Buna tuturor! Cum e sezonul virozelor, m-am ales si eu cu o raceala acum aproape 2 saptamani. Nu am avut timp sa ma duc la medic, asa ca am fost la farmacie, cerand ceva pentru raceala. Am urmat tratamentul cam o saptamana, insa tusea ma chinuia in continuare. Am zis sa merg la o alta farmacie, unde am aflat cu stupoare ca eu primisem sirop pentru tuse uscata (Paxeladine), desi eu aveam tuse productiva. Mi s-a recomandat FLUIMUCIL 600 efervescent (e ca ACC-ul, numai ca mai ieftin, si in cazul meu, mai eficient), am scapat rapid de tuse si in sfarist pot sa dorm noaptea. Ce m-a indignat a fost atitudinea primei farmaciste: vi s-a intamplat sa primiti medicamente fara sa fi se ceara un minim de simptome? Pe final, aveti grija ce medicamente luati, si multa sanatate! |
||
Catalina_1313 Postat pe 25 Octombrie 2011 16:10 |
||
---|---|---|
Eu s a intamplat sa fiu alergica la un component al medicamentului si sa ma umplu toata de bube, dar a fost vina mea, ca nu am citit cu atentie prospectul. Bine ca ti am citit postul, ca tusesc cam rau de cateva zile, cu ceaiuri si muguri de pin nu a trecut, inca am caile respiratorii infundate, o sa incerc fluimucil, daca zici ca a fost bun, sper sa scap rapid. Ciao. |
||
Miruna_n Postat pe 1 Noiembrie 2011 23:51 |
||
numa doctorite p-aci...nu se uita ele dupa niste farmaciste... | ||
|
||
dor72_ Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:14 |
||
da....atatea doctorite.... |
||
sunsset Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:19 |
||
da, ne mai bagam si noi in seama... maturatoarele... |
||
dor72_ Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:24 |
||
Mie-mi plac mai mult maturoaiele! | ||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:28 |
||
da, ca-s obiectul muncii, d-aia | ||
dor72_ Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:29 |
||
no pai daca e vorba de munca ....aci pe mine m-ai pierdut io la munca nu ma duc |
||
sunsset Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:30 |
||
Nu ma duc, nu ma duc... stau acas si ma matur |
||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:32 |
||
ie-te ma, unde era ascunsa perfectiunea.... fara cusur, ce mai |
||
dor72_ Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:34 |
||
nu ...abia ...am ajuns ...uite am fost la munca http://youtu.be/L_fCqg92qks il vedeti pe instructor |
||
sunsset Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:35 |
||
io la de astia, pe care scrie aspirina, nu ma uit, clar? | ||
dor72_ Postat pe 4 Noiembrie 2011 23:38 |
||
A fost bun fluimucilul? Tusesc si eu rau de cateva zile, am luat ceai antitusiv, dar nu ma lasa deloc. Vreau ceva care sa-mi elibereze caile respiratorii, nu mai suport presiunea asta din piept!!! |
||
ral_08 Postat pe 7 Noiembrie 2011 23:11 |
||
pune sare incalzita pe piept, mananca ridiche neagra, razuita si amestecata cu miere de albine galbenus de ou amestecat cu miere de albine sau/si in combinatie cu lapte cald |
||
dor72_ Postat pe 7 Noiembrie 2011 23:58 |
||
totusi,... "medicamentatie"? sau "medicatie"?... ca ma dezorientez de tot...:D |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 00:22 |
||
al dracu prafu' asta....peste tot patrunde | ||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 00:31 |
||
Multumesc, dor72!!!! Mi-am incalzit seara sare grunjoasa, am stat cu ea pe piept pana m-au luat transpiratiile, am luat si cate o pastila efervescenta de fluimucil pe zi, si dupa 3 zile ma simteam deja mult mai bine. Cred ca "leacurile babesti" si medicamentele se inteleg! Ridichie neagra nu am gasit, dar e de tinut minte. |
||
ral_08 Postat pe 15 Noiembrie 2011 01:01 |
||
De la: ral_08, la data 2011-11-15 01:01:37Multumesc, dor72!!!! ral, cum se incalzeste sarea? si cat de fierbinte trebuie sa fie? eu am trecut de la tuse seaca la tuse umeda si nu mai suport. fluimucilul asta a fost bun? adica doar o pastila pe zi, fara altceva? o sa ma duc si eu la farmacie sa iau. |
||
corinna82 Postat pe 15 Noiembrie 2011 10:36 |
||
corinna82, sarea trebuie sa fie suportabil de fierbinte...cat sa nu iei chiar foc...dar nici sa nu se raceasca dupa 2 minute...iar fluimucilul e suficient sa iei o singura pastila pe zi si poti adauga la acest tratament multe multe ceaiuri calde, calmante. cu reteta asta ar trebui ca in cateva zile sa fii ca noua :) sanatate! |
||
andutza_37 Postat pe 2 Martie 2012 13:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cardul de sanatate cu cip!!! | 3 | De la: Mielutza 8 August 2011 16:36 |
TURKY SI SEXI BRAILEANCA : VEDETE CE SUNT PROMOVATE DE TV | 3 | De la: dafffne 2 Ianuarie 2009 17:20 |
Interventie terapeutica Atacuri de Panica | 1 | De la: Sic_Cogito 28 Martie 2011 14:59 |
|
||
eficient pentru dureri reumatice,musculare si ale articulatiior | 9 | De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 18:57 |
Nu imi mai trece tusea.... | 13 | De la: jenica1970 29 Noiembrie 2017 10:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice