cat de mult poti sa iubesti un barbat incat sa nu-ti dai seama cum e el?

Si inca ceva: pune-te pe primul loc pe tine, nu pe altii oricat ti s-ar parea ca iti sunt de apropiati...pentru ca lor le va fi bine, iar tu ramai doar cu suferinta.
E mai bine invers, asculta ce iti spun!
Darksukkubus69
Postat pe 21 Septembrie 2011 22:25
Din ce am citit eu am ajuns la concluzia ca tipul in cauza cauta o mica relatie fara sa fie agatat. Cel putin chestia cu "nu te marita" a fost o lovitura de geniu.
sierra_ig
Postat pe 24 Septembrie 2011 01:51
Cred ca ceea ce ti s-a intamplat are legatura cu faptul ca pana la Ale ai cunoscut un singur barbat. Parerea mea este ca te-ai legat ff mult de Alex pentru ca era altceva, dar nu e capat de lume...viata merge mai departe si cea mai buna metoda de a trece peste este sa infrunti situatia nu sa fugi....Nicioadata nu stii de unde sare iepurele...acolo undeva exista un Fat-Frumos pentru fiecare dintre noi....Spera si ai sa vezi ca va iesi soarele si pe strada ta...si vorbesc din eperienta
alina00
Postat pe 24 Septembrie 2011 06:46
multumestei domnului ca nu mai esti cu sotul tau.
nu ai fi facut decit sa suferi
experienta care ti-a lasat un gust amar ia-o ca pe o bomboana amara
daca te evita imi pare rau, nu tine la tine si multumestei domnului ca nu mai ai nimic nici cu el
viat e prea frumoasa si scurta ca sa o lasi sa treaca pe linga tine
fa ce iti place si te bine dispune
ex. asculta muzica danseaza citeste o carte date pe role, bicicleta,dute vezi un film etc...
multe lucruri frumoase sunt in viata si noi alegem doar sa suferim
barbatii de felul lor sunt egoisti,numai pt ei
eu nu te condamn,pt. ca fericita cu sotul tau nu erai oricum
astai viata
gindestete ca un sut in fund este un pas inainte
multumestete ca esti sanatoasa
restul vine de la sine
in viata o sa mai ai surprize
incearca sa le faci placute,iar daca nu sunt placute trece peste ele,stergele
iti doresc nimai bine
garbo212049
Postat pe 24 Septembrie 2011 07:20
Draga mea,durerea ta este reala si fireasca. O vei simti mult timp de acum incolo,sa fii sigura de asta. Dar sa nu uiti vorba din popor,care spune ca,Dumnezeu iti da atat cat poti duce.Uita-te in oglinda,indreapta umerii,capul sus,fa-te frumoasa(sunt convinsa ca esti) si cand iesi pe strada,sa intoarca toti capul dupa tine. Ai gresit,totusi,traind in aceasta dualitate sase luni,dar nu e sfarsitul lumii. Ideea e sa traiesti aceste momente de durere cu demnitate si cu speranta ca iti vei intalni jumatatea cat de curand si atunci vei uita de tot ce a fost urat. Numai bine.
Hathor
Postat pe 24 Septembrie 2011 09:43
De la: Hathor, la data 2011-09-24 09:43:10Dar sa nu uiti vorba din popor,care spune ca,Dumnezeu iti da atat cat poti duce.

Io stiam ca sa nu-ti dea Dumnezeu cat poti duce!
Eh, diferenta de nuanta!
nathalie
Postat pe 24 Septembrie 2011 10:33
Of tot timpul actionam in functie de ce zice lumea. E viata ta in concluzie care e problema cu ce zic parintii, rudele, vecinii???De ce nu putem sa luam o decizie pt noi nu pt altii?De asta ai ajuns aici. Din pacate ti-ai fi lamurit acest aspect al vietii mult mai devreme iar acum poate ne povesteai despre o alta etapa din viata ta. Capitolul cu ALex s-ar fi lamurit mai demult, iar acum numai pomeneai de el ca era demult uitat. Asta e. E o alegere de viata daca alegem sa ne traim viata dupa ce spune lumea. Multa bafta.
alba
Postat pe 24 Septembrie 2011 10:48
alba
Postat pe 24 Septembrie 2011 10:49
imi pare rau ca ai dorit sa iti deschizi sufletul aici si ai primit jigniri si ai fost judecata dur....nu de toata lumea...mai bine vorbesti in fata oglinzii..dar nu uita : "ranit nu esti atunci cand sangeri/ nici ochii cand in lacrimi ti-s/ adevaratele infrangeri/ sunt renuntarile la vis..." deci mergi mai departe, lumea nu se opreste in loc...invata ceva din aceasta experienta...infrunta-ti destinul ...si maine mai este o zi...alex nu merita suferinta ...iar barbatul tau a avut el ceva de te-a facut sa te uiti alaturi...deci fruntea sus ...succes pe mai departe...
Etoile5002
Postat pe 24 Septembrie 2011 11:58
Usurel, se intampla si la case mai mari, si la mai multi ani! Asta-i viata, asta-i dragostea! De fiecare data poate fi un nou inceput, du-ti crucea si flutura steagul!
garbo200612
Postat pe 24 Septembrie 2011 18:41
Buna,

Pot s� spun c� tr�iesc aceasi situatie ,putin mai diferit�.
sincer imi dau seama prin ce treci, am acelasi sentiment.e f dureros.
garbo097056
Postat pe 24 Septembrie 2011 18:43
buna am citit tot ce ai scris eu zic sa iti iei gandul de la alex si sa ti gasesti pe altcineva ,nu sa te intorci la darius .si gandestete k pe viitor sa ai mare grija .alex te a parasit pentru k se gandea k la fel cum i ai facut lu darius o sa ifaci si lui .la asta se gandesc toti barbati.
pantera_roz_14
Postat pe 24 Septembrie 2011 21:27
eu cred ca ai avut o problema de la bun inceput cu sotul tau, chiar inainte de a deveni sot. o viitoare mireasa fericita....nu e curioasa sa se intalneasca cu altcineva. considera totul o experienta si treci mai departe. nu are rost sa privesti in trecut iar o impacare cu alex.......nu cred ca este pentru tine buna decat pentru moment. te cred ca iti este greu dar trebuie sa fii o femeie puternica.
michaela
Postat pe 24 Septembrie 2011 22:40
Draga Ana-Maria,....iti tot pui intrebarea de ce Alex s-a indepartat de tine,...sunt barbatii care nu alearga decat dupa bunului altui barbat,...adica iubita, nevasta. Este trist dar se pare ca si adevarat, ...tu pentru Alex nu ai m-ai prezentat nici un interes cand s-a trezit cu tine,...o femeie libera. Lui i-a placut numai aceea dragoste "furata" cum s-ar spune....plus de asta o femeie care isi inseala sotul,...cum sa prezinte incredere. Asa ca nu iti mai plange de mila,.....fi puternica si mergi mai departe parerea mea e ca tipul nici nu merita. Si sa il ierte Dumnezeu.......iar tu nici atat.
fortuna
Postat pe 25 Septembrie 2011 10:41
DIN CATE IMI DAU SEAMA EU DIN CE AI POVESTIT ,CELALAT BARBAT DIN VIATA TA ,S-A FOLOSIT DE TINE SI A PROFITAT ,CU MARE ABILITATE DE FAPTUL CA SOTUL ERA PREA PREOCUPAT DE VIITORUL VOSTRU.TU NU TI-AI DAT SEAMA CA DIN [REA MULTA GRIJA PT.VOI TI-A DAT PREA MULTA ATENTIE SI TU ATUNCI AI CAUTAT-O IN ALTA PARTE..DACA ERAI MAI ATENTA ITI DADEAI SEAMA CA VROIA DOAR ALTCEVA DE LA TINE.CRED CA DOAR SEX.FEMEILE CAD DE MULTE ORI IN ACEASTA CAPCANA DACA SUNT NEGLIJATE SI ISI DISTRUG SI CASNICIA PT O AVENTURA CARE DE MULTE ORI SE SFARSESTE PT,ELE INTR-UN MOD NEFERICIT !ALEGERILE SUNT CELE MAI DIFICILE IN VIATA SI TU CA FEMEIE TREBUIE SA TE GANDESTI DE 10 ORI CE CONSECINTE IMPLICA ACESTEA..ORICE AVENTURA PT O FEMEIE
nelu2323
Postat pe 25 Septembrie 2011 11:24
Draga mea nu mai privii totul atat de tragic,pentru ca nimic nu e intamplator in viata!A aparut alex,mai bine decat daca ajungeai sa ai un copil cu Darius si dupa aceea nici ca mai te desparteai de el,nu este nimic esti tanara viata nu se termina la un barbat!Abia poti sa iti mai traiesti viata sa cunosti diferite persoane,Iubirea te orbeste dar tot ea te trezeste la realitate,fiecare persoana trebuie sa treaca prin astfel de situatii dar depinde foarte mult de gravitatea si perioada in care se trece,Nu fii negativa.Te pup si iti doresc multa bafta!
julisun
Postat pe 26 Septembrie 2011 18:49
Dragostea e oarba ! Din pacate nu e si surda
SAL
Postat pe 26 Septembrie 2011 18:57
De la: AncaMaria29, la data 2011-09-03 23:46:15Niciodata nu am crezut ca mi se poate intampla mie! L-am cunoscut pe Darius cand aveam 17 ani....dupa 9 ani de relatie ne-am casatorit anul trecut. Relatia noastra nu a fost una tocmai usoara din cauza geloziei lui, a egoismului si a posesivitatii. Inainte de nunta cu vreo 5 luni el era foarte ocupat cu amenajarea apartamentului in care urma sa ne mutam...comuniucam tot mai putin. Inainte de nunta cu o luna l-am intalnit pe Alex un baiat care locuieste in apropierea serviciului meu. Il remarcasem si eu pe strada de mai multe ori, mi-a atras atentia de cand l-am vazut prima data. M-am trezit intr-o seara cu un mesaj in care imi zicea sa nu ma casatoresc. Initial am crezut ca e o gluma de prost gust...dar era el, Alex. Dupa o convorbire la telefon m-a convins sa ne intalnim sa povestim! A fost cea mai mare greseala din viata mea! Am continuat sa ne intalnim. El era diferit de Darius, ma intelegea, ma respecta si tinea cont de parerile mele. El a devenit al doilea barbat din viata mea! Mereu imi spunea ca nu-i vine sa creada ca m-a cunoscut si ca eu am prea multe probleme cu Darius si ca intr-o zi o sa ne despartim Mi-as fi dorit sa nu ma mai casatoresc dar nu puteam da inapoi si asa ma simteam ca ultimul om pentru ceea ce faceam...ma gandeam la Darius si la familie dar clipele petrecute cu Alex erau minunate, eram alt om, parca ma nascusem a doua oara, el era tot ce visasem. Un barbat puternic, ambitios, ne completam unul pe altul. Mereu eram cu zambetul pe buze si cei din jurul meu observau dar au pus totul pe baza nuntii! M-am casatorit dar am continuat sa ma intalnesc cu Alex. Relatia cu Darius nu a fost una prea buna deoarece dupa casatorie parca isi pierduse interesul fata de persoana mea lucru care m-a apropiat si mai tare de Alex. Visam cu Alex ca intr-o zi o sa plecam impreuna din Romania deoarece amandoi eram nemultumiti de traiul din Romania...mereu ma proteja si imi zicea lucruri frumoase...dupa 6 luni am divortat din cauza neintelegerilor din familie. Darius a fost spre surprinderea mea deacord cu divortul. Nu imi era totuna deoarece practic am crescut si ne-am maturizat impreuna dar era Alex care ma sustinea si ma motiva. Vestea divortului a fost un soc pentru toata lumea dar mie imi era bine pentru ca ma astepta o viata langa Alex. Imediat dupa incheierea procedurilor legale de divort a inceput defapt cosmarul vietii mele....Alex a inceput sa se indeparteze de mine...daca il intrebam ce are imi zicea ca mi se pare pana a inceput sa ma evite cu totul....eram disperata pentru ca vroiam un raspuns, mereu zicea ca e obosit , ca e la munca, ca ii este somn.....doua luni a durat agonia mea si cand credeam ca o sa primesc macar o explixcatie mi-a zis pe messenger, pentru ca nu a vrut sa ne intalnim,ca nu e bine pentru ca o sa ajungem in alt stadiu si ca nu merit sa ma faca sa sufar...si ca el o sa ma ajute daca am vreodata nevoie de ajutor si sa nu fiu copila....am crezut ca pica cerul pe mine....a fost o perioada cand uram sa ma trezesc dimineata, as fi vrut sa dorm continuu...aveam atatea intrebari fara raspuns si inca le am. Mi-a fost greu sa nu-l mai sun sau sa-i dau mesaje pentru ca eram constienta deja ca ma umulisem prea mult cersind o explicatie. au trecut 7 luni si nu simt pentru el pic de ura din contra, am momente cand inca sper ca o sa se intoarca sau macar o sa-mi explice ce a fost....acum imi caut alt loc de munca deoarece simt ca innebunesc cand ii aud masina sau cand il vad de la departare. Inca doare atat de tare sunt zile in care as vrea sa-mi smulg inima din piept...stiu ca nu merita iubirea mea dar inimii nu-i poti comanda. Ma simt folosita, tradata si inca nu stiu cu ce am putut gresi atat de mult pe lumea asta pentru ca simt ca platesc un pret mult prea mare. Niciodata nu am crezut ca mi se poate intampla asa ceva mie...este prima data cand povestesc ceea ce mi s-a intamplat...nu am zis nimanui de relatia cu Alex si simt ca uneori imi pierd mintile. Toata viata am facut ceea ce a trebuit si am evitat sa mint...dar toate astea pana anul trecut...

ti-as raspunde dar ai scris atat de mult....si asta n-ar fi o problema daca n-ai fi dat atatea amanunte d.p.m.d.v fara vreo oarecare importanta, asa ca mai bine rescrie ,simplifica , gandeste-te ce anume vrei sa ne intrebi , daca ai vreo dilema . inteleg ca esti intre doi barbati asa si.... ai jucat pe doua fronturi si ai pierdut......
Se mai intampla si la case mai mari, dar tu vezi unde ai gresit sau nici acum nu realizezi?
Titlul mesajului tau l-ai ales strategic sau chiar nici acum nu te-ai trezit?
Care este telul tau in viata?
lasa....nu-mi mai raspunde....m-am lamurit
melania33
Postat pe 26 Septembrie 2011 22:34
OMG!
Bum30
Postat pe 27 Septembrie 2011 14:35
Buna,
Imi pare rau pt tine ,pt tot ce ti sa intamplat ,imi dau seama ce simti ,imi doresc ca timpul sa-ti cicatrizeze ranile.Iar pt faptul ca ai iubit cu adevarat sa nu-ti para rau e drept te-ai indragostit de persoana nepotrivita care doar s-a folosit de tine,dar pt putin timp tu ai fost fericita ,ia din acea relatie doar cea fost frumos si iti va fi mult mai usor .Vreau sa stii ca va veni o zi in care vei iubi din nou si poate altul va fi destinul tau ,poate vei cunoaste adevarata dragoste ,eu cred ca adevarata dragoste e atunci cand simti ca barbatul pe care il iubesti e barbatul vietii tale.Dupa 20 de ani am inteles si eu ce inseamna barbatul vietii mele ,draga mea atunci cand vei simti asta sa stii ca iubesti din nou ,iti doresc totusi sa nu fii nevoita sa astepti 20 de ani .
Si ca sa te fac sa zambesti un pic,vreau sa stii ca eu am gasit acest barbat dar ma bucur doar de faptul ca l-am gasit nu pot fi cu el este foarte difici ca barbat cu toate ca e barbatul care ar stii sa ma protejeze sa ma iubeasca si mai sunt sigura ca niciodata nu l-ar interesa bani mei ci doar eu.Cam mult am vb despre mine ,te las urandu-ti succes si zambeste tot ce nu ne omoara ne caleste.
garbo004228
Postat pe 29 Septembrie 2011 20:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt libera si-mi traiesc viata 6 De la: september 7 Ianuarie 2012 01:41
avem sanse sa ne impacam? 249 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 16:30
Buna, 10 De la: irinutza5655 15 Februarie 2013 15:08
buna fetelor 2 De la: lacramioaracrengi 4 Septembrie 2011 10:02
Meditatie la viata mea 1 De la: femeiadesucces 10 Februarie 2010 00:10
Setari Cookie-uri