garbo | ||
nuti_vio Postat pe 8 Septembrie 2011 20:07 |
||
---|---|---|
Nu am plecat nicaieri... aici sunt numai ca am fost nitel dezamagita! Dar... mi-am revenit repede cand am auzit ca e rostul de ras! Bine v-am gasit... eu bantui de mult pe forumul asta insa ma multumeam sa citesc. Dar. In seara asta mi-am facut curaj si am incasat-o putin, dar o meritam |
||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 20:13 |
||
las ca te tabacesti putin...si chiar o sa iti placa... bine ai venit daca ai incasat, nu fi zgarcita...da si tu... |
||
|
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 20:17 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-09-08 20:07:24Mirela....nu stii de gluma? Da... stiu cum sunt forumistii de aici...doar am vechime! Nu sunt suparata, chiar ma simt excelent..am o cafea in fata, castile pe urechi si dau din cap pe ritmul muzicii |
||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 20:26 |
||
pune muzica mirela...si pentru noi! nu fi egoista!! |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Septembrie 2011 20:47 |
||
Pune colega-mea Madalina acum ptr toata lumea. Are si ea un 69 in coada la fel ca tine. | ||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 20:54 |
||
si unde pune? ea le pune "la toti"? pai atunci ...sa ne puna si noua....nu eugenia? a dracu' cifra...la toate va place saijnoo... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 20:56 |
||
inseamana ca a atins perfectiunea.... | ||
Eugenia69 Postat pe 8 Septembrie 2011 20:56 |
||
Da, da ...cica numai fericire i-a adus cifra magica. Acum vb cu ea si va saluta. Da ea e cu ,, pusu' '' in seara asta |
||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:03 |
||
e cu pusu...povestilor... ca io una n-am simtit nimic nimicut.... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:07 |
||
Ma simt excelent aici si nu am sa mai plec .... numai ca nu am aflat cum e cu bataia.....e rupta din rai sau nu? Sa stiu ce-i pregatesc sotului.... Si ptr voi toti chiar daca nu ascultati am rugat-o pe colega sa ,,puna'' o melodie pe care eu o iubesc... ptr voi toti! |
||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:17 |
||
Am ascultat si eu un pic... Prima impresie? Nu stiam ca dictia este facultativa atunci cand prezinti o emisiune la un post de radio. |
||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2011 21:18 |
||
anakin, fir-ar el al dracu de bac' ca ne-a lasat sechele... mirela , nu te grabi sa te indragostesti...sa nu suferi prematur... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:22 |
||
da! de unde! pana unde.... | ||
Eugenia69 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:23 |
||
de la prima sesiune si pana la a doua...de anu' asta.... | ||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:26 |
||
Stai sa vezi tu sechele pe aia care l-au dat.. si l-au lasat acolo | ||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2011 21:27 |
||
Anakin ...nimic nu ierti... ...asta e prima mea impresie ...dar s-ar putea sa ma insel. |
||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:28 |
||
anakin , stii foarte bine ca in viata trebuie sa fii pregatit sa mai si pierzi... mirela, mai bine lasa-l...ca-i mai tare-n clanta decat douajde muieri....( da are dreptate) si apoi, unde ai vazut tu barbati iertatori? unde trebuie sa intram sa va auzim? |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:31 |
||
cam mult ne rugam de ea sa 'puna" o amarata de melodea hai mirela...aici ...unde va auzim...ai ratat stirea asta! |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:35 |
||
anakin, zi-ne tu...ca pe mirela vad ca ai intimidat-o... | ||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:36 |
||
Mirelus, ca sa te iert, sa ne spui cand ai tu emisiune, ca sa te ascultam. In plus, doresc sa imi inserezi acolo o piesa ce imi place mie (se incadreaza mult prea bine in ceea ce transmiteti). http://www.youtube.com/watch?v=Xuz94ZIPfJk Ca idee, remarca despre colega ta am facut-o ca si unul care a lucrat in radio. Dor, vezi ca fata a pus linkul pe pagina precedenta. |
||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2011 21:37 |
||
Bre, Mirelo! Mai fatuca moshului!... Pai dreaq te puse sa intri si matale direct pa toapicu' asta cu cafteli si dat la gioale? Cum naiba sa nu ti-o iei, ha? Bine, nu garantez ca daca intrai pa alt toapic, nu ti-o luai, da' orishicat... |
||
Thor_again Postat pe 8 Septembrie 2011 21:39 |
||
modestule care esti.... si profitor....esti barbat, nu poster.... macar bine ca ne-ai pus-o tu...sa nu ramanem in stand by toata seara... moshule, p-aci m-am referit la anakin...sa nu ma scoti iar vinovata... ca...tu cum apari...drept la gioale... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:40 |
||
Anakinu, carnitza proaspata, ha? Ca botezu' vaz ca-l primi deja | ||
Thor_again Postat pe 8 Septembrie 2011 21:40 |
||
Ce sa fac si eu, batrane! ma simtesc inspirat de titlu, deh.. Stii ca imi place sa impart divinitatea .. pe bucati. |
||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2011 21:42 |
||
taie-le si tu mai micute.... ca dai niste hapuri...de le ramane oamenilor in gat.... nu toti e cu gura mare...si nu toti pot sa inghita asa de usor... ce sa mai mestece ce le dai.... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:45 |
||
oh, yeaaah! divinitate - divinitate, da' sa-mi lasi si mie, ca as avea si io ceva de impartit. fa-le tu incalzirea, ca din corzi ii culeg io. cu alte cuvinte, tu cafteste-i, ca-i adun io cu farasu' da' Mirelusha vaz ca-i fata ca lumea, iote, va puse si muzici. |
||
Thor_again Postat pe 8 Septembrie 2011 21:45 |
||
Anakin, nu suntem profesionisti... facem asta de placere. Avem doi ani de cand emitem ... Eu sunt experta in balbute... am emotii si acum, dupa aproape 3 ani de radio. Dar asta e... iubesc ceea ce fac ... si daca mai gresesc..imi asum greselile. Apropo de greseli...sunt plina de cucuie |
||
Mirela37 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:46 |
||
ei lasa mireluta...eu si acum ma inrosesc....si nu-schiar asa batrana ca thor | ||
Eugenia69 Postat pe 8 Septembrie 2011 21:49 |
||
radeti, radeti...da muzichia ce se canta amu...imi place... hai, la dans...lasati barfele, tzatzelor care sunteti.... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Daca nu stiati ca barbatii nu isi cumpara haine de la second hand | 97 | De la: dor72_ 26 August 2011 23:47 |
hy | 8 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:48 |
Fosta sotie | 98 | De la: garbo065070 7 Martie 2012 02:14 |
|
||
b�rba�i nepricepu�i sau femei frigide....s� vedem | 880 | De la: neculanic 26 Decembrie 2009 14:34 |
Cum poti iubi din nou?Ca prima data? | 106 | De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară