Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun?

ii fac prajitura , numa sa vina, ca ..alerg in intipinarea-i si desculta mai, de mos vorbesc
frigiderul nu primeste nik! ca-i criza
Eugenia69
Postat pe 17 Decembrie 2011 17:32
Eii, poate de aia c�nt� s�racu' ....de foame!
Axl_22
Postat pe 17 Decembrie 2011 17:34
Eugenia, nu esti tu deja o" prajiturica"? ii mai faci si prajituri? buna fata,dar cam scumpa pentru Mos Craciun.....vrei parerea mea?.....eu cred ca vine la Craciunul /vechi....pana atunci .....livreaza alte comenzi si mai bine ii dai o seara buna!
garbo225639
Postat pe 17 Decembrie 2011 18:52
poate vine totusi iarna si folosesc balconul. mi-am cumparat , in schimb, saniuta

http://youtu.be/M6kv3wYgOh0

o seara frumoasa!
Eugenia69
Postat pe 17 Decembrie 2011 18:59
e o alternativa si balconul daca nu-i inchis,,,,la -30grade C sigur il ai ca frigider saniuta,ii pentru copilasii tai?
garbo225639
Postat pe 17 Decembrie 2011 19:23
tot vorbim de mos si de dorinte...
material, as vrea si eu, de un palton si o rochita....
si palton, chiar am vazut nu-mi placea culoarea
dor72_
Postat pe 17 Decembrie 2011 20:12
E ca si cu fumeile, dor...
Inseamna ca nu era paltonul Tau.:)
eu_geminy
Postat pe 17 Decembrie 2011 20:31
De la: cri_cat, la data 2011-12-16 19:42:26fiecare cum se simte 639.
Eu nu te-am facut mos, singur te-ai facut.

Cu mos Craciun e alta poveste.
eu am facut o gluma vad ca ai altele de platit pe aici. O seara buna sa ai !

cri,
iti faci de lucru cu panarame hipomaniacale... Si iar iti va aparea numele complet, asociat cu un nr. de telefon (nu stiu daca sunt ale tele si nici nu ma intereseaza. Ideea e sa ai grija cand discuti cu astfel de idioti patentati:P)
eu_geminy
Postat pe 17 Decembrie 2011 20:44
Pt c� �i pe garbo e atmosfera �nainte de Cr�ciun

http://www.youtube.com/watch?v=nLazKA9KTYk
Axl_22
Postat pe 17 Decembrie 2011 21:01
Da,Axl..e o atmosfera de Craciun! Multumesc de colinda! O atmosfera de pace ,iertare si iubire!
Am venit de la un concert de colinzi..am o stare emotionala geru de descris..inca plutesc!! Si plina biserica...si desi o vreme rece si ploioasa..lumea a venit!Frumos!
Apoi aici...tu cu colida ta..O seara frumoasa doresc la toti!
elisabeta_boia
Postat pe 17 Decembrie 2011 21:17
sa zic...sa nu zic...
iaca, zic!
cum dreaq se face ca toata lumea intra in pielea de bun samaritean, fix in preajma sarbatorilor?
si cum de aproape toti uita de atmosfera de pace, bucurie si iubire, tot timpul anului, intrand in pielea personajului taman de doua ori pe an?
nu vreau sa fiu eu gica contra, dar toata frenezia asta, pe care o vad peste tot si aiurea, imi suna a gaunos...

in fine, nu ma bagati in seama, pe aici se stie ca mie nu-mi plac sarbatorile, tocmai pentru ca s-au transformat in goana dupa cadouri, dupa mancare, si se cam pierde esentialul...
michelle_
Postat pe 17 Decembrie 2011 21:50
De la: Axl_22, la data 2011-12-17 21:01:47Pt c� �i pe garbo e atmosfera �nainte de Cr�ciun

http://www.youtube.com/watch?v=nLazKA9KTYk

http://www.youtube.com/watch?v=Uabkb3uFHfk&feature=related

LILO
Postat pe 17 Decembrie 2011 21:57
Michelle..da ai dreptate..dar macar de 2 ori pe an sa fie lumea samariteana..si tot ar fii bine..!! Trist este insa,ca majoritatea nici macar acum nu dau dovada de iertare si bunatate..
Nici eu nu pun mare pret pe mancare..dar o fac ptr. cei ai casei si musafiri..In schimb..ascult colinzi vechi,merg la biserica,la concerte de colinzi{pe la noi se obisnuieste..},si fac mici atentii celor dragi..dar mici ,cu simbol,atat!
In seara de Craciun sa primesti ce-ti doresti!
elisabeta_boia
Postat pe 17 Decembrie 2011 22:12
Trist nu e ceea ce spui tu, Betty.
In locul unei spoieli ieftine cu pretentie de iertare si bunatate, mai dureroase sunt ipocrizia si amabilitatile trucate.

... sau asta poate pentru ca nu-mi plac mie balurile mascate sau jocurile de alba-neagra.

Oricum, Sarbatori fericite!
nathalie
Postat pe 17 Decembrie 2011 22:30
pai spoiala aia ce dreaq este? nu-i ipocrizie frumos ambalata? doar pentru ca asa se obisnuieste?
oamenii se pricep al naibii de bine sa ascunda diverse, sub o amabilitate de circumstanta
nu ca i-ar crede cineva, desigur
asta in timp ce tu (generic vorbind), sughiti cu sarg
michelle_
Postat pe 17 Decembrie 2011 22:38
Si ca sa-ti treaca sughitul, paratul isi da masca jos si face Bau!

Ma gandesc, totusi, daca atunci cand e singur renunta la masca, sau se confunda cu identitatea aleasa.
Si atunci ar fi masca dupa masca si in spate, alta masca, de-ti pierzi in moas-sa, spiritul de Haloween.
nathalie
Postat pe 17 Decembrie 2011 23:05
De la: anmari, la data 2011-12-16 15:52:38
De la: nathalie, la data 2011-12-02 21:31:57http://youtu.be/q6A-gJqq-pI

Aceasta melodie a fost valul mirilor pentru noi anul acesta in septembrie. E melodia mea de suflet, iar de la mosul cer si eu sanatate si un bebe in viitor.

Anmari,
Fie cu noroc!

Cat despre basme si Mos Craciun, hehe...

Imi plac si mie saniile zburatoare si mosul, chiar daca uneori -
Uite-asa o barb-avea
Si-uite-asa o pieptana...
nathalie
Postat pe 17 Decembrie 2011 23:15
ge ....esti o adevarata "PILULA" anti- stress! dar te simti frustrata ,scriind"dialoguri" pe marginea unui avatar?....RUSINICA! ORICUM iti voi face o surpriza ,ca "prea o spui cu foc si dor" dar nu acum, in prag de sarbatori. Cred ca nu ma lasa Mosul( nu din mine) Vreau sa vad pana unde duce rautatea ta ,travestita cu adevarat in grotesc. o seara placuta! ioi! ma bucur ca sunt /GARBO!
garbo225639
Postat pe 18 Decembrie 2011 00:04

nu mai e mullt si apare Santa Claus :-)

http://www.youtube.com/watch?v=In3sApWlY1s&feature=related

Enjoy !!! :-))
reyya
Postat pe 18 Decembrie 2011 00:17
639 ..daca beleai ochii mai bine vedeai ca Ge nu are cum sa fie frustratA....nici daca s-ar chinui nu se mai poate :-))
Cu surprizele mai usor asa ca dupa aia ramane Santa Claus fara obiectul muncii :-)

hai ,,succesuri " !!!
reyya
Postat pe 18 Decembrie 2011 00:28
reya tocmai de asta nu am belit ochii vad cati ai ocii
garbo225639
Postat pe 18 Decembrie 2011 00:46
reya succesurile tale ma fac sa iti trimit o
garbo225639
Postat pe 18 Decembrie 2011 00:50
ai nimerit nasol ...nu-mi plac florile ...doar petalele lor cazute si nu rupte inadins...

Flori mici,
c�zute din mine,
t�cerea mea,
g�ndul �i durerea,
toate la un loc
descompun�ndu-se �n flori....

auch ! uitasem ca nu sunt pe topicul de poezii ....fucking life !!!

reyya
Postat pe 18 Decembrie 2011 01:00
as vrea ka mosu sa mi-l aduka pe un baiat foarte special si ft drag mie
garbo003207
Postat pe 18 Decembrie 2011 02:07
Dar de ce numai de doua ori pe an e lumea in stare samariteana? si care e a doua oara daca una din ele este Craciunul?
Eu vad pe site-ul asta lume care in ruptul capului nici macar o data nu ar arata o fata umana si altii care indiferent de cite comentarii acre primesc tot mai au puterea sa zimbeasca si sa aiba ginduri bune.
Nu, tine de caracterul fiecaruia si nu are legatura cu sarbatorile.
Un lapte acru e acru pina il arunci si in ruptul capului nu-l mai poti face lapte dulce.
Ciresica
Postat pe 18 Decembrie 2011 03:27
...sa facem cadouri mici, foarte mici si "cel mai" mici, cu simbol (de care?)...si sa avem pretentia ca am merita sa primim perle... de cultura, of course.... hai ca m-am lamurit si cu asta.... intre ipocrizie si dileala, o prefer pe irinuca....cel putin, e amuzanta...
sa va fie de bine "colinzi"-le!

PS: uite aciulea o dorinta materiala pentru Mos Craciun: sa mi se ofere un loc de munca! fara "recomandari" de la pile, cunostinte si relatii!
carmen396
Postat pe 18 Decembrie 2011 04:07
De la: reyya, la data 2011-12-18 00:28:09639 ..daca beleai ochii mai bine vedeai ca Ge nu are cum sa fie frustratA....nici daca s-ar chinui nu se mai poate :-))
Cu surprizele mai usor asa ca dupa aia ramane Santa Claus fara obiectul muncii :-)

hai ,,succesuri " !!!

reyya, lasa-l asa... oricum nu mai are ce beli. cel putin la el:D

PS: nu stiu de ce, dar presimt ca MAR_tzafoiul asta va face tot ce-i sta in putinta ca sa-i dispara si restul conturilor pe care le mai are...:))))
eu_geminy
Postat pe 18 Decembrie 2011 06:31
Sincer , se zice ca daca iti pui o dorinta , universul o va recepta .......si poate ca o va indeplini , eu de exemplul imi doresc o proteza auditiva. Oare cer prea mult?
garbo091625
Postat pe 18 Decembrie 2011 06:37
pentru mine mosu e plecat.nu am fost cuminte
garbo026116
Postat pe 18 Decembrie 2011 07:08
pe sotul meu care este plecat la lucru atat imi doresc si la toti bucurie si craciun fericit in fiecare casa
garbo224986
Postat pe 18 Decembrie 2011 07:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre hainele second hand aduse din danemarca si irlanda magazine in brasov pe langa gara? 18 De la: 322cristina 9 August 2010 18:30
un vot 1 De la: elena39 8 Aprilie 2010 22:36
IPOCRIZIE ASUMATA A RELATIILOR INTER-UMANE SAU DOAR EFECTUL DUALEI NOASTRE NATURI, DIVINA DA' SI TERIBIL DE DARWINA?!? 17 De la: garbo101426 16 Martie 2017 17:55
Exista barbati dispusi sa construiasca o relatie serioasa cu o femeie care 235 De la: samburica 19 Februarie 2011 16:42
Terapie de cupu 15 De la: garbo_489388 16 Mai 2018 01:01
Setari Cookie-uri