De la: hinatauzumaki, la data 2011-11-11 10:20:09Bravo, bine i-ai facut: Numai o palma? Sunt FEMEIE! In locu tau o bateam pana facea pe ea. Pai si al meu lasa lucrurile pe jos, mai uita sa le duca la cosul de rufe? Asta inseamna sa faca ditamai scandalul. Daca eram in locul tau ii gaseam si eu cea mai mica greseala si de nu o jigneam si o faceam cu ou si cu otet de se potolea femeia pe loc. |
||
zack Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:42 |
||
---|---|---|
Carco eu intru frecvent pe forum.Cum altfel sa-mi incep ziua daca nu amuzindu-ma de prostiile celor mai multi de aici? E bine sa ai o parere buna despre tine, macar pe forum sa apari a ceea ce in viata reala nu reusesti sa fii: importanta A propos, ma intrebai ce scoala am facut de nu stiu sa scriu sau sa folosesc semnele de punctuatie? Cred ca la acesi scola la care ai invata tu expresiile tale celebre plus scrierea pur romanesca cu "sh", "tz", "k". Ce e si mai amuzant e cum descopar "talente" ascunse in utilizatori care se folosesc de tine si de vulgaritatea ta pentru a-si spune parerea personala. Utilizatori care pina nu demult erau plini de educatie si inalta clasa dau cu mucii in fasole imediat ce apari tu. Hmmm....puterea exemplului, nu? O seara buna la voi, plina de filosofii aduse din preaplinul paharului va doresc! |
||
Ciresica Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:47 |
||
uite, ciresico, intrucat degetul tau arata acuzator catre mine, am sa-ti raspund, ca sa nu existe nelamuriri, indiferent daca-ti doresti sau nu!: ma adresez cui consider, cand consider si in ce registru consider! nu imi pasa de ce crede garbo despre mine! cine-i lumea de pe garbo?! in orice caz, nu bucatile mele de suflet! pe alea am grija a le menaja si proteja, dupa cum inteleg a o face, astfel incat sa le ofer pacea cat mai multa vreme si prin ele mie insemi. exista, intr-adevar, oameni aici pe care-i salut in manifestarea lor cu tot dragul! pe garbo intru ca sa ma relaxez, fie ca par a-mi ascuti uneori limba si dintii. a, si, ca sa nu uit, eu te-am apreciat! dintotdeauna! si o fac in continuare, chiar daca simti nevoia de a-mi da cu nuielusa peste degete si a ma trimite dupa dude! asa sunt eu! ofer pt ca simt s-o fac, nu pt ca stiu ca undeva la capatul drumului exista rasplata. considera-ma generoasa! imperfecta sunt oricum! o seara excelenta si tie! |
||
|
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 20:07 |
||
Bravo, esme... Daca-ti suflam eu, nu iesea mai bine...;) Dar oare merita efortul?!... :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 20:52 |
||
De la: Ciresica, la data 2011-11-12 19:47:12Carco eu intru frecvent pe forum.Cum altfel sa-mi incep ziua daca nu amuzindu-ma de prostiile celor mai multi de aici?... Multzumesc ca-mi dai de lucru iar . S-o luam pe rand : 1. Tu nu numai ca-tzi incepi ziua pe Garbo ,dar tzi-o shi termini , deoarece nu ai viatza personala shi, crede-ma, pari frustrata raaau (auzi la ea, soro, cica se amuza de prostiile celor mai multzi de aici...hmmm... rushinica,rushinica ... hmmm... pai exista cineva care spune mai multe prostii decat tine ?!); 2. Iar itzi faci autocritica, vorbind despre tine cat eshti de putzin importanta in viatza reala ...hmmm...cred ca eshti shi putzin uratzica , dar asta-i partea a doua, ca aici nu e vina ta ; 3. Nu te intrebam ce shcoala ai facut , ci daca ai trecut prin shcoala. E o diferentza A propos de asta, de diacritice ai auzit (ca sa scoatem din discutzie "sh"-ul , "tz"-ul) ?! Expresiile mele celebre nu le-am invatzat in shcoala, Cireshico. La shcoala am invatzat doar cum sa le scriu corect romaneshte 4. Ce inseamna "mucii in fasole" pentru o elevata ca tine ?! Oooooops! Te-am prins iar . In curand o sa ne aratzi in totalitate adevarata ta fatza pentru ca, daca-mi mai pun mintea cu tine, ushor-ushor ,o sa te scot atat de tare din mintzi incat n-o sa mai rezishti |
||
carco Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:08 |
||
gemi, m-am gandit si eu daca sa purced sau nu la vreo replica, insa nu puteam sa nu punctez ceva! si anume, ca m-am saturat sa mi se puna tastele in mana (in timp ce sunt amenintata cu sabia deasupra capului ca nu cumva sa trisez) si sa mi se sufle ce, cum si cui sa-i zambesc ori cui sa-i suier printre dinti, manifestandu-ma ca o Gorgona prefacuta, ca sa dea bine in public. ;) aici, chiar daca in public, sunt in `palatul` meu si mult imi pasa daca sunt considerata Craiasa Zapezii ori Maica Tereza. asa ca, ridic sau cobor degetul cand am chef, fara a insemna ca trimit la sentinta omul, ci ceea ce spune si cum o spune. gemi, stiu io?! sunt sigura ca daca mi-ai suflat ar fi fost....... ;) :))) |
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:08 |
||
De la: carco, la data 2011-11-12 19:39:18 corect, carco... nu tre sa le dai satisfactie papagalilor constipati, care nu suporta sa se "citeasca" decat pe ei...:D :)) desi chiar nu vad ce-ai spus atat de grav incat o tzatza cretina (cel mai probabil...:D) sa insiste suficient de mult incat sa fii blocata. |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:10 |
||
De la: esme, la data 2011-11-12 21:08:23gemi, m-am gandit si eu daca sa purced sau nu la vreo replica, insa nu puteam sa sa punctez ceva! si anume, ca m-am saturat sa mi se puna tastele in mana (...) eeee, nu stiu daca legaturica aia de ridichi te-o citi... da'lasa ca te citesc eu, esme...;) :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:16 |
||
gemi, pai sa zicem ca indeletnicirea cu cititul e reciproca. ;) :P ti-am zis io ceva candva de dezmortit neuronii la cote inalte.... ;) :))) |
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:28 |
||
De la: esme, la data 2011-11-12 20:07:45 Mi se pare de bun simtz tot ce-ai scris . Asta daca imi permite Cireshica sa te apreciez , ca am uitat sa-i cer voie ?! Dupa mintea ei , nimeni de pe Garbo n-are voie sa aiba personalitate sau pareri personale . |
||
carco Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:32 |
||
De la: zack, la data 2011-11-12 19:42:09 Era tocmai invers, el si-o lua de mama focului iar ea tipa cat o tineau plamanii sa nu mai dea in ea... Daca nu ziceai ca s-a prapadit bietul om, ash fi jurat ca e vecina mea |
||
carco Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:36 |
||
dar apucaturile ei de rasista le-ai remarcat?...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:36 |
||
De la: hinatauzumaki, la data 2011-11-12 11:44:02Am trecut prin 2 facultati: engleza-spaniola si italiana-japoneza (anl III) si ghici... dau meditatii copiilor la limbi straine. Deci, am ceva scoala. Mama a facut Dreptul. Nu este vremea inchizitiei domnisoara, dar dvs nu vi se pare ca femeia aceea o cam aplica? Dvs ii luati apararea "doamnei" aceleia deoarece sunteti femeie si tineti cu sexul pe care il reprezientati Dar nu aveti pic de dreptate. Eu, spre deosebire de dvs. a un pic de dreptate. Bine, poate nu as lasa-o jos, dar o palma tot i-as trage. Nu este normal ceea ce facea ea. Daca pe dvs sotul v-ar face sa va simtiti in ulitmul hal, daca v-ar rani in orgoliul dvs de femeie, ce ati face? Ati sta sa il laudati? Nu. Ati riposta, sunt sigura de asta. Probabil ca l-ati parasi; dar v-ati gandit la cei 2 ingerasi care nu au nici o vina? Si daca sotul v-ar spune ca se intoarce doar pentru copii, si ar profita de asta, si stiind ca o facet pt copii, ar incepe sa va jigneasca, sa va insulte etc etc... va spun eu suta in mie ca ati rabufni. Nu mai judecati atat de aspru oamenii . Mi-ar placea sa treceti printr-o asemnea stuatie, sa vad: ati mai spune ca sunt o "inchizitoare"? nu sunt genul de femeie care sa "ma las calcata in picioare" de barbati indiferent in ce statut ne aflam ,de prieten,de casatoriti si lista poate continua.nu accept nici macar o vorba urata,ce sa mai vorbim de "o palma".in momentul in care consider ca nu mai comunicam,ca nu mai consonam ca mod de convietuire,ma despart fara drept de apel indiferent cati copii as avea.imi cunosc foarte bine drepturile asa cum imi cunosc si obligatiile legale si morale.intr/o relatie pot interveni multe aspecte care devin motive de despartire,chiar si faptul ca poate intalnesc un alt barbat care simt eu ca imi este cu adevarat cel predestinat.explic celui care va deveni ex,situatia si daca ma iubeste cu adevarat trebuie sa inteleaga ca singura modalitate de rezolvare intr/un mod onorabil este acordarea libertatii.asa as proceda si eu viceversa.decat singuratate in doi mai bine despartirea.spui ca ai doua facultati ,ca mama ta are si ea una...ar trebui sa ganditi altfel decat o femeie limitata ca si conceptie de viata.consider ca prima palma duce si la altele.de aceea nu fac compromisuri ,nu imi place sa traiesc in promiscuitate.si cel mai importatnt lucru este mediul in care imi creste copilul,stresul la care il supun acceptand ,certuri si batai.nu accept violenta domestica dar nici nu o provoc.repet poate asa intelegi,cand consider ca nimic nu ne mai tine unul langa celalat,imi aleg pe proprie raspundere libertatea iar copilul il voi creste tot eu. |
||
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:38 |
||
ratusca .. trage aer in piept . Sa nu ti se faca rau. | ||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:42 |
||
are aer, mey cri... si-a scos deshtele dintre corzile vocale si a inceput sa dea in taste rau...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:43 |
||
Mi se facuse teama Ge, ce ne faceam fara ea!? | ||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:45 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-12 12:14:39REAtza e de pe alta planeta...:D crezi ca era necesar sa intervi ..cand nici macar nu cunosti nimic despre mine?ce te deranjeaza ..ca nu sunt de acord sa traiesc langa un mitocan?? |
||
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:45 |
||
bre, ratzo, daca ziceai nu sunt genul de femeie care `sa se lase calcata in picioare`, te credeam! asa, te umfli degeaba! mai ales ca, daca te si dezumfli, n-o sa-mi iasa ochii din orbite! parol! |
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:48 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-12 21:36:45dar apucaturile ei de rasista le-ai remarcat?...:D S.S , tzi se scoala...parul !!! GESTAPO . Ar trebui s-o poreclim Helga |
||
carco Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:48 |
||
s-o crezi tu ca nu stiu nimic... de exemplu, stiu ca spui prostii multe... si mai stiu ca habar n-ai sa scrii romaneste ("intervii" se scrie cu doi de i... si nu-i prima oara)... cine ziceai ca-i mitocanu'ala, reatzo?... ca nu vad pe nimeni sa se apropie de tine...:))) PS: DA, cand simt nevoia sa "interviu", chiar "inter_viu"...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:49 |
||
De la: cricat_, la data 2011-11-12 21:42:11ratusca .. trage aer in piept . Sa nu ti se faca rau. care e problema cri...?am dreptul la replica. |
||
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:49 |
||
adica_chiar simti nevoia sa "intervi"...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:51 |
||
ai ratusca! am spus eu ca nu ai?! daca vrei sa fii si citita mai rareste si tu randurile. Mai ales sambata seara. |
||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:52 |
||
De la: carco, la data 2011-11-12 21:48:46De la: eu_geminy, la data 2011-11-12 21:36:45dar apucaturile ei de rasista le-ai remarcat?...:D e cam zaharisita, carco... mai misca si ea ce poate, ca sa fie remarcata cumva...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:52 |
||
De la: cricat_, la data 2011-11-12 21:52:27ai ratusca! am spus eu ca nu ai?! adica o trimiti deja la plivit...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:53 |
||
De la: esme, la data 2011-11-12 21:48:24bre, ratzo, daca ziceai nu sunt genul de femeie care `sa se lase calcata in picioare`, te credeam! nu imi placi.ti/am raspuns din bun simt.atat. |
||
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:54 |
||
si ce, rea_tzo... aciulea suntem pe placeri?...:D no, incepe tu prima, sa vedem cum faci...:PP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:56 |
||
celor care se trezesc comentand fara noima ..doar asa ..ca poate ii citeste cineva , de la mine au doar ignore...in astfel de cazuri. | ||
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:58 |
||
ah, ratzo, ce pacat! io te adul_H_ez! care n-am avut noroc! da, ai fi vrut tu! hai, ca-mi trosnesc deja falcile de plictis! aceleasi placi si nimic, dreak, ceva cu sens! |
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:59 |
||
ratzo... si tre sa ne anunti?... nu era cazul...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
divort si partaj | 76 | De la: estela 15 Aprilie 2010 05:07 |
Am divortat de 3 ani si ma simt foarte bine, dar... | 106 | De la: calimera70 7 Octombrie 2014 17:47 |
Comportamentul copiilor dupa divort | 282 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:07 |
|
||
despre femei | 10 | De la: garbo_471643 26 Iulie 2017 17:27 |
Un divortat nelinistit; parti nestiute. | 59 | De la: tutankhamon 21 Iulie 2009 01:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară