Mi-am parasit sotul acum cateva luni,locuiesc in acest moment cu iubitul meu. In mod normal ar fi trebuit sa divortez,dar nu pot. Sotul meu mi-a facut viata un iad ani de zile. Nu cred ca mai simt ceva pentru el,altfel nu l-as fi parasit. De ce sunt asa de nelinistita? |
||
rafaeluta Postat pe 31 Octombrie 2011 14:02 |
||
---|---|---|
imi e inca frica de el.M-am amenintat de sute de ori in cativa ani,de sute de ori,credeti-ma. Intr-un final,am reusit sa imi adun puterile si sa il parasesc.In primul an de casatorie,mi-a spus,ca,sa am grija sa nu raman insarcinata,pentru ca ,daca raman,ma va parasi.E foarte dureros sa ti se vorbeasca asa.Am locuit impreuna cu chirie,si nu aveam puterea sa plec de la el. Imi spuneam,ca,va fi bine.Intr-o zi,proprietarii apartamentului ne-au anuntat ca vor sa il vanda. Vestea m-a surprins,si m-a ajutat totodata sa iau decizia de a pleca de acolo. El acum sta la parintii lui.Si eu am stat acolo cu el impreuna,inainte de a sta in chirie.Mi-au facut viata un iad.deoarece sunt romanca,si el e cetatean strain. Cat m-au mai jignit si el si ai lui!Am suportat prea mult.De cateva luni am o relatie cu cineva,care ma intelege,care stie exact situatia.Totusi nu pot sa divortez. Imi e teama,dar nu stiu de ce.Sotul m-a intrebat daca vreau sa mai fiu impreuna cu el.I-am zis ca nu.A intrebat daca am pe careva.Am zis ca nu.M-a amenintat din nou,ca am sa vad eu,ca daca am pe cineva o sa vada el si uite asa.... |
||
rafaeluta Postat pe 31 Octombrie 2011 14:12 |
||
imi e inca frica de el.M-am amenintat de sute de ori in cativa ani,de sute de ori,credeti-ma. Intr-un final,am reusit sa imi adun puterile si sa il parasesc.In primul an de casatorie,mi-a spus,ca,sa am grija sa nu raman insarcinata,pentru ca ,daca raman,ma va parasi.E foarte dureros sa ti se vorbeasca asa.Am locuit impreuna cu chirie,si nu aveam puterea sa plec de la el. Imi spuneam,ca,va fi bine.Intr-o zi,proprietarii apartamentului ne-au anuntat ca vor sa il vanda. Vestea m-a surprins,si m-a ajutat totodata sa iau decizia de a pleca de acolo. El acum sta la parintii lui.Si eu am stat acolo cu el impreuna,inainte de a sta in chirie.Mi-au facut viata un iad.deoarece sunt romanca,si el e cetatean strain. Cat m-au mai jignit si el si ai lui!Am suportat prea mult.De cateva luni am o relatie cu cineva,care ma intelege,care stie exact situatia.Totusi nu pot sa divortez. Imi e teama,dar nu stiu de ce.Sotul m-a intrebat daca vreau sa mai fiu impreuna cu el.I-am zis ca nu.A intrebat daca am pe careva.Am zis ca nu.M-a amenintat din nou,ca am sa vad eu,ca daca am pe cineva o sa vada el si uite asa.... |
||
|
||
rafaeluta Postat pe 31 Octombrie 2011 14:12 |
||
Eu zic sa apelezi la legi, la asistenta sociala...sa nu ramai vulnerabila si descoperita! Bafta! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 31 Octombrie 2011 14:20 |
||
suntem cam in aceeasi situatie, numai ca eu am divortat dar inca stam amandoi. mi-e frica sa imi caut pe altcineva pt ca imi imaginez ce reactie va avea, am 2 copii pe care ii iubesc enorm pt care am luptat la divort si slava Domnului, sunt incredintati mie. dar incerc sa nu disper, imi caut un loc de munca, poate chiar doua, vreau sa muncesc si sa ma intretin singura, sa le ofer copiilor ceea ce vor, sa am un viitor linistit. si....poate ca intr-o zi va aparea si un EL...si il voi iubi...si ma va iubi....si poate ca totul va fi bine...sa ca nu sta cu mainile in san...nu merita, divorteaza. cu cat astepti mai mult cu atat mai rau... SPERANTA MOARE ULTIMA |
||
garbo182398 Postat pe 10 Ianuarie 2012 07:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O durere teribila devenita obsesie | 13 | De la: cleooo23 8 Iunie 2012 10:28 |
cum afecteaza divortul copiii? | 9 | De la: garbo_1474 19 Aprilie 2012 16:39 |
Renasterea dupa divort. Multumesc sufletelor de pe Garbo! | 191 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:08 |
|
||
viata dubla | 76 | De la: adytza0464 5 Noiembrie 2011 10:01 |
vreau sami iau copilu | 13 | De la: reyya 5 Iulie 2010 18:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară