Si eu sunt o impatimita a tricotatului, am 45 de ani si tricotez pt mine si pentru fata mea, pt nepotelul meu si pentru oricine imi solicita acest lucru. Ador sa tricotez si intradevar satisfactia este f mare. Ma bucur ca mai exista persoane care tricoteaza, desi e posibil ca acest lucru sa dispara, incet, incet, in zilele noastre si asta este mare pacat. | ||
mmonalisa74 Postat pe 12 Decembrie 2011 23:18 |
||
---|---|---|
mai am 5 rinduri si-mi termin shalul! Abia astept sa-l vad gata. Voi ce proiecte aveti in lucru? |
||
Ciresica Postat pe 14 Decembrie 2011 18:43 |
||
cred ca trebuie sa te multumesti, acu, cu raspunsul meu... ciresica, te cert pentru ca nu ai deschis topicul mai devreme. acu crosetez de nebuna fulare, cu drag, dar n-am timp (nu ca stau pe garbo)...si mai e asa aputin timp pana la craciun.... |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 14 Decembrie 2011 18:50 |
||
hehehe, las' ca niciodata nu e prea tirziu. azi dupa ce-mi termin shalutul merg sa-mi iau un scul negru ca vreu sa fac niste gargaritze pentru la bucatarie (pentru luatul oalei de pe aragaz - potholder ) Daca imi ies cum trebuie gargaritele aste am sa le multiplic pentru toate amicele mele. Am atitea proiecte in minte...numai timpul sa-mi ajunga! |
||
Ciresica Postat pe 14 Decembrie 2011 18:55 |
||
am crosetat, impletit fulare, caciuli si flori.... caciulite stil anii '20.. http://youtu.be/ANKVStl_Y2E unde gasesc un model de fusta crosetata? |
||
Eugenia69 Postat pe 21 Decembrie 2011 20:17 |
||
La multi ani pe noul an! Acum ca nu mai sunt sarbatorile va ginditi sa incepeti un nou proiect de lucru manual? |
||
Ciresica Postat pe 1 Ianuarie 2012 20:14 |
||
pentru copii faci palarii ? si poncho? m-ar interesa un pret. Multam, |
||
garbo261183 Postat pe 25 Ianuarie 2012 16:09 |
||
hm, am fost harnicuta... ca o furnicuta am invatat sa fac astfel de flori. http://youtu.be/xAtM9AsUGHs si-am sa le daruiesc in loc de martisoare. m-a prins de-o mana morbul asta... |
||
Eugenia69 Postat pe 21 Februarie 2012 18:12 |
||
sper ca tu nu tii atat de neindemanatic lucrul in maini | ||
dor72_ Postat pe 21 Februarie 2012 21:38 |
||
hihihi parca-i bagheta magica. | ||
Eugenia69 Postat pe 23 Februarie 2012 17:52 |
||
Eu tricotez si imi place foarte mult. Tricotez pentru mine, pentru fata mea, nepotelul meu si oricine imi solicita acest lucru. As putea sta zile intregi sa tricotez daca mi-ar permite timpul. Imi achizitionez reviste de specialitate si ii dau bataie. Sunt convinsa ca mai sunt destule persoane si in zilele noastre care tricoteaza! | ||
mmonalisa74 Postat pe 2 Septembrie 2013 20:36 |
||
da monalisa mai sunt destule persoane care tricoteaza , mama mea are un dulap mare numai cu lucruri impletite cu andrelele , multe modele si culori. si eu tricotam si pentru copii si chiar si pentru sot desi este foarte mare ca si dimensiuni . acum am ramas cu goblenurile care sunt o bucurie pentru ochi si suflet !iar mama cauta prin reviste vechi modele de botosei si caciulite pentru ca in decembrie fiica mea ne va darui o nepotica , asa ca de lucru nu ne plangem , mult spor ! | ||
garbo_19362 Postat pe 2 Septembrie 2013 20:52 |
||
Doresti sa incepi un proiect nou si nu stii ce fire sa alegi, viziteaza www.kriket.ro si o sa-ti fie mai usor. Va asteptam cu drag Echipa kriket.ro |
||
kriket Postat pe 2 Noiembrie 2013 21:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre fiinta umana | 52 | De la: garbo_466560 4 Iunie 2017 12:17 |
Dorinte 2010 | 44 | De la: fleurdelis 4 Februarie 2010 20:16 |
Clarviziune, cartomantie | 2 | De la: elodia 9 Aprilie 2010 21:18 |
|
||
R.i.p ion dolanescu | 3 | De la: Dydylina 14 August 2009 16:05 |
Numara pana la 5000 | 13 | De la: garbo111266 10 Aprilie 2010 12:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară