normal ca lui ii va conveni situatia,una in plus,si tanara, nu strica niciodata; esti roata de rezerva! las-o balta,nu te mai lamenta,daca vrei sa plangi, plangi dupa timpul pierdut; gandeste-te doar ca peste 10 ani tu vei fi o tanara super(daca te straduiesti sa iti revii),iar el un bosorog de bosorog, de 60 de ani; nu ti-a suras ideea de a avea o relatie cu un tip de varsta apropiata? 50 de ani?-au picat toate subansamblele!!! cea mai buna metoda e cea radicala:azi a fost, de maine nu mai stiu cine e! |
||
zwillinger Postat pe 4 Septembrie 2011 16:44 |
||
---|---|---|
amnezie totala frate! n-ai vazut asa ceva! | ||
alfheim Postat pe 4 Septembrie 2011 18:29 |
||
De la: aleivan, la data 2011-08-31 23:42:13Briana G Lasa-l in urma. Stiu ca persoanele care nu tin la noi ne atrag cel mai tare. Cel putin la mine asa a fost. Ce stima de sine??? Daca iubesti ..iubesti si gata. Chiar daca esti respins, continui sa raspunsi ASAP la orice chemare. E ca un drog. Dar o sa reusesti. Timpul repara totul. Chiar si inimile frante.Trust me! |
||
|
||
alba Postat pe 5 Septembrie 2011 17:26 |
||
da' chiar! al dreaq el de self-esteem, ca prea e supraestimat | ||
michelle_ Postat pe 5 Septembrie 2011 18:53 |
||
Draga mea, Tot ce ni se intimpla are un motiv, e posibil sa nu-l intelegem imediat, poate trece chiar mult timp pina sa ne luminam, dar cu siguranta nu vom ramine in ceata toata viata. Acum e momentul sa mergi mai departe, e timpul sa inchei acest capitol si sa te bucuri de tot ce ai invatat din el. Incearca sa te detasezi un pic de situatie, incearca sa fii pentru o clipa doar observator si atunci vei gasi si rezolvarea problemei. Trebuie sa iei partea buna a lucrurilor ai avut norocul sa iubesti si sa fii iubita. Altii nu au norocul asta toata viata! |
||
RazaDeLumina Postat pe 6 Septembrie 2011 13:17 |
||
daca mai citesc o data "draga mea", ma apuca criza din golf | ||
michelle_ Postat pe 6 Septembrie 2011 13:30 |
||
De la: aleivan, la data 2011-08-21 19:55:59...cat adevar din pacate poate cuprinde o astfel de fraza....Am doar 22 de ani, pentru altii prea tanara iar pt unii inca tanara. Povestea pe care vreau sa o impartasesc cu voi nu e cu happy ending, momentan, poate mai tarziu am sa inteleg ca tot ce mi s-a intamplat a fost doar spre binele meu....astept cu nerabdare clipa aceea!!BUNA! ZCUZA-MA CA TI SPUN DAR NU ESTI INTREAGA LA MINTE,CIND TE AI INTRAT IN VIATA LUI SI AI AFLAT CA EL SA DESPARTIT DE SOTIA LUI DIN CAUZA INFIDELITATII ,TU NU TE AI GINDIT CA POATE FACE LA FEL SI CU TINE! E LOGIC E CA E UN AFEMEIAT,SI NU MERITA IUBIT...PAREREA MEA ESTE SA TI CAUTI UN LOCUSOR SI SA PLECI DE ACOLO CA TE INJOSESTI PREA MULT SI INCA CEVA NU POTI SA-L UITI DACA VEI STA SUB NASUL LUI ACOLO MAI ALES CA ESTE SI CU,,EA,, SA LE MAI FACI SI MENAJUL ,,,,,HMMM CHIAR NU ESTI INTREAGA ! PLEACA CIT MAI REPEDE CA AI TIMP DE IUBIRE TOATA VIATA ,ESTI TINARA SI MAI AI TIMP. AI SA VEZI CA VEI UITA DACA PLECI,,,MULT NOROC |
||
garbo077921 Postat pe 6 Septembrie 2011 22:39 |
||
E intr-adevar foarte greu sa poti renunta!Doare.......,dar fugi cat mai departe,nu-ti distruge viitorul si tineretea.Vei vedea mai tarziu ca nu s-a meritat sa suferi.Capul sus si inainte!!!! | ||
garbo105616 Postat pe 6 Septembrie 2011 22:47 |
||
In citat este vorba despre durerea iubirii simtita pentru o persoana de sex opusa si nu este vorba despre durerea provocata de pierderea definitiva a unei persoane dragi din viata noastra. Nimic nu poate fi mai dureros pe lume decat parintii sa-si piarda copilul, din nefericire stiu asta, mi-am pierdut o sora. Nimic nu poate compensa aceasta durere!!! | ||
aleivan Postat pe 6 Septembrie 2011 23:25 |
||
oooo, doamne. Tu ai 22 de ani iar el 55. Si te mai intrebi ce sa faci? Super. Iti controleaza mintea, inima.....pe tine toata. Crede-ma ai devenit slaba. Un barbat la anii astia are f f multa experienta in materie de femei. Va folosi asta cu tine pt ca stie k merge, se poate juca cu mintea ta cum vrea el. Nu zic ca nu-l iubesti, in sinea ta il iubesti, dar el dupa cum jongleaza cand cu tn, cand cu altele.....ma indoiesc. Pt el, din ce-mi dau seama esti o simpla distractie, de care poate beneficia oricand pentru ca depinzi material de el. Crede-ma va profita de asta la maxim, iar cand nu se va mai putea.....urmatoarea. Sa dea domnul sa nu am dreptate. | ||
zack Postat pe 7 Septembrie 2011 09:34 |
||
De la: michelle_, la data 2011-09-06 13:30:15daca mai citesc o data "draga mea", ma apuca criza din golf dar pe mine! |
||
suparata Postat pe 7 Septembrie 2011 09:53 |
||
Michelle, pot sa spun si aici "femeie, iarta-l?" | ||
anakin Postat pe 7 Septembrie 2011 10:03 |
||
De la: aleivan, la data 2011-09-06 23:25:19In citat este vorba despre durerea iubirii simtita pentru o persoana de sex opusa si nu este vorba despre durerea provocata de pierderea definitiva a unei persoane dragi din viata noastra. Nimic nu poate fi mai dureros pe lume decat parintii sa-si piarda copilul, din nefericire stiu asta, mi-am pierdut o sora. Nimic nu poate compensa aceasta durere!!! Citatul l-a intzeles toata lumea doar ca pentru cei care au trecut prin adevaratele suferintze (asha cum ai trecut shi tu), durerea asta li se pare floare la ureche. De aceea am facut nishte comentarii mai ... dure, daca le pot numi asha. |
||
carcotasha Postat pe 8 Septembrie 2011 00:16 |
||
Dar la situatia inversa s-a gandit cineva? E o moda sa se spuna ca toate relele sunt din cauza barbatilor. Repet: s-a gandit cineva ca majoritatea relelor se datoreaza femeilor si sunt facute de ele? Pot da zeci de exemple. | ||
garbo223169 Postat pe 12 Septembrie 2011 12:36 |
||
ei, ash! doar "s-a demonstrat shtiintific" ca berbatii este porci si bagabontzi! | ||
Thor_again Postat pe 12 Septembrie 2011 12:39 |
||
he he..,si dupa ce a demonstrat asta..,"savantul" a fost operat pe creier.. | ||
roby_cado Postat pe 12 Septembrie 2011 15:17 |
||
asta, in urma unei operatii de schimbare de sex.... ca trebuia sa corespunda noului statut...din toate punctele de vedere... |
||
dor72_ Postat pe 12 Septembrie 2011 15:33 |
||
Carstea..?,schimbare de sex..?,fugi bre d'aci.. |
||
roby_cado Postat pe 12 Septembrie 2011 15:35 |
||
haidi mai, pai daca-i asa nedemn, la ce-l mai iubesti?? frate, unele zici ca-s chioare! sau oi fi io prea rationala? cine stie!? |
||
zambila Postat pe 12 Septembrie 2011 15:54 |
||
roby, vorbeam de "savantul tau"... | ||
dor72_ Postat pe 12 Septembrie 2011 16:32 |
||
parca vad ca ajung la vorba lu' zweig | ||
elodia Postat pe 12 Septembrie 2011 17:44 |
||
cu tot cu ceapa... |
||
dor72_ Postat pe 12 Septembrie 2011 17:57 |
||
irinuco, vino mama ca avem ceva de devorat | ||
elodia Postat pe 12 Septembrie 2011 17:58 |
||
io cred ca s-a maritat... | ||
dor72_ Postat pe 12 Septembrie 2011 18:02 |
||
Irinuca........http://youtu.be/aPhptBZw7xE | ||
nuti_vio Postat pe 12 Septembrie 2011 18:05 |
||
De la: dor72_, la data 2011-09-12 16:32:32roby, vorbeam de "savantul tau"... eu la fel.. |
||
roby_cado Postat pe 12 Septembrie 2011 18:29 |
||
la intrebarea : De ce inca il mai iubesc? nu am gasit inca raspunsul si nici nu imi mai foloseste la ceva, ma intereseaza cum sa fac sa nu il mai iubesc |
||
aleivan Postat pe 12 Septembrie 2011 20:31 |
||
vino la casting | ||
elodia Postat pe 12 Septembrie 2011 20:40 |
||
De la: garbo223169, la data 2011-09-12 12:36:03Dar la situatia inversa s-a gandit cineva? E o moda sa se spuna ca toate relele sunt din cauza barbatilor. Repet: s-a gandit cineva ca majoritatea relelor se datoreaza femeilor si sunt facute de ele? Pot da zeci de exemple. Ia deschide tu un nou topic shi spune-ne ce-a facut bestia de femeie care te-a ranit. Ca noi n-avem mila nici de ele ,nici de ei. N-ai observat asta?! |
||
carcotasha Postat pe 12 Septembrie 2011 21:17 |
||
pff...,please... | ||
roby_cado Postat pe 13 Septembrie 2011 02:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
infidelitate??? | 131 | De la: marinbosse 30 Ianuarie 2010 03:26 |
buna | 2 | De la: garbo_3591 29 Mai 2012 09:42 |
Iubirea ca o marfa ! La mezat ! | 45 | De la: dor72_ 12 Mai 2012 11:25 |
|
||
am nevoie de un sfat | 3 | De la: demonsauinger 26 Iunie 2011 23:13 |
tradare orala neinfatuata !!! | 59 | De la: dor72 23 Mai 2011 23:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară