am nevoie de ajutor ! am locuit cu cineva 8 ani.in tot acest timp ,am cautat ca totul sa fie ok din toate punctele de vedere.fiecare wikend l-am petrecut la munte ,in diferite locatii.pina intr-o zi ,cind am avut un accident cu masina . de atunci totul s-a destramat intre noi .acum ,desi nu mai locuim impreuna ma cauta din cind in cnd la tel. i-am cerut sa ne mutam impreuna din nou , am intimpinat un refuz categoric .in schimb daca nu-i raspund la tel. se supara f tarenu stiu cum sa procedez, ce sa fac ![]() |
||
alex2273 Postat pe 23 Noiembrie 2011 18:49 |
||
---|---|---|
ai primit un refuz categoric, nu? ar trebui sa citesti refuzul ala si altfel: nu te vrea. ce mai e de lamurit? daca te cauta si-ti face rau, spune-i `bye-bye, baby!` o sa treci tu peste asta! da, e greu si va fi greu, dar va trebui sa accepti ca nu e nimeni obligat sa te iubeasca doar pt ca iubesti tu si asa se cade. nu se cade nimic! nu exista reguli! in iubire nu se fac negocieri. ![]() |
||
maya_n Postat pe 23 Noiembrie 2011 18:57 |
||
alex, ce urmari a avut accidentul, in plan fizic? daca a hotarat brusc ca nu mai vrea, inseamna nu prea a vrut niciodata . ai fost doar o vacuta buna de muls....si acum vrea sa treaca la alt tip ...de lapte....mai cu miere e cam dureros ceea ce spun , o spun dupa datele pe care le am aici.... de ce insisti sa te chinui astfel? ![]() |
||
|
||
dor72_ Postat pe 23 Noiembrie 2011 19:00 |
||
Se pare ca tipa te tine de fraier... Ai primit un NU...Ce doresti mai clar de atat?.. A fost ok,se pare ca nu mai faci parte din scopurile ei...deci...PA SI PUSI... Nu se termina lumea cu ea...Iti doresc sa o gasesti pe cea care clar sa te merite...Bafta |
||
garbo226933 Postat pe 1 Decembrie 2011 17:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs 3Suisses | 2 | De la: pollet_a 9 Septembrie 2012 01:37 |
buna!!! probleme in relatie (text repostat) | 4 | De la: ciosco92 30 Iulie 2013 22:43 |
Este un film..Pe programul plus..Cu un barbat indian si o femeie indiana foarte frumosi | 6 | De la: anaROBERT 14 Decembrie 2010 23:36 |
|
||
de ce sa fii bun, cand toti ceilanti sunt rai? | 42 | De la: moment31 16 Octombrie 2009 17:50 |
Am nevoie urgenta de un sfat. | 9 | De la: garbo001423 28 Februarie 2010 06:51 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9