...mda...nu este nici o indoiala............ romanul este inventiv.....da inventiv rau | ||
cory_emy Postat pe 29 Septembrie 2011 08:37 |
||
---|---|---|
asa-i Cri....... sti cum e asta ? cum este sloganul lui Diaconescu ....cu el presedinte toti roamnii vor fi bogati.......si "e multi" cei care il cred. | ||
cory_emy Postat pe 29 Septembrie 2011 08:45 |
||
asa-i Cory .. sunt multi care asteapta bani din cer si multi care incearca sa se foloseasca de credulitatea unora. |
||
|
||
cricat Postat pe 29 Septembrie 2011 08:48 |
||
hai bre ca s-a mutat caritasu' pe garbo ... bre ce de va bubuie mintea la jocuri piramidale... si uite asa o barba avea ... si uite asa o mangaia ... bleah |
||
alfheim Postat pe 29 Septembrie 2011 10:57 |
||
fugi de-aici cu mizeriile astea! |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2011 11:05 |
||
De la: garbo225851, la data 2011-09-28 23:04:55 Corect era "ca sa nu-i fure ALTII!" |
||
Thor_again Postat pe 29 Septembrie 2011 11:20 |
||
haidi mai!! se fura singuri, nu stiai? |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2011 11:32 |
||
asta este o metoda de escrocare totusi ....ma intreb de ce nu se sesizeaza nimeni si sa stearga astfel de mizerii? | ||
cory_emy Postat pe 29 Septembrie 2011 19:05 |
||
Pe vremuri eram mare colectionara de vedrei...si asa faceam rost de vederi din toata tara.Doar ca unii nu mai trimiteau,se bucurau ca au primit 1-6 vederi si intrerupeau lantul...Am strans si eu cateva vederi,dar am trimis mai multe...Am fost dezamagita,si tot prin a-mi cumpara de la chioscul de ziare vederi..mi-am facut colectia! Ma credeti sau nu,o mai am si-acum! Mai am si colectia de servetele!! Dar colectia de carti seria Jules Vernes am dat-o fiicei mele,a citit-o si o pastreaza in bibloteca ei! Am avut si un inceput de colectie de timbre...se gaseau plicuri cu timbre de colectie,dublurile le schimbam cu alti colectionari,aveam vreo 4-5 glasoare...dar m-am plictisit si am daruit colectia unui var... Acum sunt abonata la "Comorile Pamantului" si am deja 3 cutii cu pietre rare si pretioase..tot la fiica-mea v-a ajunge! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Septembrie 2011 21:18 |
||
elisabeta...si eu faceam astfel de colectii,cutii de chibtite,servetele,timbre,carti vechi,lucruri de valoare vechi...dar trebuia sa te si documentezi pt colectiile de valoare.chiar ma pasiona. | ||
ratuscaceaurata Postat pe 29 Septembrie 2011 21:57 |
||
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-09-29 21:57:43elisabeta...si eu faceam astfel de colectii,cutii de chibtite,servetele,timbre,carti vechi,lucruri de valoare vechi...dar trebuia sa te si documentezi pt colectiile de valoare.chiar ma pasiona. Da,aici iti dau dreptate,trebuia sa te documentezi..cred ca acesta-i si motivul ptr. care am intrerupt colectiile! Dar asta cu "C.P."imi da si documenatia,si explicatii legate de pietre etc.isi merita banii! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Septembrie 2011 22:03 |
||
e interesant am un vecin care pleaca prin munti dupa pietre mai deosebite.el le si da o forma ...in functie de client.acum isi da masteratul...uite am sa/l intreb si despre comorile pamantului.este site pe net?o revista? cum ii gasesc? | ||
ratuscaceaurata Postat pe 29 Septembrie 2011 22:12 |
||
"Comorile Pamantului"-o colectie unica de minerale,roci si pietre semipretioase. Aparitie saptamanala la chioscurile de ziare de la DeAgostini. Importator-distribuitor:Media Service Zawada S.R.L. Adresa: Str.Luoius Pasteur nr.3 et.1 sect.5 Bucuresti Distribuitor manager Dan Iordache. Ptr. orice informatie suna de luni-vineri intre orele 10-1 la tf.;0214010888 0214010888 {tasta lui "8" merge la mine mai greu..scuze...} Mai doresti si alte informatii?Cu placere! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Septembrie 2011 22:09 |
||
inca mai exista topicul ?.... | ||
cory_emy Postat pe 3 Octombrie 2011 14:38 |
||
Si ..uite cum se mai fac bani de acasa... Doi prieteni si-au deschis fiecare cate o mica bodecuta in piata Obor. La unul dintre ei era coada zi si noapte,la mititei.Celuilalt,nimeni nu-i calca pragul. Necajit,acesta di urma il intreaba pe norocosul afacerist: -Colega,spune-mi si mie,cum prepari tu mititeii,de vinzi cu miile? -Dupa o reteta f. simpla:amestec jumatate carne si jumatate rahat. -AHA!,acesta-i secretul! Va sa zica,tu pui si carne! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Octombrie 2011 14:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In my secret life | 273 | De la: fleurdelis 31 August 2010 20:00 |
VREAU SA MANINC SANATOS SA FIU FRUMOASA | 42 | De la: garbo261156MADALINA 15 Martie 2012 18:49 |
Midnight Club | 27 | De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43 |
|
||
cei 40 de mucenici | 0 | De la: 9 Martie 2010 15:07 |
Buna ziua! | 2 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară