Buna dimineata. Tocmai ce am aflat despre un concurs interesant pe Facebook. Se premiaza cele mai creative sandvis-uri facute de mamici, tatici, prieteni, soti sau sotii:). Mi se pare interesant ca sunt categorii de concurs: - sandvi�-ul vitez� (sandivisul facut in graba, dimineata, inainte de plecarea la scoala a copilului sau a oricarui mebru al familiei) - sandvi�-ul stafeta (pentru cei care nu se satura cu unul singur) - sandvi�-ul greutate (pentru cei care pot manca mult dintr-o data, cat mai generos) - sandvi�-ul �n�l�ime (pentru cei cu gura mare, minim cu 4 felii de paine) Unul dintre putinele concurusuri decente, care premiaza creativitatea concurentilor, care are un juriu care le da note si la care la final se face tragere la sorti. Eu ma inscriu, incepe de maine, 17 octombrie pe pagina de facebook Ana si Cornel. |
||
garbo232018 Postat pe 16 Octombrie 2011 10:23 |
||
---|---|---|
da'sandvis cu doi indragostiti, se pune?:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Octombrie 2011 10:26 |
||
ala se pune in pat, pe masa ... sau unde vrea ea .. sau tu .. Mmmm . Ana si Cornel ... imi plac mezelurile de la ei. Mai ales ca firma e din orasul meu natal. |
||
|
||
cricat Postat pe 18 Octombrie 2011 10:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DRAGOBETELE - ziua de iubit | 38 | De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 10:59 |
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
Ce tratament credeti ca ar fi mai potrivit pentru tratarea mustelor penale ne care se dau virgine pe forum | 14 | De la: Sassette 4 Septembrie 2017 01:45 |
|
||
Mamici din Sibiu | 1 | De la: diana_maria_kidz 28 Februarie 2012 13:38 |
SA NU RIDETI CA SE IA ....! | 8 | De la: VOIAJOR 1 Octombrie 2012 11:42 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn