Colinde si zapada multa....Asta as vrea sa-mi aduca Mos Craciun..... | ||
garbo105616 Postat pe 30 Noiembrie 2012 16:40 |
||
---|---|---|
616...o sa ti se implineasca dorinta!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Noiembrie 2012 22:38 |
||
MULTUMESC Bety,sper asa sa fie!Iti doresc si eu la randul meu sarbatori fericite si tot ceea ce este mai bun si mai frumos!!!!! | ||
|
||
garbo105616 Postat pe 1 Decembrie 2012 17:09 |
||
Mos Craciun EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Eugenia_ Postat pe 1 Decembrie 2012 19:34 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Decembrie 2012 19:37 |
||
eu de ce nu stiu????? ![]() |
||
ladyDY Postat pe 1 Decembrie 2012 19:38 |
||
Vb despre Mos acasa. ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Decembrie 2012 19:45 |
||
Moa Craciun,Mos Craciun, Fii binevenit!! Pune sacul langa soba, Esti cam obosit... Mosul..de-acasa..e cam...obosit.... ![]() Cel din Laponia..NU ..este ..obosit,deci??? ![]() ![]() Glumeeeesc... ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Decembrie 2012 01:13 |
||
Imi dorsc o pereche de ..bocanci de munte-ca azi ..s-au ..rupt cei pe care-i aveam... ![]() ![]() Si era o ceaaata...de nu vedeam decat la 3-4 m. in fata mea....m-am si ratacit {la un moment dat}.dar..am gasit cararea...spre cabana!!Frumoasa si "electrizanta" excursie am avut!! ![]() ![]() ![]() Nu mai fac eu...expeditii asa de .."curajoase" ![]() Mos Craciun..daca promit ca o sa ascult sfatul salvamontistilor...imi aduci..bucancii??? ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Decembrie 2012 18:35 |
||
Ce bocanci=cisme mi-am cupmarat...din banii de pe cardul mosului.... ![]() ![]() Sunt minunate-la noapte dorm incalcata cu ele-maine le "ud" la Crasma lui Axl! ![]() Dar intai le voi "uda" prin zapada alba si pufoasa;voi fii cu ele la Serbarea cu Mos Craciun... ![]() Pretul??Nu mai conteaza...sunt minunate si-s merita toooti banii!! ![]() Astept cu nerabdare...urmatorul salar...traiesc la "cantina" mamei.. ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Decembrie 2012 00:20 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Decembrie 2012 08:02 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-12-02 18:35:58Imi dorsc o pereche de ..bocanci de munte-ca azi ..s-au ..rupt cei pe care-i aveam... o sa iti aduca un alfabet(i)ar , sa gasesti literele pe care le maninci. de ex doresc se scrie cum se citeste, nu dorsc. daca esti cuminte iti aduce si un tub cu crema depilatoare. |
||
garbo_5862 Postat pe 14 Decembrie 2012 08:21 |
||
62..bine ca esti tu.."desteapta...?! ![]() "Asa-i cand cauti "nod in papura!'..Este de la rautatea din tine...daca nu te baga nimeni in seama-te bagi singura.... ![]() ![]() Literele se "mananca" nu ca nu ai cunoaste alfabetul..ci din graba...dar tu.... ![]() o stii pe-a ta....reao ce esti!! Si chiar si acum in ajun de sarbatori???Dar cred ca nici de alea ..tu...nu ai! Nu suporti oamanii fericiti,multumiti.. de REA ce esti! ![]() ![]() Un tub pt epilat sa-ti aduca tie M.C. sa te epilezi pe..LIMBA!!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Decembrie 2012 19:37 |
||
A trecut si.."Sfarsitul Lumii!" ![]() Acum ....linistiti...{de parca altfel nu eram..}sa impodobim bradul,sa facem sarmalele si cozonacii ![]() Sa punem cismele la ferestre..sa le vada Mosul Cel Darnic!! :sml-hap Sa ne aduca tot ce ne si va doriti!! ![]() ![]() LA MULTI ANI ! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2012 23:14 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-12-21 23:14:56A trecut si.."Sfarsitul Lumii!" Bine punctat dna Elisabeta multa sanate fericire si un an nou incununat numai cu succese iar mosu sa ne aduca tot ce va doriti ![]() ![]() ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 21 Decembrie 2012 23:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PREVIZIUNILE ANULUI 2012 | 43 | De la: mariachim 30 Ianuarie 2012 06:16 |
Stiinte economice | 13 | De la: loving 20 Februarie 2014 14:12 |
Este greu sa te mentii om cumsecade si corect in societate...recunoscator cu bun simt | 186 | De la: bujjoritza 18 Ianuarie 2012 14:35 |
|
||
Dupa 22 de ani Romania este condusa de prostituate si un Guvern de infractori | 11 | De la: suparatu_ 26 Februarie 2012 20:49 |
a plecat... | 9 | De la: allexanndrra1 23 August 2010 22:45 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9