De la: cricat_, la data 2011-11-15 23:54:26Emil Brumaru - De spus la gura sobei si-a iubitei imi place poezia! |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:17 |
||
---|---|---|
ma bucur ... nu postez si ce/am citit acum. ... ca se rusineaza Irinuca |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:25 |
||
Cri,Irinuca este o fata buna,ce va scrie voua aici e la �to pisoiu,insa e foarte inteligenta si chiar are facultate.eu chiar ma mir cum rezista sa fie luata in balon fara sa riposteze ... | ||
|
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:33 |
||
stiu Alexandra ce poate Irinuca si stiu si de ce o face. si mai stiu ca si cu tine se poate vorbi .. pana nu te intreci cu gluma. |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:38 |
||
ptiu, drace, era sa inghit o H_aripa de boboc! cred ca e din cauza inteligentei orataniei! cum se strecura ea sub_tila si docta pe gatlej! |
||
esme Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:41 |
||
ei .. e si ea o ratusca, esme. uite ..mai pun o poezie pe topicul ei Costel Zagan - V�nzatoarea de ninsori Cum te dezbraci copacii dau �n floare si simt �n piept vapaia unui crin de la zapada sufletul se-aprinde oare c�nd te privesc si mor c�te putin Si simt �n piept vapaia unui crin si trupul parca-i flacara straina �ntre prea mult si iata prea putin esti noaptea devorata de lumina Si trupul parca-i flacara straina de la zapada sufletul se-aprinde oare si cine pentru cine da lumina sta noaptea sub aceasta �ntrebare Cum te dezbraci copacii dau �n floare de parca i-ar aprinde o ninsoare |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:44 |
||
cine-i costel zagan?... in ce liga joaca?:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:51 |
||
Sorin Cerin - Vuieste a timp "Si care iubire ar �ntelege vreodata viata, dintre s�nul cuv�ntului tau si apa marii din mine, ce vuieste a timp? Spre care cer, crezi ca ai reusi, sa �ntinzi orizontul, z�mbetului ploii din tine si �mbratisarea furtunii din inima mea? Am fr�nt salcia lacrimilor dorului tau, la picioarele lacului amintirilor care s-au �necat at�t de demult, �nc�t p�na si pasii inimii tale, au �nghetat clipa, �n care ne ascundeam, undeva-c�ndva." sa ascunzi topicul asta, ratusca. Am postat prea multe poezii |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:51 |
||
la FC ... STEAUA CARE RASARE .. Ge ma ascunsesem si eu aici sa postez poezii . |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:52 |
||
hai mey cri... ca nu chiar toate sunt poezii...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:53 |
||
Cri ..multumesc pt poezie..m-ai facut sa i-au un volum de poezii preferat si sa recitesc unele care ma emotioneaza....exista momente in viata cand iti tratezi sufletul si cu versuri.... | ||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:53 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-16 00:53:29hai mey cri... ca nu chiar toate sunt poezii...:P eu acolo le/am gasit . la poezii |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:54 |
||
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-11-16 00:53:44Cri ..multumesc pt poezie..m-ai facut sa i-au un volum de poezii preferat si sa recitesc unele care ma emotioneaza....exista momente in viata cand iti tratezi sufletul si cu versuri.... sa "i-ei"?... mai bine "i-a" o gramatica de clasa a V-a... ar merita, la cultura ta de cartof...:D :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:55 |
||
No.. bine ca au cumparatori cat ii mai au .. |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:02 |
||
ma rog... |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:03 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-16 00:55:45De la: ratuscaceaurata, la data 2011-11-16 00:53:44Cri ..multumesc pt poezie..m-ai facut sa i-au un volum de poezii preferat si sa recitesc unele care ma emotioneaza....exista momente in viata cand iti tratezi sufletul si cu versuri.... m/am grabit citeam altceva erata iau te repezi ca oaia in jug |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:30 |
||
Poezii de Costel Z�gan Incomensurabila fragilitate Pe-acest poem nu-l mai suport epitete �i tr�ntesc �n fa�� �l dau afar� ca pe-un mort ce �i-a b�tut doar joc de via�� Epitete �i tr�ntesc �n fa�� mi�el �i tr�ntor �i duios metafore a scos la suprafa�� c�nd doar ad�ncu-i de folos Mi�el �i tr�ntor �i duios �l dau afar� ca pe-un mort duc�-se-n rai �n iad pe sus pe jos pe-acest poem nu-l mai suport �i-i tr�ntesc �i-un punct �n gur� c� n-are naibii nici m�sur� cu dedicatie pt Ge.....mai ales cele doua versuri de la sfarsitul poeziei... |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:32 |
||
ti-am dat ce sa faci ratza, in noaptea asta. si nu te gandi .. nu ti-ai castigat o aliata in seara asta. e doar o iluzie. |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:36 |
||
De la: cricat_, la data 2011-11-16 01:36:48ti-am dat ce sa faci ratza, in noaptea asta. nu visa ..... P.Scum viseaza alta banane ..... |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:39 |
||
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-11-16 01:32:53Poezii de Costel Z�gan ti-am mai spus, dar nu e o noutate... hai sictir...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:58 |
||
ratza ... cum poti sa crezi ca pot socializa cu tine cand imi ataci prietenii. vezi ca avem destui "amici " pe aici ... poti merge sa ceri acolo amabilitate. |
||
cri_cat Postat pe 16 Noiembrie 2011 07:11 |
||
ge ...cunoastem badaranismul care te caracterizeaza....nu este nevoie sa recidivezi | ||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 22:35 |
||
De la: cricat_, la data 2011-11-16 07:11:14ratza ... cum poti sa crezi ca pot socializa cu tine cand imi ataci prietenii. cri ,ce este al tau nu este obligatoriu sa fie si al meu... apropo de amabilitate ea nu "se cere"....ea se ofera odata cu bunul simt...dar nu te transforma in avocatul diavolului...sincer nu te prinde rolul.... |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Noiembrie 2011 22:42 |
||
"dar nu te transforma in avocatul diavolului...sincer nu te prinde rolul...." .. de aceea sunt doar un simplu inginer si atat. | ||
cri_cat Postat pe 17 Noiembrie 2011 17:52 |
||
daca stiam rusa,ma interesa mai mult. dar nu stiu,si asa ca nu voi ajunge acolo,..... insa in egipt se construieste colosul din rodos,asa cum a fost odata. lucrarile au inceput de cativa ani. va anunt cand e gata,si pun foto, |
||
daniilia Postat pe 19 Noiembrie 2011 18:59 |
||
mey danilio... tu si ratzusca semanati mult... ambele, la fel de "culte"... ambele, la fel de "destepte" ambele la fel de "cu_minti" ambele, internationale...:PP :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Noiembrie 2011 21:41 |
||
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-10-29 16:42:23 Da si in afara de copy-paste care este contributia ta personala la acest topic? O opinie personala sau macar umbra vreunei idei scremute in bezna constiintei atipite? inca mai asteptam ratusco, o tentativa de trezire din somnul ratiunii ce pare a te fi cuprins ireversibil. Te intreb sincer, oare nu te-ai saturat sa te faci in mod constant de ras pe acest forum, comentand de-a-npururea abulic, desi in mod evident in 99% din cazuri nu ai absolut nimic de zis. |
||
charmelen Postat pe 23 Noiembrie 2011 21:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
S.O.S | 5 | De la: iulius_cezar 24 Ianuarie 2010 15:40 |
CURS DE INITIERE IN TAIJIQUAN (Tai Chi) | 1 | De la: Marcel_D 24 Ianuarie 2012 23:52 |
Iar o sa traim bine! | 1 | De la: allexanndrra 22 Noiembrie 2009 05:17 |
|
||
Anatol Basarab-previziuni | 0 | De la: 2 Martie 2010 16:57 |
intai grecii in strada,acum si romanii,maine.....toata Europa | 9 | De la: Clientu 23 Mai 2010 21:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară