Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun?

Reyya,

Chiar cred ca vom fi vecine intr-o alta constelatie.
Iti trimit o poza cu un colier cu jad, sa vezi daca-ti place.
nathalie
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:07
Axl , superb videoclipul ....atat ca tematica cat si interpretare
reyya
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:08
De la: reyya, la data 2011-12-02 21:48:25Elisabeta pt cadoul ala ai nevoie de un card si s-a rezolvat ...nu-l lasa in seama Mosului :-)))

Dar ce-ar fii un IUBIT nou cu CARD???
"Si n-ai grija ce-o mai fii,
De golit{cardul} EU l-oi ..goli!!"
Ca ma priceeeeep bine de tot ..glumesc..acum speriu .."pretendentii.."!!
elisabeta_boia
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:08
De la: nathalie, la data 2011-12-02 22:07:45Reyya,

Chiar cred ca vom fi vecine intr-o alta constelatie.
Iti trimit o poza cu un colier cu jad, sa vezi daca-ti place.

cu drag, Nat ..tot ce e Jad devine periculos pt mine adica pt cardul meu :-)))
reyya
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:09
Elisabeta nici nu-i greu ...doar cateva magazine de bijuterii :-)))
reyya
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:10
Adevarat...doar cateva...
elisabeta_boia
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:17
Uite si un banc cu bijuterii.

Avocatul isi intreaba unul din viitorii clienti:
-Si aveti banii necesari pentru a va permite sa fiti aparat de mine?
-Da, am doua casete cu bijuterii.
-Bine, atunci sa vedem...De ce sunteti acuzat?
-De furtul celor doua caste cu bijuterii...
nathalie
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:35
Bun bancul.. Dar eu 2 cosuri plus cateva {5} casete cu bijuterii...si tot mai vreau...
Oare sa-mi schimb..hobby-ul..sa colectionez...iubiti?? As mai face cateva cosuri cu ..bijuterii...
elisabeta_boia
Postat pe 2 Decembrie 2011 23:12
Betty,

Ma faci sa rad in hohote!

Adica e in regula sa colectionezi iubiti care sa-ti augumenteze portofoliul de bijuterii, dar sa faci amor in masina e descalificant?
nathalie
Postat pe 2 Decembrie 2011 23:21
Bingo Nat...
aia se pare ca nu e prostitutie, la madam Betty...:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 2 Decembrie 2011 23:31
auzi, Nat...
augmentare vine de la Augmentin, nu-i asa?:P
=))
eu_geminy
Postat pe 2 Decembrie 2011 23:32
Ge,

Ala (cica) e hobby.

Betty,
Poate te-am inteles gresit.

nathalie
Postat pe 2 Decembrie 2011 23:35
ciudate hobby-uri mai au unii, e adevarat...
de ex., cucul isi striga numele... si asta e un hobby, la urma urmei...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Decembrie 2011 23:47
Uite ce-a iesit din gluma mea..Nat eu am continuat gluma ta cu cardul..a fost amuzant..dar i-ai dat "apa la moara" lui EU...care atat a si asteptat! nu esti tu vinovata..noi am glumit ,dar Eu vrea cu orice pret sa ma sicaneze..si nu stiu de ce?
si ptr. clarificari..am multe bijuterii ptr. ca mi le-am cumparat..in fiedare luna ,macar una[uneori si 2-3] si in 37 de ani de activitate..socoteste...s-au adunat si le iubesc ca-s cu gust cumparate!
si inca o clarificare:nu am personal cu nimeni ce face si unde..libera lumea la orice..si da nu inteleg cum se poate face amor intr-o masina? asta si ptr. ca eu nu accept ,in conceptul meu...ideea de foutout..ci doar pe-aceea de iubire! ori o iubire se consuma in spatiu mare si romantic..stiu ..numai in flime! da aia nici nu am eu iubiti-prea pretentioasa...si oricum..inca sotul ma iubeste-cand n-o mai putea..oi fii si eu batrana...
Pup si sa nu-l bagam in seama pe carcotas!
elisabeta_boia
Postat pe 3 Decembrie 2011 09:40
Betty, nu incerca sa disociezi spusele mele ale lui Nat, fiindca si eu, si ea ne referim la exact acelasi lucru.... nu ea mi-a dat apa la moara mie, sau eu ei.

Tu ne-ai dat (apa la moara).:D

Dupa cum bine iti amintesti, nu cum mult timp in urma, te-a mai indignat o data ideea de amor in masina.
Ai afirmat vehement atuinci ca ti se pare dezonorant, josnic, vulgar, "foutout".... care tine de-a dreptul de "prostitutie".

Amorul e una, prostitutia e alta, Betty.
Iar prostitutia se face si in pat, sau poate mai ales in pat.
N-am de unde o sti, ca nu m-am dus pana acuma la k00rve pe bani... n-am avut nevoie, inca, dar nici nu dezavuez ideea in sine - ca nu stii ce-ajunge omul:P

Amorul mai presupune si o parte fizica, Betty... oamenii nu se inmultesc nici prin spori, nici prin polenizare, ca florile ori ca ciuMpercile, gemand pur si simplu la stele.:D

Ideea e alta... una e sa nu intelegi - din diverse motive obiective (de ex.poate nu incapi in masina ca sa o poti face :D) poate fi de neinteles, pentru unii...:D - si alta e sa treci la termeni descalificanti referitori la o activiteate altminteri fireasca si naturala a omului.

sunt cu mult mai multi oameni pe lumea asta decat iti imaginezi, care au facut sau fac la un moment dat amor SI in masina. Sau poate le place sa o faca numai in masina, cine stie...:))

fiindca da, Betty.... oamenii se mai "fout" (cum iti place tie sa spui) si din amor, din dragoste.
si o fac oriunde ajung la consensul necesar unui cuplu, pentru a trece la trebusoara asta foarte buna.
chiar nu conteaza unde, daca reusesc si au conditii sa o faca.
o fac unde le pica lor bine. si nu la bani sau la alte avantaje "la schimb", ma refer.
compris?:P

unde naiba vezi tu sicanare, tot nu inteleg, fiindca eu nu am nimic cu tine, ci cu ideile pe care le exprimi uneori...

ce naiba, tre sa'ti spun ca la gradinitza...:)))

sa presupunem ca la faza cu bijuteriile, si cu "colectia de iubiti/amanti generosi" care sa-ti umple casetele, a fost o gluma.
(care nu are nimic rau in ea, din cate spui).
dar e vorba chiar de prostitutie, si vad ca ideea asta in sine, fie ea si sub forma de gluma, nu iti repungna deloc...
nu te indigneaza, ba dimpotriva, conform bunului tau obicei, "ha ha ha, am glumit".
de parca noi tre sa ne prindem, sau ce...:P

asa ca in legatura cu patetismele legate de "ideea de iubire"... ma lasi?...
acolo stiu precis ca ai glumit...:P
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:14
si daca recitesti cu atentie, Betty... chiar Nat ti-a batut obrazul, e adevarat, in stiul ei elegant.
nu mi-a dat mie apa la moara.

eu nu am facut decat sa re-constat ceea ce spuneai ultima data.
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:21
Betty,

Esti o femeie inteligenta, plina de haz.

Doar ca acum ai avut un mic derapaj si ai facut conexiuni neconforme.
Nu ma ocup cu datul apei la moara, iar in ceea ce discutam, chiar n-a fost nevoie.
Te-ai descurcat singura.

Nici nu era nevoie de clarificari, ca doar nu-ti tine nimeni socoteala... bijuteriilor colectionate.

Esti om mare, stii ca fiecare are contabilitatea lui, bilantul propriu, si-l semneaza, si-l stampileaza si si-l aroga.
Doar ca am vazut ca pe undeva, in ce spui, apare o contabilitate dubla, pe care o vezi mai fireasca decat pe cea cu norme simple.

In ceea ce ti-am scris anterior ma refeream mai curand la presupusa (de catre tine) valoare ieftina a amorului intr-o masina vs valoarea cuantificabila in lei a giuvaierurilor.

Cumva, nu avem aceleasi repere.

Plusul matematic devine brusc minus in calculele tale doar in urma unor interpretari viciate, abrupte.
Habar n-am ce experiente ai/ n-ai avut, astfel incat sa poti pune pret doar pe ceea ce se impoziteaza si desigur nu asta discutam.

Intr-o masina ai putea sa ai rezerve mai curand in privinta voyeur-istilor.
Dar crede-ma, ei exista peste tot.
Mult mai la vedere decat iti poti inchipui.

Hai, sa ai un week end placut!
nathalie
Postat pe 3 Decembrie 2011 12:52
Nat....:)

nu ca mi-ai fi dat vreo "apa la moara"... dar nu pot sa nu zambesc.
:)
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 12:56
Ge,

Nu ma lasa sa te opresc...

Chiar ma gandeam ca Betty mi-a recomandat sa nu bag carcotasul in seama.
Cred ca pot decide si singura ce pozitie sa adopt.
nathalie
Postat pe 3 Decembrie 2011 13:19
pai sigur.... daca nu-i spuiui ce-i place sa auda, nu mai e de bine...

da' nici n-am de gand, Nat...:)
(sa te opresc)

PS: numai sa-mi comunici si mie pozitia. ar fi... foarte util, cred...:P
=))
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 13:29
si avea Laurici o vorba.... suna cam asa:

"Luati-ma cum vreti, numai sa-mi spuneti cum sa stau"

:))))
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 13:34
:)

nathalie
Postat pe 3 Decembrie 2011 13:42
De la: elisabeta_boia, la data 2011-12-02 23:12:47 Bun bancul.. Dar eu 2 cosuri plus cateva {5} casete cu bijuterii...si tot mai vreau...
Oare sa-mi schimb..hobby-ul..sa colectionez...iubiti?? As mai face cateva cosuri cu ..bijuterii...

iubitii aceia te mai fac sa ai ce-ti aminti la batranete. macar, nu ai trait ca frunza-n vant. bijourile, niste table fara valoare. bube pe degete sau carlionti la gat. egal cu 0

si in masina.....poate fi romantic. de ce ,nu?
si_totusi
Postat pe 3 Decembrie 2011 14:21
da, mamy... de parca le-ar lua cu ea in ceea lume...
nu stiu acuma daca in casete sau vrac...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 14:24
aaaa, Nat,
m-am intors, ca mi-am amintit...
ca dupa aia imi uit vorba....

deci, dupa cum spui, ar exista o legatura biunivoca intre cei ce fac treaba buna in masina si voyeuristi... sau cel putin o relatie direct proportionala.

de acord cu tine.

am putea chiar pune de o axioma...:P
:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 17:10
Drept e ca nu toturor femeilor le plac bijuurile..doua matusi de-ale mele au dorit ca dupa trecerea lor intr-o alta dimensiune..bijuteriile lor sa-mi fie mIE daruite"Ea v-a stii oune pret pe ele!"..asa ca mai am si mostenite!
Nu ma voe ingropa cu ele{sigur EU-Ge..}dar vor ramane fiicei mele,poate nepoatei mele..poate prietenelor care stiu EU ca "vor pune pret pe ele!"...
Si cred ca s-a spus destul si despre : BIJUTERII,MASINI {in care sa faci sau nu amor?...},LEGATURI AMOROASE {cu sau fara plata...} Prea putin insa despre..:CE SA VA ADUCA M.C. IN SEARA DE CRACIUN?
Si ptr ca luni e ajunul lui Mos Nicolae o gluma ..
tata-dar ce-i baiete?Nu te amuza jucariile pe care ti le-am adus de M. Nicolae?
copilul-Nu..ptr. ca ma gandesc la bataia care o voi manca,daca voi strica vreuna din ele!
elisabeta_boia
Postat pe 3 Decembrie 2011 20:38
corect, Betty... asa se face averea...;)
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 21:01
M-am gandit sa-l rog pe Mos Nik sa-mi aduca un laptop nou ca de nu imi cumpar eu :))
SAL
Postat pe 4 Decembrie 2011 13:10
aici e toapicu' pestisorului de aur?

booon, ia sa fac si eu o lista
deci, (sic!!!)...vreau si eu cateva maruntisuri:

1. un smarald columbian de 10 K
2. un jeep bengos
3. colectia haute couture a lui Valentino
4. o rochie de seara precum irisul meu albastru
5. o croaziera de 6 luni cu iubitul meu

si ma opresc aici, ca lista e mare
acum ma duc sa-mi resuscitez iubitul
michelle_
Postat pe 4 Decembrie 2011 13:18
Vin si eu cu o lista - de parca lista ar conta...
nathalie
Postat pe 4 Decembrie 2011 13:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cE PARERE AVETI DESPRE ALINIAMENTUL ACESTOR PLANETE ? NE VOR INFLUENTA VIATA DIN PUNCT DE VEDERE MENTAL , SEXUAL-SENTIMENTAL SAU SOCIAL LA NIVEL PLANETAR ? 77 De la: Freya__ 21 Mai 2011 09:09
Impacare Dupa Cearta - Sfaturi 21 De la: garbo_5601 23 Septembrie 2012 13:46
Mesaj Made in RomaniCa !!! 3 De la: nathalie 23 August 2011 15:57
offf.....!!!!!! 129 De la: garbo160927 19 Februarie 2011 09:30
Povestea unui " A FOST ODATA"... 4 De la: elodia 2 Iunie 2010 08:59
Setari Cookie-uri