Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun?

Frumos, Reyya!
Oare cat o fi factura la curent?
nathalie
Postat pe 20 Decembrie 2011 01:40
bate doar 100...de lei
Mr_Li
Postat pe 20 Decembrie 2011 01:47
Lei in Canada?
Poate doar la Zoo.

In libertate umbla alte si alte dihanii...
nathalie
Postat pe 20 Decembrie 2011 01:58
ca bine le mai zici Nat...
Mr_Li
Postat pe 20 Decembrie 2011 16:05
De la: nathalie, la data 2011-12-20 01:58:25Lei in Canada?
Poate doar la Zoo.

In libertate umbla alte si alte dihanii...

unele ma suna cu numar ascuns, ba imi mai dau si mesaje cu sudalmi...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:23
De la: elisabeta_boia la data 18 Decembrie 2011, ora 19:57

396..nu ironiza ,te rog ,dorinta mea...da,imi doream perle de cultura..pt. ca suynt fff. ieftine...cele culese din fundul oceanelor..sunt enorm de scumpe!!eu ma multumesc cu cele IEFTINE!! Daca nu crezi,verifica si astept rezultatul!Apoi eu ofer "mici" cadouri-atat am posibilitatea..sunt bugetara..si am si 25% salariul taiat...dar asa saraca cum sunt,tot fac atentii din SUFLET..decat scup si cu zgarcenie,mai bine ieftin ,dar din suflet!

elisabeta.. nu ma bucur deloc pentru nedreptatile de ordin financiar de care "beneficiezi" asa cum nu ma bucur nici de nedreptatile care se fac celorlalti (ca mine, de exemplu) care nu sunt bugetari si pe care nu-i apara absolut nimeni, in comparatie cu ce se intampla, macar teoretic, in breasla din care faci parte.
exista o contradictie in ceea ce spui.. pai, daca e scump cadoul, mai poate fi vorba de zgarcenie? ba, dimpotriva! si de ce un asemenea cadou n-ar fi dat din suflet?! SAU...sau mai poate fi oferit din interes, din "obligatie" sau ca "motivare" in diverse scopuri si atunci, nu, nu mai e din suflet... dar asta poate fi cazul si cand e vorba de cadourile ieftine...!
despre perle, fie ele de cultura sau nu, se intampla sa mai stiu si eu cate ceva si poti sa-ti doresti orice si oricat, insa subiectul era altul si da-mi voie sa-mi mentin aceeasi parere asupra faptului ca sub masca altruismului ieftin unii vor si altii chiar reusesc sa obtina SCUMPE aprecieri si alte beneficii de ordin mai mult sau mai putin material.. iar din afirmatiile tale, cu parere de rau iti spun, nu reiesea spiritul nematerialist si altruismul pur al bunului samaritean...
dar poate ca e doar faptul ca n-ai reusit sa transmiti prin cuvinte ceea ce vroiai de fapt sa spui... nu-i asa?

Sarbatori linistite, imbelsugate si fericite tuturor!
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 02:20
Mda,
O masca batuta-n cristale Swarovski, tot masca se numeste.

Prost e cand banuitul si-o ia de la talcioc si o flutura ostentativ pe sub nasul celor care nu stiu de gard si leopard.

Cam asa e si cu imaginea de forma privind *spiritul nematerialist si altruismul pur al bunului samaritean*...
nathalie
Postat pe 21 Decembrie 2011 03:16
daca tu, natalitzo, ai inteles ca faceam cumva apologia cadourilor scumpe..... inseamna ca ar trebui sa mai analizezi inca o data ce-ai citit.... desi nu e obligatoriu.... sa ajungi la o (c)o(n)cluzie mai... sanatoasa...
cat despre formularea "leterara", ia-o cum vrei.... ca sa citez niste clasici... in viata...
iar masca, indiferent cat de impopotonata sau de classy este ea, care este, tot masca ramane.

carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 05:07
396...
ai inteles gresit, Nat doar facea o completare, relativ la modul de manifestare zgomotos dar gol in continut, al "stimabilei" Betty.
ultima ta fraza inseamna cam acelasi lucru pe care il spunea si ea.
asa ca n-are rost sa te iriti aiurea, la ceas de insomnie matinala...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 21 Decembrie 2011 08:08
Cate polemici am putut starni...e bine ca sunt bagata-n seama!
Fiecare crede ce vrea,eu cred ce-am spus si DA
:
Sarbatori linistite si imbelsugate si fericite tuturor!!
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2011 09:08
396o,
Relax, take it easy!

Io cam eram de acord cu ce-ai scris tu.

Iar daca te-am confuzat cu formularea *leterara*, chiar nu-i problema mea.
N-o sa incepem acum sa ne alergam cu explicatii!

Ge,
Cat de bine intelegi tu ce vreau sa spun...
Parca nici n-ar mai fi nevoie de cuvinte.
Asa se-ntampla cand te trezesti incredibil de happy, cum e cazul meu...

Sa raspundem si la urare -
Multumim, sarbatori fericite tuturor!
nathalie
Postat pe 21 Decembrie 2011 11:16
e drept ca m-ai cam confuzat, natalitzo, cu cristalele alea scumpe.
m-a orbit reflexia lor si la ora aia n-aveam nici ochelarii de protectie...
sper sa accepti scuzele mele.

eu_ge, merci pentru compresa cu musetel!

elisabeta, bagatul in seama nu e intotdeauna un lucru de bine... e ca atunci cand esti nevoita sa ii acorzi atentie copilasului ala neastamparat de la gradi care face prostioare in timpul procesului pedagogic...

Tuturor, ganduri bune!
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 15:43
Pana sunt comparata cu un copil care face prostioare...chiar si in timpul procesului pedegogic...e FFF bine!! Multumesc,ma simt un copil poznas..dar COPIL!!! Si legat de "procesul pedagogic'...omul cat traieste-invata..si tot neinvatat-moare!
Sarbatori Fericite!! D-na 396!!
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2011 19:57
pai da, ca invatata nu-ti place sa fi nici in ruptul...colierului
Ce-mi doresti tu mie, sa-ti dea Mosul tie! D-na boia!
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 20:21
mai e vorba aia.... unde nu-i colier, vai de picioare...
da` lasa ca se ocupa mamicile si la serbarea urmatoare...
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 20:27
...si uite asa i-a mai crescut un cap balaurului....
Ciresica
Postat pe 21 Decembrie 2011 20:35
nu, ca nu-i cu "Fat-Frumos si merele de aur"..... e cu "Confruntarea"....
lasa bre, ce atatea basme si dulcegarii? mai trebuie si un pic de realism contemporan...iac-asa...
si daca la urma se dovedeste si constructiv, e si mai bine!
ca cica... Corripe sapientem et amabit te.
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:09
396?Tu ma invidiezi pt. reusita serbarii mele? Am muncit pt. ea in plus de programa scolara! serbarile nu sunt obligatorii..dar repetitiile se fac in afara orelor de program,asta daca nu stiai...!!!
Si mamicile mele sunt asa de amarate,ca ma bucur ca au putut acoperi cadoul propriilor lor copii!! De multi ani s-a eliminat "atentia" pt. "d-ne"...poate nu crezi..dar eu lucrez intr-un cartier numit"DALLAS"..si spune tot..cartier marginas plin cu oameni curati sufleteste,amarati material! Am adus jucariile fiicei mele la grupa pt ca acei copii sa aibe cu ce se juca-nimeni nu ne da nimic,nici material de curatenie-si acela il cumpar eu!
Stii azi am adus perdelele si fata de masa sa le spal eu..nu le dau parintilor,iar femeia de serviciu nu are cu ce le spala..!
Ma mai invidiezi??
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:16
Bety, eu nu te invidiez dar ma gandesc doar ca la cata munca voluntara faci, cum de-ti mai gasesti timp si pentru noi?
SAL
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:26
munca voluntara se inghesuie in timpul programului de lucru...si jucariile vechi in la(u)da samariteanului de Craciun
Eugenia69
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:31
Eugenia, un sef bun stie sa imparta celorlati atributiile in asa fel incat lui sa nu-i mai ramana nimic de facut!
SAL
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:44
Eugenia? De ce esti rea?Nu m-am laudat,am spus sa nu fiu invidiata ca as primi cine stie ce..de la parinti...atat...crede fiecare ce vrea!Pup!

Sal ?Si tu rau??Munca mea in plus de program se intnde pana pe la 13-14,cu voi mai mult seara si sambetele de dimineata...
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:45
betty...cum sa spun ca nu sunt rea? deloc!

problema care este...daca este...nu esti singura care lucrezi cu copii, nu esti singura educatoare si nu esti singura care are copii la gradinita. intelegi?
Eugenia69
Postat pe 21 Decembrie 2011 21:50
Am uitat sa bag rea in ghilemele..
erata: de ce esti "rea?"..
Stiu ca nu sunt singura..la noi in unitate TOATE educatoarele adun de-acasa jucariile copiilor lor,hainute ramase mici..si nu e LAUDA..e REALITATE !!!
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2011 22:03
E trist Intr-o societate normala lucrurile ar trebui sa fie altfel coordonate!
Asta am dorit sa se inteleaga !
SAL
Postat pe 21 Decembrie 2011 22:09
Stiu Sal ca altfel ar trebui sa fie..si Eugenia stie ca am dreptate..
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2011 22:17
elisabeta, draga mea, crede-ma, chiar n-am de ce sa te invidiez!
si apoi eu nu organizez serbari!
te-as putea invidia doar pentru faptul ca ai un loc de munca in vremurile astea, dar asta ar fi strict in sensul bun al cuvantului!
da` tie de unde ti-a venit ideea asta cu invidia? ...puterea exemplului?
sau tie chiar ti-ar place sa fii invidiata? ca altfel nu-mi explic... nici asta, nici declaratia de succese, nici cea de cosuri si casete cu bijou-uri
mai ramane sa-ti postezi si adresa de domiciliu, s-apoi roaga-te sa te intorci de la grady, acasa, la timp...

sanatate si

apropos de timp... Sal, subscriu...
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 22:21
Avocatul isi intreaba unul din viitorii clienti:
-Si aveti banii necesari pentru a va permite sa fiti aparat de mine?
-Da, am doua casete cu bijuterii.
-Bine, atunci sa vedem...De ce sunteti acuzat?
-De furtul celor doua casete cu bijuterii...
carmen396
Postat pe 21 Decembrie 2011 22:29
396,
Chiar nu-i cazul pentru scuze.
Nu m-am ofensat catusi de putin -nu-s asa de pretioasa.

Bancul asta stiu ca l-am postat si eu pe-aici si-a fost cuiul lui Pepelea.
nathalie
Postat pe 21 Decembrie 2011 23:18
Eugenia,
Partea cu munca voluntara... bun asa!
nathalie
Postat pe 21 Decembrie 2011 23:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE PARERE AVETI DESPRE DOMNUL(DOAMNA)PIK-NIK??? 345 De la: garbo066857 6 Noiembrie 2009 09:16
Ce intelegeti voi prin faptul daca cineva iti da o palma trebuie sa ii intorci si celalalt obraz? 20 De la: ingerasulluptator 13 August 2013 14:06
Rasu` plansu` 304 De la: ufishor 12 Iunie 2013 08:29
telenovele bune 21 De la: adeline 28 August 2012 10:20
Relatia de casattorie dintre barbat si femeie 166 De la: ingerasulluptator 18 Noiembrie 2011 20:18
Setari Cookie-uri