De la: garbo217010, la data 2011-09-18 18:19:32salut ati spun sincer nu cred ca e iubire an relatiile astea (sunt care iubesc din interes sunt avantaje si dezavantaje acum depinde )eu cunosc situatii care s-au desp.din mai multe motive parerea mea sa-ti cauti unul de varsta ta antotdeauna cel tanar cauta alt ceva ami pare rau cati spun asa candesc eu dar....tu faci ceti dicteaza inima nu cere sfatul la alti tu decizi succes pa. la inceputul cuvantului se scrie cu � din i...e chiar deranjant |
||
MARILENA_25 Postat pe 22 Septembrie 2011 09:04 |
||
---|---|---|
... la fel si la finalul cuvantului. Da, partea buna e ca pentru exprimarea scrisa te poate ajuta un indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie. Doar ca nu toate in viata vin cu manual de instructiuni. |
||
nathalie Postat pe 22 Septembrie 2011 09:54 |
||
Eu am o relatie cu un barbat mai tanar ca mine cu 12 ani,la inceput mi/a zis o varsta mai mare si nu am luat in seama.Am un copil de 18 ani din casnicia anterioara si de 5 ani de aducatia copilullui mel s/a ocupat si el.Vreau sa spun ca ne iubim foarte mutl si spre sa fie bine,asta nu inseamna ca nu am temeri despre ce ar putea fi in viitor cand nu voi mai fi asa ..stiti voi....deci eu va urez succes!!!!!casa de piatra!! | ||
|
||
delly002490 Postat pe 26 Septembrie 2011 07:36 |
||
delly , .. temerile sunt normale , pentru o relatie cu diferenta de varsta sau nu. Intervine teama atunci cand nu vrei sa pierzi acea persoana. Nu ne dam seama ca acele temeri ne opresc in a trai din plin clipele de fericire. Sa fiti fericiti in fiecare clipa a vietii voastre si lasati temerile... |
||
cricat Postat pe 26 Septembrie 2011 07:59 |
||
Teama de implicare intr-o noua relatie poate fi similara cu teama de abandon. Poti fi tu cea care se retrage, sau dimpotriva, cea care esti parasita. Veste buna e ca nu-i musai sa ajungeti in... punctul in care pui punct. |
||
nathalie Postat pe 26 Septembrie 2011 09:09 |
||
si care-i baiu..?! Oviata ai, TREBUIE TRAITA ! NU fi complexata ,n-ai de ce ! Rabdarea care a avut-o cu tine "el", arata ca :nu-i doar o pasiune,un vanator >>CI CHIAR TINE LA TINE ! >NICIODATA SA NU-I REPROSEZI CA "el" este mai tanar,NICIODATA ! SA FI FERICITA | ||
garbo001084 Postat pe 26 Septembrie 2011 14:59 |
||
Si daca n-ai vergeturi, bravo tie, si daca n-ai 40 de ani felicitari, dar de ce te plangi, tu? Ce-ai patit din cauza mea? Nimic, draguta. Cum ti-am zis, traieste-ti viata asta , pe urmatoarea svureaz-o! Cele bune! Laura | ||
vitan Postat pe 26 Septembrie 2011 16:00 |
||
cand iubesti varsta nu conteaza ok....si al meu e cu 9 ani mai mic si pe deasupra mai e si indian si ce???? iar pentru cei cu limba plina de venin aveti grija sa v-o muscati | ||
crisshree Postat pe 26 Septembrie 2011 18:04 |
||
Gaina batrana si morcovul tanar fac supa gustoasa! | ||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 18:07 |
||
nu-i adevarat.... mai trebuie si telina...patrunjel...etc.... | ||
Axl_22 Postat pe 26 Septembrie 2011 18:33 |
||
Astea-s ingrediente secundare. Pui Vegeta si le inlocuiesti... | ||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 18:46 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-09-26 18:33:25nu-i adevarat.... mai trebuie si telina...patrunjel...etc.... da, ai perfecta dreptate si nici nu se limiteaza totul la ,,ciorba'' oricat de bunas ar fi ea |
||
cristal_mihaela Postat pe 26 Septembrie 2011 18:50 |
||
vorbeam strict ,,oricat de buna ar fi ,,ciorba'' | ||
cristal_mihaela Postat pe 26 Septembrie 2011 18:51 |
||
pentru delly - frica genereaza greseli - mai bine lipsestete de ea, caci cei 1, 2 7, 9, 50 de ani traiti impreuna nu tii va lua nimeni toti anii astia cati or fi ei sunt viata ta deci bucura-te si atat lasa grijile in seama altora tu ai grija de voi si familia voastra. |
||
cristal_mihaela Postat pe 26 Septembrie 2011 18:54 |
||
Asta e . V-ati aliat ca sa ne subestimati ,,importanta'' Nici morcovul nu mai e ce a fost !! Tot mai multe gospodine il inlocuiesc cu condiment de tip VEGETA | ||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 18:55 |
||
De la: Sal_a_toi, la data 2011-09-26 18:46:46Astea-s ingrediente secundare. Pui Vegeta si le inlocuiesti... nu..vegeta..numa "ingrediente naturale''... mna..io am zis... |
||
Axl_22 Postat pe 26 Septembrie 2011 18:56 |
||
Tot mai rar mananci o supa ca la mama acasa, acum SUPA LA PLIC e in trend |
||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 19:11 |
||
lasa plicu....aia nu-i ciorba ii supa de "nylon''..si ce daca-i trend.?..mai sunt si oamneni "de moda veche'' | ||
Axl_22 Postat pe 26 Septembrie 2011 19:14 |
||
Morcovelul cu codita A crescut in gradinita, Si mamica l-a luat, Si in supa l-a bagat! Toc,toc,toc,supa e pe foc Hai copii la masa! Supa e ..gustoasa!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Septembrie 2011 22:58 |
||
Ma,..... tu ai deschis topicul asta ca sa te lauzi si sa ne faci in ciuda noua femeilor, iar pe barbati sa-i lovesti in amorul propriu. Pai ce rost mai au parerile noastre din moment ce voi v-ati facut planuri de viitor? Ce astepti de la noi, sa-ti spunem sa te desparti daca voi va intelegeti bine? Sau iti faci procese de constiinta pt diferenta de varsta? Am inteles ca tu il iubesti, si, daca si el te iubeste, mergeti inainte asa cum v-ati propus. Ce, crezi ca Mihaela Radulescu a cerut parerea cuiva cand s-a "cuplat" cu Dani Otil? Eu iti spun doar sa te grabesti cu bebele. Peste 40 de ani scad sansele de reusita. | ||
stelut Postat pe 27 Septembrie 2011 06:07 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-09-26 22:58:56Morcovelul cu codita tu te-ai aliat cu salata? ma repet...nu ajunge numa morcovu' auzi...mai are si coditza supa numa din "morcov" nu-mi traba.... |
||
Axl_22 Postat pe 27 Septembrie 2011 07:20 |
||
Diferenta de varsta nu e problema! Exista alte diferente, alte probleme in cupluri, cu mult mai serioase...Drum bun! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 27 Septembrie 2011 08:18 |
||
v am dat un obraz....voi l ati palmuit sau l ati mangaiat dupa bunul vostru plac am deschis adest subiect ptr ca aveam o mica problema cu varsta......dar din cate am vazut mai sunt cupluri ca si noi. nu l am deschis nici ptr a deranja cuiva retina,nici ptr a dezgusta pe cineva,nici ptr a ma invata sa fac ciorba sau supa,nici ptr a mi indrepta greselile ortografice si nici ptr a fii cineva obligat sa l citeasca....ci ptr ca aveam o ffff mica problema cu varsta. am citit incurajarile voastre,la fel si sarcasmul vostru..................... am sa va dau si cel da al doilea obraz.. multumesc pentru incurajari sau sfaturi. la fel multumesc si celor plini de......ptr ca voi nu faceti altceva decat sa spuneti ce va vine la mana....dar va multumesc si voua ptr ca voi ma pregatiti sa fac fata celor ce vor avea indrazneala sa mi spuna asemenea cuvinte(fie vorba intre noi...oare ar avea cineva curajul sa ma provoace fata in fata ?????????) va doresc tuturor ceea ca mi doriti voi mie | ||
chalon Postat pe 27 Septembrie 2011 20:05 |
||
bre, chaloano, d-aia nu mai poti tu, ca nush care tz-am bagat-o de la obraz, ori te-am pocnit peste ochi sau ce mai zici tu pe acolo? ete fleoshc! tu de miserupism nu ai auzit? daca pui botu' aici, in virtualu' asta care in nici un caz nu are cum sa te atinga, ce vei mai face in viata reala, cand tzatza leana de la doi va barfi non stop cu baba floare de la parter, iar mosh ilie o scuipa in urma ta cand vei trece pe alee? bineinteles, cu variatiuni gen luarea corpului tau la tinta. |
||
Thor_again Postat pe 27 Septembrie 2011 20:12 |
||
ai dreptate .. ar trebui sa incerc si varianta cu miserupism-ul | ||
chalon Postat pe 27 Septembrie 2011 20:42 |
||
De la: MARILENA_25, la data 2011-09-22 09:04:56De la: garbo217010, la data 2011-09-18 18:19:32salut ati spun sincer nu cred ca e iubire an relatiile astea (sunt care iubesc din interes sunt avantaje si dezavantaje acum depinde )eu cunosc situatii care s-au desp.din mai multe motive parerea mea sa-ti cauti unul de varsta ta antotdeauna cel tanar cauta alt ceva ami pare rau cati spun asa candesc eu dar....tu faci ceti dicteaza inima nu cere sfatul la alti tu decizi succes pa. Shi de-ar fi numai atat Dar se adauga :"alt ceva", "cati", "ceti"...hmmm..."candesc", ma GANDESC ca a fost scris greshit din viteza (ca sa gasesc macar o scuza, oricat de carcotasha ash fi)... De punctuatzie nu mai vorbim... ...Unii trec prin shcoala ca gasca prin apa iar altzii le canta in struna , ii supara faptul ca ne dorim pe un amarat de forum sa vorbim LIMBA ROMANA |
||
carcotasha Postat pe 27 Septembrie 2011 21:36 |
||
chalon, de ce te suparasi? La ce te-ai asteptat cand ai deshis subiectul? Ce, credeai ca vei fi doar felicitata si incurajata? Fiecare a fost sincer si a spus ce gandeste. Nu trebuie sa te deranjeze sinceritatea cuiva. Nu cred ca cei de aici te-au provocat cu ceva. Si apoi, tu singura spui ca ai o mica problema cu varsta. Daca tu spui ca ai o astfel de problema, atunci ceilalti de ce nu ar avea? Si sa nu te deranjeze nici corecturile ortografice, mai ales ca vrei sa faci un copil. �va doresc tuturor ceea ca mi doriti voi mie� �� hhmmmmm�.seamana a blestem de precupeatza (sa ma exprim elegant). | ||
stelut Postat pe 28 Septembrie 2011 01:03 |
||
Ex-ul meu s a insurat ......cu una mai batrana ca el .... cu 15 ani cu nunta cu tot. va rog aplaudati ca a avut curaj. el are 41 de ani iar ea...am uitat (pe moment)sa socotesc si eu imi faceam complexe degeaba | ||
chalon Postat pe 28 Septembrie 2011 20:11 |
||
"curaj" a avut ea de 56 de ani...nu ex-ul tau de 41 de ani...El poate face ce vrea cu ea..ea?dupa 10 ani...tremura de teama ca-l v-a pierde ptr. alta mai tanara... | ||
elisabeta_boia Postat pe 28 Septembrie 2011 20:57 |
||
misterioase sunt caile domnului...atunci va simti si ea tot ce am simtit eu in ultimi 2 ani de casnicie.... | ||
chalon Postat pe 28 Septembrie 2011 21:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despartirea ,bat-o vina | 39 | De la: mielutza 14 August 2009 07:38 |
ce profesie v-ati alege? | 55 | De la: Thor_again 4 Mai 2011 14:07 |
Ce sa fac? | 36 | De la: CiobO 3 Ianuarie 2016 15:05 |
|
||
Dezamăgire | 16 | De la: garbo_469601 8 August 2017 22:39 |
Dupa 13 ani totul s-a transformat intr-o durere sfasietoare... | 304 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară