Recent mutata intr-un oras destul de mare, mi-e greu sa ma acomodez fara prietenii mei . imi lipsesc, dar ma intreb , mai exista prietenie adevarata, chiar si la distanta? si cand spun asta, nu ma refer la prietenii de weekend, sau la amici, cunostinte...ci la persoanele acelea dragi care si atunci cand vrei sa stai de unul singur parca iti lipsesc si i-ai vrea aproape .care te suna , te intreaba ce mai faci si care apoi asteapta sa auda raspunsul...am renuntat anul asta la facultate,ca sa imi pot permite macar o chirie si sa nu fiu nevoita sa le cer alor mei... nu imi pare rau dar, sa fie asta motivul ? am vrut sa fiu independenta si am reusit , dar unde-mi sunt acum pritenii , de ce nu sunt aici ? e adevarat ca aveam si ff multi priteni-baieti, pe ei ii inteleg , nu vor sa ma deranjeze, stiind ca am o relatie cu un baiat minunat, si probabil cred ca nu mai am timp sa vb cu ei sau sa mai ies la un suc , dar fetele, unde sunt ? Vad zilnic o multime de " mimoze" invidioase si oameni fara bun simt, si asta probabil m-a facut sa cred ca nu am nevoie de nimeni altcineva, adica decat asa , mai bine fara, nu ?????? |
||
aztunylla Postat pe 8 Noiembrie 2011 00:44 |
||
---|---|---|
Daca exista prietenie fata omenirii era alta. O veche cunostinta avea o vorba: -Sunt oameni la care le arati pe Dumnezeu si ei spun ca-i dracu ! Sfatul meu e sa nu te vaiti daca nu mai ai prieteni sa te vaiti daca o sa mai ai. |
||
asteroid Postat pe 8 Noiembrie 2011 22:20 |
||
Prietenia rezista la distanta. Important este ce intelegi tu prin prietenie, naatalie. | ||
|
||
cri_cat Postat pe 9 Noiembrie 2011 07:38 |
||
o flacara mica, nu rezista, distanta o stinge ! dar o prietenie adevarata rezista, distantei si timpului. |
||
Ktine Postat pe 9 Noiembrie 2011 07:51 |
||
multe prietenii par adevarate si nu sunt... nu distanta face diferenta. | ||
Amber Postat pe 9 Noiembrie 2011 09:33 |
||
Pai trebuie sa ai grija cu cine sa te impretenesti,ca multi sunt buni doar in a-ti strica planurile...Daca vad ca iti merge bine,,fac ei ceva in a nu-ti mai merge asa bine....Eu zic este bine sa ai cunostinte,,sa ai cu cine schimba o vorba,,,dar cu apropiatul sufleteste fii foarte atenta mai ales ca esti intr-un oras strain...Apoi fiind intr-un oras strain,,,este un pic cam greu,pana te obisnuiesti cu oamenii,,sa iti intre toate in instinct,,dar roaga-te la Dumnezeu sa iti de-a putere sa te obisnuiesti..apoi cu timpul vei cunoaste si oameni de treaba....Ce pot sa zic,,sunt si oameni de treaba dar si ei au laturile lor rele...Asa ca fii atenta.....Poti avea cunostinte,,,dar cu prietenii mai greu pt ca majoritatea sunt doar pt ei,,au suflerit si ei si de asta poate nu isi mai deschid inima nimanui si sunt doar pt ei..Dar in fine...Fii atenta...nu te lasa influentata negativ de nimeni....cauta prietenii cu oameni pozitivi....Apoi si eu atunci cand m-am mutat intr-un oras mare,mi-a fost greu,,sa ma obisnuiesc cu moaca oamenilor,sa ma obisnuiesc...Dar cu timpul te obisnuiesti cu orasul,cu oamenii o sa cunosti oameni de treaba si nu o ti se para cu totii asa straini....Dar toate astea necesita timp..trebuie sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa te obisnuiesti cu oamenii noi,alt oras..si apoi totul va fii mai usor.Multa bafta iti doresc | ||
ingerasulluptator Postat pe 9 Noiembrie 2011 11:27 |
||
mai exista prietenie adevarata. toti oamenii pe care ii intalnesti in viata ta,sunt importanti. nu inchide niciodata o usa,pentru ca toti avem defectele noastre. si mimozele sunt utile,la un moment dat. in contactul cu oamenii,ei pot invata de la tine,se pot schimba in bine,si tu la fel. eu cred in prietenie. si mai cred ca fiecare om ofera cate ceva. in o relatie de prietenie,celalalt paote te intelege in parte,o parte mica. te multumesti cu putinul pe care il poate oferi,si oferi tu mai mult. eu nu cred ca mai bine fara. te inchizi, eu cred ca cu cat mai multi prieteni,cu atat mai bine. de tot felul. ne face fericiti,daca incercam sa oferim,(prietenie adevarata,etc) si sa fim noi exemplu pentru ceilalti. d |
||
daniilia Postat pe 11 Noiembrie 2011 21:34 |
||
DACA ESTI O FIRE PRIETENOASA....RESTUL MERGE DE LA SINE. | ||
danpetrescu2007_gmail_com Postat pe 12 Noiembrie 2011 05:22 |
||
Traim intr-o societate in care si prietenia, precum si multe alte valori, au disparut. Ai dreptate sa te simti parasita si dezamagita dar asta e realitatea. Esti o norocoasa ca ai un prieten si nu esti chiar singura. Bucura-te de relatia cu el si nu mai tanji dupa un lucru imposibil. | ||
garbo219111 Postat pe 12 Noiembrie 2011 05:35 |
||
asa e Natalioe ai dreptate . in ziua de azi fiecare este pt el iar o prietenie adevarata exista o data la un milion si poate fi doar o singura persoana. dar si eu am ajuns la concluzia pe care o gandesti si tu ca decat asa mai bn fara. | ||
garbo190440 Postat pe 12 Noiembrie 2011 07:44 |
||
"Vad zilnic o multime de " mimoze" invidioase si oameni fara bun simt" Observam la ceilalti doar ce exista in noi. |
||
perfect_woman Postat pe 12 Noiembrie 2011 07:53 |
||
"Observam la ceilalti doar ce exista in noi." | ||
RM70 Postat pe 12 Noiembrie 2011 08:55 |
||
ca bine a scris " perfect_woman" | ||
mariusboss Postat pe 12 Noiembrie 2011 08:55 |
||
Da draga mea . Prieteni adevarati mai exista ...Insa pentru a avea acesti prieteni adevarati e greu la inceput intrucit ,neincrederea in oameni ne diminueaza ,starea sufleteasca de a ne deschide unor oameni pe care nu-i cunoastem . Cunoasterea vine in timp .Tocmai datorita acestui fapt nu poti alege un om de pe strada si sa spui acesta este prietenul/prietena mea adevarata. Dar nimic nu e imposibil daca crezi cu adevarat . | ||
Zotlam Postat pe 12 Noiembrie 2011 10:30 |
||
imi place raspunsul tau, e adevarat, giulia |
||
garbo112675 Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:26 |
||
Prietenie e o piatra rara greu de gasit dar atunci cand o gasesti pretuieste-o pentru ca o data pierduta nu o vei mai gasi. Stiu ce simti am trecut si eu prin ce treci tu cand am fost in Germania dar sa sti ca se rarasc relatiile cu timpul asa vei vedea care sunt cei ce te pretuiesc nu dispera va fi greu la inceput dar te bei acomoda poate se vor lega noi amicitii repet prietenia adevarata este rarisima in ziua de azi te pup Alina | ||
garbo056720 Postat pe 12 Noiembrie 2011 12:29 |
||
NU CONTEAZA CANTITATEA DE PRIETENI CI CALITATEA IMI PARE RAU PTR TINE DAR DACA ESTI IN RELATIE CU UN BAIAT MINUNAT CUM ZICI CRED CA E SUFICIENT | ||
garbo247043 Postat pe 12 Noiembrie 2011 12:57 |
||
Eu cred ca da .Totul depinde de fiecare cit este de sincer si corect intr-o adevarata prietenie.Vorbim despre prietenie (nu dragoste ) intre doua persoane care pot sa fie si de sex opus si sa fie frieteni adevarati pina la finis.Asta este parerea me testata. | ||
minodora_50 Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:08 |
||
prietenie intre un barbat si o femeie? ori el, ori ea vrea mai mult, dar nu spune. asta este parerea mea, testata. |
||
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:13 |
||
Cred ca exista. Defapt sunt convisa. Distanta te face sa realizezi ca defapt iti este foarte dor de persoana care a plecat si te face sa intelegi ce sentimente ai pentru ea. Crede-ma. Eu traiesc acest sentiment. | ||
Teolici_mic Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:14 |
||
DEFAPT... se scrie legat??... cred ca nu vad eu bine...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:18 |
||
Prieteni adevarati exista, insa foarte putini. Pentru mine au fost un umar pe care sa plang cand mi-a fost cel mai greu, dar ne-am bucurat impreuna si cand am avut parte de evenimente fericite.Cei care iti sunt prieteni adevarati vor fi alaturi de tine, indiferent de situatie, distanta, etc. Daca ii ai, apreciaza-i! | ||
zara28 Postat pe 12 Noiembrie 2011 14:01 |
||
UN OM FARA PRIETENI ESTE... UN OM SARAC! | ||
mi_ro Postat pe 12 Noiembrie 2011 14:05 |
||
da, sunt (si) prieteni adevarati... |
||
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 14:08 |
||
Sunt prieteni dar sa nu uiti niciodata.DOAMNE APARAMA DE PRIETENI CA DE DUSMANI MA APAR EU. | ||
garbo106424elena500 Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:00 |
||
prieteni adevarati? nu suna oarecum, pleonastic? ori esti prieten, ori nu esti... au fost inventate si alte cuvinte pentru a defini ne_prietenii, sau mai putin prietenii sau cum le-o zice. amic, cunostinta apropiata he, he, he.... DEFAPT....cam asa inteleg eu notiunea de prieten ah, era sa imi uit ochelarii |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:09 |
||
APARAMA... zici ca e emisiune TV...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:19 |
||
oarecum, sau de fapt... | ||
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:21 |
||
da, DE FAPT, fara virgula, caci OARECUM e exclus(a). ...virgula... in cazul asta, of course... | ||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:30 |
||
esme, la prieteni, fara virgule? |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mai potoliti/va cu presupunerile vis/a/vis de identitatea userilor acestui forum!! | 19 | De la: pik_nik 11 Noiembrie 2009 10:09 |
vreau un sfat!sa mai raman alaturi de el?sau sa-l las? | 337 | De la: anarax 12 Iunie 2010 02:07 |
curiozitatea sexuala a fetitelor,,,, | 81 | De la: estela 5 Decembrie 2012 07:53 |
|
||
buna | 43 | De la: ollyy 14 Iulie 2011 14:12 |
Sex in Mercedes. | 165 | De la: PerfectStranger 26 Septembrie 2013 21:39 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice