problema romanilor si haosul din romania se datoreaza din cauza ca toti romanii vor corectitudine,,dar nimeni nu este corect.... Nu zic ca romanii ar vrea sa faca ceva,,dar nu stiu cum si plus ca gandsc si negativ nu pot gandi constructiv.. pt ca ei nu sunt smeriti,,sau poate sunt smeriti dar ei nu sunt cinstiti.....nu fac fapte bune care sa ajute la construirea lor,,,ce inseamna fapta buna....nu inseamna sa incurajezi nesimtirea,lenea,prostia,rautatea etc... Faptele bune este sa vorbesti frumos,sa incurajezi,sa dai un sfat bun,,,si chiar daca nu primesti nimic in schimb de la oamenii saraci sufleteste faptele bune ajuta la construirea ta si pt imbogatire spirituala.....practic daca esti bun cu oamenii,,chiar daca nu primesti nimic de la ei pt ca mai ales la romani este mentalitatea sa moara capra vecinului,,si sa ai grija cui povesti ca iti merge bine pt ca s-ar putea ei sa faca ceva ca sa iti mearga rau |
||
ingerasulluptator Postat pe 18 Noiembrie 2011 20:58 |
||
---|---|---|
si totusi ca altii incearca sa te sape ca sa iti meara rau,,tu trebuie sa ai grija ca sa te mentii la suprafata si sa nu pici in plasele lor rautaciose si rau intentionate si sa continui sa fii bun,,,,adica sa vorbesti frumos,,,sa incurajezi pozitiv,,,chiar daca oamenii sunt rai,,,inraiti...si toate astea ajuta la construirea caracterului tau,,...nu este usor dar este continua necesara rugaciunea si smerenia si dorinta in a te retine de a face rau impotriva celoralti oameni | ||
ingerasulluptator Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:03 |
||
mai dar nimic nu aveti de zis..va papat pisica limba | ||
|
||
ingerasulluptator Postat pe 19 Noiembrie 2011 14:16 |
||
Bre, io am limba, da' nu-s corecta....asa ca no coment ! S-apai poa nu ti-o plashe lb me ! |
||
Axl_22 Postat pe 19 Noiembrie 2011 14:24 |
||
ingerasulluptator Postat pe 19 Noiembrie 2011 14:33 |
||
Na, am trait s-o vad si pe asta, ingerash o ramas fara replica ! | ||
Axl_22 Postat pe 19 Noiembrie 2011 14:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare cum poti cuceri pe cineva care iti place? | 3 | De la: luptatoareacurajoasa 9 Mai 2010 22:45 |
Afemeiat? | 1 | De la: garbo099510 4 Martie 2010 02:48 |
O iubesc a plecat si a gasit pe altul dar tot pe mine ma iubeste | 43 | De la: garbo_477459 19 Decembrie 2017 02:39 |
|
||
relatie complicata.. | 10 | De la: 23 Mai 2018 17:36 |
Marea mea iubire | 301 | De la: garbo107589 15 Septembrie 2010 18:21 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară