Bety draga....eu is mai egoist putin, il vreau chiar pe el MOS CRACIUN , sa vina pe schiuri,sa mi le lase mie(ca ale mele sunt de-de-de foarte de-demult si sa merg impreuna cu dor72 sa schiez la tine si ea sa corecteze daca am mers pe partie ,sau /di-nlaturi......ca tot ziceai,co nins pe la tine eeeei dor,ce zici? k? aaa si vreau si-un DEX(made romania).....asta il primesc sigur de la .....dor(inta-i indeplinita!) ooo ador! | ||
garbo225639 Postat pe 13 Decembrie 2011 23:36 |
||
---|---|---|
voi dezvolta subiectul cand voi avea si timp pentru scris |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 09:39 |
||
ce faci doruleato .. sfarami inimi pe aici ? |
||
|
||
cri_cat Postat pe 14 Decembrie 2011 09:41 |
||
super! abia astept. | ||
garbo225639 Postat pe 14 Decembrie 2011 10:35 |
||
@cri-->ia si tu o si ai o zi minunata! | ||
garbo225639 Postat pe 14 Decembrie 2011 10:37 |
||
cri, mai intai vreau sa ma dumiresc despre ce este vorba... am o senzatie de deja vu.... si, am trecut cam de multisor de 14 ani... |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 12:27 |
||
cu siguranta ai 14x2 +,- CEVA dar, nu te poti DUMERI MAI REPEDE?......Si de senzatie..?! dor,ii bine sa ai zenzatii placute,chiar si numai din simpla socializare dar nu te grabi! | ||
garbo225639 Postat pe 14 Decembrie 2011 15:34 |
||
dor,vrei sa te ajut sa te dumiresti mai bine? o pot face,daca mi-o ceri tu! | ||
garbo225639 Postat pe 14 Decembrie 2011 15:39 |
||
Betishka, mie Mosul mi-a adus ce mi-am dorit. O fii topicul tau magic cred! |
||
Ciresica Postat pe 14 Decembrie 2011 18:58 |
||
639, nu sunt curioasa deloc, da deloc doar ca mi se pare cel putin ciudat sa te lipesti asa de mine pe mine nu ma iubeste lumea pe aici...de regula, nu ma sufera iar cand cineva este " atat de deschis" sigur e ceva facatura da tu continua, nu ma deranjeaza.... nu-mi aduc aminte unde ti-am raspuns ceva... seara buna tuturor cireaso, Dumnezeu e peste tot... |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 19:36 |
||
639..m-ai derutat si pe mine si pe Dor..ai zis"is mai EGOIST putin.." deci esti M.?sau F.? In rest,de acord vino cu Dor la mine la munte-Concurs de schi facem,cine nu stie..primeste lectii!! Dor 72 e de bine..daca cineva te place...e un compliment,multumeste..si tu vezi-ti de-ale tale..nu scrie nici unde ca trebuie sa fii rea,virtual...accepta orice!Pup! Cri hai si tu cu ei la mine,partia e marrrre si incapem toti!! Ciresica draga ai primit ce ti-ai dorit ptr ca....ai fost cuminte!! Dar ma bucur ca tu crezi ca topicul meu e cu noroc!! O fii,ca prea ai zis-o cu foc! |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Decembrie 2011 20:01 |
||
betty, accepta tu....chiar trebuie sa mai exersezi capitolul asta si, eu una nu sunt derutata deloc, nici nu ma simt flatata in vreun fel. dimpotriva dar daca 639 a ales sa se joace putin, sa zburde.... si inca ceva: nu am vazut inca acel compliment si de obicei, imi vad de ale mele |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 20:07 |
||
Dorulet?Dar tu nu mai stii de ...gluma? Eu am glumit ..cap-coada..am pus chiar si ghilimelele de rigoare..ai luat-o in tragic,scuze! Esti cam tensionata acum in prag de sarbatori..e normal cu curateia ,cu cadourile,ci pb. de zi cu zi...dar eu,crede-ma...glumeam...Hai incearca sa fii mai relaxata,zambeste putin si cu ..optimism...inainte!! Indraznesc sa te si pup.. Sarbatori fericite!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Decembrie 2011 21:03 |
||
sa pare ca nu. nu mai stiu de gluma Sarbatori fericite si tie. |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 21:06 |
||
Da Bety, daca e vorba de ceva"material"care sa-mi aduca aminte de copilarie ,ar fi cosul frumos impletit,cu covrigi facuti pe vatra,mere,pere si nuci care apareau in seara de Craciun ......de la Mosul pe care-l asteptam cu emotii.......Sunt pretentioasa .....Nu o sa mai vina acest Mos niciodata,dar a fost frumos si nu se va sterge aceasta amintire...... | ||
garbo105616 Postat pe 14 Decembrie 2011 21:13 |
||
616 Ce amintiri frumoase ai! Oare tinerii de azi..cu ce amintiri vor ramane peste ani? Si daca-ti faci tu ..cosul acela?si sa-l dai copiilor?Sa aiba si ei o amintire placuta pesta ani? Pup,Sarbatori in cos frumos impletit,cu covrigi calzi pe vatra,cu mere,pere si nuci in prag de Craciun! |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Decembrie 2011 21:21 |
||
Ehe, he acum pustii vor I-Phone4. tableta sau nustiu ce joc nou aparut. Ce mere, nuci sau covrigei... | ||
SAL Postat pe 14 Decembrie 2011 21:27 |
||
si cine-i vinovat sal? nu noi, parintii? |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 21:29 |
||
,,Avansam inainte" sic! dar simt ca s-a pierdut bucuria sarbatorilor si ma intreb daca asta e progres sau regres | ||
SAL Postat pe 14 Decembrie 2011 21:33 |
||
progres...spre indobitocire | ||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 21:36 |
||
Trist....dar cat de adevarat... Si ai mare dreptate..noi parintii si educatorii suntem vinovati ca nu le aratam farmecul si valoarea sarbatorilor de iarna!! Si serbarile de la grady si scoala sunt din ce in ce mai "seci" mai fara tragere de inima...Si Mos Craciun acum cere "taxa" de ..mos...Inainte veneau benevol pt. bucuria copiilor,acum ..o afacere si acest "rol" |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Decembrie 2011 21:48 |
||
De la: dor72_, la data 2011-12-14 12:27:01cri, mai intai vreau sa ma dumiresc despre ce este vorba... No .. acum daca s-a indragostit, ce sa-i faci primeste si tu ceva pupicuri virtuale |
||
cri_cat Postat pe 14 Decembrie 2011 23:27 |
||
eu ma pastrez pentru alea adevarate |
||
dor72_ Postat pe 14 Decembrie 2011 23:34 |
||
salut cri ...NU,NU SUNT INDRAGOSTIT,DOAR IMI PLACE SA ,SOCIALIZEZ....DAR CRED CA NICI EU NU SUNT PLACUT PE-ACILEA.( fac prea multe greseli de ortografie, DEH! SE MAI INTAMPLA....MOTIVE SUNT CU CARUL)...despre mine: nu-s pusti,is M(cum spui tu) in fine .EU NU MA SUPAR PE dor si nici pe altcineva........va ....aaaa, oricum eu voi primi schiurile DE LA MOS CRACIUN si la partie tot o sa ajung CUMVA O SEARA PLACUTA ! | ||
garbo225639 Postat pe 15 Decembrie 2011 18:18 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=zq-SEAYe_do | ||
Axl_22 Postat pe 15 Decembrie 2011 18:23 |
||
nu crede 639 ca nu te place cineva pe-aici... asa-i pe Garbo..tu ,insa nu ne parasi... A! Si schimba-ti avatarul in "M",scrie si tu ceva la profil..intra in randul nostru! Sa primesti schiurile dorite si...la partieee cu tine!! O seara buna! |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Decembrie 2011 19:08 |
||
merci' BETY, SCZ. CA NU POT SCHIMBA AVATARUL(am motive .....)sa scriu ceva la profil MA MAI GANDESC?! in rand cu voi sunt(asa cred) ceva mai la coada....dar merge deocamdata!.ORICUM SIMT CA AM GASI PE-AICI " CEVA PRIETENESC" CU CARE POT SA COMUNIC.CERT ESTE CA NU am depasit limitele bunului simt ori daca s-a simtit cineva lezat/a.....imi cer sincer scuze!. M-as fi bucurat si mai mult sa aflu ca, MOS CRACIUN, AR FI PRIETEN BUN SI CU CRACIUNITELE (de varsta lui) ce zici BETY? O SEARA MINUNATA! | ||
garbo225639 Postat pe 15 Decembrie 2011 19:46 |
||
Eii, acum se poart�, mo� cu fete tinere! | ||
Axl_22 Postat pe 15 Decembrie 2011 19:52 |
||
Rusinica..639..sa ma faci de varsta lui Mocs C. ..??? Multumesc Axl..ai fost o draguta si m-ai aparat!Pup! Da..sunt o TANARA..spiritual si sufleteste! si sunt si ff. sanatoasa..multe ..tinere ma pot invidia! |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Decembrie 2011 20:13 |
||
639, pai de ce nu ai spus ca vrei sa socializezi? apreciez ca apreiezi ceea ce scriu, e cam greu sa ma suporte cineva, doar vezi ca "stil" am si, sa iti spun ceva: si la mine vine Mosul mai devreme decat m-am asteptat si imi aduce chiar ce mi-am dorit mai mult si mai mult flacarico, cutremurul a fost devansat, cu cel putin 3 zile atat ma bucur |
||
dor72_ Postat pe 15 Decembrie 2011 21:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Diferenta de varsta | 120 | De la: lusel 24 Iulie 2010 13:06 |
Curiozitate | 55 | De la: Dor_marunt 23 Decembrie 2009 16:30 |
Exista dragoste adevarata | 45 | De la: AGAPI_MOU 24 August 2009 23:02 |
|
||
Cazare la MARE!Vacanta la MAMAIA! | 2 | De la: Frumushik13 7 August 2012 22:29 |
relatie (banuiesc) emotionala extraconjugala | 96 | De la: garbo_423602 13 Decembrie 2018 11:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară