luni ne vedeam de cateva ori pe an intamplator la prieteni comuni,fiecare avem cate un copil din relatiile anterioare,iar de jumatate de an a inceput sa vina la mine mai des,mai doarme si la mine uneori imi face cadouri,ma ajuta la treburi casnice,imi da sfaturi.....iar eu am cam inceput sa simt ceva pt el;intr-o zi i-am spus ca as vrea si eu sa am o relatie serioasa dar nu i-am aratat ca m-am referit strict la elsi mi-a spus ca nu e bine sa grabesc lucrurile,sa le las sa decurga de la sine;el nu are pe nimeni ca iubita si nici eu nu am iubit....voi ce credeti ca este aceasta relatie iubire sau doar o prietenie? ![]() ![]() ![]() |
||
barbie Postat pe 15 August 2011 23:44 |
||
---|---|---|
pai daca numai doarme atunci cand e la tine, ar putea fi oarecum prietenie... sau ce stiu io de ma bag...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 August 2011 23:52 |
||
eh bine...avem si relatii sexuale..adica facem exact ceea ce face un cuplu....eu totusi cred ca ii e teama de esec...si in pat e foarte frustrat isi face griji ![]() ![]() |
||
|
||
barbie Postat pe 16 August 2011 00:04 |
||
hai ca-ti spune garbo acu' tot ce sa faci... ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 16 August 2011 00:08 |
||
![]() ![]() |
||
barbie Postat pe 16 August 2011 00:09 |
||
in primul rand ... nu mai sta pe garbo si fugi langa el in pat.... ![]() |
||
cricat Postat pe 16 August 2011 00:16 |
||
asa cri ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 16 August 2011 00:22 |
||
si sfaturile unde sunt mai copii? ![]() ![]() |
||
barbie Postat pe 16 August 2011 10:50 |
||
tanti, dumneata iei sfaturi de la copii? ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 16 August 2011 10:53 |
||
pai, ea n-a ajuns inca nici la stadiul asta! nu vezi ca e barbie si, in consecinta, ca-i din plastic si asta o face sa creada ca-i fantastic? ![]() ![]() |
||
esme Postat pe 16 August 2011 11:01 |
||
esme, tocmai...am vazut...altfel nu intrebam...nimic... ![]() nici nu m-as obosi cu mai mult...eventual cu "casuta din oala" in cel mai bun caz... ![]() |
||
dor72 Postat pe 16 August 2011 11:07 |
||
daca nenea Ken a inceput sa 'doarma' pe la tine dupa 4,5 ani....o sa se implice serios peste vreo 8 (ani). si e si frustrat....deci, poate da inapoi, peste vreo 5 (ani) ![]() |
||
ufishor Postat pe 16 August 2011 11:15 |
||
![]() pai nu zice papusa asta ca nici in pat nu e prea, prea...nici nu doarme, nici nu...de prea multa grija....e prea crispat... ![]() in cativa ani, nici pastilele nu-l mai ajuta... ![]() |
||
dor72 Postat pe 16 August 2011 11:19 |
||
eu il inteleg...barbie nu mi-a placut niciodata....traiasca Aradeanca!!! ![]() ![]() |
||
ufishor Postat pe 16 August 2011 11:26 |
||
relelor care sunteti ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 16 August 2011 11:27 |
||
jeanette, de ce te grabesti la scris....ai vrut sa zici, "realiste" nu rele...stiu eu.... ![]() |
||
dor72 Postat pe 16 August 2011 11:28 |
||
asa , asa ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 16 August 2011 11:31 |
||
![]() ![]() |
||
barbie Postat pe 16 August 2011 16:32 |
||
De la: barbie, la data 2011-08-16 00:04:45eh bine...avem si relatii sexuale..adica facem exact ceea ce face un cuplu....eu totusi cred ca ii e teama de esec...si in pat e foarte frustrat isi face griji daca u crezi ca ii este teama de esec...trebuie sa ai ceva timp la dispozitie si rabdare sa treaca peste ...dupa cum povestesti, e ok...si sa va fie de bn! Parerea mea: esti intr-o relatie cu un barbat care ii e "frica", deci trebuie sa-i arati ca nu-si au rost temerile in relatia voastra... Nu presa situatia, lasa lucrurile asa cum a spus si el...si, ca in toate cazurile de gen, o sa vina si raspunsul tuturor intrebarilor tale... ![]() gata...ti -am dat un raspuns....nu fi nervoasa... ![]() |
||
madita Postat pe 17 August 2011 13:38 |
||
ceva mai concret?totusi.... | ||
barbie Postat pe 19 August 2011 16:43 |
||
![]() |
||
Mielutza Postat pe 19 August 2011 16:54 |
||
De la: barbie, la data 2011-08-19 16:43:49ceva mai concret?totusi.... Pai eu zic ca-i clar! Tu, ca majoritatea femeilor, vrei stabilitate, ai dori sa ,,legalizezi" aceasta relatie mai repede dar el mai cerebral, abia scapat dintr-o alta relatie, poate pastreaza inca amintiri nu prea placute, inca tatoneaza terenul. Vorba aceea , dupa ce s-a fript cu ciorba... |
||
SAL Postat pe 19 August 2011 17:12 |
||
......fapt pt care trebuie sa ai rabdare...e simplu | ||
madita Postat pe 19 August 2011 17:14 |
||
E un inceput....Nu forta lucrurile.... | ||
constance Postat pe 19 August 2011 17:19 |
||
draga mea, nu vreau sa te dezamagesc, cred ca numai tu iubesti Eu am patit asa ceva, situatie aproape identica(el nu are copii, eu am un baietel)Aceeasi situatie a durat 3 ani oana cand i-am spus ori , ori.Ne-am casatorit, nunta fastuoasa tot tacamul.Dupa 3 ani (deci 6 in total) de la nunta(am avut parte de cele mai urate zile din viata mea) stii ce mi-a zis?El nu este pegatit ptr. o casatorie, eu l-am fortat> i-am spus simplu pleaca(locuiam la mine acasa)Am stat despartiti 6 luni acum o luna s-a intors dar este mai rau decat inainte.Ai grija ce faci nu-ti doresc sa patesti ca mine, lasa zilele sa curga,Barbatii nu se maturizeaza niciodata, nu au creierul suficient de dezv.Cand ajung la maturizare e prea tarziu devin senili sau se prefac!Bafta,tine-ma la curent!!!!!!! ![]() |
||
garbo084823 Postat pe 27 August 2011 19:29 |
||
in ultima saptamana nu a dat decat un singur telefon,la mine nu a mai venit pe motiv ca el nu vrea momentan o relatie serioasa cu mine si nici cu alta si ca ar fii bine sa luam o pauza....incerc sa fiu cat se poate de indiferenta si rece pana se gandeste ce are de facut k stiu k indiferenta doare groaznic sui de aceea nu vreau sa ii mai arat ca simt ceva pt el poate as chiar va iesi ceva frumos....cam atat | ||
barbie Postat pe 28 August 2011 21:50 |
||
da...da...asteapta sa se hotarasca el...doar ca el a fost foarte clar, nu vrea o relatie cu tine, cu alta, cu linda evanghelista, ori cu ivana trump da' sa hotarasti TU ce vrei, nu ar fi mai simplu? zic si eu... anyway, care parte a propozitiei "nu vreau o relatie cu tine" nu ai inteles-o? |
||
michelle_ Postat pe 28 August 2011 21:58 |
||
din ciclul no pain, no gain.... ![]() poate daca "doare groaznic" va iesi "ceva frumos", cine stie..... |
||
quasaria Postat pe 28 August 2011 22:01 |
||
nu stiu, Q...poate-s eu defecta... in veci nu am sa inteleg ce mai asteapta cineva, de la altcineva care ii spune pass ce mai asteapta? sarbatorile de iarna? uraganu' katrina? |
||
michelle_ Postat pe 28 August 2011 22:04 |
||
asteapta ziua de ieri.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 28 August 2011 22:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
A reintoarce un barbat sau nu? | 2 | De la: Melanie 19 Octombrie 2009 16:45 |
Despre "inteligenta" | 156 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 13:39 |
Barbatii gemeni | 28 | De la: estela 24 Iunie 2010 04:37 |
|
||
Inocenta unei femei | 113 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:53 |
puterea gandului | 100 | De la: tymbark 2 Iulie 2010 14:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9