d' ale Irinukai ..............de | ||
jeanette40 Postat pe 20 Octombrie 2011 21:15 |
||
---|---|---|
De la: Onna, la data 2011-10-20 09:41:47 Onna, iti jur ca ceea ce spui tu ca ar fi "ura, sange" pe-aici nu e nimic pe langa ceea ce era pe forumul unui alt site (aproape mort acum) unde am figurat si eu timp de vreo 6 ani... acel forum a colapsat tocmai fiindca de la prietenii frumoase initial, s-a ajuns ca in cativa ani sa nu se mai inteleaga user cu user, iar razboaiele durau timp de saptamani/luni in sir, zi si noapte, iar violenta de limbaj, puhoaiele de mizerii scrise din razbunare si dezvaluirile din viata reala erau la ordinea zilei... e adevarat, devenise palpitant tocmai prin faptul ca acolo lumea nu se prea tinea de siroape. aproape toate topicele erau seriale de aventuri... a se citi "de scandal monstru"...D:)) asadar, nu te mai speria asa usor... pe garbo sunt doar flori pe tzeava pustii...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 21:18 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-20 10:23:38Si a mea (soacra) ma iubeste, am stiut cum s-o iau Si a mea soacra m-a iubit teribil, timp de vreo 18 ani. Pana anul trecut... cand i-am luat fatzish apararea lu' fiica-sa, atunci cand s-au luat la cearta...:D Sufar si acum.... si zic vorba lui Stalin: "paguba-n ciuperci"...:PPP :))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 21:23 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-10-20 11:13:49Vorbeam odata cu o femeie casatorita...Dar fara copii..Si tot ma intreba cand ma marit...Pai eu am raspuns ca in zilele noastre este greu de gasit un barbat normal la cap...si ca imi este frica ca ma inseala,,,ca astia sunt nimfomani,,adica barbati,alte griji nu au decat sexul.,pt ca responsabilitatile le lasa in grija mamelor,pt ca asa i-au educat,practic tatii i-au educat asa sa fie smecheri,,mama s-a prefacut ca ii educa,,pt ca i-a educat cu gandirea sotul sau care a influenta-o in favoarea barbatilor....Si apoi femeia mi-a zis...Pai m-a invatat sa fiu femeie desteapta....Daca simt ca barbatul ma inseala.....Sa fiu fata desteapta si sa ma duc si eu cu alti barbati,adica sa imi dau veverita la alti barbati...Adica sa imi bat joc de mine din cauza unui imbecil de barbat....Mai bine lipsa...dar ca sa vedeti si cum gandesc femeille din ziua de azi...Ele nu sunt proaste,,,ci tac din gura si dau veverita lor la mai multi barbati..Decat asa relatie de casatorie,mai bine lipsa dea, irinooka. eu, de ex. sunt si "nimfoman", printre altele... si inca nu s-a plans nimeni de mine... (sau a(u) avut macar bunul simtz sa nu se planga):PP =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 21:26 |
||
conteaza soacra Ge ???.......si / sau dragostea ei ??? | ||
jeanette40 Postat pe 20 Octombrie 2011 21:30 |
||
jeanette... tu ce-ai inteles din ceea ce am spus?...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 21:35 |
||
tocmai ....punctam pentru mine , cred ca a contat vreo cateva luni ........de foarte multi ani nu ma mai duc pe la ea , de foarte multi ani nu mai aud ce spune |
||
jeanette40 Postat pe 20 Octombrie 2011 21:41 |
||
eu de vreun an jumate. si ma simt ca-n vacantza...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 21:43 |
||
.....acum ii pare rau , dar de ...culege ce a semanat | ||
jeanette40 Postat pe 20 Octombrie 2011 21:49 |
||
da' chiar nu e problema nimanui asta... poate doar a ei...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 21:54 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-10-19 23:07:30pai eu sunt femeie... (...): [/quote] eu cred ca suferi de oaresce "napoleonism", irinooka... fiindca daca femeile ar fi asa cum (zici ca) esti tu, specia umana ar fi disparut inca inainte de a aparea...:DDD :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 22:08 |
||
De la: nathalie, la data 2011-10-20 10:26:45Cri, de acord, nat... dar daca a avut ea numai si numai experiente nefericite cu barbati, problema s-ar putea sa fie nu la ei (la barbati), ci la ea...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2011 22:11 |
||
Mai, oameni buni, care sunteti nefericiti p-aicisea? Io nu-s si nici n-am prea vazut barbati sa se planga, doar femei nemultumite sau fete( ex. Irinooka). |
||
SAL Postat pe 21 Octombrie 2011 12:13 |
||
Sal, Daca nu i-ai vazut, nu inseamna ca nu sunt. Inseamna ca ai ochelari de cal. |
||
nathalie Postat pe 21 Octombrie 2011 12:24 |
||
iar | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Octombrie 2011 12:35 |
||
S-ar putea Nathalie sa ai dreptate, recunosc ca ,,m-am bagat" mai mult in discutii cu femei. Ce sa fac daca ele ma atrag? |
||
SAL Postat pe 21 Octombrie 2011 13:27 |
||
irino, acu io inteleg sa puna el mana...la facut zacusca dar veverita aia...da-o naibii, numa tu? s-apoi stii si tu vorba aceea : Ai primit-o ca s-o dai, nu sa mergi cu ea in Rai de ce sa nu urmezi tu crezul tau? |
||
dor72_ Postat pe 21 Octombrie 2011 17:28 |
||
De la: Sal_a_toi, la data 2011-10-21 13:27:36S-ar putea Nathalie sa ai dreptate, recunosc ca ,,m-am bagat" mai mult in discutii cu femei. ...- Dar tu lor? - Si ele, mie! Da, hai, c-ai fost simpatic! |
||
nathalie Postat pe 21 Octombrie 2011 17:44 |
||
Ce mai la deal la vale....Barbatii inseala si mint femeile pt ca le considera fraiere pt ca ii slugaresc si le fac toate de-a gata...dar si femeile sunt rele,,,ele nu se pot impune ca o iau pe cocoasa....Asa ca ce zic femeile.....Fa mario da ce noi suntem proaste...Noi stim ca barbatii ne mint si ne inseala...Dar ce noi sa fim mai proaste...Tacem din gura noi femeile si ii inselam si noi pe barbati...Ca daca o pui la testare pe femeie,,,sa vezi ce repede ridica coada,,,chiar daca este casatorita si are prieten...o fac pt ca nu au incredere in barbati,,,,si tac si inseala si ele....Eu decat sa fac asa,,,mai bine nu ma incurc cu paraziti din astia infecti de barbati,,sa ma infecteze si pe mine cu virusul prostiei | ||
ingerasulluptator Postat pe 22 Octombrie 2011 17:18 |
||
Ce mai la deal la vale....Barbatii inseala si mint femeile pt ca le considera fraiere pt ca ii slugaresc si le fac toate de-a gata...dar si femeile sunt rele,,,ele nu se pot impune ca o iau pe cocoasa....Asa ca ce zic femeile.....Fa mario da ce noi suntem proaste...Noi stim ca barbatii ne mint si ne inseala...Dar ce noi sa fim mai proaste...Tacem din gura noi femeile si ii inselam si noi pe barbati...Ca daca o pui la testare pe femeie,,,sa vezi ce repede ridica coada,,,chiar daca este casatorita si are prieten...o fac pt ca nu au incredere in barbati,,,,si tac si inseala si ele....Eu decat sa fac asa,,,mai bine nu ma incurc cu paraziti din astia infecti de barbati,,sa ma infecteze si pe mine cu virusul prostiei | ||
ingerasulluptator Postat pe 22 Octombrie 2011 17:18 |
||
Doamne ajuta!... | ||
June Postat pe 22 Octombrie 2011 23:57 |
||
irino, imi place cum ai evoluat...cat timp ne-ai privat de....MAXIMELE tale si zi asa , citez : Ca daca o pui la testare pe femeie,,,sa vezi ce repede ridica coada,,,chiar daca este casatorita si are prieten... deci, si casatorita si cu prieten...si abia de la al treilea inseala |
||
dor72_ Postat pe 23 Octombrie 2011 00:02 |
||
supr tare frate! | ||
mariusboss Postat pe 23 Octombrie 2011 09:06 |
||
"Barbatii inseala si mint femeile pt ca le considera fraiere...." - gasesti usor si femei care inseala si mint ",,,mai bine nu ma incurc cu paraziti din astia infecti de barbati,,sa ma infecteze si pe mine cu virusul prostiei" - poate iti plac femeile si unele dintre noi incearca sa te convinga de contrariu' |
||
faith74 Postat pe 23 Octombrie 2011 12:55 |
||
boss, atat de mult iti place irinuca? irino, ia vino, ai pretendenti |
||
dor72_ Postat pe 23 Octombrie 2011 13:51 |
||
Curat nefericita fiintza asta...tz tz tz... | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 23 Octombrie 2011 19:46 |
||
De la: nicholas_, la data 2011-10-17 07:34:2410. Daca scria un barbat, ziceam ca-i vreun martalog persecutat, daca le-a scris o femeie...wow! Completare la completare. Uneori se inoarce clepsidra si creierul ajunge si la celalalt cap, aproape tot. |
||
zack Postat pe 27 Octombrie 2011 09:55 |
||
parca poti sa stii?:PP mai rau e cand nici acolo nu-ti mai ramane...:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2011 09:59 |
||
�n general, femeile sunt cele care scriu despre via��, despre dragoste, despre suferin��. Ele vorbesc despre via�a care le ofer� fericire, suferin�� sau dezam�giri, dar �i despre faptul c� sunt �n c�utarea, sau g�sesc, la un moment dat, dragostea aproape perfect�. Ele vorbesc despre gre�eli, despre iertate, despre drame sau tragedii de via��. Ele sunt cele care vorbesc despre faptul c� simt nevoia s� aib� �n preajm� un b�rbat, al�turi de care s� simt� mul�umire �i lini�tite �n via��, care s� le fie compatibil, care s� le �n�eleag� dorin�ele, tr�irile, g�ndurile, sentimentele, ac�iunile... Este foarte u�or ca un b�rbat s� fac� fericit� o femeie? Ele spun: �DA�! Nu trebuie dec�t s�-i fie: �prieten, partener, iubit, frate, profesor, educator, mecanic, buc�tar, instalator, arhitect, stilist, electrician, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut... �i mai trebuie s� fie: amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentlemen, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, in�eleg�tor, modest, sincer, practic, curajos �i tolerant�. �i dac� s-ar putea... �n concluzie: �este doar vina barba�ilor c� femeile sunt nefericite, pentru c� nu fac un minim efort s� le fericeasc�! Dar un b�rbat�? Ce spune un b�rbat despre via�a lui?! Nu mare lucru sau... chiar nimic!! Ce se �nt�mpl� cu dorin�ele, speran�ele, g�ndurile �i visele pe care le are?! Cum �i �n ce fel se materializaz� ele �n realitate?! C�te din ele se transform� �n e�ecuri sau dezam�giri?! C�te din ele nu se realizeaz�, din cauza gre�elilor, ac�iunilor, nep�s�rii sau incon�tien�ei lui sau a celor apropia�i?! C�t a suferit sau c�t a f�cut pe al�ii s� sufere, cu sau f�r� motiv, voit sau nu, tocmai fiindc� nu �i-a �prezentat� sau nu �i-a recunoscut e�ecurile sau dezam�girile pe care le-a avut sau pe care �i le-a creat singur (sau �ajutat�) �n via��, la un anumit moment?! De cele mai multe ori, toate acestea nu sunt luate �n seam� sau, nu intereseaz� pe nimeni! C�te din ne�mplinirile lui, �i le va recunoa�te, un b�rbat?! Nici una! De ce?! Din orgoliu, sau din m�ndrie sau, din incon�tien�� sau, din nep�sare pentru cei care, la un moment dat, au trecut prin via�a lor sau, mai simplu, dintr-o total� incon�tien��, dezinteres �i nep�sare pentru via�a lui! De ce via�a unui b�rbat nu poate fi interesant�?! Nu �tiu dar� a�a se �nt�mpl�!!! Oare de ce sentimentele, dorin�ele, speran�ele, g�ndurile �i visele unui b�rbat nu pot fi la fel de frumoase sau de importante ca ale unei femei?! Poate pentru c� societatea ne-a educat c�, un b�rbat �trebuie s� fie puternic�� un b�rbat �trebuie s� fac� fa�� greut��ilor vie�ii�� un b�rbat �trebuie s� ocroteasc� �i s� protejeze�� un b�rbat �trebuie s� fie tare�� pentru c� pentru c� �i pentru toate acestea, un b�rbat nu are voie s� se pl�ng� de nimic! Un b�rbat gre�e�te �n via��? Da� Poate poate la fel de mult ca o femeie! Un b�rbat sufer� �n via��?! Categoric �DA�� dar, pentru c�, din foarte multe motive, nu-�i �prezint� nim�nui... sau �i ascunde �sl�biciunea�... atunci atitudinea, reac�iile �i comportamentul lui, sunt de ne�n�eles pentru ceilal�i! Dac� ar face-o... ar fi un caraghios�? �n mod sigur �DA�! Nu-i a�a doamnelor??? Pe cine ar putea interesa via�a unui b�rbat care are (sau... a avut) vise, speran�e, dorin�e, g�nduri, care face (sau... a f�cut) gre�eli �n via��... care a produs suferin�� �celorlal�i� (sau care a fost f�cut s� sufere, de cei din preajma lui)... �i care sufer�, la r�ndul lui, pentru toate acestea?! Pe cine ar putea interesa via�a unui b�rbat care �copil�re�te�� ca majoritatea b�rba�ilor, �i care ajunge, la o anumit� v�rst�, s� se �ntrebe ce s-ar fi �nt�mplat cu via�a lui dac�, �n multe din momentele importante, �n loc s� fi f�cut �ce trebuie� ar fi f�cut �ceea ce-�i dorea��?! Pe cine ar putea interesa via�a unui b�rbat care constat� c�, �n via��, poate ar fi avut nevoie de o femeie �puternic�, al�turi de el�?! Pe nimeni, �n mod sigur, pentru c� via�a unui b�rbat... nu poate fi tot at�t de interesant� ca via�a unei femei! �i atunci, de ce un b�rbat este �misogin...� sau... �marlan...� sau...?! F�r� motiv, nu-i a�a??? |
||
garbo235985 Postat pe 28 Octombrie 2011 14:12 |
||
Zack, Sigur nu era nevoie sa intrebi... Uneori poti sa citesti printre randuri si fara ochelari, ori cu ei sparti sau pusi invers. (eu mi i-am scos deja) |
||
nathalie Postat pe 28 Octombrie 2011 19:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Interpretul,formatia,muzica,care v-alina sufletul....? | 125 | De la: rosioara61 24 Mai 2011 11:36 |
La cutite cu mama lui | 28 | De la: garbo_1650 3 Februarie 2014 08:50 |
Barbatii gemeni | 28 | De la: estela 24 Iunie 2010 04:37 |
|
||
Buna | 2 | De la: Sal_a_toi 27 Noiembrie 2011 18:37 |
13.06.2009 | 28 | De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural