La un spatiu mic ce este mai avantajos mobila sa fie asezata in L sau sa fie un insula, pentru ati permite miscarea? Vreau sa schimb mobila de bucatarie si am gasit 3 bucatarii foarte frumoase, numai ca nu stiu daca se potrivesc in spatiul pe care-l am. Voi ce tip de mobilier ati alege in 3 mp? |
||
verenadoll Postat pe 13 Septembrie 2011 13:58 |
||
---|---|---|
Grea intrebare. Orienteaza-te pe dulapuri suspendate si mobile in care sa incorporezi cuptorul, aragazul, ideal si frigiderul, dar daca nu reusesti, il poti pune pe hol. S-ar putea sa te coste mai mult, dar macar vei avea spatiu sa te misti | ||
dana2011 Postat pe 27 Mai 2013 11:54 |
||
mmmda, dana are un pic dreptate... ! eu zic sa scoti tot din bucatarie, frigider, aragaz, chiuveta... si le plaseszi prin casa. dulapuri pe pereti, nu e rau. pune-le cat mai sus si te folosesti de o scara glisanta. ca la biblioteci... ! si in mijloc, pui o rogojina pe jos, si servesti cafeaua pe care o faci in baie, stand turceste. sau orice natie vrei... !!! 3mp... ??? eu am WC-eul de dimensiunea asta... nu prea vad cum pot sa pun acolo un aragaz.... zau !!! |
||
|
||
barboneli Postat pe 27 Mai 2013 12:01 |
||
Ho mai fratilor , ca de cand a deschis topicul , omul o fi schimbat si apartamentul nu numai bucataria.... | ||
Rotty Postat pe 27 Mai 2013 12:04 |
||
sunt bucatarii care au 3,5 - 4 mp, am o prietena si chiar asa a facut. si-a luat corpusi suspendate, frigiderul l-a scos pe hol, langa bucatarie. nu cred ca ajuti cu misto-uri. | ||
dana2011 Postat pe 27 Mai 2013 12:04 |
||
corect. scuze.... ! dar nici solutii n-am ! si in plus, bucataria ei are 3MP... 3,5-4MP... e altceva !!! muuult mai mare... ! |
||
barboneli Postat pe 27 Mai 2013 12:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Saltele memory foam | 2 | De la: garbo_400522 17 Decembrie 2015 14:58 |
CE INTELEGETI PRIN CUVINTUL M-AM SATURAT DE ROMINIA? | 1 | De la: cobra_jimbolia 3 Ianuarie 2010 18:02 |
Ce saltea e buna pentru spate? | 28 | De la: bunicuta_creta 17 Septembrie 2020 14:52 |
|
||
calitatea mobilierului | 1 | De la: ileana_damian 11 Martie 2011 14:35 |
CE INTELEGETI PRIN CUVINTUL M-AM SATURAT DE ROMINIA? | 6 | De la: mcrinelam 3 Ianuarie 2010 18:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice