Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun?

Cri,

http://youtu.be/dnjpfyIQlWw
Stefan Hrusca-Afara ninge linistit

Si pentru toti cei cu orice fel de ambalaj si orice fel de continut - NUMAI NU GAUNOS -
http://youtu.be/mN7LW0Y00kE
Dean Martin - Let it Snow!

(axl, vrei sa spui ceva, sau mi se pare?)
nathalie
Postat pe 19 Decembrie 2011 09:27
poate ca e o greseala de exprimare, Nat...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 09:32
Conteaz� paranteza, sau con�inutul?
Am explicat ceva, poate �n�elege, Betty.
Nu m� mai lua �n seam�, io numa' comentez!

Era vb de mine...romantic� zice Betty.
Axl_22
Postat pe 19 Decembrie 2011 09:35
Observ.
In general nu te iau in niciun fel, dar acum parea ca te-ai impiedicat.

Ge,
Aham!
nathalie
Postat pe 19 Decembrie 2011 09:41
Romantica �mpiedicat� cu gre�eli de exprimare.
Axl_22
Postat pe 19 Decembrie 2011 09:48
De la: nathalie, la data 2011-12-19 09:27:11Cri,

http://youtu.be/dnjpfyIQlWw
Stefan Hrusca-Afara ninge linistit
[quote]

http://www.youtube.com/watch?v=xf8db3Vz95I&feature=related
cri_cat
Postat pe 19 Decembrie 2011 09:50
De la: garbo225639, la data 2011-12-18 21:09:07 salut !ge_....la cate **...spuse,consumi energia inutil, 639 l-ar spanzura de ,picioare-decat sa iroseasca gloante, am si eu armament in dotare,dar nu ma laud( este meritul meu) cri si dor, ..... Ador GARBO! va pup ...tie ge--> sau nu...mai bine O seara minunata sa aveti!

639 .. m-ai pomenit si nu stiu de ce...
daca esti cine cred eu .. presupun ca florile sunt ca o scuza pentru ultimile vorbe pe care mi le-ai adresat in privat si care mi-au facut neplacere. Repet ... daca esti cine cred eu.
cri_cat
Postat pe 19 Decembrie 2011 15:57
De la: nathalie, la data 2011-12-19 08:28:17
Si pentru toti cei ce (complet intamplator) nu se regasesc in lista lui betty,
Sarbatori Fericite!

(considera ca este cel de la mess, in care te tavalesti)
ce ma distrati, mai
dor72_
Postat pe 19 Decembrie 2011 17:27
Astazi a venit Mos Craciun la copii mei!! a fost o serbare REUSITA-zic eu...copii{dar si eu} au avut si emotii... Si au primit toti,dar toti...daruri!1 Fetitele:papusi..si binenteles,baietii:masini cu..telecomanda!Plus multe,multe dulciuri,papucei cu..surprize,clementine si bomboane pt. pom!! Au avut{eu le-am facut}stegulete cu Mos Craciun si cu sacul plin de jucarii...au strigat tare,fluturand steguletele:MOS CRACIUN ! MOS CRACIUN ! O dimineata plina,frumoasa,rodnica..eu super multumita!!E a 38-a serbare cu Mosul,am mereu emotii,si mereu imi reusesc serbarile! Daca primesc un CD cu serbarea,o voi da pe video-profil..asa ca sa vedeti ca nu ma "laud" degeaba...am avut azi 22 de copii minunati,chiar daca unii nu au avut "curajul"sa mearga langa Mos Craciun..
Si "cadoul" meu a fost BUCURIA LOR!!
Si cu scuze la cei pe care nu i-am pomenit in "lista" mea..si le doresc si celor mentionati si celori pe care i-am omis fara voie,SARBATORI FERICITE!!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Decembrie 2011 21:26
ROTFL, care va sa zica!

Si e de-abia luni.
Pana la Craciun, tot distractie sa fie, dupa care, inca mai abitir.

(betty, eram convinsa ca a fost fara intentie)
nathalie
Postat pe 19 Decembrie 2011 21:46
"trai nineaca"... asa cum ar zice coana Chiritza...:P
s-o tot arzi pana la Craciun, apoi urmeaza "dorintele" de Boboteaza, dupa care cele de Paste.
si tot asa, un chef si-o hahaiala...
(ha ha ha, glumesc:P)
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 21:50
De la: cri_cat, la data 2011-12-19 15:57:47
De la: garbo225639, la data 2011-12-18 21:09:07 salut !ge_....la cate **...spuse,consumi energia inutil, 639 l-ar spanzura de ,picioare-decat sa iroseasca gloante, am si eu armament in dotare,dar nu ma laud( este meritul meu) cri si dor, ..... Ador GARBO! va pup ...tie ge--> sau nu...mai bine O seara minunata sa aveti!

639 .. m-ai pomenit si nu stiu de ce...
daca esti cine cred eu .. presupun ca florile sunt ca o scuza pentru ultimile vorbe pe care mi le-ai adresat in privat si care mi-au facut neplacere. Repet ... daca esti cine cred eu.
salut cri! pentru toleranta si buna intuitie,Craciun fericit!
garbo225639
Postat pe 19 Decembrie 2011 21:55
Si de ce n-ari fi trai?

Avem vreo 10-11 zile libere, legale ori religioase.
Mai sunt propuneri pentru inca vreo doua-trei, deci...

Sa punem si o melodie pentru distractie maxima.
http://youtu.be/7SRTaYFah6w
Demmo 7 zile de 8 ori
nathalie
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:03
Ca bine zici Nathalie si distractie maxima!!

Destul cu emoticoanele..ca devin enervante{ELE...nu eu..}
elisabeta_boia
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:12
ba mai bine emoticoane... sunt mai interesante:D
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:13
De la: elisabeta_boia, la data 2011-12-19 21:26:43Astazi a venit Mos Craciun la copii mei!! a fost o serbare REUSITA-zic eu...copii{dar si eu} au avut si emotii... Si au primit toti,dar toti...daruri!1 Fetitele:papusi..si binenteles,baietii:masini cu..telecomanda!Plus multe,multe dulciuri,papucei cu..surprize,clementine si bomboane pt. pom!! Au avut{eu le-am facut}stegulete cu Mos Craciun si cu sacul plin de jucarii...au strigat tare,fluturand steguletele:MOS CRACIUN ! MOS CRACIUN ! O dimineata plina,frumoasa,rodnica..eu super multumita!!E a 38-a serbare cu Mosul,am mereu emotii,si mereu imi reusesc serbarile! Daca primesc un CD cu serbarea,o voi da pe video-profil..asa ca sa vedeti ca nu ma "laud" degeaba...am avut azi 22 de copii minunati,chiar daca unii nu au avut "curajul"sa mearga langa Mos Craciun..
Si "cadoul" meu a fost BUCURIA LOR!!
Si cu scuze la cei pe care nu i-am pomenit in "lista" mea..si le doresc si celor mentionati si celori pe care i-am omis fara voie,SARBATORI FERICITE!!
Buna, Betty! sincer, ma bucur pentru BUCURIA ta, stept si eu cu muuuulta rabdare sarbatorile Craciunului si ale noului an si schiurile noi ,de la Mos Craciun si sa merg ,precum am zis....la munte. Si findca in scurta perioada de socializare,m-am convins de anumite persoane ,DEMNE DE MILA,PREFER SA MERG LA SKI doar cu prietenii mei reali si adevarati. iti multumesc din suflet pentru urari si da-mi voie sa spun : ca AI UN SUFLET MARE SI CONTEAZA ENORM iar rautatile se gasesc pretutindeni,nu le lasa sa ajunga la el ,iar Craciunul sa ne aduca tuturor LUMINA IN MINTE SI IN SUFLET! CRACIUN FERICIT!
garbo225639
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:14
mda... super-patetici...
unul mai tare ca altul...:))))
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:19
Multumesc 639,si binenteles ca nu ajung "rautatile" pana la mine,nu le las!Mama mea are o vorba:"VAI DE OMUL FARA DUSMANI!" ma bucur ca sunt unii care ma plac,dar ma bucur ca am si unii care nu ma plac! Sunt o normala ,cu prieteni si cu neprieteni! E loc sub Soare pentru toti!!
Poate vii sa schiezi la Straja! Ma ofer ghid bun!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:19
ti se pare betty...
tu n-ai dusmani.... asa iti place tie sa crezi.

da' chiar:
cu cine sa se lupte "dusmanii" aia?:)))
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:23
Aprinde steaua si arata-mi drumul,
E ger afara,mana-i inghetata,
In soba,jarul isi leapada scrumul,
Si-s flori de gheata,pe fereastra mata!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:34
cred ca ai uitat o cratima, la ultimul cuvant...
si dupa aia te mai miri ca esti taxata...:))))
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 22:39
mey tataytza...
intai uita-te in oglinda, ca esti la senectute...
nu te mai foi atata de grija mea...:D

hai pah, mey 69:D

PS: si vezi ce faci si cu kilele alea...
ca te-ai incaltzat cam prea sus pentru ele.:P
=))
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 23:20
639 , dupa cum am banuit.

vad ca in continuare cauti galceava, probabil ca iti place.

nu mai posta flori pentru mine, te rog. Singurul lucru rezonabil (din punctul meu de vedere) ar fi sa-ti faci contul si sa postezi diverse .. pe topice. Esti un om citit si umblat prin diverse locuri din Europa. Mi se pare de bun gust sa impartasesti si cu Garbo ce ai vazut pe acolo.

Nu mi se pare socializare ceea ce faci tu. Vrei sa demonstrezi ce? Ca o alta persoana poate sa-ti raspunda la fel? Stim asta. Stim balacareala, stim amenintari ... stim suficiente sa nu mai vrem acest lucru.
cri_cat
Postat pe 19 Decembrie 2011 23:35
De la: cri_cat, la data 2011-12-19 23:35:17639 , dupa cum am banuit.

vad ca in continuare cauti galceava, probabil ca iti place.

nu mai posta flori pentru mine, te rog. Singurul lucru rezonabil (din punctul meu de vedere) ar fi sa-ti faci contul si sa postezi diverse .. pe topice. Esti un om citit si umblat prin diverse locuri din Europa. Mi se pare de bun gust sa impartasesti si cu Garbo ce ai vazut pe acolo.

Nu mi se pare socializare ceea ce faci tu. Vrei sa demonstrezi ce? Ca o alta persoana poate sa-ti raspunda la fel? Stim asta. Stim balacareala, stim amenintari ... stim suficiente sa nu mai vrem acest lucru.
merci' pentru constatare voi reflecta!..... te rog, vb. la singular! k! Craciun cum iti doresti !
garbo225639
Postat pe 19 Decembrie 2011 23:57
da, e foarte citit...
stie pe de rost toata colectia de etichete de muraturi conservate pe vremea lui Ceasca, la Fabrica din Tecuci...:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 19 Decembrie 2011 23:57
De la: eu_geminy, la data 2011-12-19 23:20:50mey tataytza...
intai uita-te in oglinda, ca esti la senectute...
nu te mai foi atata de grija mea...:D

hai pah, mey 69:D

PS: si vezi ce faci si cu kilele alea...
ca te-ai incaltzat cam prea sus pentru ele.:P
=))
mey ge_rila, ....senectute eu? n-am cum, m-am nascut cu ceva ani ,dupa tine . vezi kratimele///// jalnic gerila !
garbo225639
Postat pe 20 Decembrie 2011 00:11
dupa mine... cu minus in fatza, Mosh MAR_tzafoi...:D
eu_geminy
Postat pe 20 Decembrie 2011 00:16
De la: eu_geminy, la data 2011-12-19 23:57:51da, e foarte citit...
stie pe de rost toata colectia de etichete de muraturi conservate pe vremea lui Ceasca, la Fabrica din Tecuci...:D
ge_**** vrei formula productivitatii muncii?.... ma mai gandesc!....poate de Craciun!
garbo225639
Postat pe 20 Decembrie 2011 00:20
hai fa pasi, MAR_tzafo_lyk�
canta la alta masa
eu_geminy
Postat pe 20 Decembrie 2011 00:21
http://www.youtube.com/watch?v=a_r51SHfD8E&feature=related

Christmas Lights- Dancing Lights
,Vancouver.
reyya
Postat pe 20 Decembrie 2011 01:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun 3 De la: prometeus_wife 6 Iunie 2009 18:56
E grav? 9 De la: scumpa31 25 Februarie 2011 08:47
ejacularea precoce si lipsa erectiei 1 De la: garbo_7980 6 Octombrie 2012 10:48
o poveste trista dar adevarata 50 De la: anca70 26 Mai 2011 10:05
mai exista oameni deosebiti..Care sunt recunoscatori si cu bun simt? 46 De la: garbo098853 13 August 2010 23:00
Setari Cookie-uri