Relatiile prin intermediul internetului.Credeti in ele?

intermediul internetului.Credeti in ele? Buna seara, am citit multe povesti pe aces forum si intr un final m am decis si eu sa o spun pe a mea.
Sunt educatoare, am 27 de ani si in urma cu aproape doi ani imi cresteam singura fetita,totul parea mai mult decat rutina in viata mea...servici,facultate,copil...nimic iesit din comun, pana cand,intr o geroasa seara de ianuarie," batatand" internetul in lung si lat,primesc un mesaj, de la un "el"...un mesaj ce nu mi a atras atentia la inceput...era un comentariu la o poza a mea de pe un site de socializare, o poza langa un lac,unde din intamplare fotograful prinsese si jentile unei masini.Acest "el" ma intreba de masina si de jenti... dar trecand peste banalul situatiei...eu nu am nici o treaba cu masinile,nici macar permis...am inceput sa vb ore in sir...imi dadea acel sentiment,ca undeva ,cineva ma asteapta sa vb cu mine...Si asa s a scurs timpul pana aproape de Paste,cand el imi spune ,ca nu stie daca va veni in tara sa petreaca sarbatorile, ca nu mai vrea ,la varsta lui...32 de ani atunci,sa mai vina din nou in curtea mamei sale singur si neamplinit familial...Era in spania de ceva timp,cam 2 ani si nu venise acasa...Mai in gluma,mai in serios,i am zis ca daca vrea putem petrece impreuna de Paste, dar la acel moment de fapt ma gandeam ca mama lui sigur ar fi trista sa nu isi vada macar de sarbatori copilul. Si ,nu stiu cum dar am reusit sa il conving,asa ca in saptamana premergatoare sarbatorilor pascale a ajuns in tara,a stat 2 sapt dar a fost ceva ce nici unul nu isi imagina...ne am placut din prima clipa a intrevederii live,fetita mea i a sarit in brate de parca il stia de o viata...Vreau sa va spun ca inn tot timpul de cand ma despartisem de tatal ei nu am adus nici un barbat inn viata noastra...a mea si a ei,de teama de a nu o bulversa pe ea in cazul unui esec. Cu mama lui m am inteles minunat,chiar l am intrebat si l am rugat cu foarte multa sinceritate sa imi raspunda,daca ar avea ceva impotriva relatiei lui cu cineva ce are un copil dintr casnicie anterioara si mi a spus ca mama sa nu isi doreste decat sa il vaa fericit indiferent ca are perechea sa un copil,doi sau cinci...
Dupa cele 2 sapt, a plecat urmand sa ne vedem,teoretic...undeva prin august, dar m a rugat in tot acest timp daca am placerea sa i mai vizitez mama din cand in cand, spunandu mi atunci..."sa se obisnuiasca mama cu a 3 a nora"el are inca 2 frati ,amandoi casatoriti si cu copii. Au urmat vizitele la mama sa si convorbiri interminabile pe net si la telefon...Venise vara,eu ma pregateam de licenta,cand suna intr o zi si imi zice...dai licenta si vi cu fata aici,eu nu pot renunta la job,are o functie de conducere la o firma ce proiecteaza submarine...Nu mi a venit sa cred si nu pt ca nu imi doream,dar mai aveam mai putin de 2 sapt pana la licenta si o asemenea veste ma cam pusese pe norisori de fericire...i am anuntat pe cei de acasa ca dau liceta,imi iau fata si plec in Spania.Wow ,au reactionat toti...tu sa pleci la mii de km pt un barbat...nu le venea sa creada...si parca nici mie...barbat in viata mea...hmmm nu se prea lega,dar am zis totusi ca nu pierd nimic sa incerc.Fata il cunostea,il adora,vorbeau cu orele in fata camerei web.Si am plecat,fericita ca o vedeam pe cea mica exaziata,dar si cu mii de ganduri.Si au trecut 2 ani de cand suntem aici,in vara ne am casatorit,tot aici iar acum o luna a venit pe lume bebitul nostru.
Credeti in relatiile la distanta?In relatiile ce au ca start internetul? In cazul meu nu pot de cat sa spun ca da,ca am o familie minunata ce poate nu s ar fi realizat daca nu era acest mijloc de comunicare,dar la fel stiu mii de cazuri de tinere vrajite de miracolul strainatatii si ajunse pe cine stie unde,ucise,maltratate...

Numai de bine sa auzim!
daviddoinita
Postat pe 2 Noiembrie 2011 19:04
Sincer..eu nu prea cred in relatiile de pe net.. Dar povestea DA o cred,si asta ma face sa cred ca probabil mai exista si bucurii din acest mijloc de socializare.
Si sincere felicitari ptr. curaj..dovada ca ai si reusit! Casa de Piatra-n continuare!
Doresc ca norocul tau sa-l aiba si alte fete si alti baieti!
elisabeta_boia
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:03
Sper sa fiu (inca) on topic!
Cum nu crezi?
Da' noi, unde ne-am cunoscut?
Axl_22
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:06
Unii zic da, altii ba.
Eu nu ,, tintesc" spre asa ceva ci doar sa ma relaxez, sa ma distrez si asta imi cam iese .
SAL
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:07
Pe un alt forum, in urma cu aprox. doi ani , obisnuiam sa bantui, asa ca acum aici pe Garbo. Printre altii era activ un tip sarmant si foarte atent cu doamnele. Era placut, admirat si ... iubit. Avea si un avatar ce-l avantaja. Una dintre domnitele tinere se parea ca ii era mai apropiata. Am inteles ca vorbeau si pe mess. Pe forum ea incepuse sa se planga de viata ei de familie. Unii mai susoteau pe alaturi dar eu nu eram interesat de barfe. Fiecare cu viata lui.
A venit apoi un nou user care semana discordie si pacea si prietenia de pe forum s-a cam dus. S-au format doua tabere ce-si aruncau vorbe grele. Unii au fost banati, eu am plecat de buna voie.
SAL
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:31
Noul venit era amic si pe alte siteuri cu unii din useri . Asa a reusit sa afle ca Printul fermecator , idolul femeilor, e de fapt femeie --o bunicuta .
Mare dezamagire.
Nu stiu cum o fi primit vestea admiratoarea lui favorita si nici care ii este momentan relatia de familie. Desi uneori mai intram sa citesc pe acolo, nu i-am mai vazut pe nici unul. Au plecat sau poate s-au metamorfozat? Nu stiu.
Sa cred in relatiile din virtual?.... Uneori mi-e greu sa cred si ce-mi vad ochii.
SAL
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:38
De la: Axl_22, la data 2011-11-02 22:06:22Sper sa fiu (inca) on topic!
Cum nu crezi?
Da' noi, unde ne-am cunoscut?

Draga mea..aici Doinita intreba de relatii intime,relatii intre parteneri de sex opus.. Noi doua suntem prietene=surori si ptr ca suntem sincere una fata de cealalta,si ptr ca suntem unguroaice-romance,si ptr. ca nu ne "batem" ptr vre-un partener,si ptr. ca parca suntem gand la gand...si ptr ca avem varste aproipiate,eu 39 si tu32 de ani...de la ..stii tu...
elisabeta_boia
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:43
Sal_a_toi.....

sunsset
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:43
DA,DA, DA !
Betty
Axl_22
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:44
Sunsset, stii povestea?
SAL
Postat pe 2 Noiembrie 2011 22:49
nu stiu acea poveste,dar sustin ideea

in sensul ca nu trebuie sa luam prea in serios ce se intampla pe aici

discutii,de tot felul,glume si cate altele ,da, pentru relaxare

sau poate pentru ca simte fiecare nevoia sa spuna ceva si nu are la cine



sunsset
Postat pe 2 Noiembrie 2011 23:02
Da, e ca un fel de iesire la o bere la terasa din colt. Uneori intalnesti fetze cunoscute si schmibi o vorba, alteori doar o bei , te racoresti si pleci mai departe.
SAL
Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:39
Orice e posibil... eu am vazut niste kestii delicioase intre niste colegi de serviciu, (barbati) dintre care unul se dadea femeie, am ras cateva nopti de-am facut burta! A culminat cu o intalnire in oras intre cei 2 care fusesera intzepatzi de al 3-lea, un delir...
mimi74
Postat pe 4 Noiembrie 2011 02:34
Intzepatzi??Cum?? Cu ce??Fi mai explicit,sa radem si noi...nu vrem insa sa facem...burta..
elisabeta_boia
Postat pe 4 Noiembrie 2011 19:40
cu referire la povestea ce a deschis topicul acesta. ce va este de necrezut. eu si sotul meu ne -am cunoscut tot pe net .pe un site care nu mi-lmai aduc aminte . asta se intampla acum 4 ani. ne-am cunoscut si in ziua respectiva ne-am si vazut si peste 3 luni aveam sa ma numesc ca si el. simai stiu un caz.finii mei tot pe net s-au cunoscut dar la ei aa durat mai mult ca era distanta mai mare si dupa 1 an i-am cununat. si suntem fericiti . asa ca nu vad de ce o relatie de prietenie virtuala sa nu devina reala daca se impartasesc aceleasi ganduri idei si sentimente.in privinta mea a era o perioada dupa decesul sotului meu in care nu mai aveam viata sociala ci nu stiam decat servici si casa. imi era teama de cei din jur sa socializez de teama sa nu fiu prost inteleasa si asa mi-am gasit prieteni virtuali care nu stiau de unde sunt si ce hram port. da am dat si peste maniaci de sex pe net dar astia ii dai la o parte si in felul asta sortezi ce te intereseaza .asa ca nu e imposibil .bafta si minte multa!
vax
Postat pe 5 Noiembrie 2011 03:36
Esti o norocoasa..!
Cred ca totul este..loz in plic..!! Oricum..e un mare risc..!
garbo115329_camy
Postat pe 5 Noiembrie 2011 03:38
,stii,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar daca ai fi avut o simpla DACIA 1300,sa vezi tu ce "jenti"primeai!!!!da altfel ,toate cele bune,si daca -ti tuninghezi jentile,da-mi un semn ,;poate m-ar interesa!!!!
jitzzu
Postat pe 5 Noiembrie 2011 04:26
si eu cunosc un caz asemanator cu al tau au o fetita si sunt fericiti si casatoriti.Ce sa zic si eu am avut o experienta acum mult timp.Cand ne-am vazut ne-am placut dar erau multe lucruri ascunse (nu toti sunt la fel) nu as mai avea incredere in cineva cunoscut pe net.Alt caz:s-au cunoscut pe net s-au vazut s-au placut s-au casatorit au un copil iar pe urma unul dintre ei s-a intors la iubitul dinainte de casatorie sunt divortati cu copilul la bunici.Foarte rau asa.Vezi tu ca depinde de cine cunosti pe net si nu stiu de multi alti factori.
dianadiana
Postat pe 5 Noiembrie 2011 06:12
Eu cred in relatiile de acest gen,pt ca am mai intalnit oameni care s-au cunoscut in acest fel si se inteleg de minune.
garbo181261
Postat pe 5 Noiembrie 2011 06:51
O LOTERIE CA INTREAGA NOASTRA VIATA
crisdar2007
Postat pe 5 Noiembrie 2011 08:06
Buna ziua.
As dori sa-mi povestesc si eu intamplarea mea.
Spre sfarsitul anului 2009,m-am cunoscut si eu cu un barbat pe internet.Pe zi ce trecea,abia asteptam seara sa intru pe internet,sa discutam.Din prima seara s-a legat ceva intre noi.
A pornit o simpla prietenie,dar cu timpul ne-am dat seama ca de fapt ne-am indragostit unul de celalalt.
Cand povesteam la prietene despre el,radeau de mine,imi spuneau ca sunt o naiva ca cred in relatiile pe internet,ca am sa ma insel amarnic si voi suferi.
Eu totusi nu m-am lasat,sufletul meu imi spunea ca el este alesul meu.
Din pacate stiu foarte multe cazuri nefericite si eu cu relatiile astea pe internet,dar poate imi da si mie cineva o explicatie aici,de ce mint oamenii pe internet,ce rost are?
Oricum toate minciunile spuse pe internet,ies la iveala,cand te cunosti cu acel om fata in fata.
In decembrie 2010 deja discutam sa ne intalnim si asa in ianuarie 2011,am plecat eu la Atena sa ne intalnim.
Majoritatea prietenilor mei ma condamnau ca plec asa,ca am curajul sa fac acest pas.
Oricum noi nu ne-am promis nimic,am zis ca ne intalnim si vedem pe urma ce va fi.In 15 ianuarie am pornit la drum si sincer nu aveam emotii,eram linistita,urma sa ma intalnesc cu barbatul cu care mi-am trait viata mai mult de un an pe internet.
Prima noastra intalnire nu am sa o uit niciodata,stateam si ne uitam unul la celalalt,ca doi copii,ne-am luat in brate,eu nu puteam sa scot un cuvant,eram asa de emotionata.
Din ziua aceea,traiesc o adevarata poveste de dragoste,sunt foarte fericita,nu m-am mai intors acasa,sunt logodita si urmeaza sa ma casatoresc.

Deci in concluzie,mai sunt si cazuri fericite,cum este si cazul meu,deci fetelor nu va dati batute,va urez mult,mult succes.
ramonbaba
Postat pe 5 Noiembrie 2011 08:10
NU cred,felicitari celor care sau cunoscut si traiesc impreuna
ionas
Postat pe 5 Noiembrie 2011 08:49
De la: ionas, la data 2011-11-05 08:49:41 NU cred,felicitari celor care sau cunoscut si traiesc impreuna


felicitari si celor, care nu se cunosc, dar traiesc impreuna! :)
Ktine
Postat pe 5 Noiembrie 2011 08:56
nici o neamplinit spuneai ca esti educatoare???
daca mai scrii in halul asta, iti faci bransa de rusine
katalina_gl
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:04
De la: jitzzu, la data 2011-11-05 04:26:05 ,stii,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar daca ai fi avut o simpla DACIA 1300,sa vezi tu ce "jenti"primeai!!!!da altfel ,toate cele bune,si daca -ti tuninghezi jentile,da-mi un semn ,;poate m-ar interesa!!!!


Fain comment!Asa cred si eu...jentile erau importante si tot ce era in jurul lor...ca restul sa potrivit eee...inca e sita noua !
inutza65
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:12
"Din pacate stiu foarte multe cazuri nefericite si eu cu relatiile astea pe internet,dar poate imi da si mie cineva o explicatie aici,de ce mint oamenii pe internet,ce rost are?''

de ce?
cine minte pe net, minte si in viata !
doar si asta de pe net, tot viata e. sau nu?
Ktine
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:20
Nu conteaza prin ce intermediu iti cunosti perechea,important e sa te iubeasca si sa fii fericita..Eu mi-am cunoscut prietenul tot prin intermediul internetului.La inceput nu eram foarte increzatoare si de cate ori imi cerea sa ne vedem il refuzam,dar acum suntem de un an impreuna,ne iubim din ce in ce mai mult si nu regret alegera facuta
rocsy1206
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:21
cred in relatiile initiate prin intermediul netului. am cunoscut pe net persoane cu care am ajuns la prietenie; chiar mai apropiati si de incredere decat vechii prieteni. am avut si am o relatie ce a debutat pe net. ori ca te cunosti pe net, ori pe strada, sunt cam aceleasi riscuri. eu am avut curaj si ma bucur sa vad ca sunt multe persoane ce inca mai au puterea de a crede in oameni. celorlalti le doresc doar sa aibe experiente placute pentru a reveni la ganduri mai bune. toate bune !!! si calde salutari tuturor, special betty
laponaenigel
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:25
Normal, retelele de socializare fac parte astazi din viata noastra, in loc sa-l cunosti la discoteca il cunosti pe net.
zuzy
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:52
ce poveste dragutza! ma bucur pt ce ti s-a intamplat, si pt faptul ca mai sunt oameni care vin si isi impartasesc povestea fericita... sa va traiasca copilul, si sa fiti fericiti!:)
anna_pau
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am aproape 14 ani,si am un iubit de 24 2 De la: garbo_490138 14 Iunie 2018 15:19
Despre tatuaje.E bine sau nu e bine? 28 De la: garbo_11426 26 Iulie 2017 22:43
incotro sa o iau??? 5 De la: floare_cu_colti 30 Ianuarie 2011 21:14
CE PARERE AVETI DESPRE DOMNUL(DOAMNA)PIK-NIK??? 345 De la: garbo066857 6 Noiembrie 2009 09:16
De ce?? 51 De la: me_reloaded 21 Martie 2011 15:40
Setari Cookie-uri