Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa?

eu de asta nu ma risc
ingerasulluptator
Postat pe 26 Octombrie 2011 11:14
eu nu vreau sa fiu rea....daca o fii sa ma trasform in anticrist sa incep sa ii trag in teapa pe barbati Ca vlad tepes
ingerasulluptator
Postat pe 26 Octombrie 2011 11:16
este mai frumos,sa ii tragi in teapa ca vlad tepes,,decat sa incerci sa le schimbi ideile
ingerasulluptator
Postat pe 28 Octombrie 2011 18:45
sa vezi ce frumos e cand te trag ei in teapa...ca Vlad Tepes
nu le mai schimbi tu ideile
dor72_
Postat pe 28 Octombrie 2011 23:16
Ehehe, Irinuca tot viseaza si ea la o tzeapa.. nu conteaza a cui este, ca il cheama Vlad sau Dorel, tzeapa sa fie, sa o rajghine ca pe o oaie la frigare
anakin
Postat pe 28 Octombrie 2011 23:21
De la: dor72_, la data 2011-10-28 23:16:19sa vezi ce frumos e cand te trag ei in teapa...ca Vlad Tepes
nu le mai schimbi tu idur ile
garbo207378
Postat pe 28 Octombrie 2011 23:22
De la: dor72_, la data 2011-10-28 23:16:19sa vezi ce frumos e cand te trag ei in teapa...ca Vlad Tepes
nu le mai schimbi tu ideile
pai stai linistit ai dreptate....Cati barbati cu gandire de drac si comportament negativ nu cauta femei cuminti si naive care sunt smerite si au o gamdire de inger,,,,..adica femeile cuminti sa traiasca ca in iad pt ca au drac langa ele,,,si barbatul care traieste ca un drac sa o duca ca in rai,,pt ca au o femeie smerita si cuminte ....dar femeia smerita este proasta de se incurca cu un barbat cu gandire de drac pt ca risca sa o duca ca in iad,,,si el sa o duca ca in rai
ingerasulluptator
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:49
pai stai linistit ai dreptate....Cati barbati cu gandire de drac si comportament negativ nu cauta femei cuminti si naive care sunt smerite si au o gamdire de inger,,,,..adica femeile cuminti sa traiasca ca in iad pt ca au drac langa ele,,,si barbatul care traieste ca un drac sa o duca ca in rai,,pt ca au o femeie smerita si cuminte ....dar femeia smerita este proasta de se incurca cu un barbat cu gandire de drac pt ca risca sa o duca ca in iad,,,si el sa o duca ca in rai
ingerasulluptator
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:50
in rai Sf Petru, face adunarea barbatilor dintr-un sector si ii scoate aliniatzi pe toti ... apoi le zice, care au fost ascultatori de neveste.... adicatelea sub papuc... sa faca un pas in fatza!
fac toti un pas, mai putin unul...
la care Sf. Petru zice...
ei bravos, avem si noi un barbat adevarat, iata-l a ramas pe locul lui...
unul din aia care facusera pasul in fatza raspunde...: da' de unde, Sfinte Petre, asta nici in front nu mishca daca nu-i da voie nevasta-sa!

eh... ce ti-e si cu bancurile astea ...
mai era unul asemanator si cu femeile ... care au pacatuit sau nu...
si-o baba ramasese la locul ei... dar tocmai cand sa fie data ca exemplu... a replicat alta din rand... ca de fapt aia era surda si nu stia despre ce e vorba...

asa ca iri-nuco... da-i cu sare si pune-o la uscat, ca deh... nu mai ai nici o shansa!
alfheim
Postat pe 29 Octombrie 2011 14:22
Pai stii tu ca barbatii sunt foarte ascultatori atunci cand femeile le invata prostii....Dar cand femeile ii invata pe barbati sa fie cuminti,,,atunci barbatii preiau controlul si vor ca si femeia sa devina ca ei..Pt ca ei la toate pot renunta in viata asta...Numai la prostii nu....la pacate...Ei gasesc placere in pacate pt ca s-au obisnuit cu ele si fac parte din viata lor de zi cu zii...Barbatii vor si cu aia .........in si cu sufletul in rai....Apoi trebuie si vointa ca sa iti schimb modul de viata dezordonat,,,,,intrun mod de viata ordonat si cuminte...Trebuie vointa puternica si rugaciune credinta puternica....
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 15:15
predica de duminica?
panty_C
Postat pe 30 Octombrie 2011 15:24
din fiecare zi, panteruto....
mod de autosugestie, cred ca ii face bine cand scrie despre barbati, se simte mai aproape de ei..

cricat
Postat pe 30 Octombrie 2011 15:30
Irinooko!!
Si barbatii au inima si... creier.
Unii sunt mai buni, altii mai rai , dupa cum le e firea. Ti-am mai spus ca gresesti generalizand. Duminica frumoasa si da-i `nainte! Forumul e mai pustiu fara tine!!
SAL
Postat pe 30 Octombrie 2011 16:02
adica dupa casatorie o femeie devine "curvara" si rea?

irinooka... te-ai dilit rau.
nu ca n-ai fi fost asa...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 30 Octombrie 2011 16:28
De la: ingerasulluptator, la data 2011-10-26 11:14:11eu de asta nu ma risc

nu te risti sa ce ?

1)sa devi femeie

2)sa te casatoresti

3)sa ai o relatie

in functie de raspunsul tau iti voi spune si eu parerea mea ,despre tema topicului.
ratuscaceaurata
Postat pe 30 Octombrie 2011 16:38
nu-mi vine sa cred ce toapic, pe cine mananca fashu asa de tare?
sa fie.. oare... bai, n-a fost cutremur pe la voi?
Laura_M
Postat pe 30 Octombrie 2011 16:42
Dumnezeu este Domnul si s-a aratat noua-binecuvantat este cel ce vine in NUMELE DOMNULUI-VA ROG MULT,nu e nevoie sa presupunem,omul e om si femeia femeie,casatoria sfintita e sfanta,intelegerea dintre parteneri vine asa,se poate incerca,reusim sigur,NOI SA VREM
garbo191116
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:16
hai sa fim seriosi,,,preotii sunt cei mai rai oameni dintre toti...au ei grija sa spele creierii oamenilor,in favoarea lor ca sa ii poata cat mai bine stoace de bani....apoi daca preotii sunt asa,,,barbatii care merg la biserica sunt si mai si....EU SUNT CRESTINA......nu las nici un popa spurcat sa imi spele mie mintea ca sa ma poate stoarce de bani,,,pt ca si eu am nevoii multe....apoi Crestini adevarati in toate religiile pamantului sunt foarte putini...Pt ca oamenii care fac parte din diferite religii,se cearta in intre ei,,,ca religia lor ar fii mai buna...Dar voia lui Dumnezeu putini o fac si putini urmeaza ca exemplu in viata pe Hristos pt ca asa zisii crestini isi uumeaza in viata propriile interese,,de asta au si asa o minte de doi bani
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:46

deci...nu poci ca sa cred....ce se intampla aci

e ceva secta ....sau ce ?

hai ...iri draga ...ca oameni suntem cu totii....acu ce ai vrea sa ne calugarim toti

mai lasa si tu din ale tale...ca trece vremea draga....asa degeaba
sunsset
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:49
Irinookooo!!
Iete, acuma nici popii nu mai sunt buni??
Tocmai ma pregateam sa-ti recomand sa-ti gasesti un preot sa te mariti. Statutul de coana preoteasa e onorant si ti se si potriveste.
Acuma, mai au si popii slabiciuni ca doar se zice; fa ce zice , nu ce face popa!
Te pup Irinooko, parinteste pe frunte
SAL
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:51
Lasa ca la mine nu trece....Mie nu imi place sa fiu papusa golfrabila a unui barbat si servitoarea lui..ce asta este viata..sa fii servitoare si papusa golfrabila....voi gastitiva femei asa ca voi,,,pt ca stiti vorba aia cine se aseamana se aduna
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:53
golfrabila sau gonflabila??
SAL
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:54
De la: Sal_a_toi, la data 2011-10-30 17:51:44 Irinookooo!!
Iete, acuma nici popii nu mai sunt buni??
Tocmai ma pregateam sa-ti recomand sa-ti gasesti un preot sa te mariti. Statutul de coana preoteasa e onorant si ti se si potriveste.
Acuma, mai au si popii slabiciuni ca doar se zice; fa ce zice , nu ce face popa!
Te pup Irinooko, parinteste pe frunte
Pai preotii ma pun sa pup moaste la credinciosi morti,la asa zisii sfinti care au fost doar pt ei si nu au facut nimic pt oameni,,de aceea atatia oameni se scalda in prostie...si sa asculti prostiile lor......Eu sunt crestina nu sunt fanatica religioasa.....eu nu am nimic cu nici o religie...asa cum au preotii,,cand se tot lauda ca religia lor este mai buna,,cred ca si din cauaza lor s-au facut atatea razboiae din cauaza religiei.....concurenta bisericilor,religiile,,asa zisilor urmasi i lui Hristo...lupi in blana de oaie
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:57
golfrabila, normal.. vine de la goosfraba, ma gandesc.
anakin
Postat pe 30 Octombrie 2011 17:57
Pai preotii ma pun sa pup moaste la credinciosi morti,la asa zisii sfinti care au fost doar pt ei si nu au facut nimic pt oameni,,de aceea atatia oameni se scalda in prostie...si sa asculti prostiile lor......Eu sunt crestina nu sunt fanatica religioasa.....eu nu am nimic cu nici o religie...asa cum au preotii,,cand se tot lauda ca religia lor este mai buna, si vorbesc urat de alte religii si fac oamenii sa se certe intre ei si sa nu sa se acccepte din cauza religiei...zic ca alte religii sunt secte.....Secte se numesc religiile care nu respecta poruncile si nu sunt urmasi ai lui Hristos si nu il iau ca exemplu in viata pe Hristos,cred ca si din cauaza lor s-au facut atatea razboiae din cauaza religiei.....concurenta bisericilor,religiile,,asa zisilor urmasi i lui Hristos...lupi in blana de oaie
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:01
Eu sunt crestina nu sunt fanatica religioasa.....eu nu am nimic cu nici o religie...asa cum au preotii,,cand se tot lauda ca religia lor este mai buna, si vorbesc urat de alte religii si fac oamenii sa se certe intre ei si sa nu sa se acccepte din cauza religiei...zic ca alte religii sunt secte.....Secte se numesc religiile care nu respecta poruncile si nu sunt urmasi ai lui Hristos si nu il iau ca exemplu in viata pe Hristos,cred ca si din cauaza lor s-au facut atatea razboiae din cauaza religiei.....concurenta bisericilor,religiile,,asa zisilor urmasi i lui Hristos...lupi in blana de oaie
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:03
Sigur, ai dreptate, Cum sa saruti tu moastele??
Gasesti tu pe cine sa saruti! Baieti draguti ce miros a parfum de buna calitate.
SAL
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:05
Dar eu cred ca si razboiale dintre religii sau facut din cauza mai marilor bisericii care au facut enoriasii sa se certe intre ei din cauza religiei,formalismului....Sa nu sa se accepte intre ei....Daca se observa fiecare religie este fanatica cu formalismul lor si nu se accepta unii pe altiii,dar putini sunt cei care fac voia lui Dumnezeu si sunt urmasi fidelil ai lui Hristos
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:07
De la: Sal_a_toi, la data 2011-10-30 18:05:34Sigur, ai dreptate, Cum sa saruti tu moastele??
Gasesti tu pe cine sa saruti! Paieti draguti ce miros a parfum de buna calitate.
pupai tu pe paieti...ca eu mai bine pup crucea...ca paietii sunt nefolositori
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:09
ingerasule
ai scris cate ceva
Eugenia69
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
Compromisul....o necesitate? 133 De la: calla 22 Iunie 2010 19:25
RELATIA CU DUMNEZEU 11758 De la: ses 20 Iunie 2010 23:49