S-a imbracat ![]() |
||
DD_BB Postat pe 1 Decembrie 2011 08:36 |
||
---|---|---|
![]() De la: SAL, la data 2011-11-20 23:34:10Ingerasule, nu pot sa fiu deacord cu tine, ai sa zici; normal , esti barbat. Si sunt sigur ca nici sotia mea si nici multe alte femei nu ar sustine ceea ce tu afirmi. Viata e frumoasa, la fel si viata de familie, e normal sa ne ajutam reciproc dar si sa ne acordam incredere si libertate unul celuilalt. |
||
gabrriel_n Postat pe 8 Decembrie 2011 10:09 |
||
poi...depinde de cat de repede se plictiseste de acel barbat.... ![]() |
||
|
||
whiteshadow111 Postat pe 8 Decembrie 2011 15:25 |
||
daca iubesti cu adevarat si primesti iubire nu se ajunge la asa ceva .....cred ca mai exista si barbati ce stiu sa iubeasca -am gasit eu unul-totul cred ca este scris acolo undeva......eu acum nu as renunta la el niciodata si atita timp cit stiu ca si el ma iubeste nu renunt oricite sar intimpla | ||
giulyiuli Postat pe 13 Decembrie 2011 09:20 |
||
acu citiva ani gindeam si eu ca tine cind eram orbita de iubire si eram manipulata ....DAR......am reusit sa ma rup de aceasta viata .....am luat-o de la capat si am gasit sau ne-am gasit ,ce nu credeam ca voi gasi sau ca va exista in viata mea......e foarte frumos sa iubesti si SA FI IUBITA | ||
giulyiuli Postat pe 13 Decembrie 2011 09:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ascunde uneori cererea de prietenie!!! | 31 | De la: anaROBERT 6 Aprilie 2011 10:48 |
Pastile | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:12 |
BANII,IUBIREA SAU POTI SA AI DIN AMANDOUA? | 12 | De la: iasomia 18 Noiembrie 2008 18:23 |
|
||
SE FACE NUNTA - vreau si eu info | 25 | De la: cinezee 12 Mai 2009 12:59 |
Virgina la 21 de ani !!!! | 5 | De la: Alecsx 7 Decembrie 2008 12:39 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9