oarecum sau de fapt ? satisfied ? fara virgula | ||
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:40 |
||
---|---|---|
Sincer iti zic ca nu, in zilele noastre putini sunt cei ce iti stau alaturi fara interes | ||
Felixxenia Postat pe 12 Noiembrie 2011 17:53 |
||
doaro, fara virgule, of course! dar si fara numar! |
||
|
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:01 |
||
Da,mai bine niciuna,o sa vezi ca o sa-ti fie greu la inceput,dar pe urma o sa te obisnuiesti. Sfatul meu:tine femeile la distanta,considera-le cunostinte sau colege de servici,ca o "prietena" poate sa-ti fure prietenul,jobul poate sa te tradeze cand te astepti mai putin. Crede-ma,ti-o spun din prevenire la suferinta,esti departe de ai tai si este normal.. |
||
garbo162553 Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:13 |
||
SA NU-TI PARA RAU. PRIETENI SE FAC FOARTE GREU SI SE PIRD FOARTE USOR.AM TRECUT PRIN ASA CEVA SI STIU CUM ESTE.INCEARCA SA ITI REZOLVI PROBLEMELE SI MERGI DIN NOU LA FACULTATE, NU TE ASTEPTA LA PRIETENI NICI ACOLO/AI SPUS CA AI UN PRIETEN OK PASTREAZAL SI AI GRIJA DE EL SA NU IL PIERZI AR FI PACAT. IAR DACA ITI FACI UN PRIETEN ADEVARAT (FIE EL SI BARBAT)CARE SA TE POATA AJUTA SI CU UN SFAT ASCULTAL SI DIGERAL BINE DUPA CARE IEI O DECIZIE. BAFTA. NICI EU NU AM PRIETENI IAR CAND IMI FAC ASA ZIS PRIETENI SI IMI IESE O PASA BUNA IN VIATA PRIMES IN SCHIMB DEX LIMBII ROMANE IN 15 MINUTE. IAR NETUL NU ESTE O SOLUTIE E PAREREA MEA SI ESTE GREU DE SCHIMBAT. |
||
garbo208857 Postat pe 12 Noiembrie 2011 20:34 |
||
O, DA. ..EXISTA. ACUM 29 DE ANI, AM CUNOSCUT O FATA, INTR-O STATIE DE TRAMVAI, CARE SE INDREPTA SPRE LICEU. ACELASI LICEU LA CARE MA DUCEAM SI EU.INCEPUT DE AN SCOLAR... INTIMPLARE SAU NU, S-A DOVEDIT A FI COLEGE DE BANCA.AM FOST NEDESPARTITE MULTI ANI. AM IMPARTIT SI BUNE SI RELE... VIATA MI-A RAPIT-O ATUNCI CAND CREDEA CA TOTUL ESTE MAI FRUMOS. S-A INTIMPLAT ACUM 21 DE ANI, DAR CEA MAI BUNA PRIETENA A MEA, A RAMAS TOT EA, MIRELA NICOLAE. | ||
gaby_nicolau11 Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:51 |
||
da' sa stiti ca nu suntem surzi | ||
panty_C Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:53 |
||
Pantera, ai dreptate. Cu o mentiune - suntem cei mai surzi si mai orbi din lume, atunci cand nu vrem sa auzim si sa vedem. |
||
nathalie Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:12 |
||
subscriu, nat... sau cand "ni se pune pata"...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:16 |
||
Da, fie ca ni se pune pata, fie ca ne cream propriile filtre antibruiaj, ori din diverse alte ratiuni, cred ca toti surzim, orbim la un moment dat. Unu nu scapa. |
||
nathalie Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:19 |
||
Nat... :-& :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:28 |
||
Si daca te rog (dulce ca o savarina, cum zice un *autor celebru*), imi si traduci? | ||
nathalie Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:35 |
||
e intraductibil, nat... ah,... ar fi o solutie... deschizi yahoo messenger... si gasesti intre mutrisoare omuletzul ala verde...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:40 |
||
Nu,in zilele noastre nu mai exista asa ceva.M-am amagit cu aceasta idee si eu cativa ani buni.M-am convins doar atunci cand am plecat la mare distanta fata de orasul in care traiam.Incercati si voi sa plecati undeva pentru o perioada lunga......Indiferent cine ce va mai spune,nu mai cred in prietenie.A fost o data................................... | ||
manami Postat pe 13 Noiembrie 2011 11:41 |
||
De la: dor72_, la data 2011-11-12 17:09:34prieteni adevarati? nu suna oarecum, pleonastic? DEFAT si eu o inteleg taman la fel. To be or not to be. Inca ma gandesc, insa, daca e adevarata vorba cu *Fereste-ma, Doamne de prieteni...* |
||
nathalie Postat pe 13 Noiembrie 2011 13:26 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-12 17:19:49APARAMA... zici ca e emisiune TV...:))) ... sau margarina cu rol de hidratare! |
||
nathalie Postat pe 13 Noiembrie 2011 13:28 |
||
parerea mea e ca prietenii adevarati ii gasesti greu, dar daca ai cel putin unul, esti o persoana norocoasa.nu conteaza distanta, timpul in care nu va vedeti, stii ca oricand ai nevoie e langa tine. o prietenie se cladeste in timp si nu se desface niciodata indiferent de greutati, situatii. tu nu esti singura, ai un prieten minunat, asa zici. fa din el si cel mai bun prieten al tau, iar restul prieteniilor vor veni in timp... sunt sigura de asta. |
||
cristina31031984 Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:17 |
||
parerea mea e ca tre' sa(-ti) impui o limita chiar si in prietenie, ca sa nu ajungi mai tarziu sa regreti faptul ca ai impartasit prea multe, devenind la un moment critic extrem de vulnerabil(-a). Prieteniile pot sa dureze, sau nu... atata timp cat exista interese/afinitati comune... | ||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:29 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-13 13:28:07De la: eu_geminy, la data 2011-11-12 17:19:49APARAMA... zici ca e emisiune TV...:))) sau bariera antibacteriana...:PP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:30 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-13 14:29:11parerea mea e ca tre' sa(-ti) impui o limita chiar si in prietenie, ca sa nu ajungi mai tarziu sa regreti faptul ca ai impartasit prea multe, devenind la un moment critic extrem de vulnerabil(-a). Prieteniile pot sa dureze, sau nu... atata timp cat exista interese/afinitati comune... |
||
cri_cat Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:40 |
||
(ca sunteti doi!) Ciao, guys! |
||
nathalie Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:43 |
||
Buna dupa amiaza Nat ! | ||
cri_cat Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:46 |
||
Prieteni iti poti face multi de-a lungul timpului, prietenii adevarati sunt cei care si peste multi ani vor fi alaturi de tine, receptivi la problemele tale, la greutatile si bucuriile tale.Cu cat mai putin te vaiti, cu atat mai multi prieteni vei avea. Atat barbatilor, cat si femeilor deopotriva le plac persoanele vesele, cu caracter, ambitioase, corecte, inteligente, amabile, dragute, frumoase la chip si suflet. Nimanui nu-i place sa vada fata incruntata, bosumflata, suparata, nemultumita, poate ar trebui sa-ti analizezi cu mare grija statutul tau, sa vezi ce-ti lipseste tie in primul rand pentru a-ti face relatii si prieteni. Intr-un cuplu fericit, in care domina iubirea, comunicarea, intelegerea, respectul mereu se vor gasi ocazii pentru intalniri frumoase cu rude, prieteni, vecini... Mai mult decat atat- vei observa ca multe prietenii vor deveni solide peste ani si intotdeauna va veti aminti diverse momente si intamplari hazlii cu mare drag si placere. Mult succes ! |
||
anisoaraf Postat pe 14 Noiembrie 2011 11:19 |
||
"Nu cunoa�tem dec�t ceea ce �mbl�nzim. Iar oamenii nu mai au timp s� cunoasc� nimic. Cump�r� lucruri de gata de la negu��tori. Cum �ns� nu exist� negu��tori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni." Antoine de Saint-Exupery | ||
Axl_22 Postat pe 14 Noiembrie 2011 11:22 |
||
adevarul ii ca exista putini prieteni adevarati in ziua de azi .si aceea ii cunosti numai in situatii grele sau cum ii la tine.dar eu zic ca mai exista .asa am si eu o prietena .si nu e linga mine.o cunosc de 14 ani.dar vb la telefon si chiar ne vedem. | ||
garbo245664 Postat pe 15 Noiembrie 2011 11:11 |
||
Prietenii adevarati se gasesc foarte greu,prieten iti este acea persoana care iti este alaturi si in clipele grele ale vietii.....eu numai cred de mult in prieteni,am avut o multime de prieteni care m-au dezamagit pofund si prefer sa ma lipsesc de compania lor.De-a lungul vietii se invart in jurul tau diferite persoane pe care cu timpul le indragesti si iti devin prieteni. Prietenia adevarata exista f rar si atunci cand exista ea se poate pastra si la distanta si mai ales atunci cand aveti interese comune.Multa bafta in a-ti face cati mai multi prieteni si fii tu insuti o prietena adevarata pt cei de langa tine. | ||
Yellowrose Postat pe 15 Noiembrie 2011 13:37 |
||
Sa stii ca mai exista...din fericire...sunt putini , dar exista. Priveste in adancul sufletului si ai sa-i vezi...chiar daca ...nu sunt langa tine fizic... Capul sus...si maine este o zi. |
||
Mr_Li Postat pe 17 Noiembrie 2011 17:59 |
||
111,ai mare dreptate.am avut multe prietene si prieteni,pana sa/mi gasesc iubirea.am numai 25 de ani.viata si natura au tinut cu mine.pana acum, multumesc Domnului ,nu am avut intamplari neplacute.societatea de azi insa mi/a indepartat prietenii adevarati.invidia,greutatile sau consumismul schimba omenirea.si pe mine m/au schimbat realizarile mele,vazand ce se intampla in jurul meu,in societate,in lume...m/am maturizat prea repede,desi in suflet imi dainuieste inca copilaria.insa nu imi regasesc prieteniile dezinteresate.plecarile mele dese m/au slefuit,m/au maturizat,poate si despartirea prea lunga de cineva drag a contribuit.trecutul si prezentul sunt parca doua lumi paralele. |
||
ratuscaceaurata Postat pe 17 Noiembrie 2011 23:26 |
||
Totusi, ce nevoie avem de prieteni? Nevoia asta nu arata "neputinta" noastra? Nevoia de a avea mereu o "carja" ? |
||
perfect_woman Postat pe 18 Noiembrie 2011 15:11 |
||
in cazul in care esti o femeie perfecta, probabil, iti ajungi tie insati si nu ai nevoie de "carja". foarte plastic spus. nu am auzit definitia asta pana acum. | ||
Eugenia69 Postat pe 18 Noiembrie 2011 15:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare napoleon avea dreptate? | 50 | De la: iceboxxx 7 Februarie 2012 03:57 |
Barbati | 106 | De la: luptatoareacurajoasa 16 Iulie 2010 23:49 |
Mai are rost sa te casatoresti? | 462 | De la: Dor_marunt 22 Mai 2010 14:08 |
|
||
Scirba sau noroc | 13 | De la: garbo_467746 25 Mai 2017 13:08 |
de ce nu...???? | 35 | De la: cely 11 Decembrie 2009 13:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice