ma simt ca o prizoniera

nathalie
Postat pe 25 Octombrie 2011 00:47
ie-te la ea!
asa rad prizonierii, fata mea?
prizoniere, mnealor, ce sa zic...
fetiscano, ai adormit pe masa? sa te duc usurel la patut...
dor72_
Postat pe 25 Octombrie 2011 00:55
Multumesc pentru primirea graguta :)
Cat despre viata cenusie...ai dreptate.
O zi buna si sper sa ne revedem si in alte discutii.
:)
frumusica_am
Postat pe 25 Octombrie 2011 10:14
daca exista internet cand am trait eu asta scriam ca si tine draga mea,eu am rezistat,mam mintit,mam amagit cu iluzii de nevasta...si dupa 20 ani mia ajuns.Tie mult succes in viata
ljkni
Postat pe 25 Octombrie 2011 12:18
Victoria,

Pana la urma e ideal sa iti invingi senzatia de prizoniera si sa nu dezvolti o vocatie a nefericirii.

Sentimentul ca esti prizoniera te boate bantui oricand, de-alungul vietii, daca lasi sa se intample asta. Poti sa te simti prizoniera in propria ta casa, in preajma copilului sau a oricarui alt barbat (si lista ramane deschisa).

Ideal este sa-ti gasesti componentele care sa te ajute sa te pui in valoare fara sa te victimizezi. Si crede-ma, numai tu poti face asta.
nathalie
Postat pe 25 Octombrie 2011 12:27
"..Sentimentul ca esti prizoniera te boate bantui oricand, de-alungul vietii, daca lasi sa se intample asta. Poti sa te simti prizoniera in propria ta casa, in preajma copilului sau a oricarui alt barbat (si lista ramane deschisa).."

roby_cado
Postat pe 25 Octombrie 2011 13:31
Roby,
(nu te mai intreb de teme)

Mi se pare ca stii despre ce vorbesc.
Dezvoltam?
nathalie
Postat pe 25 Octombrie 2011 14:11
asta e tare de tot!!! Ce repede i-a venit baiatului mintea la cap! Mai rar asa ceva!! Bun baiat!!
ninishka
Postat pe 25 Octombrie 2011 15:44
De la: garbo172350, la data 2011-10-25 15:44:17asta e tare de tot!!! Ce repede i-a venit baiatului mintea la cap! Mai rar asa ceva!! Bun baiat!!

draga mea vrei sa explici?care,cui,cine??vrem si noi sa ne bucuram!!
ratuscaceaurata
Postat pe 25 Octombrie 2011 15:59
De la: nathalie, la data 2011-10-25 14:11:49Roby,
(nu te mai intreb de teme)

Mi se pare ca stii despre ce vorbesc.
Dezvoltam?

cand esi pregatita.
roby_cado
Postat pe 25 Octombrie 2011 17:26
La 21 de ani esti un copil imatur!!! Cum sa cunosti un baiat doar 4 luni pentru ca apoi sa te hotarasti sa-i daruiesti UN COPIL si sa te si muti la el.
Nu poti niciodata sa afirmi ca ai cunoscut un om indeajuns nici dupa multi ani, dar dupa doar cateva luni si cu impedimentul distantei dintre domiciliile voastre.
Nu ai familie, prieteni, colegi care sa te ajute cu un sfat ? Cum ai putut sa pleci de acasa cu un om pe care nu il cunosti suficient?
Ma ingrozesc cand aflu astfel de cazuri de PROSTIE , pentru ca inconstienta, nestiinta, incredere oarba, dragoste sunt doar tampenii in capul unora ca tine.
Ti-ai distrus viitorul si implicit pe cel al copilului tau.
Iti meriti soarta cu prisosinta !
andrei10
Postat pe 25 Octombrie 2011 20:52
PLEACA FETIT-O DU-TE ACASA LA PARINTII TAI SA NU ITI FIE FRICADE EL...CA EL ASTA SI VREA SA IT FIE FRICA SA FACI CE SPUNE EL.DACA NU PLECIACUM VE-I REGRETA TOATA VIATA TA ....NU SE VA SCHIMA PENTRU CA SE SIMTE BINE CU ACEST COMPORTAMENT...ASTAE VIATA LUI CHEAR DACA TU TE-AI MUTAT LAEL SA STI CA EL INCA COPILARESTE.......PLECIND DE LA EL SE VA TREZI LA REALITATE CHEAR DACA II VA FI GREU SE VA SCHIMBA FORTAT....MULT NOROC SA AI SA STI CA NU TE INVAT DE RAU ....CUNOSC SITUATIA ASTA FOARTE BINE ....DOAR RAU ITIVA FACE SI TIE SI COPILULUI TAU.
mmiriam
Postat pe 26 Octombrie 2011 10:29
buna,parerea meste ,k tre sa stai de vb cu el serios,daca tot nu reusesti nimic,speriel putin,pleaca la ai tai si stai un timp,vezi dak sa schimbat vro ceva ,din obiceiurile lui rele,dak tot la fel este ,si mai e si indiferent ,....pe scurt,mai dai o sansa,k toti avem dreptul la o sansa , macar pt bebe care o sa il aveti,pt k ,normal copilul tre sa creasca cu ambii parinti,insa nu astepta prea mult cat sa creasca copilul si sa se ataseze si el de copil si invers,caci atunci va fi mai dureros insa dak nu vezi nici o schimbare,atunci incearca sa iti refaci viata,nu stiu ce varsta ai ,dar nu merita sa traiesti o viata langa cineva care nu te Respecta si nu te iubeste....o zi buna si sa fii iubita
chiricaovidiu
Postat pe 26 Octombrie 2011 16:58
De la: adeline, la data 2011-10-23 16:12:59Victoria draga, am trecut peste toate "nam, mam" si alte greseli gramaticale si am citit tot.
Sincera sa fiu nu cred ca si-a revenit baiatul dintr-o singura discutie, gelozia e boala grea si mai ales ca majoritatea barbatilor cu sau fara (miam,nam,mam) vor sa se dea COCOSI si se lauda tuturor ca el e SEFUL.
Asa ca :
1) sefi ai doar la serviciu, acasa nu!
2) gelozia si prostia nu au vindecare
3) daca GATUL lui este deja PALNIE e greu de crezut ca o sa renunte la alcool.

Parerea mea, daca vrei sa nasti un copil sanatos , iti iei hamul si prastia si pleci de la el.

@ Gheorghita, vad ca o indemni sa se roage si sa faca arte martiale (teribila combinatie
) , dar Karatele ii vor prinde bine ca sa se poata apara de flacaul asta sau de altii. E mai greu cand esti cu burta la gura sa faci karate , ii ramane rugaciunea care nu stiu cat o sa o apere in cazul ei; cand am citit prima data postul tau am ras cu lacrimi , vazand ca imbini religia noastra cu o alta filozofie de viata (Yoga si artele martiale nu au nimic in comun cu religia nostra si cu biserica)
@@ Stuparu, ai un fel aparte de a percepe viata; in posturile tale vii cu clisee , cu sabloane extrase din codul framiliei sau naiba stie de unde , iti REPET, viata nu e ca in cartile tale din care tot dai citate si sfaturi si te mai interb odata, traiesti in lumea reala sau cea virtuala?!

Stuparul
Postat pe 26 Octombrie 2011 20:19
@adeline Eu chiar traiesc in lumea reala si daca nu mi-as conduce familia dupa principii sanatoase[crestine] nu as fi ajuns si depasit 18 ani de casatorie,avind 3 copii minunati. Am fost foarte contrariat de sfaturile primite de tinara ,care a deschis subiectul pentru a va cere sfaturi ,de cum sa procedeze pentru ca relatia d-lor sa mearga ,nicidecum sa dea bir cu fugitii. Dar marea majoritate a userilor au inceput cu :,,fugi,lasa-l,dispari,paraseste-l,pleaca la parinti..." Daca cineva a indraznit sa spuna ca daca exista dragoste adevarata intre cei doi tineri,ei vor putea sa se inteleaga astfel incit relatia lor sa fie una de durata,imediat ,,adeline"a sarit spunind ca vorbesc din carti.Dupa cele spuse de d-ta ,nu ar mai fi familii care sa traiasca pe principii sanatoase!!! Ma scuzati-daca aveti voal negru in fata ochilor ,e musai sa-l indepartati fiindca prea vedeti totul in negru,nu neaparat si real[ceea ce vedeti].
Stuparul
Postat pe 26 Octombrie 2011 20:58
Draga Victoria , din experienta mea capatata in ani , singurul lucru pe care il poti face este sa pleci acum pina nu e prea tirziu si-ti irosesti anii tineretii care sunt cei mai frumosi , daca acum te simti singura , mai tirziu nu va fi mai bine , ai facut bine ca ai tinut sarcina copilul iti va schimba viata si de acum incolo vei trai pentru el si prin el.
Asa ca i-ati viata in piept cum se spune si nu sta intr-o relatie in care te simti singura , singuratatea in 2 e cea mai grea , mai bine singura si fericita!!!
garbo042798
Postat pe 27 Octombrie 2011 08:45
Vorbesti despre experienta ta, de parca ai fi academiciana... e bine sa stii ca o astfel de "experienta" acumulata "in multi ani" se poate chema si prostie.

ma intreb daca foloseste si altcuiva, sau mai degraba cine/ce pierde, daca n-a trecut prin asa ceva...

fiindca la astfel de sfaturi se pricep si neinvatatii... unul ca mine, de exemplu, are podu' plin...:PP
:)))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2011 09:20
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-10-25 15:59:37
De la: garbo172350, la data 2011-10-25 15:44:17asta e tare de tot!!! Ce repede i-a venit baiatului mintea la cap! Mai rar asa ceva!! Bun baiat!!

draga mea vrei sa explici?care,cui,cine??vrem si noi sa ne bucuram!!

nu, nu comentez subiectul iar... dar ma intreb si io... ce are "ratuscaceaurata" cu tzatzile alea din poza avatarului.... ????? parca nu prea se asorteaza... nu ? scuze pentru interventie !!!!
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2011 13:24
De la: Stuparul, la data 2011-10-26 20:58:33@adeline Eu chiar traiesc in lumea reala si daca nu mi-as conduce familia dupa principii sanatoase[crestine] nu as fi ajuns si depasit 18 ani de casatorie,avind 3 copii minunati. Am fost foarte contrariat de sfaturile primite de tinara ,care a deschis subiectul pentru a va cere sfaturi ,de cum sa procedeze pentru ca relatia d-lor sa mearga ,nicidecum sa dea bir cu fugitii. Dar marea majoritate a userilor au inceput cu :,,fugi,lasa-l,dispari,paraseste-l,pleaca la parinti..." Daca cineva a indraznit sa spuna ca daca exista dragoste adevarata intre cei doi tineri,ei vor putea sa se inteleaga astfel incit relatia lor sa fie una de durata,imediat ,,adeline"a sarit spunind ca vorbesc din carti.Dupa cele spuse de d-ta ,nu ar mai fi familii care sa traiasca pe principii sanatoase!!! Ma scuzati-daca aveti voal negru in fata ochilor ,e musai sa-l indepartati fiindca prea vedeti totul in negru,nu neaparat si real[ceea ce vedeti].

Hai sa lasam treaba cu PRINCIPIILE SANATOASE (clisee cum iti spuneam)
......."si daca nu mi-as conduce familia dupa principii sanatoase[crestine]" .......... adica numai TU conduci familia? dar sotia ta ce face? vegheaza principiile?!

Intrebari :
1. de ce principiile budiste, shintoiste, taoiste, islamiste ..etc nu sunt sanatoase?! cu ce arguente vii tu pe tema asta , ca tot ii tragi p'aci cu "principii sanatoase crestine" (ca si cand celelalte ar fi "bolnave")
2. cum definesti PRINCIPIUL in ce privste viata in doi si ""alte alea"pe care tot le fluturi tu aici?! Eu am invatat despre principii (postuate, teoreme, axiome) lastiintele exacte cum a fi chimie, fizica , matematica. Numai in limba romana intalnesti oameni care spun " eu am principii...ZBANG"; in ce tara cu traditie si civilizatie din mosi stramosi europeana sau oricare alta din lumea larga intalnesti expresia "e om cu principii" ?!
3. la spusele tale " .Dupa cele spuse de d-ta ,nu ar mai fi familii care sa traiasca pe principii sanatoase" - eu vin si te intreb, intelegi intotdeuna despre ce este vorba in propozitie? ca eu n-am zis asa ceva, sunt presupunerile tale amestecate cu PRINCIPII; fata asta a spus cum se poarta omlul ala cu ea si tu ii tragi cu dragostea....REPET : intelegi de la prima citire? daca nu citeste inca odata si apoi sa-ti expui "PRINCIPIILE" (poate scoti o carte de principii....)
Nu te supara dar am tot citit din posturile tale si indiferent despre ce este vorba acolo tu bagi PRINCIPII.... sunt aproximativ identice posturile tale.

(scuze daca am tastat ceva gresit dar am scris in 2 min ca mai am si treaba)
adeline
Postat pe 27 Octombrie 2011 16:46
pai pune piciorul in prag, gandeste-te poate ai gresity cu ceva de lai indepartat de tine! fa ceva
narcysa
Postat pe 28 Octombrie 2011 10:37
De la: pustietate_in_floare, la data 2011-10-20 16:46:52 " mi se face dor des de familia lasata si chiar de catelusul meu...el park nu sa mutat cu mn,traieste in continuare liber si independent "

eu am crezut ca se refera la catelus, ca nu s-a mutat cu ea si traieste in continuare liber si independent
De ce nu ai luat catelusul cu tine? De ce nu ceri sfaturi parintilor,fratilor(daca ai)?Daca pleaca cu prietenii la bar in loc sa vina acasa dupa munca,,,,,clar,nu te iubeste ,nu te respecta iar daca singura solutie sa pleci dupa parerea lui e intr un scaun cu rotile,pleaca cat mai poti pe picioarele tale!
aida71
Postat pe 28 Octombrie 2011 11:38
ca orice relatie el vrea sa se distreze cu prieteni pe cand tu vrei sa fi libera si devotata lui ,ca ori ce barbat iti spun ca nu ie pregatit sa fie tatal altui copil dai o sansal si atunci cand va mai face scene gandestete la clipele frumoase si zi cum iti zic eu: 'te-ai schmbat nu te cunosc, undei omul meu unde a disparut'.Si ferestel sa-l privesti in ochi ori ce ar fi gandestete ca copilul are nevoie de tata,te rog nu te gandi sa avortezi gandestete ca iei viata unui copil ce nu a apucat sa spuna mama si nici sa-ti ofere primul buchet de flori de ziua ta gandestete ca tu ai fi in locul lui.Si stiu ca sunt mai mica decat dumneavoastra dar va rog sa ma ascultati am vazut multe mame omorandusi odoarele
garbo214116
Postat pe 28 Octombrie 2011 20:19
Buna seara! Timpul o sa le rezolve pe toate! Daca, nu merge o relatie, nu se merita sa va chinuiti unul pe altul pt, ca vine un copil.Rau este ca a disparut asa repede dragostea si au venit necazurile.Este rau cand la 21 ani te simti prizoniera, in loc sa alergi de fericire si iubire.Ar trebui sa ceri iertare parintilor, daca, le ai gresit si sa te intorci acolo unde nu erai prizoniera! Iar daca sunt persoane care au un stil acid de a si expune ideile ignora i! Lumea este plina de tot felul de specimente asa ca nu trebuie bagate in seama, atat le poate mintea! Succes si noroc!
Jojolin
Postat pe 28 Octombrie 2011 20:33
..ia numai sfaturile mieroase si pozitive TIE..
spre exemplu al meu..,care sunt o vacuta joviala..

joiano..,treci inapoi la rumegat tati..,lasa pe altii sa vorbeasca..
roby_cado
Postat pe 29 Octombrie 2011 00:09
De la: dor72_, la data 2011-10-25 00:55:29ie-te la ea!
asa rad prizonierii, fata mea?
prizoniere, mnealor, ce sa zic...
fetiscano, ai adormit pe masa? sa te duc usurel la patut...

Sub masa...
Axl_22
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:54
barbo! Ai probleme cu XXL?
Axl_22
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:02
Asa...si concluzia este urmatoarea: Ok, fiecare are probleme si mai mult decat atat, unii aleg sa si le povesteasca, altii sa le tina pentru ei. Acum, cei care tot faceti publice povestile personale si aveti nevoie de sfaturi, invatati dragi oameni sa scrieti, sa va exprimati, ca sa inteleaga si altii povestile voastre atat de "frumos" relatate. Numai bine.
Misterya24
Postat pe 29 Octombrie 2011 23:17
cel mai iportant ptr tine si bebele tau, e siguranta an care traiti , ori langa acest om , nu ave-ti nimic, nici macar iubirea si linistea sufleteasca , care ar fi trebuit sa domine si sa mentina echilibrul unei familii, apoi ce sa mai astepti sa v-a ofere siguranta , protectie si un trai fericit , atata timp cat el te ameninta si f f f important , nu te iubeste. Trezeste-te , acum ptr tine e doar un vis urat ... daca familia ta a-ti ofera sprijin , antoarce-te acasa, a-ti v-a fi mult mai bine, si tie si mai ales pt copilul tau , gandeste-te la viitorul lui . sper sa ai tot curajul necesar de a pleca de langa el, tie asta a-ti lipseste, curajul ! ti-e tema, dar o sa poti depasi totul daca privesti realitatea, sa nu te mai minti singura. Muuult noroc, sanatate si liniste sufleteasca, nastere usoara.
garbo242176
Postat pe 30 Octombrie 2011 07:42
NU INCERCA SA SCHIMBI OMUL DE LINGA TINE, IN NUMELE DRAGOSTEI .
DUPA 25 ANI DE CASATORIE, EU N-AM REUSIT .
AM SACRIFICAT TINERETE, CARIERA, VIATA , TOT.
REZULTAT ZERO.
NU LUPTA PT O CAUZA PIERDUTA.
DE-AS PUTEA DA TIMPUL INAPOI AS LASA CA VIATA SA-SI URMEZE CURSUL , SI NU MAI CRED IN DRAGOSTE; E DOAR IN MINTEA OMENEASCA, IN REALITATE E VIS .
marialeia
Postat pe 30 Octombrie 2011 10:53
NU INCERCA SA SCHIMBI OMUL DE LINGA TINE, IN NUMELE DRAGOSTEI .
DUPA 25 ANI DE CASATORIE, EU N-AM REUSIT .
AM SACRIFICAT TINERETE, CARIERA, VIATA , TOT.
REZULTAT ZERO.
NU LUPTA PT O CAUZA PIERDUTA.
DE-AS PUTEA DA TIMPUL INAPOI AS LASA CA VIATA SA-SI URMEZE CURSUL , SI NU MAI CRED IN DRAGOSTE; E DOAR IN MINTEA OMENEASCA, IN REALITATE E VIS .
marialeia
Postat pe 30 Octombrie 2011 10:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cupa.... 7 De la: Jojolin 19 August 2010 17:36
cum este sexul dupa 30 de ani? 177 De la: brasoveank 14 Mai 2009 16:30
incredibil... 43 De la: mia79x 10 Mai 2009 17:37
Copil fara tata 150 De la: garbo_394609 7 Februarie 2014 15:46
BANII,IUBIREA SAU POTI SA AI DIN AMANDOUA? 12 De la: iasomia 18 Noiembrie 2008 18:23
Setari Cookie-uri