repet esti sigur ca este al tau...copilul? | ||
garbo020286 Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:33 |
||
---|---|---|
Al meu? OK, stiu ca majoritatea barbatilor nu sunt siguri dar parte din nesiguranta e paranoia...Si un barbat poate SIMTI daca e al lui copilul ori ba...cred eu... | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 6 Noiembrie 2011 12:06 |
||
La pediatru, tatal cu baietelul de un an: - Domnu' doctor, sint foarte ingrijorat ! Copilul, pina la virsta asta, inca nu a deschis ochii !?.... - Dumneavoastra ar trebui sa-i deschideti ! Copilul este chinez.... |
||
|
||
Persia Postat pe 6 Noiembrie 2011 13:36 |
||
=)) | ||
Ktine Postat pe 6 Noiembrie 2011 14:55 |
||
totusi... despre ce/cine e vorba "in aceasta propozitie"?!...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:21 |
||
asta e episodul 2 la topicul cu nasterea si parasirea..".totul ok...sex..ok..".si urma bomba..."dar al cui e copilul "?..daca ea vrea sa divorteze!...sau este continuare la al lui 286.... | ||
ratuscaceaurata Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:42 |
||
asta da, rezumat, ratzo... ai scris mai mult decat toti pana acum...:))))) ai capacitati analitice/sintetice de-a dreptul paranormale.;) =)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:43 |
||
"glumetule".... | ||
ratuscaceaurata Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:57 |
||
daca tu esti internata la "glumeti", e problema ta. eu chiar am glumit... tre' sa spun asta, vaz ca greu de mai prinzi...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:15 |
||
da cine te ia in serios??glumetule....una ..alta..io/s prea departe! | ||
ratuscaceaurata Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:27 |
||
si sa ramai acolo, ca stai bine unde esti...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:29 |
||
De la: garbo020286, la data 2011-11-06 11:33:22 repet esti sigur ca este al tau...copilul? Daca nu esti sigur..fa analize medicale! Dar de obicei tot aduce cu tatal{copilul}..macar degetul mare de la piciorul stang..tot seamana cu al tatalui... Fetele..seamana ,in general, cu tatii...a mea ,Maria,cred ca eu eram plecata..si a facut-o sotul meu..singur..e leita el,si doarme ca el,si merge ca el,si alearga ca el...adica merge ceva mai repede..si e plinuta ca el,gandeste ca el..de la mine doar genul feminin..si nu-i iubareata -ca taica-sau..de m-ar fi mostenit pe mine...Si are ochi albastri ,ca el nu..verzi ca ai mei...Nu poate fi tagaduita... Dar ptr. cine nu are asemenea asemanari... ANALIZE medicale..!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Noiembrie 2011 18:52 |
||
exista o solutie pentru a-ti confirma sau infirma banuiala... testul de paternitate... sau poate ti-e frica sa il faci, tocmai pentru ca ti-e teama sa afli adevarul??? o intrebare simpla.... :P |
||
iuliana_sava Postat pe 3 Decembrie 2011 23:00 |
||
mdea, e si asta o modalitate de autoconservare. pe care, insa, nu o recomand. |
||
nathalie Postat pe 3 Decembrie 2011 23:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Divortul.......o decizie greu de luat! Ce sa fac? | 12 | De la: ANTA 5 Iulie 2009 16:37 |
drept dupa divort | 4 | De la: iuliana_sava 3 Decembrie 2011 22:54 |
tema de casa | 14 | De la: nathalie 3 Decembrie 2011 23:41 |
|
||
ralatia dupa divort | 49 | De la: mihay2001usa 4 Decembrie 2010 15:23 |
Divort | 5 | De la: Gina_Giner_1 6 Martie 2016 12:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară