Tiger .. multe incep in joaca. Unele sa sfarsesc bine, unele rau altele deloc. Tu stii daca poti sta asa ... ca a treia roata la caruta. | ||
cricat Postat pe 14 Octombrie 2011 13:07 |
||
---|---|---|
Prostie,corect. Dar cum dracu reusesti sa te desprinzi din prostie cand iubesti. Ca sa-ti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca mintea! Iar cand ti-ai dat seama ca esti prost, deja nu mai e asa grav pentru ca nu mai esti un prost ignorant,ci unul cu sclipiri de inteligenta. Dar ce facem cu iubirea? Cum poti s-o uiti pe cea care te face sa-ti creasca ritmul cardiac doar cand te gandesti la ea? Si nu am 15 ani ca sa fiu ghidat de creierul din zona mediana.Si nici nu sunt un tip ce nu am succes la femei. De ce 'pana corbului" o vreau doar pe ea? Si daca mai spun si ca am terminat fac. de psihologie o sa radeti tinandu-va de burta de de blana tigrului sub care se ascunde un biet pisoi sfios | ||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 13:11 |
||
asa e cu dragostili astea | ||
|
||
cricat Postat pe 14 Octombrie 2011 13:14 |
||
A treia,da. Dar cu speranta ca face pana pe una si va fi nevoie s-o schimbe iar atunci vine randul rotii de rezerva. Luminita de la capatul tunelului, de! | ||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 13:15 |
||
De la: nathalie, la data 2011-10-14 09:10:11 Despre ce talent vorbesti? Al romanilor in general sau vizai pe cineva anume? |
||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 13:19 |
||
De la: Tigergelu, la data 2011-10-14 13:15:27A treia,da. Dar cu speranta ca face pana pe una si va fi nevoie s-o schimbe iar atunci vine randul rotii de rezerva. Luminita de la capatul tunelului, de! Spui din experienta sau din auzite? Ca stii cum e cum e cu "dragostile" astea. Ca si cu fantomele. Toti vorbesc de ele dar putini sunt cei ce le si vad |
||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 13:21 |
||
si te/ai citat pe tine sa ma intrebi pe mine ? | ||
cricat Postat pe 14 Octombrie 2011 13:23 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-14 13:07:38Tiger .. multe incep in joaca. Unele sa sfarsesc bine, unele rau altele deloc. Tu stii daca poti sta asa ... ca a treia roata la caruta. A treia,da. Dar cu speranta ca face pana pe una si va fi nevoie s-o schimbe iar atunci vine randul rotii de rezerva. Luminita de la capatul tunelului, de! |
||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 13:23 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-14 13:23:02si te/ai citat pe tine sa ma intrebi pe mine ? Sunt "beginner" pe aici si daca le mai "bilistrocizez" va rog nu aruncati cu pietre. Am mai spus pe aici pe undeva, sunt un biet pisoi imbracat intr-o piele de tigru. |
||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 13:27 |
||
eu nu arunc cu pietre .. gelu. Doar ti-am atras atentia. fiecare are experienta lui, mai multa sau mai putina. |
||
cricat Postat pe 14 Octombrie 2011 13:33 |
||
n-avem pietre la pisoi aruncam cu granule, eventual | ||
ufishor Postat pe 14 Octombrie 2011 13:35 |
||
ufi, imi imaginez ca ai spus asta cu figura pisoiului din avatar...:))) :P |
||
eu_geminy Postat pe 14 Octombrie 2011 14:07 |
||
Arata-mi femeia care nu se bucura ca, in loc sa fie aruncata precum o carpa de sotul inselat (in cazul asta amantul nr.1) e si mai mult dorita. Unde mai pui ca amantului nr.2 i se pare de-a dreptul fenomenal ca tipa il iubeste si ca-si va lasa iubitul pentru el. Super cool! Niciunul nu-si pune intrebarea (pentru ca sunt barbati, de-aia) cum de se culca o femeie cu doi in acelasi timp si totusi afirma ca-i iubeste pe amandoi? Desigur lui nr.1 ii spune ca-l iubeste pe el, lui nr.2 ii spune ca-l iubeste pe el, nu-i incurca. Nu stiu, o fi comica situatia? Sau e naspa...? Brava femeie! |
||
Anubis Postat pe 14 Octombrie 2011 14:12 |
||
De la: Tigergelu, la data 2011-10-14 13:19:15De la: nathalie, la data 2011-10-14 09:10:11 Nu m-am prins de ce tocmai propozitia asta ti-a atras atentia, atata timp cat pe pagina anterioara ma aplecasem mai mult asupra a ceea ce ai scris.... dar, fie! Comentam vizavi de linkul anterior postarii mele, in care, daca-l deschizi, vei vedea ca apare si propozitia pe care am redat-o. E amuzant clipul. Nu-ti bateam apropouri. Nici in versurile in limba italiana nu erau apropouri. E cantata o situatie oarecum similara celei descrise de tine. Acum, fix on topic, faptul ca esti psiholog - deci instruit - ar fi de asteptat sa adauge o oarecare plusvaloare unei introspectii, cu atat mai mult cu cat esti un barbat intuitiv, educat. Nu-mi inchipui cum de ai crezut-o cand s-a intors la fostul... Sau chiar daca ai crezut-o (fie si-un lup mancat de oaie!) cum de ai acceptat... Acum, cel putin, stii unde te afli? Dar unde vrei sa ajungi? |
||
nathalie Postat pe 14 Octombrie 2011 14:23 |
||
se mai intampla, Nathalie... nici chirurgii nu se pot opera singuri...;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Octombrie 2011 14:25 |
||
Nu cred ca, totusi, e acelasi lucru. Cel putin se pot anestezia identic. Tiger, nu e un apropo. |
||
nathalie Postat pe 14 Octombrie 2011 14:30 |
||
hmmm... sugestia asta cu anestezia reciproca suna cel putin interesant... o sa mai reflectez la ea, promit!:P multumesc, Nat!;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Octombrie 2011 14:32 |
||
Oare asta am vrut sa zic? In fine, n-ai pen ce... Salutare! |
||
nathalie Postat pe 14 Octombrie 2011 14:47 |
||
bineeeee...:) | ||
eu_geminy Postat pe 14 Octombrie 2011 14:53 |
||
tiger, la ce povestesti tu pe aici, inclin sa cred,ca femeia asta e credinciosa...nici macar supraelastica... | ||
dor72_ Postat pe 14 Octombrie 2011 15:26 |
||
De la: Tigergelu, la data 2011-10-14 13:11:16Si daca mai spun si ca am terminat fac. de psihologie o sa radeti tinandu-va de burta de de blana tigrului sub care se ascunde un biet pisoi sfios jocurile lui Berne le sti? |
||
faith74 Postat pe 14 Octombrie 2011 20:08 |
||
alea de adulti, presupun...;) :)):P |
||
eu_geminy Postat pe 14 Octombrie 2011 20:14 |
||
Aida, asa e viata, complicata pentru unii. De fapt asa si-o fac singuri. Cauta andrenalina si-o gasesc. Pana-si rup gatul si tot nu se linistesc.In ce ma priveste pe mine ma inversunez cu incapatanare sa cred in iubire. Ma impotrivesc vehement sa intru in trend si sa gandesc material. Pentru ca asta-i flagelul secolului in care traim. Toti gandesc material. Daca aveam vila,iaht si piscina acum iubita mea era doar a mea. Dar sa lasam iubirea pentru ca e week-end si pana luni oricum nu-i mai aud glasul iubitei mele si sa trecem la lucruri mai serioase |
||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 23:01 |
||
Multumesc! ufi dar sa fie cu legume ca sunt un pic cam grasut |
||
Tigergelu Postat pe 14 Octombrie 2011 23:17 |
||
ea nu iubeste pe nici unul din voi doi,de fapt. ii e mila.de amandoi. va intalni sigur un al treilea. al treilea castiga intotdeauna. d |
||
daniilia Postat pe 15 Octombrie 2011 05:56 |
||
esti un mare looser...atat. care repeta prostia facuta prima data...nu ai invatat nimic de la viata si nu cred ca o sa mai inveti de acum incolo.te complaci in relatii care nu iti aduc nimic...si astepti sfaturi. doar unul...maturizeaza-te | ||
MARILENA_25 Postat pe 15 Octombrie 2011 11:05 |
||
Tiger,dar tu te multumesti cu resturi??Ptr. ca ea-ti da ce ramane de la amant 1...adica..resturi.. Fii barbat si termina fara sa-i dai nici o explicatie,pur si simplu STOP!!! Si chiar daca ea te v-a cauta sa vada de ce?tu nu raspunzi...ba ai face bine sa-ti gasesti o tipa bine si sa te afisezi cu ea prin fata fostei...o lovesti elegant,explicit si CASTIGATOR!!! Cu placere! |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Octombrie 2011 11:51 |
||
Tiger, ce va leaga pe toti trei e atractie fizica( fenomen chimic) care va joaca o farsa la toti trei, pentru ca nici unul din voi trei nu poate spune ca are incredere in celalalt atata timp cat e acest triunghi deschis, tu nu o sa poti avea un raport normal cu ea in viitor ( daca nu ar mai exista amantul nr.1) pentru ca ceea ce te atrage la ea e doar competitia in care te gasesti si dorinta de a castiga si daca o sa castigi , pe ea o sa o vezi dintr-un alt unghi , care nu-ti va placea deloc( vei vedea goliciunea si superficialitatea, putinul plin pe care il are). Ea nu va respecta pe nici unul din voi doi, ( spala pe jos cu voi) de ce? pentru ca nu poti avea respect de cineva ce accepta o a treia persoana si nici nu e sigura ca este iubita pe deplin de vreunul din voi , altfel ar fi decis( pentru ca oricum primeaza ea inainte de toate). Cat despre celalalt , e un strut care acum ascunde capul bine in nisip,,,,, poate ,poate trece greul. poti continua cat simti tu dar nu vei avea niciodata ceva serios cu ea. Pentru a inchide relatia ai nevoie sa atingi fundul marii.....avand in vedere ca ratiunea nu are mult de spus in cazul tau.. Un salut si forta la inotat. |
||
niky2011 Postat pe 15 Octombrie 2011 16:49 |
||
bun trec peste restu'... dar atractia fizica e fenomen chimic?!:O si de cand asta, ma rog frumos??... :P in fine, zau nu stiam... ete ca ma mai cultiv si eu pe garbo...;) :))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Octombrie 2011 16:54 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-15 11:51:35Tiger,dar tu te multumesti cu resturi??Ptr. ca ea-ti da ce ramane de la amant 1...adica..resturi.. Betty, dar daca pe nevasta o doare fix la basca de ce afiseaza sotul? Iar el ce denota? Un fel de *Mh, am picioru-n ghips, dar ete ghipsul ce frumos straluceste...* *Fii barbat* si *termina fara sa-i dai nicio explicatie* sunt deja notiuni distincte... Dar sunt FOARTE DE ACORD cu *o lovesti elegant,explicit si CASTIGATOR!!! *... numa nu stiu daca ne gandim la acelasi lucru. |
||
nathalie Postat pe 15 Octombrie 2011 18:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
il insel daca ma gandesc la alt barbat cand facem sex? | 111 | De la: valentino 12 Mai 2009 04:57 |
PT toti BARBATII din comunitate....am nevoie URGENTA de un sfat !!! | 329 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 00:03 |
NU POT AVEA ORGASM...OARE DE CE? | 72 | De la: persidadamian 29 August 2009 19:08 |
|
||
Relatie cu un barbat divortat | 56 | De la: laura72 30 Iunie 2010 21:05 |
Casatorie sau concubinaj? | 506 | De la: gmpa 21 Aprilie 2010 17:59 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice