am nevoie de ajutor ! am locuit cu cineva 8 ani.in tot acest timp ,am cautat ca totul sa fie ok din toate punctele de vedere.fiecare wikend l-am petrecut la munte ,in diferite locatii.pina intr-o zi ,cind am avut un accident cu masina . de atunci totul s-a destramat intre noi .acum ,desi nu mai locuim impreuna ma cauta din cind in cnd la tel. i-am cerut sa ne mutam impreuna din nou , am intimpinat un refuz categoric .in schimb daca nu-i raspund la tel. se supara f tarenu stiu cum sa procedez, ce sa fac . |
||
alex2273 Postat pe 23 Noiembrie 2011 18:49 |
||
---|---|---|
ai primit un refuz categoric, nu? ar trebui sa citesti refuzul ala si altfel: nu te vrea. ce mai e de lamurit? daca te cauta si-ti face rau, spune-i `bye-bye, baby!` o sa treci tu peste asta! da, e greu si va fi greu, dar va trebui sa accepti ca nu e nimeni obligat sa te iubeasca doar pt ca iubesti tu si asa se cade. nu se cade nimic! nu exista reguli! in iubire nu se fac negocieri. |
||
maya_n Postat pe 23 Noiembrie 2011 18:57 |
||
alex, ce urmari a avut accidentul, in plan fizic? daca a hotarat brusc ca nu mai vrea, inseamna nu prea a vrut niciodata . ai fost doar o vacuta buna de muls....si acum vrea sa treaca la alt tip ...de lapte....mai cu miere e cam dureros ceea ce spun , o spun dupa datele pe care le am aici.... de ce insisti sa te chinui astfel? |
||
|
||
dor72_ Postat pe 23 Noiembrie 2011 19:00 |
||
Se pare ca tipa te tine de fraier... Ai primit un NU...Ce doresti mai clar de atat?.. A fost ok,se pare ca nu mai faci parte din scopurile ei...deci...PA SI PUSI... Nu se termina lumea cu ea...Iti doresc sa o gasesti pe cea care clar sa te merite...Bafta |
||
garbo226933 Postat pe 1 Decembrie 2011 17:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ijefalva | 1 | De la: garbo047833 8 Noiembrie 2009 17:20 |
Legalizarea prostituției | 1 | De la: garbo064892 22 Octombrie 2009 22:42 |
Cum sa fac? | 77 | De la: garbo_385448 28 Noiembrie 2013 23:13 |
|
||
Daca ai pierdut o persoana draga | 2 | De la: Freya__ 20 Mai 2011 18:30 |
buna | 2 | De la: CRaluka 21 Iunie 2009 04:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară