Cand o femeie primeste trandafiri cu o semnificatie de mare iubire mai are voie sa-i foloseasca ca mijloc de exprimare? | ||
garbo226170 Postat pe 19 Noiembrie 2011 18:43 |
||
---|---|---|
adica? | ||
Eugenia69 Postat pe 19 Noiembrie 2011 18:47 |
||
Schimba-ti..avatarul... Pacat de titlul topicului...cand spui TRANDAFIRI..spui sensibilitate,gingasie,romantism...Cand vezi avatarul tau..spui vulgaritate,sex,tupeu... | ||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Noiembrie 2011 18:47 |
||
Betty draga , nu toti au gusturi in materie de avatare ca noi! | ||
SAL Postat pe 19 Noiembrie 2011 21:24 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-11-19 18:47:53Schimba-ti..avatarul... Pacat de titlul topicului...cand spui TRANDAFIRI..spui sensibilitate,gingasie,romantism...Cand vezi avatarul tau..spui vulgaritate,sex,tupeu... si ce daca, mey betty?... o doamna in poponetzu' gol are embargo la trandafiri?... eu as zice ca dimpotriva...:PP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Noiembrie 2011 21:33 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-11-19 18:47:53Schimba-ti..avatarul... Pacat de titlul topicului...cand spui TRANDAFIRI..spui sensibilitate,gingasie,romantism...Cand vezi avatarul tau..spui vulgaritate,sex,tupeu...nici nu va place voua asa ceva...dar acum faceti pe cuminteii....dar daca ma uit in agenda la voi,,.,cred ca nu le mai stiti nr la femei.... |
||
ingerasulluptator Postat pe 19 Noiembrie 2011 23:39 |
||
ce dracu ai in seara asta, irinooka?... te obsedeaza nr de femei din viata unui barbat? pai cum de n-ai facut topic, dupa prostul tau obicei, ca sa-ti spun eu cum e cu numarul ala?!... de care duci Lipsa Acuta acum...:PP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Noiembrie 2011 23:48 |
||
Eh, nu stie Irinooka , nu numarul conteaza ci calitatea. Una si buna valoreaza mai mult decat o multime ,,de doi bani: | ||
SAL Postat pe 20 Noiembrie 2011 01:14 |
||
Nu Ge, una cu poponetu gol poate primi trandafiri in particular..dar sa-l expui asa.. E frumusel,recunosc..dar daca e intim..are alt farmec! asa..atalat in avatar..pare mai degraba vulgar{vorba ta}decat frumusel{vb mea} si apoi ai inteles tu bine ca la titlu m-am referit..dar asa-ti place tie sa despici firul de par in 4.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Noiembrie 2011 01:37 |
||
nu, Betty... e foarte simplu... eu sunt barbat (cred!)... si prefer sa admir un poponetz care chiar poate sa nu aiba nimic vulgar, ci poate arata bine ca orice alta parte anatomica a corpului omenesc, decat sa citesc despre "bube-n koor "" la fiecare urare de "La Multi Ani"...bleach... (nu ma lua cu "Les Fleurs du Mal", si farmecul lor, fiindca in cazul urarii tale nu exista grad de comparatie...:D) asa vad si simt eu, lucrurile, oi fi eu mai carnal, mai vulgar, mai destrabalat... cine stie:... dar macar nu tin neaparat sa fiu scarbos de n-spe mii de ori, in limbaj...:PP :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2011 01:41 |
||
E a 3-a oara cand imi spui de urarea mea..m-am explicat,s-a terminat..o mai zici odata? Nu stiu ce ai dar parca -ti stau ca un ghimpe in ochi..fii linistit..nu ma dau la tine! | ||
elisabeta_boia Postat pe 20 Noiembrie 2011 01:56 |
||
betty, incearca macar sa nu fii penibila... urarea ta e super-scarboasa fatza de poponetzul doamnei din avatar... intai cauta-ti barna din ochi, apoi abia sa arunci cu pietre. nu am nimic cu tine, dar incearca sa fii corecta macar... intelegeam sa reproseze altcineva acel avatar (care nu are nimic scarbos)... nu tu. |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2011 02:36 |
||
Parerea ta..altii au considerat-o simpatica...poate si ptr ca doreau dusmanilor lor bube..acolo! Ceea ce-ti doresc si tie! Nu sunt mai penibila decat tine,dar acum realizez,cred ca te-ai dat la poponeata dansei-de aceea o aperi asa de cu inversunare! sa-ti fie de bine,verifica daca nu are ..bubu-n poponeata! | ||
elisabeta_boia Postat pe 20 Noiembrie 2011 11:42 |
||
Persia Postat pe 20 Noiembrie 2011 12:00 |
||
De la: Persia, la data 2011-11-20 12:00:20 Inteleg mirarea ta!Stiu ca ai dreptate,dar ti-am dat explicatiile mele pe celalalt topic! Nu=i frumos..da-i sanatos! M-am descarcat! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Noiembrie 2011 12:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? | 1369 | De la: Axl_22 4 August 2011 23:22 |
am nevoie de un sfat | 11 | De la: garbo167843 14 Septembrie 2012 16:34 |
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
|
||
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23 |
iubire virtuala | 152 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 22:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural