deci, huh multumesc garbo ca l/ai sters pe ochisor m/a sedus si m/a abandonat aveti grija fetelor ca aici sunt fel de fel de barbati care incearca sa va seduca si apoi va lasa balta deci multumesc foarte mult |
||
elodia Postat pe 13 Septembrie 2011 15:48 |
||
---|---|---|
![]() ceapa ta.... ![]() o fi interventie de la notariat.... ![]() nu te-a abandonat...a fost oprit....o fi avand alergie la crema.....( o fi ajuns el cumva la ea, le crema ![]() |
||
dor72_ Postat pe 13 Septembrie 2011 15:50 |
||
elodia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doruleato, , era sa uit ![]() ![]() |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 13 Septembrie 2011 15:51 |
||
razi...ca ai scapat.... vorba aluia "huh".... lasa , ca are balta peste..... eugenia ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 13 Septembrie 2011 15:54 |
||
asta era, huh ![]() |
||
elodia Postat pe 13 Septembrie 2011 15:56 |
||
avea dreptate cine zicea ca voi, astia de pe garbo, nu stiti ce e solidaritatea, compasiunea, n/aveti inima frate...n/aveti sentimente... ![]() |
||
elodia Postat pe 13 Septembrie 2011 17:14 |
||
avem, avem...da pentru noi...ca suntem egoisti, egocentristi, alea, alea.... ![]() si-apoi ce? cat am cerut noi notarul...si tu? moarte de om..... na acum....moarte de ochi.....ti-a pierit ciclopul.... ![]() da-l incolo...incercam si pe la jaguar.....sau poate mr_itorul....ce zici? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 13 Septembrie 2011 22:17 |
||
" huh " | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2011 18:46 |
||
![]() clar...o lasam pe ceapa... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 14 Septembrie 2011 19:31 |
||
De la: dor72_, la data 2011-09-13 22:17:41avem, avem...da pentru noi...ca suntem egoisti, egocentristi, alea, alea.... brandul garbo este ....unire garboveana.toti pentru unul si unul pentru toti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 14 Septembrie 2011 19:39 |
||
Nu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vai!! ce bucurie! ![]() " Si de bucuria ta Nu ma mai putui c--a.." ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Septembrie 2011 23:35 |
||
ma incearca, zici ? ma incearca asa o disperare...o fi de la poezia din copilarie ? |
||
elodia Postat pe 15 Septembrie 2011 19:33 |
||
neeeee...e de la Imnul national.....zavoraste copiii...ii arunca in cele mai crancene depresii.... betty, da astea se invata la gradinita? ![]() ca educatoarea mea...era vai si amar...nu stia de astea...cred ca pentru ca era o taranca, nestiuta.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 20:49 |
||
uite asa am gasit eu raspunsul intrebarilor existentiale care ma bantuiau ![]() am lacune mari deoarece n/am fost la gradi... ![]() eu n/am avut gradinita in sat, m/a dus mama doua saptamani pregatitoare la matusa la oras cand am iesit prima zi de la gradi m/a dus matusa sa/mi ia rochita si mi/a picat cu tronc un baietel din vitrina, avea ochii albastri ca ochisor... ![]() |
||
elodia Postat pe 15 Septembrie 2011 21:15 |
||
Doamne, sunt alaturi de tine...atatia ani de suferinta....nu e de mirare ca ai asemena tare.... ![]() iaca mi-au si tasnit lacrimile....(crocodilul il vezi? ![]() sau la tine e de la ceapa? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:19 |
||
nu pot sa ma abtin poezie din copilarie un crocodil statea pe nil si se/ntreba ce plm ? ce/i pasa lumii dimprejur de fur normal sau fur in tur ? |
||
elodia Postat pe 15 Septembrie 2011 21:25 |
||
![]() tur_ul pantalonilor? ![]() ![]() da' stiu ca esti buiaca.... ![]() inseamna ca io am trait in al mai indepartat catun din lumea asta...intr-o lume feerica si pura....in veci nu am stiut asa poezii cool.... oare sa plang? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:29 |
||
nu plange, lasa ceapa trei minute in apa rece si apoi toac/o ce e aia buiaca ? |
||
elodia Postat pe 15 Septembrie 2011 21:34 |
||
pai...de cand tot toc.... ![]() buiaca ![]() ![]() ![]() BUI�C, -�, buieci, -ce, adj. (Reg.) 1. Care tr�iește bine, r�sf�țat. 2. Zburdalnic, nebunatic; nechibzuit. � Din sl. bujakŭ. |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:54 |
||
de/aia m/a iubit don cioaca, pentru ca eram buiaca ![]() |
||
elodia Postat pe 15 Septembrie 2011 22:00 |
||
precis ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 22:05 |
||
DOR..aia nu-i poezie de gradinita..e de cartier marginas orasului...!1 ![]() ![]() ![]() ![]() Ai un stil ciudat rascolesti,rascolesti..dar ai grija ca nu stii peste ce dai! ![]() La toti ne place muzica buna..dar daca n-ar fii aparut manelele..n-o apreciam si mai mult!! ![]() ![]() ![]() ![]() Nu m-am suparat,m-am ofticat un pic,dar mie-mi trece de cum ma maniu{a mania=a supara},dar am vrut sa stii,te pup! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 16 Septembrie 2011 21:48 |
||
si pentru ca nu conteaza, ai scris atat de mult? P.S. este ultimul comentariu...asa cum am stabilit.... |
||
dor72_ Postat pe 18 Septembrie 2011 00:19 |
||
nici io n-am fost la gradi...ca acolo mergeau doar copiii care nu aveau cu cine sa stea acasa, sa-i supravegheze si sa-i educe...si io aveam si pe mama si pe mamaie...sic! ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 18 Septembrie 2011 00:33 |
||
surioara, esti vesela... ![]() cum esti? |
||
dor72_ Postat pe 18 Septembrie 2011 00:38 |
||
Elodia, Uite un panaceu http://youtu.be/hFO0Nrr5z-U |
||
nathalie Postat pe 18 Septembrie 2011 00:39 |
||
dorule, ma gandii si io ![]() ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 18 Septembrie 2011 00:47 |
||
haide, surioara, zi-mi de tine cum esti.... lasa gradinita...ca mi-e amar de la ea.... cat despre sedus...prea tarziu...ca i s-a inchis contul seducatorului....nu mai esti in pericol.... si...era doar un amarat de casting.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 18 Septembrie 2011 00:54 |
||
![]() si p-asta il pierdui???? of, care n-am avut noroc.... ![]() Io, mi-s vesela, multam de question... ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 18 Septembrie 2011 01:01 |
||
trebuie sa te intreb direct? de sanatate te intreb....de trei postari incoace.... ![]() ma si apuc de fumat.... |
||
dor72_ Postat pe 18 Septembrie 2011 01:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
si barbatii atentioneaza...... | 23 | De la: ratuscaceaurata 9 Noiembrie 2011 00:58 |
STATUS'URI | 2 | De la: blaa 11 Ianuarie 2010 22:16 |
am facut ce am vrut | 13 | De la: SAL 7 Ianuarie 2012 11:21 |
|
||
criza tot mai profunda pe continent | 28 | De la: eu_geminy 2 Decembrie 2011 23:16 |
ce parere aveti depre combinatia femeie taur-barbat balanta | 3 | De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 15:04 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9