auzi... io ma tot gandesc ce bine le-o fi fiind laponezelor,smeoanco... au bikini aia imblaniti - cui i-o mai fi pasand cat de epilate-s alea? |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:34 |
||
---|---|---|
auzi, precico, pai acolo moda se bazeaza exclusiv pe blanuri! deci tre` sa fie imblanite peste tot. |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:36 |
||
te pomenesti ca daca le spune un macho "let me take u 2 Rio" s-or fi gandind "moama! da' ce-am gresit in vietzisoara asta de vrea asta sa ma duce direct in iad?" | ||
|
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:43 |
||
pai unde mai gasesc ele blanuri la orice colt de strada ca si cum ar fi un mizilic? | ||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:50 |
||
hai sa ne improspatam perfuzia,pana una-alta... http://www.youtube.com/watch?v=b3c32wBYdU0&feature=related |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:53 |
||
v-am mai spus cat sunt de lesinata dupa piciu' asta? http://www.youtube.com/watch?v=i85P8NDvSmg&feature=related |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:59 |
||
iote asa-mi suna mie telefonu'... http://www.youtube.com/watch?v=Un-6TXyNhQg&feature=related |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:08 |
||
haidi bre..,lasati vrajeala..,ce draq e asta..?,sondaj de opinie..? e clar..,taiati-o spre laponia.. |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:16 |
||
bre,robeatza... n-auzi ,bre,ca mie-mi ingheatza ciufu' epilat brazilian in Laponia? ce dreaq,tati? vrei sa ramai fara iubirea ta nemuritoare? |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:18 |
||
haidi, mai precico, nu ne-ar sta noua bine in blanuri, proaspat jupuite? | ||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:22 |
||
pai daca-i ciuf..,de unde dreaq epilat..? cat despre chestia aia "nemuritoare"..,insashi figurativul spune tot.. deci..,duteee... |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:24 |
||
ba da,mami,da' intr-un pictorial tabu,goale pe dedesupt,cu roby intre noi... am si titlu,daca vrei : " liberte,egalite,fraternite!" |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:25 |
||
ma omori, zau! da` o vrea roby sa fraternizeze cu noi? |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:28 |
||
da' de cand esti matale gica contra,bre roby? daca io zic "nemuritoare" inseaman c-asa-i,bre! si zi c-asa-i,ca altfel jar mananci! |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:29 |
||
.................................... m-am apucat deja.. |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:29 |
||
iote la ea... adicatelea cum sa nu vrea robeatza sa fraternizeze cu divele de noi? atata-i trebe,ca pe urma vezi tu ce si-o ia in flit... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:31 |
||
haidi bre..,ce dreaq.. cand incepem..? |
||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:33 |
||
pai noi am inceput deja...tu n-ai de gand sa te dezbr...aaaa,adica sa intri in hora unirii odata?! | ||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:38 |
||
cred ca vrea mai multe blanuri. e timid. | ||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:40 |
||
m-ai ucis,smeoanco... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:41 |
||
Roby, hai ca am jumulit pisica .. vrei blana ei ? |
||
cricat Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:45 |
||
cre' ca roby a dat bir cu fugitii,cricoato... | ||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:48 |
||
ti-am zis io, precico, ca nu fraternizeaza. doar gura-i de el. | ||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:52 |
||
arata-mi unu' de care nu-i numa' gura si-l mananc! cu pene cu tot! |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:55 |
||
cotcodac cotcodac.. ,ce sa zic..? | ||
roby_cado Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:54 |
||
De la: esme, la data 2011-11-05 21:28:18ma omori, zau! esme... fraternizezi, zici?...:D :) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:19 |
||
:) hahaha, gemi, m-ai prins! si, daca tot m-ai prins, am sa recunosc ca fraternizez, mai ales ca totul se face sub auspiciile libertatii si egalitatii! ;) si, fiindca e si pe alese, cu atat mai mult! :P dar in ce priveste pe cine aleg intr-ale fraternizarii, o dezvalui io altadata! ;) :))) |
||
esme Postat pe 6 Noiembrie 2011 10:06 |
||
esme, nu sunt curios... era doar o remarca. oamenii se aleg ei intre ei, cei care se merita unii pe altii. uneori (se) constata ca mai si gresesc, dar ramane valabil proverbul ala "spune cu cine te insotesti..." :D insa tu ziceai de fraternizare, si atunci se poate spune ca "neamurile, Dumnezeu ti le da"...:D (he he he...unde-i OK sa mai zica o data vorba aia cu "stinje-mi Doamne, neamu' ''...;)...) sigur, exagerez... baui apa din vasul cainelui...:D dar oricum zic unii ca as fi "dus cu capu'...", asa ca imi permit.;) :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 10:42 |
||
stiu, gemi, ca nu erai curios, dar m-am jucat un pic. am vrut tocmai sa specific ca e pe alese si asta imi place, fiindca inseamna ca alegand oricine se poate bucura de alegerile sale. ;) si eu, una, ma bucur... :) cum sa fii dus cu capul?! ce-i asta? nu-mi place! sa n-o mai spui! |
||
esme Postat pe 6 Noiembrie 2011 10:52 |
||
OK, pai cred ca in cazul asta ar fi pacat s-o negam, daca ea exista ori a existat candva. e ca si cum ne-am nega pe noi la un moment dat al existentei noastre. si, oricum, chiar sfarsita, precum spui, intotdeauna ramane ceva ce a devenit parte din tine. si asta se vede si din privire. :) |
||
esme Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs | 1 | De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23 |
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
|
||
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural