bai mai dobitoci is aia care fac ei pe desteptii pe forumuri , postand ca "vai esti dobitoc " "vai esti neserios" ca si cum aici pe forum ar trebuii sa venim cu buletinu , cartea de identitate ... ca pana la urma reactia ta e clar de dobitoc ..ca daca pe strada nu-ti permiti sa-i zici la unu asa , atunci vii aici sa faci pe durus ..si-ti umflii muschiul virtual cu virgula in spatele dioptriilor .Pai nu-i asta dobitociala apropos de cel ce sa grabit sa urle.. Da ma rog . Esti aici tocmai pt ca o poti comite ca altfel n-ai fi stat . Ok comiteo in continuare . Have fun ..Pe Radu San nu-l deranjeaza . Radu San e prea ok pt ca ceva sa nu fie ok . | ||
MadMax Postat pe 10 Septembrie 2011 04:34 |
||
---|---|---|
da, ai dreptate... in sensul rostit de mine, esti chiar foarte OK. ca dobitoc, bien sur...:P :)))))) PS: hai, mai agita-te umpiq...esti "c-am" spumos:D :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Septembrie 2011 04:49 |
||
pai ai ziso deja, ca da am dreptate . .In rest ... Doar ca m-ai vrei putzina spuma ca nu te-ai saturat . Vrei sa faci urticarii? .. Excesul strica sau nu stiai ? | ||
|
||
MadMax Postat pe 10 Septembrie 2011 05:08 |
||
daca as fi vuLvuzela, m-ar incanta limbile tale catifelate in dorsal, dar asa... Ce sa zic: sincer, m-as simti si mai bine daca m-ai injura nitzel, fiindca altminteri esti cam anost si repetitiv. Idiot, adica :P :))))) in fine, intelege ce vrei, eu nu insist, fiindca deja ti-am alocat prea mult din timpul meu. ramane cum am vorbit;):D:P :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Septembrie 2011 05:16 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-09-10 05:16:28daca as fi vuLvuzela, m-ar incanta limbile tale catifelate in dorsal, dar asa... Ce sa zic: timpul tau ?? . Nu-mi imaginez sa ai asa ceva. Un latrau care guitza la ora 5 dimineatza ?. La ora asta se doarme . ..De parca te-am chemat eu aici . Si bagandu-se in seama latraul se oftica . Suna a onanism curat in zori de dimineatza. Mai bine fa una deaia cu manutza cum stii tu ai bine si culcate . Gata nu mai raspund provocarilor . M-am distrat unpic pocnind latrauuu . Hai mars prinde osuu |
||
MadMax Postat pe 10 Septembrie 2011 05:28 |
||
speri tu sa nu mai raspunzi, zici... eh, si ce frumos incepusesi... te-ai cam dezaxat, s-a umflat si ovazu'n tine. da' nu ca n-ai fi fost asa, prapadel mic...:P :)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Septembrie 2011 05:36 |
||
Asta-i de la japonezi pentru "san"-ul ala |
||
Ciresica Postat pe 11 Septembrie 2011 06:01 |
||
bigule, ai raport pentru limbaj suburban | ||
michelle_ Postat pe 11 Septembrie 2011 10:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs 8 Martie | 9 | De la: Thor_again 7 Martie 2011 12:55 |
CE TE FACE FERICIT */* FERICITA | 415 | De la: LILO 17 Februarie 2010 04:49 |
de ce femeia este considerata mereu vinovata de parasirea domiciliului | 25 | De la: nuti_vio 28 Iulie 2010 19:11 |
|
||
ONG-uri smart: Ateliere Fara Frontiere si Omuletii Verzi | 57 | De la: dor72_ 9 Septembrie 2011 23:47 |
fericirea este... :sml-happy0065: | 2 | De la: cricat 27 Martie 2011 10:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară