Yep, merita. Uneori e singura cale de a pastra contactul vizual. |
||
nathalie Postat pe 6 Octombrie 2011 11:30 |
||
---|---|---|
]Nu stiu ce sa aleg.... un barbat care e totusi unu bun, dar care ma tine in lant? sau o viata singura , linistita, libera??? De cand suntem impreuna, m-am schimbat foarte mult... nu mai sunt sociabila, nu mai vorbesc atat de mult... incerc tot timpul sa stau cu capul in jos... ca sa fie totul bine....sa nu ne mai certam... si in plus e foarte gelos si posesiv... am trecut prin multe lucruri cu el... nici nu imi vine sa cred ca acusi facem un an impreuna... dar acest an a fost un an plin de ... de de toate... :( habar nu am .... nu stiu ce sa fac.... e ceva ce ma tine langa el... mie frica sa nu regret sa nu o dau in bara dupa aceea... daca ar putea cineva sa ma ajute... chiar am nevoie de un sfat.... Astept.... multumesc!!![/quote] ,,incerc tot timpul sa stau cu capul in jos!,,-asta cred ca spune totul despre relatia voastra!Pai ce ai de ales?cum ai scris si tu intre,,tinut in lant,, si libertate!E asa de greu? ,vad ca stii si singura ce ai avea de facut!Da i papucii fato ca o sa ai o viata plina de chin cu specimenul!Bafta! |
||
aida71 Postat pe 10 Octombrie 2011 08:16 |
||
De la: aida71, la data 2011-10-10 08:16:50]Nu stiu ce sa aleg.... un barbat care e totusi unu bun, dar care ma tine in lant? sau o viata singura , linistita, libera??? ,,incerc tot timpul sa stau cu capul in jos!,,-asta cred ca spune totul despre relatia voastra!Pai ce ai de ales?cum ai scris si tu intre,,tinut in lant,, si libertate!E asa de greu? ,vad ca stii si singura ce ai avea de facut!Da i papucii fato ca o sa ai o viata plina de chin cu specimenul!Bafta![/quote] http://www.youtube.com/watch?v=KtL-LPxI9l alege libertatea,independenta.....si fii convinsa ca orice schimbare aduce alta schimbare...mai bine fericita singura decat nefericita in doi. |
||
|
||
ratuscaceaurata Postat pe 10 Octombrie 2011 08:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce inseamna a fii un om tolerant? | 85 | De la: daniilia 21 Martie 2012 11:47 |
Cand relatia e perfecta dar tu esti fara viata | 24 | De la: Gabriela_Andronescu_1 10 Aprilie 2017 04:24 |
Ce se mai intampla prin Moldova?? | 28 | De la: Iryna_Iry 10 Ianuarie 2013 21:10 |
|
||
am probleme... | 2 | De la: prometeus_wife 13 Iunie 2009 14:03 |
religia | 17 | De la: vuvuzela 5 Februarie 2011 17:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară