Si eu sunt o impatimita a tricotatului, am 45 de ani si tricotez pt mine si pentru fata mea, pt nepotelul meu si pentru oricine imi solicita acest lucru. Ador sa tricotez si intradevar satisfactia este f mare. Ma bucur ca mai exista persoane care tricoteaza, desi e posibil ca acest lucru sa dispara, incet, incet, in zilele noastre si asta este mare pacat. | ||
mmonalisa74 Postat pe 12 Decembrie 2011 23:18 |
||
---|---|---|
mai am 5 rinduri si-mi termin shalul! Abia astept sa-l vad gata. Voi ce proiecte aveti in lucru? |
||
Ciresica Postat pe 14 Decembrie 2011 18:43 |
||
cred ca trebuie sa te multumesti, acu, cu raspunsul meu... ![]() ciresica, te cert pentru ca nu ai deschis topicul mai devreme. acu crosetez de nebuna fulare, cu drag, dar n-am timp (nu ca stau pe garbo)...si mai e asa aputin timp pana la craciun.... ![]() |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 14 Decembrie 2011 18:50 |
||
hehehe, las' ca niciodata nu e prea tirziu. azi dupa ce-mi termin shalutul merg sa-mi iau un scul negru ca vreu sa fac niste gargaritze pentru la bucatarie (pentru luatul oalei de pe aragaz - potholder ) Daca imi ies cum trebuie gargaritele aste am sa le multiplic pentru toate amicele mele. Am atitea proiecte in minte...numai timpul sa-mi ajunga! |
||
Ciresica Postat pe 14 Decembrie 2011 18:55 |
||
am crosetat, impletit fulare, caciuli si flori.... caciulite stil anii '20.. http://youtu.be/ANKVStl_Y2E unde gasesc un model de fusta crosetata? |
||
Eugenia69 Postat pe 21 Decembrie 2011 20:17 |
||
La multi ani pe noul an! Acum ca nu mai sunt sarbatorile va ginditi sa incepeti un nou proiect de lucru manual? |
||
Ciresica Postat pe 1 Ianuarie 2012 20:14 |
||
pentru copii faci palarii ? si poncho? m-ar interesa un pret. Multam, |
||
garbo261183 Postat pe 25 Ianuarie 2012 16:09 |
||
hm, am fost harnicuta... ca o furnicuta ![]() am invatat sa fac astfel de flori. http://youtu.be/xAtM9AsUGHs si-am sa le daruiesc in loc de martisoare. m-a prins de-o mana morbul asta... |
||
Eugenia69 Postat pe 21 Februarie 2012 18:12 |
||
sper ca tu nu tii atat de neindemanatic lucrul in maini ![]() |
||
dor72_ Postat pe 21 Februarie 2012 21:38 |
||
hihihi parca-i bagheta magica. ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 23 Februarie 2012 17:52 |
||
Eu tricotez si imi place foarte mult. Tricotez pentru mine, pentru fata mea, nepotelul meu si oricine imi solicita acest lucru. As putea sta zile intregi sa tricotez daca mi-ar permite timpul. Imi achizitionez reviste de specialitate si ii dau bataie. Sunt convinsa ca mai sunt destule persoane si in zilele noastre care tricoteaza! | ||
mmonalisa74 Postat pe 2 Septembrie 2013 20:36 |
||
da monalisa mai sunt destule persoane care tricoteaza , mama mea are un dulap mare numai cu lucruri impletite cu andrelele , multe modele si culori. si eu tricotam si pentru copii si chiar si pentru sot desi este foarte mare ca si dimensiuni . acum am ramas cu goblenurile care sunt o bucurie pentru ochi si suflet !iar mama cauta prin reviste vechi modele de botosei si caciulite pentru ca in decembrie fiica mea ne va darui o nepotica , asa ca de lucru nu ne plangem , mult spor ! | ||
garbo_19362 Postat pe 2 Septembrie 2013 20:52 |
||
Doresti sa incepi un proiect nou si nu stii ce fire sa alegi, viziteaza www.kriket.ro si o sa-ti fie mai usor. Va asteptam cu drag Echipa kriket.ro |
||
kriket Postat pe 2 Noiembrie 2013 21:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
adevar sau provocare | 328 | De la: fleurdelis 29 Iunie 2010 19:35 |
oferta unghii false | 1 | De la: garbo164791 9 August 2010 18:09 |
Hahaha! | 4 | De la: garbo_471131 4 Septembrie 2017 21:33 |
|
||
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate | 1 | De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:43 |
Topicul devoratorilor de publicitate | 122 | De la: pandora2010 6 Iunie 2011 17:26 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9