Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun?

Colinde si zapada multa....Asta as vrea sa-mi aduca Mos Craciun.....
garbo105616
Postat pe 30 Noiembrie 2012 16:40
616...o sa ti se implineasca dorinta!! O sa avem o IARNA ca-n povesti!! De unde stiu??De la prognoza -meteo...si treaba cu colindatorii...banuiesc eu..puup,si sa ai Sarbatori Fericite!
elisabeta_boia
Postat pe 30 Noiembrie 2012 22:38
MULTUMESC Bety,sper asa sa fie!Iti doresc si eu la randul meu sarbatori fericite si tot ceea ce este mai bun si mai frumos!!!!!
garbo105616
Postat pe 1 Decembrie 2012 17:09
Mos Craciun EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eugenia_
Postat pe 1 Decembrie 2012 19:34
STIUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
Axl_R
Postat pe 1 Decembrie 2012 19:37
eu de ce nu stiu?????
ladyDY
Postat pe 1 Decembrie 2012 19:38
Vb despre Mos acasa.
Axl_R
Postat pe 1 Decembrie 2012 19:45
Moa Craciun,Mos Craciun,
Fii binevenit!!
Pune sacul langa soba,
Esti cam obosit...

Mosul..de-acasa..e cam...obosit....
Cel din Laponia..NU ..este ..obosit,deci??? sa-l ..folosim ..pana la...epuizare..!!!!
Glumeeeesc...
elisabeta_boia
Postat pe 2 Decembrie 2012 01:13
Imi dorsc o pereche de ..bocanci de munte-ca azi ..s-au ..rupt cei pe care-i aveam... Pe ce ..carari am umblat eu azi...ma si mir ..ca au "tinut" pana acasa...
Si era o ceaaata...de nu vedeam decat la 3-4 m. in fata mea....m-am si ratacit {la un moment dat}.dar..am gasit cararea...spre cabana!!Frumoasa si "electrizanta" excursie am avut!! Bine ca s-a terminat cu bine-altfel..auzeati la "stiri" despre "una" ratacita..pe carari interzise pe timp de ceata!! Stiam...dar am vrut sa ma dau.."desteapta" si era gataaa s-o incurc,noroc ca era in plina zi!!
Nu mai fac eu...expeditii asa de .."curajoase"
Mos Craciun..daca promit ca o sa ascult sfatul salvamontistilor...imi aduci..bucancii??? Multumesc,primul meu salariu-in bocani ii bag!!
elisabeta_boia
Postat pe 2 Decembrie 2012 18:35
Ce bocanci=cisme mi-am cupmarat...din banii de pe cardul mosului.... Negre,imblanite,din piele..marca:WALKING..Made in Italy!!!
Sunt minunate-la noapte dorm incalcata cu ele-maine le "ud" la Crasma lui Axl!
Dar intai le voi "uda" prin zapada alba si pufoasa;voi fii cu ele la Serbarea cu Mos Craciun...
Pretul??Nu mai conteaza...sunt minunate si-s merita toooti banii!! Sunt prea saraca sa-mi permit sa-mi cumpar incaltaminte ieftina....asa ca SIGUR astea vor tine cel putin cat m-au tinut bocancii vechi{15 ani..}
Astept cu nerabdare...urmatorul salar...traiesc la "cantina" mamei.. dar am..BOCANCI de BOCANCI !!!! Uraaaa!!!
elisabeta_boia
Postat pe 14 Decembrie 2012 00:20
Mai Betty....tu esti saraca rau de tot....zau.
Rotty
Postat pe 14 Decembrie 2012 08:02
De la: elisabeta_boia, la data 2012-12-02 18:35:58Imi dorsc o pereche de ..bocanci de munte-ca azi ..s-au ..rupt cei pe care-i aveam... Pe ce ..carari am umblat eu azi...ma si mir ..ca au "tinut" pana acasa...
Si era o ceaaata...de nu vedeam decat la 3-4 m. in fata mea....m-am si ratacit {la un moment dat}.dar..am gasit cararea...spre cabana!!Frumoasa si "electrizanta" excursie am avut!! Bine ca s-a terminat cu bine-altfel..auzeati la "stiri" despre "una" ratacita..pe carari interzise pe timp de ceata!! Stiam...dar am vrut sa ma dau.."desteapta" si era gataaa s-o incurc,noroc ca era in plina zi!!
Nu mai fac eu...expeditii asa de .."curajoase"
Mos Craciun..daca promit ca o sa ascult sfatul salvamontistilor...imi aduci..bucancii??? Multumesc,primul meu salariu-in bocani ii bag!!

o sa iti aduca un alfabet(i)ar , sa gasesti literele pe care le maninci. de ex doresc se scrie cum se citeste, nu dorsc. daca esti cuminte iti aduce si un tub cu crema depilatoare.
garbo_5862
Postat pe 14 Decembrie 2012 08:21
62..bine ca esti tu.."desteapta...?!
"Asa-i cand cauti "nod in papura!'..Este de la rautatea din tine...daca nu te baga nimeni in seama-te bagi singura.... Rusiniiiica !!!!
Literele se "mananca" nu ca nu ai cunoaste alfabetul..ci din graba...dar tu....
o stii pe-a ta....reao ce esti!! Si chiar si acum in ajun de sarbatori???Dar cred ca nici de alea ..tu...nu ai! Nu suporti oamanii fericiti,multumiti.. de REA ce esti! !Pacat,pareai un poc mai rasarita...m-am inselat..
Un tub pt epilat sa-ti aduca tie M.C. sa te epilezi pe..LIMBA!!! Esti ..paroasa rau!!!
elisabeta_boia
Postat pe 14 Decembrie 2012 19:37
A trecut si.."Sfarsitul Lumii!"
Acum ....linistiti...{de parca altfel nu eram..}sa impodobim bradul,sa facem sarmalele si cozonacii
Sa punem cismele la ferestre..sa le vada Mosul Cel Darnic!! :sml-hap
Sa ne aduca tot ce ne si va doriti!! Sanatate,Iubire,Fericire si Belsug!!
LA MULTI ANI !
elisabeta_boia
Postat pe 21 Decembrie 2012 23:14
De la: elisabeta_boia, la data 2012-12-21 23:14:56A trecut si.."Sfarsitul Lumii!"
Acum ....linistiti...{de parca altfel nu eram..}sa impodobim bradul,sa facem sarmalele si cozonacii
Sa punem cismele la ferestre..sa le vada Mosul Cel Darnic!! :sml-hap
Sa ne aduca tot ce ne si va doriti!! Sanatate,Iubire,Fericire si Belsug!!
LA MULTI ANI !

Bine punctat dna Elisabeta multa sanate fericire si un an nou incununat numai cu succese iar mosu sa ne aduca tot ce va doriti
Iryna_Iry
Postat pe 21 Decembrie 2012 23:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am visat copil mic.. 23 De la: hermosa20 19 Mai 2014 08:06
oare este iubire 1 De la: mih3 3 Mai 2010 16:03
va rog sa ma ajutati daca stiti ceva despre aceasta doala 2 De la: Celleste_ 10 August 2010 12:24
Barbatul Balanta 7 De la: garbo165771 3 August 2012 15:25
De ce oare oamenilor le plac oamenii corecti,,dar lor nu le place sa fie corecti atunci cand inatalnesc oameni corecti,de aceea nici nu mai exista asa ceva 4 De la: ingerasulluptator 18 Decembrie 2011 16:22
Setari Cookie-uri