Po�i �nt�lni o persoan� care te poate sus�ine �ntr-un proiect la care visezi de ceva vreme. Flexibilitatea �i adaptabilitatea, mai ales �n discu�iile importante, sunt necesare. Taur O zi fructuoas�. Ast�zi ai parte de o zi frumoas� din punct de vedere profesional. Evit� luarea unor decizii importante. Gemeni O zi numai bun� s�-�i deschizi inima �i s� prime�ti iubirea unei persoane speciale din via�a ta. A�adar, soarele r�sare �i pe strada ta. Rac Dai dovad� de un interes sporit pentru chestiuni ce �in de latura ascuns� a societ��ii. Este posibil s� beneficiezi de ni�te avantaje materiale nesperate. Leu Po�i lega noi colabor�ri �n plan profesional sau, de ce nu, �ncepe o rela�ia �n plan personal. Discu�iile pe marginea unui proiect sau contract decurg foarte bine. Fecioar� �n urma discu�iilor purtate ast�zi, te alegi cu bani �n plus �n buzunar. Evit� tendin�a exagerat� c�tre critic� sau autocritic�. Balan�� E�ti mai �ncrez�tor �n proiectele tale �i mai sigur de calit��ile tale. Este o zi favorabil� �nv���torilor sau persoanelor care lucreaz� cu copiii. Scorpion Ast�zi te preocup� lucrurile mai pu�in accesibile �i partea nev�zut� a lor. Vei avea parte de evenimente frumoase �i o �n�elegere foarte bun� �ntre tine �i membrii familiei tale. S�get�tor Evit� deciziile majore �i discu�iile �n contradictoriu cu �efii sau cu alte persoane cu autoritate. Dai dovad� de inteligen�� �i de o curiozitate f�r� margini. | ||
bunicuta_creta Postat pe 1 Septembrie 2011 13:50 |
||
---|---|---|
da tu de unde le stii pe toate astea.... ??? sa nu-mi spui ca in.... ashtrii... ca nu te cred ! abia vezi la 23,65m.... daramite tocmai la distante din alea ! apropo, stii care e planeta cea mai mare din sistemul solar ? si cat face radical din 81 ? astept raspuns..... ! noapte buna si tie, bunicutzo..... !!! | ||
barboneli Postat pe 2 Septembrie 2011 23:50 |
||
-bunicutzo,da' de ce ai predictiile asa de vagi? -ca sa te pot nimeri mai bine.. |
||
|
||
precizilla Postat pe 4 Septembrie 2011 10:46 |
||
precilico, coasta ta, ca mult lipsishi de aici! |
||
Thor_again Postat pe 4 Septembrie 2011 10:52 |
||
poi din cauza la horoscop,thorele... c-asa mi-o prezis,deci n-am putut sa fac altfel... |
||
precizilla Postat pe 4 Septembrie 2011 11:04 |
||
bunicuto,imi faci si mie astrograma?sunt scorpion.sunt compatibil cu o femeie peste?,care bineinteles m-a ranit al naibii de tare ,inselandu-ma. | ||
zenit Postat pe 15 Septembrie 2011 18:32 |
||
Eu m-am despartit de fostu sunt singura si sincer imi e mult mai bine fara dureri de cap fac ce vreau cand vreau fara sa dau explikatii, DESI uneori mi-as dori pe cineva alaturi dar raman singura e mai bine pt mine apropo sunt GEMENI | ||
Lucy1985 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:46 |
||
buni.....ma lasi! cum sa nu critic....banii...!!!!unde-s bani promisi? |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 18:52 |
||
,,m-a ranit al naibii de tare ,inselandu-ma." lasa ,zenit...cine n-a patit? in 2...3 ani trece...uiti |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia gemeni barbatul balanta | 1 | De la: radmyky 11 Ianuarie 2011 10:34 |
cum pot scapa de candida vaginala | 75 | De la: garbo_446242 8 August 2017 15:34 |
ea capricorn - el pesti | 27 | De la: joyz93 3 Ianuarie 2010 15:29 |
|
||
eu capricorn, el leu.. | 2 | De la: garbo101154 1 Ianuarie 2012 12:14 |
cum e relatia dintre un taur si un capricorn? | 18 | De la: Dydycatkiss 7 Octombrie 2012 09:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice