Dilema sentimentala

De la: Thor_again, la data 2011-09-05 16:30:59care bre, sis? ala cu dulapu'?
mioara74
Postat pe 10 Septembrie 2011 21:32
nu esti nici prima nici ultima careia i`se intampla asa ceva
kudika27
Postat pe 11 Septembrie 2011 00:06
,ba fata,din pct.meu de vedere tu esti taca-paca,pardon ,fara sa jignesc pe nimeni ,adica faci parte din specia care populeaza Romania.......na,sa-ti fie averea usoara!!!!!!
jitzzu
Postat pe 11 Septembrie 2011 00:39
E greu sa alegi era mai bine de Eva il avea numai pe Adam ca optiune.Nu fumez deloc ierburi sau etnobotanice.Sunt o femeie care asa cum spune actualul care are charm e excesiv de concreta in tot ceea ce face si este surprinzatoare.Nu este greu sa te bucuri de viata alaturi de un om care sti sigur ca te iubeste dar este mai incitant sa te bucuri de viata ajungand incet incet sa iubesti tu un om, dragostea nu este mereu un foc de artificii uneori dragostea vine pe parcurs. E adevarat ca l-am iubit pe fostul prieten enorm de mult dar el s-a reintors la fosta sotie cu care a reinceput relatia si stiu c anu mai exista nici o sansasi eu am avut sansa de a fi la locul potrivit si de a il cunoaste pe actualul.
_blondyna
Postat pe 11 Septembrie 2011 00:57
si au trait fericiti, pana la adanci batraneti....
dor72_
Postat pe 11 Septembrie 2011 07:47
De la: autista, la data 2011-09-10 09:53:50zack, de ce generalizezi? daca tu ai avut niscaiva experiente care te-au adus la aceasta concluzie e destul de trist si imi pare rau pentru tine.. Dar se poate si altfel...exista si barbati care doar gandesc si barbati care doar simt si barbati care simt si gandesc si buni si rai si destepti si prosti... la fel ca femeile, de fapt...
Daca ai mintea deschisa si un liber arbitru pe masura ii vei vedea pe toti asa cum sunt, ii vei accepta sau nu si vei pune acolo in cutiuta ta de dezvoltare personala ceea ce conteaza pt tine...etichetarea , generalizarea... nu sunt o dovada de libertate in gandire.... te cramponezi de limite...

Cum ziceam mai sus, unele se vor simti jignite.
Imi pare rau, nu generalizez.
zack
Postat pe 11 Septembrie 2011 09:26
De la: precizilla, la data 2011-09-10 13:11:17galatiule..
ruinat rau de tot,vai sh'amar...

Nop, ti se pare.
zack
Postat pe 11 Septembrie 2011 09:31
De la: garbo056592, la data 2011-09-10 13:56:05din pacate inimii nu ii poti comanda .....tu il iubesti pe fostul tau sot chiar daca acest lucru te doare si nu iti place......si parerea mea este ca noul tau prieten este doar un instrument pentru a-l uita pe fostul sot.....eu zic ca cel mai bine ar fi sa stai o perioada singura si sa te gandesti bine la ceea ce vrei. Daca acest barbat te iubeste cu adevarat atunci va intelege ca ai nevoie de putin timp pentru a pune ordine in ganduri , si tu incearca sa alegi ceea ce e mai bine pentru tine si fii sincera cu el ( barbatul cu care esti acum) spunei ca nu il poti scoate din minte pe fostul sot desi ti-ai dori ff mult.Si poate cu timpul il vei uita!!
ai grija :)

Care fostul sot? Nu intelegi ca fata a mers din "loc in loc" numai ca acum a dat jaguarul peste ea? Iti dai seama ce-a mai suferit dupa el....ca imediat l-a si inlocuit. Probabil fostul prieten o fi fost foarte bun la pat de-l regreta asa tare, pe cand asta nou o plimba cu jaguarul si....cam atat. Nu poate avea si una si alta. De fapt asta-i marea durere.
zack
Postat pe 11 Septembrie 2011 09:39
ce lume rea ..alf..ce ii recomanzi sa citeasca ,da telenovelele ce au? da alba ca zapada ?,nu vezi ca baiatul e de vita nobila , e fix ca in basme..are si "succesuri"..auzi la el dostoevsky ii recomanda...cata rautate,
garbo020705
Postat pe 11 Septembrie 2011 09:52
eh, ziceam si eu...
insa aia era doar prima parte a bibliografiei ...
apoi urma fata babei si baitul moshului
tzoapa cu trei iezi... si altele
alfheim
Postat pe 11 Septembrie 2011 10:19

....ei bine..,nici una nu-i fericita..

morala:...?

fericirea e o stare de moment....poti sa fii maxim de disperat in viata de zi cu zi....dar sa traiesti clipe fericite...no' dupa cum vezi aci pe raducu ...(si nici nu e femeie)...cu usa incuiata...cu lumina stinsa...in fata monitorului ....traieste o alta viata....gigolo...intelectual.....plin de bani....magnet de femei...si face si conversatie cu lumea

morala ...uneori ai nevoie de foarte putin pentru a fi fericit
sunsset
Postat pe 11 Septembrie 2011 10:44
si...de la fel de putin, pentru a fi din cale afara de nefericit....
perceptia diferita.....conduce spre anume stari, care pot fi in concordanta sau in discordanta cu asteptarile...de unde si sentimentele contradictorii
pot sa existe si anume erori de perceptie....din cine stie cate motive, mai mult sau mai putin obiective/subiective....
dor72_
Postat pe 11 Septembrie 2011 11:01
Fiindca fostul te-a satisfacut din punct de vedere sexual. E limpede!! Nu-l mai minti pe actualul,faci un mare pacat, intoarcete in bratele celuilalt daca poti renunta la starea materiala a actualului.
garbo192221
Postat pe 11 Septembrie 2011 12:18
serios? asa crezi tu? ca totul se reduce la sex?
michelle_
Postat pe 11 Septembrie 2011 12:35
da de ce sa nu o ia si sa o duca fostului...
ce, ratatului nu i-ar prinde bine un jaguar?
si apoi, nene avocatzoiu...are resurse nelimitate.....
dor72_
Postat pe 11 Septembrie 2011 12:38
De la: michelle_, la data 2011-09-11 12:35:05serios? asa crezi tu? ca totul se reduce la sex?

totul se reduce la ce vrem noi..
repet..,niciodata nu-i deajuns..
roby_cado
Postat pe 11 Septembrie 2011 14:22
robytza, sexul e ultima chestie importanta dintr-o relatie...altele sunt prioritare
pentru ca, asta...face diferenta dintre noi si restul...GANDIM! si nu ne petrecem toata viata la orizontala
problema pentru unii e cu ce mai raman cand se dau jos din pat, daca mai raman cu ceva...
a reduce totul, relatie...oameni, in toata complexitatea lor, la un simt pana la urma gregar, mi se pare muuuult prea simplist

daaar...se stie ca berbatii e porci si bagabonti, bre
michelle_
Postat pe 11 Septembrie 2011 14:43
si ce bre..,te-am contrazis io..?
roby_cado
Postat pe 11 Septembrie 2011 14:57
...si nu doar, michelle....
Ai uitat sa adaugi si EGOCENTRICI....
Paula1702
Postat pe 11 Septembrie 2011 15:29
Trebuie sa te autodepasesti .Ia un burete si, imaginar, sterge perioada in care ai fost cu celalalt si rasplateste-l pe acesta cu dragoste
garbo014325
Postat pe 11 Septembrie 2011 15:50
ha super tare topicul.....pffff....o daaaaaaaaaaaa...foarte tare!!! Mindro..un sfat...nici toti banii din lume ,nici toate masinile de firze no sa inlocuiasca persoana care a intrat in acel loc ...unde se plateste scump doar biletul de intrare...cel de iesire nu existaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ASTA NU INTELEGE NIMENI!! PACAT!!!
garbo097628
Postat pe 11 Septembrie 2011 15:57
asta-i tare...nu stiu de ce mai scrii pe forum.......analfabeta...c...a...si inca cateva apelative imi vin in minte.....auzi cica s-a intors la nevasta ...dar tu ce erai?
marcsi
Postat pe 11 Septembrie 2011 16:04
asta-i tare...nu stiu de ce mai scrii pe forum.......analfabeta...c...a...si inca cateva apelative imi vin in minte.....auzi cica s-a intors la nevasta ...dar tu ce erai?
marcsi
Postat pe 11 Septembrie 2011 16:04
roby, nu la tine bateam eu cu prima parte
si lasati...lasati...doar stim bine ca tu esti fan Elena Carstea

paulo, hehehe...era doar un pamflet
michelle_
Postat pe 11 Septembrie 2011 16:05
De la: garbo097628, la data 2011-09-11 15:57:58nici toate masinile de firze no sa inlocuiasca persoana care a intrat in acel loc ...

Buna asta... adanca rau!

ASTA NU INTELEGE NIMENI!! PACAT!!!

Exact ca nu intelege nimeni vroiam sa zic si eu.
nathalie
Postat pe 11 Septembrie 2011 16:13
FOSTUL "RATAT".URAT SPUS,DAR NA,ASTA E.
STRANGE TARE LA PIEPT ECONOMIILE,CONTURILE,CA VINE ALTA MAI TINERICA SI MAI SENTIMENTALA.ITI MERITI SOARTA.DATORITA UNORA CA TINE,FEMEILE SUNT ETICHETATE CA FIIND PROFITOARE,FARA SUFLET...ETC
garbo194252
Postat pe 11 Septembrie 2011 18:21
FOSTUL "RATAT".URAT SPUS,DAR NA,ASTA E.
STRANGE TARE LA PIEPT ECONOMIILE,CONTURILE,CA VINE ALTA MAI TINERICA SI MAI SENTIMENTALA.ITI MERITI SOARTA.DATORITA UNORA CA TINE,FEMEILE SUNT ETICHETATE CA FIIND PROFITOARE,FARA SUFLET...ETC
garbo194252
Postat pe 11 Septembrie 2011 18:21
Tin sa mentionez ca din pucnt de vedere material eu si actualul ne concuram adika eu conduc un Mercedes SLK si el un Jaguar e diferenta de preferinte este normal sa fie inaintea mea putinpentru ca are un avans cladit de parintii lui dar nici eu nu sunt la punctul mort chiar.Nu vreau sa ajung inselata de catre o persoana care nu merita sufletul meu ceea ce demonstreaza actualul este tocmai o dragoste reala nu o indragosteala cu s-a intamplat la ex ul.Ceea ce pot cladi alaturi de actualul nu este doar o casa ci o familie, fostul isi dorea o casa si cam atat ...
_blondyna
Postat pe 11 Septembrie 2011 19:22
De la: _blondyna, la data 2011-09-11 19:22:43Tin sa mentionez ca din pucnt de vedere material eu si actualul ne concuram adika eu conduc un Mercedes SLK si el un Jaguar e diferenta de preferinte este normal sa fie inaintea mea putinpentru ca are un avans cladit de parintii lui dar nici eu nu sunt la punctul mort chiar.Nu vreau sa ajung inselata de catre o persoana care nu merita sufletul meu ceea ce demonstreaza actualul este tocmai o dragoste reala nu o indragosteala cu s-a intamplat la ex ul.Ceea ce pot cladi alaturi de actualul nu este doar o casa ci o familie, fostul isi dorea o casa si cam atat ...

De ce traiesc cu impresia ca ai "aruncat" subiectul asta, doar ca sa te lauzi ce bine o duci tu?
zack
Postat pe 11 Septembrie 2011 19:50
dragostea nu inseamna numai alegeri fascute cu inima-ce-ar fi sa citesti o legenda greaca in care zeul a ales gramada mare[aliaS PRIMUL TAU IUBIT]alegerile gresite afecteaza viata.Citeste Ion si vezi unde duce ce faci tu.Chiar nu mai intelege o femeie care sunt regulile jocului sau va place sa traiti pericuios?oare cuvintul responsabilitate nu inseamna nimic?
consultanteco
Postat pe 11 Septembrie 2011 20:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o femeie ce iubeste o alta femeie 91 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:01
amanta...nasului 107 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:49
no comment 39 De la: quasaria 1 Martie 2010 00:39
ciudatenii sexuale 50 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:55
bebelusi 2 De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:21
Setari Cookie-uri