In uma cu cateva zile am fost la un interviu la firma unde lucreaza si mama mea,directorul firmei este un tip cam la 30 d ani,nu e foarte dragutz dar...d cand l-am vazut imi este gandul numai la el,s-a purtat cu mine extraordinar d frumos,a spus ca n vom auzi la un tel sa-mi comunice data d cand incep munca,a insistat sa-i dau nr meu desi il putea lua oricand d la mama,sau ma putea anunta prin ea intr-un final mi l-a dat el p al lui,d c nu am idee. Poate sunt exagerata si totul e in mintea mea dar felul in care imi vb...privirea lui...m-au marcat. Sunt singura de 6 luni,nu am acceptat p nimeni sa s apropie d mine,am suferit enorm si in orice barbat care s apropia d mine vedeam un om rau,ca fostul iubit...pana cand l-am vazut p el. Astept un sfat,o idee din partea voastra...pt ca ma gandesc ca voi incepe munca si sunt genul d persoana care nu s lasa pana nu obtine c vrea. Nu stiu c sa fac sa-mi dau seama daca gesturile lui au fost ceea c cred eu s-au nu,mi-e teama sa nu fac o greseala,mama este foarte bine vazuta in firma respectiva si nu vreau sa aibe probleme din cauza mea. P e parte ma bucur ca a putut cineva sa-mi atraga atentie p d alta parte...sper sa nu gresesc. Va pup si orice sfat e binevenit! | ||
mariadesamparada Postat pe 25 Septembrie 2011 00:36 |
||
---|---|---|
ia-ti o masina de spalat cu uscator... | ||
zambil Postat pe 25 Septembrie 2011 10:03 |
||
Daca-i sef, stii vorba aia: sefu-i sef si-n pielea goala. Sa-l puna in storcator zambil? |
||
|
||
Noli Postat pe 25 Septembrie 2011 10:09 |
||
buna, din cate imi dau seama, tu vrei sa-l cuceresti( ai specificat ca esti de persoana care nu se lasa pana nu obtine ce vrea ) e foarte bine ca ai simtit ceea ce ai simtit, banuiesc ca esti frumoasa si atragi privirile..nu vad nimic rau in asta, chiar daca iti va fi sef, sau nu, joaca-te un pic cu chestia asta, iar daca intr-adevar simti ca trebuie mers mai departe...o sa vezi la momentul potrivit ce e de facut, pana atunci, bucura-te de ce ti se intampla mult succes! |
||
sabry1104 Postat pe 26 Septembrie 2011 13:48 |
||
Sabry,iti multumesc pt raspuns. mi-ai dat o stare d optimism. Te pup,o zi buna! | ||
mariadesamparada Postat pe 26 Septembrie 2011 14:56 |
||
"..Sunt singura de 6 luni,nu am acceptat p nimeni sa s apropie d mine,am suferit enorm si in orice barbat care s apropia d mine vedeam un om.." ....fara bani |
||
roby_cado Postat pe 26 Septembrie 2011 16:16 |
||
Nu,vedeam un om care loveste o femeie,care nu stie c este respectul. Multumita lui Dumnezeu nu am dus lipsa de nimic,am tot c vreau draga roby! | ||
mariadesamparada Postat pe 26 Septembrie 2011 16:47 |
||
mai putin pe dom' director, uratelu'... | ||
dor72_ Postat pe 26 Septembrie 2011 16:50 |
||
..da' vine si randu' lui.. | ||
roby_cado Postat pe 26 Septembrie 2011 17:05 |
||
ioi, mai bine ii crapa oglinda.....aluia....ca or fi mai mici pagubele.... | ||
dor72_ Postat pe 26 Septembrie 2011 17:12 |
||
fato, nu amesteca sexul cu jobul, ca ai sa-ti musti mainile in plus, mi se pare total neprofesionala o asemenea atitudine, acolo te duci la job, nu ca sa-l cuceresti pe directorul de marketing si e foarte posibil sa fi confundat o atitudine politicoasa si deschisa cu ceva mai mult da' chiar! pe unde ii sticlesc ochii irinucai? ca demult nu ne-a mai regalat cu un descriere completa a miseilor de barbati |
||
michelle_ Postat pe 26 Septembrie 2011 17:20 |
||
Doar barbatii romani sunt toti misei, poate o fi gasit un neamt | ||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 18:34 |
||
neeee...berbatii romani is porci si bagabonti, ehe, he, he... | ||
michelle_ Postat pe 26 Septembrie 2011 19:12 |
||
mie-mi place titlul... suna asaaaa... a un soi de (auto)sudalma...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 21:25 |
||
no... si daca ii sef, ce... nu-i om?!... okeeeey, atunci... nu-i om. ii barbat si basta...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 21:33 |
||
Si... barbatul nu-i om? Doar v-ati molipsit toti de la irinoca |
||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 21:59 |
||
mey...io stiam pana acum..ca femeia nu-i om! | ||
Axl_22 Postat pe 26 Septembrie 2011 22:03 |
||
ba o fi, nu zic nu... da' am vrut sa iau partea fumeii... fiindca in prin Oltenia stii cum se zice... ca "fumeea il inseala pe Om"...:P he he:)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 22:03 |
||
...si ca,fumeia e un animal ce traieste pe langa casa OMULUI.. |
||
roby_cado Postat pe 27 Septembrie 2011 02:12 |
||
deh...langa..in casa n-o bagi...ii animal! | ||
Axl_22 Postat pe 27 Septembrie 2011 07:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
senzaţie ciudată | 46 | De la: garbo_395282 11 Octombrie 2014 07:54 |
AJUTOR!!!MA PARASIT SI NU MAI IMI POT REVENII...SIMT CA MA USUC PE ZI CE TRECE!!! | 121 | De la: singura2016 1 Mai 2019 20:21 |
Ce sa fac? | 42 | De la: eu_geminy 27 Decembrie 2011 03:19 |
|
||
Prea confuza ca sa pot sa iau o decizie, va rog ajutati-ma!!!!! | 98 | De la: wiorin 27 Februarie 2011 02:29 |
De ce inseala barbatul??.. dar femeia?? | 60 | De la: garbo_397823 19 Martie 2014 16:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară