Bula aia care se albastrea si palpaia de fiecare data cand se posta ceva nou pe forum. |
||
charmelen Postat pe 25 Septembrie 2011 18:39 |
||
---|---|---|
la mine este....si palpaie... | ||
Axl_22 Postat pe 25 Septembrie 2011 18:45 |
||
m-am balbait.... | ||
|
||
Axl_22 Postat pe 25 Septembrie 2011 18:45 |
||
e tot la locul ei, charmelen. uneori mai da rateuri, verifica-ti setarile din profil. "Profil" de sus de tot, de langa Logout, nu "Profilul tau" de pe bara rosie. | ||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 18:53 |
||
Am crezut ca intrebi de "BULA" cel cu bancurile..credeam ca-i un nou topic de bancuri si glume... Pacat..se mai radea...se mai amuza lumea Garbo.. Si bula aia..de care intrebi ..si la mine mai este..si palpaie.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Septembrie 2011 21:54 |
||
am verificat, am resetat, bula ioc. Dar mi-ai dat o idee buna Betty, hai sa deviem un pic de la topicul initial si sa spunem bancuri cu Bula. Ca ex-profesor incep cu Bula scoler: Bula suparat ajunge acasa: - Tata am luat un 4 la matematica! Slap, slap, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar: - Tata am luat un 4 la fizica! Slap 2 palme din nou . A treia zi: - Tata am luat un 10 la muzica! Slap, inca doua palme. - Bine tata, dar am luat un 10! - Dupa ce ca nu inveti, iti mai arde si de cantat, nenorocitule! |
||
charmelen Postat pe 25 Septembrie 2011 22:56 |
||
Amman, amman! Nu mai gazid bula? Dar la gal ai gaudad? |
||
achmed Postat pe 25 Septembrie 2011 22:59 |
||
bre, skeleton, unde dreaq umbli de nu mai dai pe aici? ca s-o umplut de virgine numa' bune de dat cate zece pe o camila! chiar daca iombesc berbati insurati |
||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 23:02 |
||
Bre grejdin, Achmed abia venid din mizion, ga ala zidani de la Al-Quaeda nu gumbaram degat bilet dus la avion de New York. | ||
achmed Postat pe 25 Septembrie 2011 23:04 |
||
si tu, uscatule, ai avut tupeul sa te mai si intorci? ca aia ti-au luat biletul numai dus cu un mesaj, mai! pe care sa-l transmiti la new york! jidani de la al qaeda? te tund aia daca te aud! si-ti mai fac si circumcizie la femur! |
||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 23:07 |
||
ia vezi de ia la rost ...bula... http://goanimate.com/movie/0ioRstQdyLCY si...pana la bula_n http://www.youtube.com/watch?v=z89uphbgVy8&NR=1 |
||
dor72_ Postat pe 25 Septembrie 2011 23:07 |
||
Aguma milidam bendru bage, iar mezajul bendru New York a vosd za debunem un omadziu bentru lubdadori kamikadze Al-Queada gazud gu tot gu avion, agum zedge ani. Ji zidanga de gondabila m-a zguibad ga o gamila gu bilet one-way, gred ga din obidznuindza . |
||
achmed Postat pe 25 Septembrie 2011 23:17 |
||
ptiuuuuuuuuuuuu....Ach.....bine ai venit...imi era dor de tine | ||
ladyDY Postat pe 25 Septembrie 2011 23:20 |
||
a dracului zidanga! camiloaie, nu alta! | ||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 23:20 |
||
Mamalui Bula statea in genunchi si freca cuptorul,transpirata..Bula vine de la scoala si i se face mila de ea:-Stai asa,iti vin imediat in ajutor..Cateva clipe mai tarziu,Bula-cavaler se intoarce cu o...perna..-Ia si pune-ti asta sub genunchi...spune el... | ||
elisabeta_boia Postat pe 25 Septembrie 2011 23:23 |
||
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: - Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor si putine economii... - Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? - Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala... - Bula, de ce a murit? - A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul. - Ce ghinion! Si ce-ati facut? - Macaroane cu branza. Bula in armata. - Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? -Patria este mama lui Vasile... - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles.. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile. |
||
Axl_22 Postat pe 27 Septembrie 2011 19:38 |
||
Buna a intrat intr-o BULA sferica | ||
Noli Postat pe 28 Septembrie 2011 10:12 |
||
Bula gata sa plece de-acasa calare isi cere cizmele.Servitorul i le aduce. -de ce nu-s lustruite?intreaba Bula -Pai,tot o as le murdariti numaidecat.M-am gandit ca n-are nici un rost sa le mai perii. Bula tace,dar in clipa urmatoare servitorul ii cere cheia bufetului. -De ce?intreaba Bula -Ca sa mananc.. -La ce bun?Peste 2 ore ti se face iar foame...-raspunde Bula. |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Septembrie 2011 20:50 |
||
O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand: - Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare! Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza: - Tu de ce crezi ca esti prost? - Nu sunt prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra ! |
||
Axl_22 Postat pe 28 Septembrie 2011 21:09 |
||
Bula si Trula. -Tot timpul si peste tot auzi de SIDA.Cum te poti apara de ea?intreaba Trula. -Trebuie sa-ti pui prezervativ,cum fac eu. -Si trebuie sa-l tii tot timpul? -Nu,eu il dau jos cand urinez si cand fac sex! Aflat in peermisie in oras,soldatul Bula intra intr-un bar si comanda: -Pana una alta,da-mi o bere ca sa-mi treaca timpul.Astept o prietena... -Blonda sau bruna?intreaba chelnerul. -Asta nu te priveste pe dumneata! Cainele meu mi-a salvat viata,zice Bula. -Cum asa? -Am fost grav bolnav si el n-a lasat medicul sa intre la mine cu nici un pret! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Octombrie 2011 14:16 |
||
dzeu cand a facut lumea,a dat unui sfant,mintea,sa imparta,pe parcurs,la fiecare generetie. la un moment dat,sfantul se duce la dzeu si zice,doamne,mi s-a terminat mintea,acum ce fac? da-le si tu cate o diploma..... d |
||
daniilia Postat pe 4 Octombrie 2011 18:19 |
||
Vine Bula suparat de la intalnire si il vede taica-su: -Ce-ai patit Bula? Te-a refuzat?? Bula:- Da tata!!! Tatal lui Bula: - I-ai spus asa cum te-am invatat eu :cand ma uit la tine, timpul sta in loc? La care, Bula: - Aa, deci asta era! Eu i-am spus: ai o fatza de mi se opreste ceasul cand te privesc. |
||
charmelen Postat pe 4 Octombrie 2011 23:38 |
||
Soldat Bula,in timpul ultimului atac,in loc sa inaintezi spre inamic,ai alergat sa te pui la adapost in spatele frontului... -E adevarat ca am alergat inapoi,dar nu ca sa ma pun la adapost,ci ca sa-mi iau un avant mai mare... -Am o nevasta tare naiva,se lauda Bula la Trula -De ce zici asta? -De un an de zile lucreaza la o fabrica de prezervative si ea tot mai crede ca sunt saci de dormit pentru soricei. _Bulisor,ii zice Bula,ia du-te si ada-mi prezervativul din sifonier! -Taticule,dar ce-i acela"sifonier?" |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Octombrie 2011 01:58 |
||
Bula, bulica e la cotroceni! | ||
Noli Postat pe 6 Octombrie 2011 08:38 |
||
Stiti ca in ultimul timp au aparut foarte multe bancuri cu Mircea Geoana . Acesta a declarat intr o conferinta de presa ca bancurile sale sunt mai multe decat cele cu Bula. Bula a venit promt cu replica : "O sa cer renumararea" Va tinem la curent de indata ce aflam noile vesti ! |
||
amiha Postat pe 11 Octombrie 2011 01:37 |
||
Bula ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: - Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca Bula a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate |
||
amiha Postat pe 11 Octombrie 2011 02:02 |
||
Bula, un baietel de 3 ani, in timp ce face baie, isi examineaza testiculele si intreaba: - Mami, astia sunt creierii mei? Mama ii raspunde: - Nu inca, dragul meu! |
||
amiha Postat pe 11 Octombrie 2011 02:15 |
||
Bula in echipa de dansuri populare..In timpul unui spectacol i se desface slitul si se vede..Partenera da sa-l atentioneze prin strigaturi; Uita-te Bula la tine... Ma uitai si-mi sede bine!! Uita-te Bula mai jos! Ma uitai si mi-s frumos! Ultima incercare..: Uita Bula la opinci!....in sfarsit,Bula vede..: Uliulu..Paula-i aici! |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 00:30 |
||
Nu-l vedeti mai copii ca e prim ministru? Analizati-l si va veti convinge! | ||
garbo192880 Postat pe 12 Octombrie 2011 11:55 |
||
Bula la mare. Intra in apa. deodata simte o mana pe co*** si o voce zice: - Plus sau minus 2 ? Bula: -Hai sa zic plus 2. Zise. Iese din apa si se trezeste cu 4 co***. - las' ca intru inapoi si zic minus 2 si rezolv eu ! Intra in apa. Vocea: - Plus sau minus 4 ?!? Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala. - Domnule Bula, nu stiu ce sa ma fac cu fiul domneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e corigent la patru materii, deci din nou repetent! - Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa. si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie. - Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi! - Aveti dreptate, doamna! Lasati ca vad eu cum fac! Ajuns acasa, Bula-senior trece la atac: - Bulica tata, intoleste-te ca iesim in lume. Si-l duce pe Bula la sex-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac: - Aoleu tata! Ce craci! Ce tate! Cine le-o f*** p-astea? - Premiantii, tata, premiantii !!! |
||
Ktine Postat pe 14 Octombrie 2011 08:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
vreau sa castig lenjeria de pat | 1 | De la: garbo167932 16 Septembrie 2010 23:35 |
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. | 19 | De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18 |
|
||
buna | 2 | De la: esme 16 August 2011 12:04 |
Conflicte de idei si comportamente... | 14 | De la: valentino 31 Mai 2009 16:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice