iubire?!...sau,prostie?!

Daca te afli in situatia asta, este pe deplin 'meritul' tau.Nu o iubesti pe femeia aia cum spui, crezi ca e iubire, e doar o atractie bolnava pentru cineva care, probabil, te satisface in pat si atat. Aaaa, si mai e ceva...nu vrei sa renunti la ea pentru ca stii ca in mod inconstient nu poate fi a ta, e doar fructul interzis. Cauta-ti o femeie cu scaun la cap si care sa vrea doar un partener in pat si in viata. Casca ochii bine in jurul tau si sigur o sa gasesti o femeie care sa merite respectul si aprecierea unui barbat. Si in ceea ce o priveste pe ea, sigur nu e femeia pe care ti-o doresti alaturi de tine, pentru ca ce a facut ea cu voi doi, o mai poate face oricand. Cum crezi ca iti poti cladi fericirea pe nefericirea altuia? Ia pune-te in situatia celuilalt barbat, ce-ai simti?

Eu cred ca a luat-o razna rau de tot lumea asta..Ce dracu cautati toti in fundul catelelor?!
zara28
Postat pe 15 Octombrie 2011 18:44
De la: eu_geminy, la data 2011-10-15 16:54:43bun trec peste restu'...
dar atractia fizica e fenomen chimic?!:O
si de cand asta, ma rog frumos??... :P
in fine, zau nu stiam... ete ca ma mai cultiv si eu pe garbo...;)
:)))

Eu stiam altceva

"Forta de atractie a corpului feminin este mult mai puternica dec�t for�a de respingere a gandirii masculine"
nathalie
Postat pe 15 Octombrie 2011 19:33
nu vad nicio contradictie, Nat. eu vorbeam despre o neconcordantza...;)
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 00:15
De la: nathalie, la data 2011-10-15 18:43:43...

Dar sunt FOARTE DE ACORD cu *o lovesti elegant,explicit si CASTIGATOR!!! *... numa nu stiu daca ne gandim la acelasi lucru.

peste funduletzul gol, usor, cu palma, Nat... eu la asta ma gandesc acuma, de exemplu...:PP
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 00:19
Ei... e o posibila reformulare pentru faza cu fizica/chimica...
Are mai mult sens.

Bad boy, Ge...
Te-ai gandit la ce m-am gandit si eu...
nathalie
Postat pe 16 Octombrie 2011 00:26
zona crepusculara, Nat... asa patesc cand e luna plina, nu ma pot duce cuminte la culcare...am un soi de alergie si imi trec prin minte tot felul de chestii perverse...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 00:37
E o crema parfumata care te-ajuta sa scapi de alergie.
Doar ca poate da dependenta.

De nu mai stii... care-i lacul, care-i putul?
nathalie
Postat pe 16 Octombrie 2011 00:51
mi-e egal, Nat, daca tot cad...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 00:54
De la: faith74, la data 2011-10-14 20:08:35
De la: Tigergelu, la data 2011-10-14 13:11:16Si daca mai spun si ca am terminat fac. de psihologie o sa radeti tinandu-va de burta de de blana tigrului sub care se ascunde un biet pisoi sfios

jocurile lui Berne le sti?

Da. Stiu ce spune Berne despre jocuri, deoarece Analiza Tranzactionala este una din ramurile psihologiei ce ma fascineaza. Stiu ca sunt in pozitia de victima, dar ce-i mai grav este ca eu ma plasez in cea de salvator. S-au mai bine zis ea ma plaseaza cu abilitate in aceasta pozitie care pe mine ma face sa ma simt bine. Stie exact pe ce butoane sa actioneze. De fiecare data cand am incercat a rupe relatia si a-mi vedea de drumul meu m-a intors cu replici de genul: "Mi-ai aratat ca viata poate fi si altfel iar acum vrei sa ma parasesti?","m-ai scos din groapa intunecata in care vegetam si mi-ai aratat o alta viata dinamica si plina de sens iar acum vrei sa ma abandonezi?","ai intrat in viata mea,mi-ai aratat ce-i iubirea,m-ai facut sa nu mai simt nimic pentru celalalt,mi-ai intors viata la 180 de grade iar acum vrei sa ma parasesti ca un nemernic? ce fel de inima ai ? ce suflet?","nu ti-am cerut decat rabdare" Si uite asa "salvatorul" din mine s-a reintors de fiecare data pe campul de bataie cu ranile inca sangerand. Acesta este motivul pentru care am decis sa scriu aici si sa cer pareri,desi navighez de vreo doi ani pe Garbo,adica, sa incerc sa ma privesc un pic din afara, cu ochii altora.
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 11:58
De la: Anubis, la data 2011-10-14 14:12:20Arata-mi femeia care nu se bucura ca, in loc sa fie aruncata precum o carpa de sotul inselat (in cazul asta amantul nr.1) e si mai mult dorita. Unde mai pui ca amantului nr.2 i se pare de-a dreptul fenomenal ca tipa il iubeste si ca-si va lasa iubitul pentru el. Super cool!
Niciunul nu-si pune intrebarea (pentru ca sunt barbati, de-aia) cum de se culca o femeie cu doi in acelasi timp si totusi afirma ca-i iubeste pe amandoi? Desigur lui nr.1 ii spune ca-l iubeste pe el, lui nr.2 ii spune ca-l iubeste pe el, nu-i incurca.
Nu stiu, o fi comica situatia? Sau e naspa...?
Brava femeie!

Oare cum as putea sa scap de acest cosmar(uneori ia si asemenea conotatii)? sa-mi fac o operatie de schimbare de sex? sa devin femeie? Asta am inteles de la tine Anubis. Ca singura mea problema este ca sunt barbat. SI cica barbatii sunt misogini!
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:10
Tiger cred ca it lipseste puterea de decizie si stima in tine insuti!!! Te multumesti cu cuvinte goale care sunt in folosul ei nu al tau, astepti sa fii lasat nu poti lasa, te agati de tot ce iti spune de frica sa nu cazi in nefericire.Studiile pe care le-ai urmat ...in acest caz nu te ajuta deloc, in viata cu cat inveti mai mult cu atat stii mai putin!!! o zi buna.
niky2011
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:13
mai mult comica. ea joaca bine!
iubeste? teatru...
Ktine
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:16
De la: nathalie, la data 2011-10-14 14:23:33
De la: Tigergelu, la data 2011-10-14 13:19:15
De la: nathalie, la data 2011-10-14 09:10:11

Romanii au talent...

Despre ce talent vorbesti? Al romanilor in general sau vizai pe cineva anume?

Nu m-am prins de ce tocmai propozitia asta ti-a atras atentia, atata timp cat pe pagina anterioara ma aplecasem mai mult asupra a ceea ce ai scris.... dar, fie!

Comentam vizavi de linkul anterior postarii mele, in care, daca-l deschizi, vei vedea ca apare si propozitia pe care am redat-o. E amuzant clipul.

Nu-ti bateam apropouri.

Nici in versurile in limba italiana nu erau apropouri.
E cantata o situatie oarecum similara celei descrise de tine.

Acum, fix on topic, faptul ca esti psiholog - deci instruit - ar fi de asteptat sa adauge o oarecare plusvaloare unei introspectii, cu atat mai mult cu cat esti un barbat intuitiv, educat.
Nu-mi inchipui cum de ai crezut-o cand s-a intors la fostul... Sau chiar daca ai crezut-o (fie si-un lup mancat de oaie!) cum de ai acceptat...

Acum, cel putin, stii unde te afli? Dar unde vrei sa ajungi?

Unde vreau sa ajung,stiu. Unde ma aflu? Tocmai asta vreau sa aflu cu ajutorul vostru,cei ce va rupeti din timpul vostru pretios si va aplecati cu darnicie asupra "suferintei" unui coleg terestru(desi foarte aerian) al vostru.
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:19
De la: dor72_, la data 2011-10-14 15:26:54tiger, la ce povestesti tu pe aici, inclin sa cred,ca femeia asta e credinciosa...nici macar supraelastica...

Eu as plasa-o totusi la supraelastica. Dar poate fi doar din cauza ca o iubesc,nu?
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:24
eu cred ca stii unde te afli,dar nu, unde vrei sa ajungi...
daca gresesc,scuze! :)
Ktine
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:24
De la: MARILENA_25, la data 2011-10-15 11:05:32esti un mare looser...atat. care repeta prostia facuta prima data...nu ai invatat nimic de la viata si nu cred ca o sa mai inveti de acum incolo.te complaci in relatii care nu iti aduc nimic...si astepti sfaturi. doar unul...maturizeaza-te

Multumesc! Pana la urma asa o sa fac. Pana acum am refuzat cu inversunare sa omor copilul din mine. Da. Ai dreptate! Am nevoie de maturitate in iubire. In rest sunt foarte bine ancorat in realitate. Atat profesional cat si in viata de familie.
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 12:39
De la: niky2011, la data 2011-10-15 16:49:24Tiger, ce va leaga pe toti trei e atractie fizica( fenomen chimic) care va joaca o farsa la toti trei, pentru ca nici unul din voi trei nu poate spune ca are incredere in celalalt atata timp cat e acest triunghi deschis, tu nu o sa poti avea un raport normal cu ea in viitor ( daca nu ar mai exista amantul nr.1) pentru ca ceea ce te atrage la ea e doar competitia in care te gasesti si dorinta de a castiga si daca o sa castigi , pe ea o sa o vezi dintr-un alt unghi , care nu-ti va placea deloc( vei vedea goliciunea si superficialitatea, putinul plin pe care il are). Ea nu va respecta pe nici unul din voi doi, ( spala pe jos cu voi) de ce? pentru ca nu poti avea respect de cineva ce accepta o a treia persoana si nici nu e sigura ca este iubita pe deplin de vreunul din voi , altfel ar fi decis( pentru ca oricum primeaza ea inainte de toate). Cat despre celalalt , e un strut care acum ascunde capul bine in nisip,,,,, poate ,poate trece greul. poti continua cat simti tu dar nu vei avea niciodata ceva serios cu ea. Pentru a inchide relatia ai nevoie sa atingi fundul marii.....avand in vedere ca ratiunea nu are mult de spus in cazul tau.. Un salut si forta la inotat.

Niki,
ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui si chestia cu fenomenul chimic o stiu foarte bine(o studiez de ceva timp). Tocmai asta ma indemnat sa merg mai departe si sa uit de impulsurile ratiunii. Consider ca intre mine si ea exista chimie si e vorba de o reactie efervescenta chiar exploziva as putea spune. Ceea ce nu as putea spune ca exista in relatia ei de 17 ani cu "nr.1". Acolo e vorba de mila , de foarte multa mila. Iar indecizia ei este si creata de frica de a nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Ca pana la urma "nr.1' i-i face serviciu gastronomic 100%, o spala pe cap si o usuca cu uscatorul,i-i face unghiile, s.a.m.d. Multumesc pentru incurajarea de inot. Inca ma lupt voiniceste cu valurile desi am cam inhitit apa si ochii imi sunt umezi(de la valuri, voi ce credeati?)
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 13:01
De la: zara28, la data 2011-10-15 18:44:32(...)Ce dracu cautati toti in fundul catelelor?!

Ia ghici!...:D
=))
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 13:18
De la: MARILENA_25, la data 2011-10-15 11:05:32esti un mare looser...atat. care repeta prostia facuta prima data...nu ai invatat nimic de la viata si nu cred ca o sa mai inveti de acum incolo.te complaci in relatii care nu iti aduc nimic...si astepti sfaturi. doar unul...maturizeaza-te

auzi... n-ai vrea sa ne impartasesti cate ceva din experienta ta?... asa, ca exemplu pozitiv, de maturitate...:P
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 13:20
De la: daniilia, la data 2011-10-15 05:56:29 ea nu iubeste pe nici unul din voi doi,de fapt.
ii e mila.de amandoi.
va intalni sigur un al treilea.
al treilea castiga intotdeauna.
d

De cel de acasa sigur i-i este mila. De mine nici intr-un caz. De mine cred ca-si bate joc de-a dreptul. Si nici pentru cel de acasa nu cred ca-i este prea mare mila. Cred ca mila este mai mult pentru ea. Unde mai gasesti asemena "strut"(citat),care sa-l inseli si sa nu-ti gaseasca tie nici o vina. Ci dimpotriva sa te felicite. "Te felicit si apreciez curajul de care ai dat dovada. mi-ai deschis ochii. Tu nu ai nici o vina. Eu sunt cel vinovat ca te-am neglijat iar nemenicul(nu-mi pronunta numele)a profitat de situatie", "da-mi ragaz inca sase/sapte luni si voi elimina toate elementele ce tie nu-ti sunt pe plac"(cred ca o sa-i faca unghiile cu model si o sa-i usuce parul cu suflul fierbinte al iubirii renascuta brusc din propria cenusa ca si acea pasare celebra). Am citat din clasicul "strut" in viata. Voi ce credeti? Cred ca ar trebui sa i-o las sa si-o spele pana o face noua. Sau in numele iubirii sa o mai astept pana ce-i mai trece mila si-i spune "strutului" GATA!
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 13:41
Si daca faceti multe lucruri impreuna, ce? Tu chiar NU vrei sa vezi realitatea? Pierzi din vedere chiar esentialul... Cineva care te iubeste, nu te vrea doar jumatate....Oricum, nu stiu de ce mai vrei sfaturi aici ca pana la urma faci tot ce te duce capul.Tot inainte....cu ochii inchisi!
zara28
Postat pe 16 Octombrie 2011 14:29
De la: nathalie, la data 2011-10-15 18:43:43
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-15 11:51:35Tiger,dar tu te multumesti cu resturi??Ptr. ca ea-ti da ce ramane de la amant 1...adica..resturi..
Fii barbat si termina fara sa-i dai nici o explicatie,pur si simplu STOP!!! Si chiar daca ea te v-a cauta sa vada de ce?tu nu raspunzi...ba ai face bine sa-ti gasesti o tipa bine si sa te afisezi cu ea prin fata fostei...o lovesti elegant,explicit si CASTIGATOR!!!
Cu placere!

Betty, dar daca pe nevasta o doare fix la basca de ce afiseaza sotul?
Iar el ce denota? Un fel de *Mh, am picioru-n ghips, dar ete ghipsul ce frumos straluceste...*

*Fii barbat* si *termina fara sa-i dai nicio explicatie* sunt deja notiuni distincte...

Dar sunt FOARTE DE ACORD cu *o lovesti elegant,explicit si CASTIGATOR!!! *... numa nu stiu daca ne gandim la acelasi lucru.

Nathali,
observ ca esti un fin analizator al nuantelor. Cred ca o "lovesc" elegant explicit si castigator si tocmai asta vrea de la mine. Vrea si prostul de acasa si prostul din deplasare. Ce este fericirea? "O multitudine de stari de bine". Nr 1. i-i ofera stari de bine(facut unghii, haleala(fix ce doreste caprioara),spalat par, lins in "ureche"(si aici ma refer la faptul ca-i spune doar ce vrea ea sa auda) si laude "cat de "cool" ai fost draga ca ai calcat stramb"). Iar nr 2. o "loveste" elegant, explicit si castigator. deci? nr.1+nr.2=stari de bine. deci ? fericire!. OARE DE CE SE SPUNE CA BARBATII "E" PORCI?
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 14:31
tiger. carevasazica, tu vrei o sotie! pai cu asta ai spus totul. adica, vrei un statut, o reglementare sociala, un contract, si nu o iubita, o femeie care sa fie a ta, numai a ta. ar trebui sa te gandesti la asta!
esme
Postat pe 16 Octombrie 2011 14:41
De la: zara28, la data 2011-10-15 18:44:32Daca te afli in situatia asta, este pe deplin 'meritul' tau.Nu o iubesti pe femeia aia cum spui, crezi ca e iubire, e doar o atractie bolnava pentru cineva care, probabil, te satisface in pat si atat. Aaaa, si mai e ceva...nu vrei sa renunti la ea pentru ca stii ca in mod inconstient nu poate fi a ta, e doar fructul interzis. Cauta-ti o femeie cu scaun la cap si care sa vrea doar un partener in pat si in viata. Casca ochii bine in jurul tau si sigur o sa gasesti o femeie care sa merite respectul si aprecierea unui barbat. Si in ceea ce o priveste pe ea, sigur nu e femeia pe care ti-o doresti alaturi de tine, pentru ca ce a facut ea cu voi doi, o mai poate face oricand. Cum crezi ca iti poti cladi fericirea pe nefericirea altuia? Ia pune-te in situatia celuilalt barbat, ce-ai simti?

Eu cred ca a luat-o razna rau de tot lumea asta..Ce dracu cautati toti in fundul catelelor?!

ZARA,
mi-am pus intrebarea si am analizat-o in ce priveste satisfactia in pat cat si aspectul cu "fructul interzis"(chiar si ea m-a intrebat daca nu cumva este pentru mine doar "fructul interzis"). Intradevar in pat este ceea ce doar am visat pana acum si a devenit realitate. Dar sa nu crezi ca-i vorba de satisfactia mea(adica ceea ce simt eu , pentru mine). Eu traiesc placerea prin placerea pe care o provoc(si nu ma refer doar la sex). O simt dezinhibata, degajata, facand corp comun cu mine, contopindu-ne in una si aceeasi fiinta. Sexul este un lucru minunat si eu vreau sa-l scot din sfera"animalica" si sa-l ridic la rang de arta. Desi nu este primordial in viata. Este doar cireasa de pe tort. Iar tortul fara cireasa nu prea are gust si farmec. In ceea ce priveste fericirea cladita pe nefericirea altuia, am punctat problema de nenumarate ori si i-am recomandata sa-si reconsidere relatia si sa incerce sa se reindragosteasca de nr. 1. M-am pus in situatia celuilalt si stiu ca as fi reactionat diferit. I-as fi gasit vina. MI-AS fi cautat-o si pe-a mea. SI in mod sigur l-as fi pedepsit pe "nemernic". L-as fi lasat s-o pastreze. Asta-i ce mai aspra pedeapsa ce poti sa i-o aplici celui ce ti-a luat nevasta. "sa-l lasi s-o pastreze"
Tigergelu
Postat pe 16 Octombrie 2011 14:56
esme, tu zici frumos... dar cred ca ai uitat definitia lui Flaubert.

"FEMEIE � Persoana de sex femeiesc. S-a nascut din coasta lui Adam. A nu se spune �femeia mea�, ci �sotia mea�, sau mai bine �Jumatatea mea�."

:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 14:59
ge, inteleg ce vrei sa spui, si pare destul de logic si coerent, insa da-mi voie sa adaug niste lucruri, doar pt a-mi duce un gand mai departe, de fapt, pt a-mi justifica afirmatia de mai sus.
mitul asta al androginului mi se pare prea sofisticat si prea matematic. nu cred ca are importanta cat reprezinta unul sau celalalt in procente, atat timp cat isi vin in intampinare, se completeaza si se implinesc reciproc. nu stiu daca pot sustine ideea refacerii unitatii candva scindate. cred ca pana la urma chestia cu jumatatea e doar o metafora pt ideea de apartenenta reciproca spirituala, emotionala, asadar inefabila a celor doi. in consecinta, de comun acord si-ntr-o cooperare optima, cea mai eficienta posibila. ca femeie imi doresc sa ma raportez la un barbat, acela pe care-l vreau si care ma intampina in asteptarile mele psiho-emotionale, mentale etc, si nu la o functie. si de ce sa nu-l numesc simplu `omul meu`, `barbatul meu`? daca-i spun sotul meu, atunci clar identific un acord social, religios etc, si nu esenta conditiei masculine in raport cu cea a sexului opus.
esme
Postat pe 16 Octombrie 2011 15:26
sunt perfect de acord cu Tine, esme... eu glumisem.
insa, cu stilul Tau unic de exprimare (drag mie, fara indoiala)... iti dai seama ca sunt vreo cativa carora acum le-ai snopit pana si neuronii care le legau urechile de cap?:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 15:33

ge, daca ma intelege cine trebuie, nu-mi fac probleme!

si apoi, iertare, sper ca nu ti-am parut prea didactica!
esme
Postat pe 16 Octombrie 2011 15:37
nu mi-ai parut didactica deloc, dar mi-ar fi placut sa ascult prelegeri de Teoria Literaturii, de la tine...:))
eu_geminy
Postat pe 16 Octombrie 2011 15:41
o sa iau ce-mi spui ca pe un compliment! multumesc! :)
esme
Postat pe 16 Octombrie 2011 15:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un an plin de minciuni....de ce? 66 De la: estela 30 Mai 2010 04:26
De ce ajung barbatii sa insele? 5 De la: needforspeed 1 Noiembrie 2008 22:19
Masturbarea feminina 56 De la: prometeus_969 23 Aprilie 2009 19:53
SOTUL SE GINDESTE LA AMANTA CIND FACE SEX CU SOTIA,SOTIA SE GINDESTE LA 2-3 ACTUALI SI FOSTI 28 De la: GIOVANI 27 Februarie 2012 12:16
cam nou pe aici..help ? 42 De la: Mark_1990 26 August 2012 16:26
Setari Cookie-uri