Ma urasc! Sotia a reusit dupa 6 ani de casnicie, sa ma faca sa cedez nervos si sa o lovesc!

no bine...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 11 Noiembrie 2011 00:00
Bravo, bine i-ai facut: Numai o palma? Sunt FEMEIE! In locu tau o bateam pana facea pe ea. Pai si al meu lasa lucrurile pe jos, mai uita sa le duca la cosul de rufe? Asta inseamna sa faca ditamai scandalul. Daca eram in locul tau ii gaseam si eu cea mai mica greseala si de nu o jigneam si o faceam cu ou si cu otet de se potolea femeia pe loc. Vina ta a fost ca nu ai pus-o la punct pe loc. Su sunt de acord cu bataia: frate, vezi k nu mai pot si tu continui. Iti spun "potoleste-te" o data, de 2 ori de 100 de ori si tu continui ca dobit........ Frate, pai nu te mai plange! Sunt in total de acord cu tine ca isi merita nu numai o palma, ci o bataie de sa o lasi lata pe jos. Daca eu ca femeie ce sunt, si numai citind mi se facea mila de tine si imi venea sa ma duc la aia sa o iau de par, dar mite tu? Repet, sa nu credeti ca sunt barbat, ci sunt corecta. Imi pare rau pentru tine ca ai cazut in plasa ei.
Va intreb pe voi: ce ar f trebuit sa faca bietul om cand tar.... i-a spus "ma intorc pentru copii si te suport pentru copii"? Sa o dea afara. Pai isi pierdea copiii. Asa bietul a preferat sa rabde si sa suporte. Ca toti il judecati ca de ce a stat cu ea cand a spus ca nu e fericita. PAI DIN MOMENT CE EA A SPUS CA SE INTOARCE SI IL SUPORTA PENTRU COPII, normal k tipul a stat cu ea. Nu e la mintea cocosului. Si nu o mai cainati atata pe scursura aia. Ca vad ca asta faceti. Cainati-l pe el!
Iti doresc succes in continuare si i-ai copiii frate ca...... acei copii nu vor fi fericiti cu o asa mama.
hinatauzumaki
Postat pe 11 Noiembrie 2011 10:20
tusi_Oli
Postat pe 11 Noiembrie 2011 10:41
...maki, tu esti femeie ?
Ktine
Postat pe 11 Noiembrie 2011 10:49

hai sa fiu seriosi doamnelor dumneavoastra va pocniti barbatii
dar muuult va mai place sa i tocati la icre
asa ca oricine poate ceda cand are o ciocanitoare in loc de femeie
aggdy
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:30
eu as zice mai degraba: maki, tu ce femeie esti?
lectura selectiva nu face bine nimanui
cum poti sa sustii ca esti corecta, cand habar nu ai despre miezul problemei? cum?
si cu asa principii sanatoase in ceea ce priveste relatia, sot - sotie, ma mir ca nu-s inca toate sotiile in cimitir...ca acasa, zau daca se justifica, in asemenea conditii....offfff
dor72_
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:32
De la: hinatauzumaki, la data 2011-11-11 10:20:09Bravo, bine i-ai facut: Numai o palma? Sunt FEMEIE! In locu tau o bateam pana facea pe ea. .

Mai bine se bateau in parte . Ca asta trebuie sa vada copiii ,LUPTE-TRANTE intre parintzi shi urina cat cuprinde . dar cu jet puternic (putzina bere inainte ca sa fie presiune )
carcotasha
Postat pe 11 Noiembrie 2011 19:40
carco....=))
ca la mari lordz & "leidi"z...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:14
De la: eu_geminy, la data 2011-11-11 20:14:15carco....=))

Incep shi eu ca tziganii : sa mor io daca lumea asta nu e dusa rauuuuu
carcotasha
Postat pe 11 Noiembrie 2011 22:39
mda, sunt femeie. Credeti-ma, i-am spus si mamaei despre cazul baiatului cu pricina. I-am citit textul cuvant cu cuvant si... ghici.. mi-a dat dreptate. Ex-sotia lui numai femeie nu este.. si nu este "Maki", ci "Uzumaki" . Femeia aceea nu merita nici un pic de respect: ati auzit de zicala: " Respecta-ma ca sa te respect!" . Cred ca da. Ghiciti: aia nu o aplica. Daca tu nu ma respecti si nu mai lasi de la tine, eu de ce sa te respect. Nu sunt casatorita dar sunt ca si. Si mai stiu ca si iubitul meu face greseli enorme, dar stau de vorba cu el seara, calm si ii spun ce nu-mi convine. Sau daca mai uita sa faca ceva ii spun ceva de genul " mama-mama, pisi...iar ai uitat sa faci aia... jar manaci... vino si pune-le la loc sau te iau de urechi"... si si le ia singur omul sau i le iau eu pana ajunge ... dar... totul spus ca repros, da... dar nu atacuri. Si sunt sute de exemple pe care ar fi sa le dau. Credeti-ma ca, uneori merg la el acasa dupa o saptmana si fgasesc dezastru. Ma apuc sa fac fara sa zic nimic (bine, il in jur in gand... recunosc :D... dar fara jigniri...).Eu sunt mai extremista (sunt zodia leu) si sunt mai baietoaica... si nu stiu de ce dar tin mai mult si ii inteleg mai bine pe barbati, decat pe noi, femeile. Am ajuns sa cred ca, daca exista cumva viata anterioara, sigur am fost barbat pe atunci.
Nu ma mai judecati atat pentru ca am spus un adevar. By the way: am 28 de ani... si sunt cu actualul preten de 3 ani.... si din decembrie ma mut la el..... deci, am ceva experienta
hinatauzumaki
Postat pe 11 Noiembrie 2011 22:43
De la: carcotasha, la data 2011-11-11 22:39:46

Stai , Geminy, ca am uitat sa precizez ca era vorba despre aia cu bataia shi urina (deshi te-am citat pe tine). Mai citeshte ,draku' ,Cireshica shi duduia , dupa cum este obishuita sa interpreteze mot a mot , cine shtie ce mai iese ?!?!
carcotasha
Postat pe 11 Noiembrie 2011 22:47
De la: hinatauzumaki, la data 2011-11-11 22:43:55mda, sunt femeie. Credeti-ma, i-am spus si mamaei despre cazul baiatului cu pricina. I-am citit textul cuvant cu cuvant si... ghici.. mi-a dat dreptate. Ex-sotia lui numai femeie nu este.. si nu este "Maki", ci "Uzumaki" . Femeia aceea nu merita nici un pic de respect: ati auzit de zicala: " Respecta-ma ca sa te respect!" . Cred ca da. Ghiciti: aia nu o aplica. Daca tu nu ma respecti si nu mai lasi de la tine, eu de ce sa te respect. Nu sunt casatorita dar sunt ca si. Si mai stiu ca si iubitul meu face greseli enorme, dar stau de vorba cu el seara, calm si ii spun ce nu-mi convine. Sau daca mai uita sa faca ceva ii spun ceva de genul " mama-mama, pisi...iar ai uitat sa faci aia... jar manaci... vino si pune-le la loc sau te iau de urechi"... si si le ia singur omul sau i le iau eu pana ajunge ... dar... totul spus ca repros, da... dar nu atacuri. Si sunt sute de exemple pe care ar fi sa le dau. Credeti-ma ca, uneori merg la el acasa dupa o saptmana si fgasesc dezastru. Ma apuc sa fac fara sa zic nimic (bine, il in jur in gand... recunosc :D... dar fara jigniri...).Eu sunt mai extremista (sunt zodia leu) si sunt mai baietoaica... si nu stiu de ce dar tin mai mult si ii inteleg mai bine pe barbati, decat pe noi, femeile. Am ajuns sa cred ca, daca exista cumva viata anterioara, sigur am fost barbat pe atunci.
Nu ma mai judecati atat pentru ca am spus un adevar. By the way: am 28 de ani... si sunt cu actualul preten de 3 ani.... si din decembrie ma mut la el..... deci, am ceva experienta

in ce secol traiti si tu si mama ta?alooo sclavia si inchizitia ....s/au sfarsit de secole.daca vrei sa suporti violenta domestica si nu iti cunosti drepturile,este strict problema ta.dar nu da astfel de sfaturi altor femei.prin scoala ai trecut si tu si mama ta?pana si femeile de la tara s/au desteptat azi.si vi tu acum sa ne povestesti ce bine e ca femeie sa fii sclava Izaura??
ratuscaceaurata
Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:19
hahaha, carco_!

nu degeaba esti tu carcotasa!
esme
Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:26
S-a trezit Xena pazea
demetra
Postat pe 12 Noiembrie 2011 10:34
De la: carcotasha, la data 2011-11-11 22:47:15
De la: carcotasha, la data 2011-11-11 22:39:46

Stai , Geminy, ca am uitat sa precizez ca era vorba despre aia cu bataia shi urina (deshi te-am citat pe tine). Mai citeshte ,draku' ,Cireshica shi duduia , dupa cum este obishuita sa interpreteze mot a mot , cine shtie ce mai iese ?!?!

pana la urma se leaga de urino-terapia de la MISA...:)))))
eu_geminy
Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:43
Am trecut prin 2 facultati: engleza-spaniola si italiana-japoneza (anl III) si ghici... dau meditatii copiilor la limbi straine. Deci, am ceva scoala. Mama a facut Dreptul. Nu este vremea inchizitiei domnisoara, dar dvs nu vi se pare ca femeia aceea o cam aplica? Dvs ii luati apararea "doamnei" aceleia deoarece sunteti femeie si tineti cu sexul pe care il reprezientati Dar nu aveti pic de dreptate. Eu, spre deosebire de dvs. a un pic de dreptate. Bine, poate nu as lasa-o jos, dar o palma tot i-as trage. Nu este normal ceea ce facea ea. Daca pe dvs sotul v-ar face sa va simtiti in ulitmul hal, daca v-ar rani in orgoliul dvs de femeie, ce ati face? Ati sta sa il laudati? Nu. Ati riposta, sunt sigura de asta. Probabil ca l-ati parasi; dar v-ati gandit la cei 2 ingerasi care nu au nici o vina? Si daca sotul v-ar spune ca se intoarce doar pentru copii, si ar profita de asta, si stiind ca o facet pt copii, ar incepe sa va jigneasca, sa va insulte etc etc... va spun eu suta in mie ca ati rabufni. Nu mai judecati atat de aspru oamenii . Mi-ar placea sa treceti printr-o asemnea stuatie, sa vad: ati mai spune ca sunt o "inchizitoare"?
hinatauzumaki
Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:44
REAtza e de pe alta planeta...:D

(auzi la ea.... "sclavie", "inchizitie"...:)))
:)))
eu_geminy
Postat pe 12 Noiembrie 2011 12:14
SA SUFERI PTR COPII NU DAR SA DAI INTR O FEMEIE NU SUNT DE ACORD CAPUL SUS VIATA MERGE INAINTE
garbo247043
Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:10
alta care a chiulit in clasa I, atunci cand s-au predat punctul si virgula... :))))
si mai si striga...:))))
eu_geminy
Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:16
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-11-11 23:19:54[

in ce secol traiti si tu si mama ta?alooo sclavia si inchizitia ....s/au sfarsit de secole.daca vrei sa suporti violenta domestica si nu iti cunosti drepturile,este strict problema ta.dar nu da astfel de sfaturi altor femei.prin scoala ai trecut si tu si mama ta?pana si femeile de la tara s/au desteptat azi.si vi tu acum sa ne povestesti ce bine e ca femeie sa fii sclava Izaura??

Ratzo, ai fost tare!
carcotasha
Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:27
De la: hinatauzumaki, la data 2011-11-12 11:44:02Am trecut prin 2 facultati: engleza-spaniola si italiana-japoneza (anl III) si ghici... dau meditatii copiilor la limbi straine.

Sa ne spui cum te cheama ca sa shtim sa ne ferim copiii de tine ca, Doamne fereshte, uita vreun cuvant shi le arzi vreo smetie dupa ceafa de-i cocoshezi
carcotasha
Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:31
De la: esme, la data 2011-11-11 23:26:03hahaha, carco_!

nu degeaba esti tu carcotasa!

Multzumesc! Dau o bere pentru apreciere
carcotasha
Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:33
las-o carcotasho, nu fi rea...doar a spus clar : a trecut prin doua facultati
era in vizita de studiu, de la schimbul trei venita...dupa o lunga poveste conjugala cu batai si scantei, a colegului strungar, care de la o vreme ii face ochi dulci...

Doamne iarta-ma ! Ai 28 de ani si zici ca ai trecut prin 2 facultati. Am sa-ti spun o vorba, a unui om extrem de simplu : poti sa ai 25 de ani de scoala daca iti lipsesc cei 7 ani de acasa...
din raspunsurile tale categorice, supervizate de mamita, inteleg ca detii adevarul suprem la care noi, amarastenii, nu avem cuviinta de a ajunge

Macar citeste tot ceea ce a postat acest individ, cu crucea intr-o mana si cu barda in cealalta si apoi vino aici cu "varza", pardon, vasta ta experienta de 3 ani, intr-ale matrimonialelor pe apucate
pe unde tu mergi, multi de aici deja vin inapoi...si las aceasta naivitate a ta doar pe seama tineretii ( sa nu zic imaturitatii) si lipsei de experienta....

Sa mai vii peste doi ani, trei, cand vei avea si copii si sa ne spui pe tonul cel mai calm posibil, cum ii zici tu sotului tau "pisi" si el ....ooop, soseta, ooop pampersul, si te mai si aduleaza.....
astea-s de-ale lui Adi ( mutu, evident )
dor72_
Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:30
De la: dor72_, la data 2011-11-12 17:30:32las-o carcotasho, nu fi rea...

Eu o las dar nu pot sa nu ma mir cum de mama ei, la o varsta , sa zicem, dubla, ii mai canta shi in struna ?! Ca asha spune, ca i-a povestit shi mamei , care are dreptul la baza , shi a hotarat ca e DREPT ce gandeshte fiica in necunoshtintza de cauza . Asha mama, asha fiica!
boji
Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:14
De la: boji, la data 2011-11-12 18:14:33
De la: dor72_, la data 2011-11-12 17:30:32las-o carcotasho, nu fi rea...

Eu o las dar nu pot sa nu ma mir cum de mama ei, la o varsta , sa zicem, dubla, ii mai canta shi in struna ?! Ca asha spune, ca i-a povestit shi mamei , care are dreptul la baza , shi a hotarat ca e DREPT ce gandeshte fiica in necunoshtintza de cauza . Asha mama, asha fiica!

Am primit asta pe privat , de la carcotasha . Zice ca nu mai are acces la scris . Hmmm... Nu pot sa cred ca a fost restrictzionata
boji
Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:17
Deh... Multzumesc cui mi-a facut bucata . Am fost nevoita sa-mi fac alt cont . Sa fie "cireasha de pe tort"?!
carco
Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:23
Carco, chiar asa de importanta nu esti.
Dar imi place ca te gindesti la mine.....cu drag!
Ciresica
Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:26
dar cine ti-o facu, carco_? si de ce? aha, inteleg, uneori doare al dreak ce nu ne convine...

oricum, apreciez perseverenta! ...a ta, of course!

si, nah, iti intorc berea!
:))))
esme
Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:36
De la: Ciresica, la data 2011-11-12 19:26:19 Carco, chiar asa de importanta nu esti.
Dar imi place ca te gindesti la mine.....cu drag!

Mai exersez shi eu pe tine, cat o tzine figura . Dupa aia te abandonez
carco
Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:37
De la: esme, la data 2011-11-12 19:36:18dar cine ti-o facu, carco_? si de ce? aha, inteleg, uneori doare al dreak ce nu ne convine...

oricum, apreciez perseverenta! ...a ta, of course!

:))))

Ma straduiesc ! E viatza frumoasa pe Garbo shi nu vreau sa renuntz la ea , inca...
carco
Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt plecat din tara si vreau sa divortez 96 De la: garbo_12502 14 Iunie 2018 16:24
cand e mai greu? inainte in timpul sau dupa divort.... 86 De la: narcysa 4 Octombrie 2011 07:10
Un divortat nelinistit; parti nestiute. 59 De la: tutankhamon 21 Iulie 2009 01:38
ce stiti despre partajul de dupa divort ? 20 De la: me_also 18 Iunie 2013 05:32
Ajutati-ma sa inteleg... 43 De la: garbo078049 13 Ianuarie 2010 12:46
Setari Cookie-uri