corect! frisca! cu banana! si inchipuie-ti, intreaga! n-am mai avut rabdare s-o tai in bucati! :P :D mi-am zis: to acolo ajunge! :P :))) |
||
esme Postat pe 15 Noiembrie 2011 23:56 |
||
---|---|---|
esme, ai grija sa nu-ti faca rau la stomac... plus ca prea multe dulciuri conduc si la diabet...:D |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:49 |
||
pai, tocmai d-aia: nush`cum pana mea, da` glicemia e mereu la limita inferioara! asa ca ascult sfatul medicului! dupa cum vezi, sunt docila! :D :)))) |
||
|
||
esme Postat pe 16 Noiembrie 2011 00:56 |
||
esme, eu zic sa ai grija de glicemia ta... fiindca nu mereu e si grija altora... sau o fi, dar nu a mea. |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:01 |
||
ei, bineinteles ca-i a mea! :P |
||
esme Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:27 |
||
atunci, as vrea sa-ti spun ca retractez postarea mea cu dulciurile. chiar o regret, fiindca observ ca ai interpretat-o altfel, adica exact asa cum nu doream. |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 01:42 |
||
nu-i problema! chiar n-am luat-o nicicum! si, oricum, e tarziu! oboseala, alea, alea! ma stii tu pe mine suparacioasa? ;) |
||
esme Postat pe 16 Noiembrie 2011 02:12 |
||
tocmai de aceea mi-am permis sa ti-o spun. cu mentiunea ca nu as dori sa ma faci si tu sa te ignor total. noapte buna |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2011 02:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum il faci sa te sune dupa prima intalnire | 77 | De la: Axl_R 14 Decembrie 2012 13:11 |
probleme vietii,neintelegerile dintre oameni,certurile,si din cauza ca oamenii sunt rai unii cu altii se imbolnavesc si exista atatea boli,daca oamenii ar fii respectat poruncile si ar fii corecti unii cu altii,oamenii ar fii trait unii cu altii si nu ar | 6 | De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 07:39 |
iubiri interzise! | 101 | De la: oanas_2004 15 Februarie 2011 18:30 |
|
||
puterea de merge mai departe | 54 | De la: criss75 3 Octombrie 2010 11:51 |
ce fac oamenii care sunt nevoiti sa stea toata ziua in casa? | 26 | De la: LILO 14 Iulie 2011 16:20 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9