auzi... io ma tot gandesc ce bine le-o fi fiind laponezelor,smeoanco... au bikini aia imblaniti - cui i-o mai fi pasand cat de epilate-s alea? |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:34 |
||
---|---|---|
![]() auzi, precico, pai acolo moda se bazeaza exclusiv pe blanuri! deci tre` sa fie imblanite peste tot. ![]() |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:36 |
||
te pomenesti ca daca le spune un macho "let me take u 2 Rio" s-or fi gandind "moama! da' ce-am gresit in vietzisoara asta de vrea asta sa ma duce direct in iad?" ![]() |
||
|
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:43 |
||
pai unde mai gasesc ele blanuri la orice colt de strada ca si cum ar fi un mizilic? ![]() |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:50 |
||
hai sa ne improspatam perfuzia,pana una-alta... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=b3c32wBYdU0&feature=related |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:53 |
||
v-am mai spus cat sunt de lesinata dupa piciu' asta? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=i85P8NDvSmg&feature=related |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:59 |
||
iote asa-mi suna mie telefonu'... ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Un-6TXyNhQg&feature=related |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:08 |
||
haidi bre..,lasati vrajeala..,ce draq e asta..?,sondaj de opinie..? e clar..,taiati-o spre laponia.. ![]() |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:16 |
||
bre,robeatza... n-auzi ,bre,ca mie-mi ingheatza ciufu' epilat brazilian in Laponia? ce dreaq,tati? vrei sa ramai fara iubirea ta nemuritoare? ![]() ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:18 |
||
haidi, mai precico, nu ne-ar sta noua bine in blanuri, proaspat jupuite? ![]() |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:22 |
||
pai daca-i ciuf..,de unde dreaq epilat..? cat despre chestia aia "nemuritoare"..,insashi figurativul spune tot.. deci..,duteee... ![]() |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:24 |
||
ba da,mami,da' intr-un pictorial tabu,goale pe dedesupt,cu roby intre noi... ![]() am si titlu,daca vrei : " liberte,egalite,fraternite!" ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:25 |
||
ma omori, zau! ![]() da` o vrea roby sa fraternizeze cu noi? ![]() |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:28 |
||
da' de cand esti matale gica contra,bre roby? daca io zic "nemuritoare" inseaman c-asa-i,bre! ![]() si zi c-asa-i,ca altfel jar mananci! ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:29 |
||
.................................... ![]() m-am apucat deja.. ![]() |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:29 |
||
iote la ea... adicatelea cum sa nu vrea robeatza sa fraternizeze cu divele de noi? atata-i trebe,ca pe urma vezi tu ce si-o ia in flit... ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:31 |
||
haidi bre..,ce dreaq.. cand incepem..? ![]() ![]() |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:33 |
||
pai noi am inceput deja...tu n-ai de gand sa te dezbr...aaaa,adica sa intri in hora unirii odata?! ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:38 |
||
cred ca vrea mai multe blanuri. e timid. ![]() |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:40 |
||
![]() ![]() m-ai ucis,smeoanco... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:41 |
||
Roby, hai ca am jumulit pisica .. vrei blana ei ? ![]() |
||
cricat Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:45 |
||
cre' ca roby a dat bir cu fugitii,cricoato... ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:48 |
||
ti-am zis io, precico, ca nu fraternizeaza. doar gura-i de el. ![]() |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:52 |
||
arata-mi unu' de care nu-i numa' gura si-l mananc! cu pene cu tot! ![]() |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:55 |
||
cotcodac cotcodac.. ![]() |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:54 |
||
De la: esme, la data 2011-11-05 21:28:18ma omori, zau! esme... fraternizezi, zici?...:D :) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:19 |
||
:) hahaha, gemi, m-ai prins! si, daca tot m-ai prins, am sa recunosc ca fraternizez, mai ales ca totul se face sub auspiciile libertatii si egalitatii! ;) si, fiindca e si pe alese, cu atat mai mult! :P dar in ce priveste pe cine aleg intr-ale fraternizarii, o dezvalui io altadata! ;) :))) |
||
esme Postat pe 6 Noiembrie 2011 10:06 |
||
esme, nu sunt curios... era doar o remarca. oamenii se aleg ei intre ei, cei care se merita unii pe altii. uneori (se) constata ca mai si gresesc, dar ramane valabil proverbul ala "spune cu cine te insotesti..." :D insa tu ziceai de fraternizare, si atunci se poate spune ca "neamurile, Dumnezeu ti le da"...:D (he he he...unde-i OK sa mai zica o data vorba aia cu "stinje-mi Doamne, neamu' ''...;)...) sigur, exagerez... baui apa din vasul cainelui...:D dar oricum zic unii ca as fi "dus cu capu'...", asa ca imi permit.;) :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 10:42 |
||
stiu, gemi, ca nu erai curios, dar m-am jucat un pic. am vrut tocmai sa specific ca e pe alese si asta imi place, fiindca inseamna ca alegand oricine se poate bucura de alegerile sale. ;) si eu, una, ma bucur... :) cum sa fii dus cu capul?! ce-i asta? nu-mi place! sa n-o mai spui! |
||
esme Postat pe 6 Noiembrie 2011 10:52 |
||
OK, pai cred ca in cazul asta ar fi pacat s-o negam, daca ea exista ori a existat candva. e ca si cum ne-am nega pe noi la un moment dat al existentei noastre. si, oricum, chiar sfarsita, precum spui, intotdeauna ramane ceva ce a devenit parte din tine. si asta se vede si din privire. :) |
||
esme Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
|
||
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9