sunt disperata.am o fetita de 7 luni jum si bea cam jumatate de litru pe zi de ceai,cateodata chiar depaseste.de mancat mananca orice dimineata aveam piureul de fructe, la pranz ciorba sau piure sau peste , iar seara iaurt.si bea si cate un biberon de lapte 150ml dupa fiecare masa.nu mai stiu ce sa fac pt k mi se pare ca bea prea mult ceai.va rog astept pareri | ||
garbo244938 Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:19 |
||
---|---|---|
938...ai medic pediatru. | ||
ratuscaceaurata Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:58 |
||
nu te ingrijora.....fiecare copil bea lichide atat cat ii trebuie , sunt copii care la varsta asta nu vor deloc ceiut si altii, cum este si cazul fetitei tale vor ceiut mai mult, dar nu e cazul sa te ingrijorezi. Totul este ca ceaiul pe care il dai fetitei sa nu fie indulcit si sa fie natural , asta ca sa nu o indopi de acum cu chimicale si zahar. | ||
|
||
cory_emy Postat pe 4 Noiembrie 2011 08:26 |
||
multumesc mult pt parerei.am fost la pediatru si a zis sa stau linistita k e un copil sanatos dar sa incerc sa-i scot biberonul de ceai si sa-i dau sa bea ceiut cu canuta de copii.in rest totul este bine.acum m-am linistit.va multumesc | ||
garbo244938 Postat pe 4 Noiembrie 2011 18:25 |
||
cory_emy Postat pe 7 Noiembrie 2011 09:23 |
||
draga,eu am o fetita de 11 luni,si imi facea la fel si acum tot asa face.dar pe mine m-a bucurat faptul,pt ca fata mea e nascuta prematur si avea nevoie sa ia mai mult in greutate.nu te speria,parerea mea e ca ai un bebe papacios si sa-ti traiasca | ||
laurababy78 Postat pe 14 Noiembrie 2011 10:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
alaptare si anestezie | 5 | De la: silvia 6 Noiembrie 2009 16:31 |
Colief, Infacol, cele mai bune impotriva colicilor | 4 | De la: anamaria0906 21 Aprilie 2010 11:22 |
probleme cu apa | 2 | De la: adelafistis 16 Ianuarie 2010 09:22 |
|
||
medicamente permise in timpul alaptarii | 18 | De la: mihaela_dardac 6 Martie 2012 20:30 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - COLECTIA 2010 | 1 | De la: tavibkk 12 Decembrie 2009 02:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară