Buna dimineata. Tocmai ce am aflat despre un concurs interesant pe Facebook. Se premiaza cele mai creative sandvis-uri facute de mamici, tatici, prieteni, soti sau sotii:). Mi se pare interesant ca sunt categorii de concurs: - sandvi�-ul vitez� (sandivisul facut in graba, dimineata, inainte de plecarea la scoala a copilului sau a oricarui mebru al familiei) - sandvi�-ul stafeta (pentru cei care nu se satura cu unul singur) - sandvi�-ul greutate (pentru cei care pot manca mult dintr-o data, cat mai generos) - sandvi�-ul �n�l�ime (pentru cei cu gura mare, minim cu 4 felii de paine) Unul dintre putinele concurusuri decente, care premiaza creativitatea concurentilor, care are un juriu care le da note si la care la final se face tragere la sorti. Eu ma inscriu, incepe de maine, 17 octombrie pe pagina de facebook Ana si Cornel. |
||
garbo232018 Postat pe 16 Octombrie 2011 10:23 |
||
---|---|---|
da'sandvis cu doi indragostiti, se pune?:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Octombrie 2011 10:26 |
||
ala se pune in pat, pe masa ... sau unde vrea ea .. sau tu .. Mmmm . Ana si Cornel ... imi plac mezelurile de la ei. Mai ales ca firma e din orasul meu natal. |
||
|
||
cricat Postat pe 18 Octombrie 2011 10:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
mai tine ti minte??? | 21 | De la: 5121968 1 Septembrie 2009 09:31 |
Ce cuvant ar fi mai potrivit pentru a descrie sentimentul de iubire, pentru fiecare din voi? | 146 | De la: fleurdelis 9 Decembrie 2009 11:58 |
|
||
Ajutor! | 15 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:41 |
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? | 35 | De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice