buna astazi se implinesc 3 luni de cand am nascut si azi dimineata m-am trezit cu picaturi de sange ce le-am avut aproape toata ziua.eu de vreo saptamana iau anticonceptonale(cele pe care mi le-a prescris ginecologul zicandu-mi ca sunt singurele anticonceptinale ce se pot lua in timpul alaptarii),care sa fie cauza sangerari????????????????????ajutati-ma cu un sfat ca sunt ff preocupata pt ca am inteles ca daca imi vine menstruatia e posibil sa nu mai vrea bebelusul sa suga la san din cauza ca isi schimba laptale gustul.. | ||
byondyna83 Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:16 |
||
---|---|---|
De la: byondyna83, la data 2011-11-12 01:16:39buna astazi se implinesc 3 luni de cand am nascut si azi dimineata m-am trezit cu picaturi de sange ce le-am avut aproape toata ziua.eu de vreo saptamana iau anticonceptonale,care sa fie cauza sangerari????????????????????ajutati-ma cu un sfat ca sunt ff preocupata pt ca am inteles ca daca imi vine menstruatia e posibil sa nu mai vrea bebelusul sa suga la san din cauza ca isi schimba laptale gustul.. apeleaza la medicul de specialitate.sanatate |
||
ratuscaceaurata Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:20 |
||
pai, ti-a revenit menstruatia, foarte simplu. nu e nimic anormal. alaptatul va fi ca de obicei, poate ca laptele isi va schimba gustul in aceasta perioada, dar nimic grav. alapteaza ca de obicei si cu asta basta! succes! |
||
|
||
irene13 Postat pe 24 Noiembrie 2011 07:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BEBE VARSA | 45 | De la: kidz000847 12 Aprilie 2010 15:35 |
Bebele meu e agitat | 6 | De la: garbo_410599 19 Mai 2015 09:06 |
Bebe | 10 | De la: garbo_417846 13 Ianuarie 2016 08:18 |
|
||
Ajutați.ma cu un meniu de praz pt 7 luni | 8 | De la: Iuliana_Gorobet_1 13 Decembrie 2015 00:43 |
Despre vaccinul cuparat din farmacii stiti ceva?Care este diferenta? | 22 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Februarie 2010 23:39 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn