De la: pantera_neagra, la data 2011-09-26 23:32:47 aham, am notat - eu nu exist - PERFECT! poate nu ai inteles... nu esti inca prea BUNA... dar fii optimista: vei deveni!:PP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 23:35 |
||
---|---|---|
buna la ce sau, mai degraba, pentru cine? da' daca este pentru cei care judeca si fac asemenea clasamente - zic si io: "paguba in ciuperci!" atata bai sa fie! |
||
panty_C Postat pe 26 Septembrie 2011 23:38 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-09-26 23:34:08OKEYULEEE... pai daca-i fata.."buna" atunci e OK! |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 26 Septembrie 2011 23:39 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2011-09-26 23:38:29buna la ce sau, mai degraba, pentru cine? eu si de clasament, zic tot la fel...:)))))) asta-i clasament??? :PP |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 23:43 |
||
uite de aia devin oamenii rai, ca se apuca unii de fack toata ziua clasa_mente de-a-m boulea... si nemultumitii devin la randul lor si mai rai ca se oftica_ca nu e pe listele alea de la clasa_mente..:PPP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 23:48 |
||
haidi bre, care oftica? |
||
panty_C Postat pe 26 Septembrie 2011 23:52 |
||
da' ce,... m-ai crezut cumva?:)))) | ||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2011 23:54 |
||
cini, bre, io? apai nu stii mata ca io-s Toma (necrediciosul)? - nu cred dacat ce vad si simt | ||
panty_C Postat pe 26 Septembrie 2011 23:57 |
||
nu stiu ce tot va ciorovoiti pe clasamente... pentru o persoana poti fi buna .. pentru alta poti fi rea. Depinde de ceea ce vrea acea persoana sa vada. |
||
cricat Postat pe 27 Septembrie 2011 08:32 |
||
Corect. Vorba aia - Era odata o zana rea, da bunaaaa... |
||
nathalie Postat pe 27 Septembrie 2011 08:35 |
||
si ce se intampla...atunci cu mansarda?....dam jos toate panzele de paianjeni? | ||
Axl_22 Postat pe 27 Septembrie 2011 08:57 |
||
tu chiar nu poti sa ma ignori? mda...cred ca nu... |
||
michelle_ Postat pe 27 Septembrie 2011 15:37 |
||
te numeri cumva printre cei de care zici? Ok-ule ...sa ai o seara minunata... |
||
dor72_ Postat pe 27 Septembrie 2011 21:01 |
||
/www.youtube.com/watch?v=xFn1Lw1TxdE&feature=related | ||
Noli Postat pe 27 Septembrie 2011 23:17 |
||
Mi-am cerut scuze de la cei pe care i-am uitat in clasamentul facut de mine! Nu va pot pe nici unul omite,dar in graba si am uitat de multi..cred ca si voua vi se intampla,oricum vad ca ati ras pe seama asta,suntiti buni daca puteti rade! Si da,clasamentul era cum era ,dar am precizat de la inceput..parerea mea! Poate voi aveti un alt criteriu de clasare a oamenilor buni,eu nu am clasat..am pus pe locul UNU pe TOTI si pe TOATE! Deci..Oameni Buni O ZI Buna sa aveti! Dar meritati sa va iau pe toti in grupa mea..sunteti niste COPII MARI!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Septembrie 2011 07:56 |
||
Io ...ti-am zis "considera-te scuzata" | ||
Axl_22 Postat pe 28 Septembrie 2011 08:10 |
||
"buna pentru gradina zoologica...sa te umple toucanii de "noroc"..." pffffffffffff, m-ai umplut de "rashpect" mno, uite ca eu pot |
||
panty_C Postat pe 28 Septembrie 2011 22:56 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-09-26 23:26:13O clasificare ,a mea,OK.e aproape la fel cu a ta,poate mai multi.Dar ii clasific pe cei buni,rai-ptr. mine nu exista! pe mine m-ai uitat, dar recunosc ca nu sunt buna, decat ocazional. |
||
charmelen Postat pe 1 Octombrie 2011 12:02 |
||
Da,pe OK il trec la baieti,mai copletez,tot pe locul 1 si pe Eu_Geminy,pe Marceltuky...iar la fete:Charmelan,Caleidoscop,Cory_emy,Me_Reloaded,Si_Totusi,Vitan,Pantera neagra,Michelle,Natalie... Dau o celui sau celei pe care i-am uitat... Dar,sincer,va iau in grupa mea...copii mari ce sunteti!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Octombrie 2011 22:10 |
||
multumesc!...sunt intru-totul de acord cu veridicitatea clasificarii facute de tine, insa cred ca exista si abtineri...daca nu si o clasificare "neutra"...oameni buni-oameni rai...am intalnit multi oameni rai pana acum insa cred ca stiu sa-i tin la distanta sau sa-mi folosesc asul din maneca la nevoie, inca odata c'est la vie! | ||
caleidoscop Postat pe 2 Octombrie 2011 00:39 |
||
nu tre sa te chinui, caleidoscoapo... Ca au ei singuri grija sa se tina la distanta mare de tine... :DDD :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 2 Octombrie 2011 00:55 |
||
Bine v am regasit! Am fost plecati in concediu si n am avut timp de net! Eu am deschis aceasta tema cu scopul de a discuta cu voi, nu ca voi, sa va certati ,unii cu altii! Sunt persoane de tot felul!Unora le place sa se scoata in evidenta! Mereu am scris ca nu mi se pare corect, sa critici, postarea cuiva.Normal ar fi ca fiecare din noi, sa scriem la subiect si sa lasam pe fiecare sa scrie cei place! Si cum ii place.Sunt ,oameni si oameni.Noi nu putem sa i schimbam ,daca, ei ,nu incearca de loc ,sa se schimbe.Rautatea ,este in floare, o vad zi de zi in jurul meu si ma intreb mereu.......de ce?? de ce??? ....Trebuie sa fie asa de rai?? Unii???!!! Si...... n am gasit inca raspunsul!! Poate mi l dati voi! Eu nu stau in compania celor rai! Ii ignor! Va doresc o duminica placuta tuturor! |
||
Jojolin Postat pe 2 Octombrie 2011 08:25 |
||
: Avem atata vreme pentru ura | ||
Axl_22 Postat pe 2 Octombrie 2011 08:39 |
||
Sunt perfect de acord cu tine. Probabil prin acest lucru (�n a face r�u semenilor lor) se simt mai bine, mai �n largul lor. | ||
garbo222965 Postat pe 2 Octombrie 2011 08:58 |
||
....si tot nu vad care e marea ta problema?....grija pentru altii?!....daca e s-o luam dupa zodii, scorpionii stiu sa se apere fff bine.....in caz de atac, o sa ma apar cu tot arsenalul logisticii mele!....mai des fara vulgaritatea, violenta limbajului verbal si mai rar cu violenta fizica...apropo tu cum te-ai descrie?....sau cum te-ar descrie altii (e cea mai buna caracterizare)??? | ||
caleidoscop Postat pe 2 Octombrie 2011 09:12 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-10-02 00:55:31nu tre sa te chinui, caleidoscoapo... Ca au ei singuri grija sa se tina la distanta mare de tine... :DDD Chiar nu inteleg ce vrei sa spui !?! fii mai explicit in afirmatii. |
||
caleidoscop Postat pe 2 Octombrie 2011 09:16 |
||
Am intrat intr un birou la o directoare si acolo pe perete era scris.. Avem atata timp pentru ura, Cand noi asa de putin traim, Ar trebui sa cantam, sa culegem flori, Sa zambim,, pentru ca, Nu peste mult timp ...murim. Aveau atata dreptate acele randuri.Am avut un vecin, ne cunosteam de peste 40 ani , am fost vecin, 27 ani, am fost colegi de clasa 2 ani la o scoala postliceala, ne intelegeam bine.In urma cu cateva luni, s a mbolnavit, l au tratat ,au facut imposibilul dar, n a putut fi salvat si a murit de cateva zile.Toti l am regretat. ++++A fost un om bun, avea doar 59ani , n a apucat nici pensia, nici sa fie bunic, a plecat incet, linistit exact cum a fost el, un om de omenie, pe care il plang ,vecinii, prietenii, cunoscutii si cel mai mult familia , cele 3 flori ramase neconsolate dupa disparitia lui. ++++ Dumnezeu i a asezat sufletul intr-un loc minunat pt, ca merita. Dumnezeu sa te ierte, Nutu!! M a marcat moartea lui, stiam ca va muri, dar parca, asteptam o minune dumnezeiasca, sa l vindece, dar,,,n a fost sa fie asa! Asa ca, mi am propus sa mi petrec restul vietii mele, in liniste si pace impreuna cu jumatatea mea cu care sunt de 40 ani.Sa nu regret mai apoi ca, n am facut tot ce trebuia. In aceasta viata! In privinta celor > ii ignor si ignoranta si nepasarea, doare mai tare, decat sa dau curs prostiri unora! Asa ca faceti si voi la fel! Traiti, pt, voi ,fiti, fericiti voi!! In rest.....pauza! DUMINICA PLACUTA TUTUROR!! |
||
Jojolin Postat pe 2 Octombrie 2011 09:21 |
||
Aveti-va ca fr atii, ca va " pudreaza "altii! | ||
Noli Postat pe 2 Octombrie 2011 09:38 |
||
De la: garbo215245, la data 2011-10-02 09:38:49Aveti-va ca fr atii, ca va " pudreaza "altii! MAI NOU NICI FRATII ,NU SE MAI IUBESC! VOIAI SA SCRII SA FIM CA FRATII,, SA NU NE ALTII,ASA I>>???? |
||
Jojolin Postat pe 2 Octombrie 2011 09:48 |
||
De la: Jojolin, la data 2011-10-02 09:48:33De la: garbo215245, la data 2011-10-02 09:38:49Aveti-va ca fr atii, ca va " pudreaza "altii! Mai postaci!!! Iar incepi sa tai din postarea mea????!!! AM SCRIS , ALTII!! CUVANTUL ESTE INDECENT???!! |
||
Jojolin Postat pe 2 Octombrie 2011 09:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 1 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44 |
FETELOR CUM V-AR PLACEA SA FIE PARTENERUL VOSTRU DE VIATA CA SA NU IL INSELATI SI SA NU IL MINTITI? | 7 | De la: moment31 16 Octombrie 2009 23:26 |
nu ma bag | 75 | De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59 |
|
||
va iubesc ...va doresc ...va vreau | 190 | De la: tutankhamon 3 Decembrie 2009 18:37 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 6 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară