buna seara intr mea este daca e posibil sa fiu insarcinata?pe data de 6 noiembrie am sangerat 2 pic,pe data de 7 mi-a vn menstra la data fixa ,am ciclu regulat 26 zile,mi-a trekt pe 11 ,de atunci am sanii f tari si durerosi,greturi si st mereu obosita,pe 21 am facut test tip banda rez negativ,mentionez k l-am facut dupa amiaza scria in orice mom al zile,ce credeti ?ast ras va doresc o seara buna tuturor :) | ||
garbo250205 Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:18 |
||
---|---|---|
eu iti recomand sa mergi la ginecolg sa iti faci un control cu ecografie vaginala la o doctorita buna | ||
ingerasulluptator Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:25 |
||
|
||
dor72_ Postat pe 25 Noiembrie 2011 17:51 |
||
Nu esti gravida, slava Domnului. N-ai cum! | ||
mimi74 Postat pe 26 Noiembrie 2011 01:13 |
||
Gmihaela ... fiecare gandeste atat cat poate. Ea atat poate. Oamenii ignoranti sunt peste tot si nu vor disparea. |
||
cri_cat Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:59 |
||
:))) | ||
eu_geminy Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:59 |
||
Ion catre Maria: - Tu Marie, tu esti gravida! -Oare, ma Ioane? |
||
dor72_ Postat pe 26 Noiembrie 2011 12:10 |
||
O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune: - Cred ca al meu va fi baiat! - De ce? intreaba roscata si blonda. - Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat. - Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra! Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba: - Al meu va fi ied? |
||
nathalie Postat pe 26 Noiembrie 2011 12:28 |
||
:)))))) | ||
cri_cat Postat pe 26 Noiembrie 2011 13:28 |
||
oare esti gravida?pai aici vrei tu sa aflii?poate ai gripa... !ai enumerat aici "n" date(zile);intr-un interval de 10 zile de la terminarea ciclului menstrual, tu prezinti toate simptomele unei sarcini...!auuuuu,si fetele de liceu stiu sa-si calculeze un calendar...!eu cred ca ai gripa...!macar pe maica-ta intreab-o,ce si cum,ca de partener n-ai pomenit...,poate ea te mai invata una-alta...,daca de doctor n-ai auzit...! | ||
anirram Postat pe 26 Noiembrie 2011 19:26 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-26 12:28:29O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. |
||
anirram Postat pe 26 Noiembrie 2011 19:28 |
||
Te bucuri anirram....esti blonda | ||
dor72_ Postat pe 26 Noiembrie 2011 22:19 |
||
De la: garbo250205, la data 2011-11-24 21:18:28buna seara intr mea este daca e posibil sa fiu insarcinata?pe data de 6 noiembrie am sangerat 2 pic,pe data de 7 mi-a vn menstra la data fixa ,am ciclu regulat 26 zile,mi-a trekt pe 11 ,de atunci am sanii f tari si durerosi,greturi si st mereu obosita,pe 21 am facut test tip banda rez negativ,mentionez k l-am facut dupa amiaza scria in orice mom al zile,ce credeti ?ast ras va doresc o seara buna tuturor :) strecurandu-ma prin scrisul tau de semianalfabet... tot am inteles ceva ! deci eu cred ca nu esti insarcinata.... dar stii ce.... ? stai sa merg si la vecina mea s-o intreb... ea o sa-mi spuna sigur cum esti... !!! doar o tzara... si am venit inapoi ! nu pleca........ |
||
barboneli Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:38 |
||
hai inapoi.... nu e...vecina, nu e |
||
dor72_ Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:42 |
||
Cum poti sa deschizi un astfel de topic, fara sa furnizezi cele mai elementare informatii? Intai citeste-n cafea, apoi da-ti in bobi, du-te sa-ti ghiceasca in ghioc, in palma si lasa mai spre final testele de sarcina si alte alea. Hai, succes! |
||
nathalie Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:10 |
||
De la: garbo250205, la data 2011-11-24 21:18:28buna seara intr mea este daca e posibil sa fiu insarcinata?pe data de 6 noiembrie am sangerat 2 pic,pe data de 7 mi-a vn menstra la data fixa ,am ciclu regulat 26 zile,mi-a trekt pe 11 ,de atunci am sanii f tari si durerosi,greturi si st mereu obosita,pe 21 am facut test tip banda rez negativ,mentionez k l-am facut dupa amiaza scria in orice mom al zile,ce credeti ?ast ras va doresc o seara buna tuturor :) mey daca ai fii gravida (Absurdull nu cunoaste limite :-)ar fi o mare bataie de joc la adresa rasei umane care e inzestrata cu inteligenta - daca nu nativa macar dobandita altfel :-))))) |
||
reyya Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:15 |
||
"daca nu nativa macar dobandita altfel" cum draga... cum ???? gata dor... am venit inapoi.... si cu un cucui de toata frumusetea.... ! aaaa... nu de la ce sau cine crezi tu (apropo, sotul nu era acasa....) ! il am de la o grinda putin cazuta si pe care o uit mereu... ! da' trece el.... ! la cucui ma refer... ! |
||
barboneli Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:25 |
||
Barboneli am inteles punctul de vedere, esti din tagma aia care considera inteligenta doar ca ,,entitate " dobandita ,,exclusiv " prin nastere . Ai fii uimita sa aflii cate studii consacrate stau marturie faptului ca inteligenta nu e doar nativa dar nu doresc sa-mi scriu dizertatia pe Garbo :-) In al doilea rand nu sunt ,,draga " cam cu nimeni pe aici. |
||
reyya Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:35 |
||
De la: mimi74, la data 2011-11-26 01:13:07Nu esti gravida, slava Domnului. N-ai cum! Slava Domnului ca nu e ....sau Slava Domnului ca nu e tocmai ea ????!!:-)))))) |
||
reyya Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:46 |
||
ok, sorry ! nu m-ai inteles... si in plus, nici eu nu ("Ai fii uimita" ) pot fi uimita.... ! | ||
barboneli Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:47 |
||
multam de corectare...scrisesem cu dublu i in graba tastarii ..ok :-) | ||
reyya Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:53 |
||
mallynutza Postat pe 27 Noiembrie 2011 01:20 |
||
De la: dor72_, la data 2011-11-26 22:19:51Te bucuri anirram....esti blonda daaaaaaaa!naturala ....!si....cand vad unu ' mai prost decat mine,imi creste inima...!dar,crezi tu ca ,conteaza culoarea parului?hmmm!asta spune multe...despre tine...si nu despre mine...! : |
||
anirram Postat pe 27 Noiembrie 2011 07:12 |
||
testul nu e relevant,am facut si eu trei,la interval de o saptamana,si iesea negativ. si eram gravida. se vede clar doar la ecograf,ginecolog,si e mai bine sa stii curand. d |
||
daniilia Postat pe 27 Noiembrie 2011 07:26 |
||
mare e gradina Domnului poate ai mancat fasole si te simti balonata.....sau ai poftit si ti s-a umflat dar cu cine o fi ramas? eu sunt confuza100% | ||
mihailovailona Postat pe 27 Noiembrie 2011 16:14 |
||
anirram, tu chiar vrei sa ma convingi ca esti blonda? ma obligi sa iti raspund ca la bancuri: nu servim blonde.... prima parte a raspunsului imi dadea speranta ca esti o nou venita care merita atentie....finalul...m-a convins. de contrariu o seara frumoasa iti doresc...si mai mult fler... |
||
dor72_ Postat pe 27 Noiembrie 2011 22:29 |
||
De la: dor72_, la data 2011-11-27 22:29:48anirram, tu chiar vrei sa ma convingi ca esti blonda? ti s-a parut ca cer atentie? eu te-as intreba "ce servesti" tu la bancuri...,dar cum nu ma intereseaza,nu te intreb !cat despre fler,nu stiu de ce-l bagi in context...,n-are ce cauta...,crede-ma!oricum,lasi impresia unei incrancenari frustrante!relaxeaza-te,faci riduri si nu-i bine!!!in rest,tu fiind "old entry" p-aici,si citind "posturile" tale,eu am de invatat multe...!apreciez "experienta" sub toate aspectele ei...!lucrarea mea de diploma va fi "brilianta"!multumesc! |
||
anirram Postat pe 28 Noiembrie 2011 09:21 |
||
esti blonda naturala....si iti lipseste ceva...dar oricum normal pentru societatea romaneasca actuala care a uitat de minimul bun simt.... lucrarea ta de diploma? vai mama lor de studii universitare. si dupa felul in care trambitezi " scoala" e clar ca iti lipseste cu desavarsire. fata mea, mai bine taci si dai impresia....tu ai inlaturat orice dubiu brilianta? mai bine iti alegeai una "topaza" Doamne ajuta-ne! |
||
dor72_ Postat pe 30 Noiembrie 2011 16:49 |
||
Am si io o intrebare, pt a ramane gravida musai sa fiu entelijenta? | ||
Axl_22 Postat pe 30 Noiembrie 2011 17:08 |
||
nu esti cam mica sa pui astfel de intrebari? Minoro care esti! | ||
Eugenia69 Postat pe 30 Noiembrie 2011 17:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
probleme cu scanul? | 2 | De la: alfheim 1 August 2011 15:28 |
contraceptie | 1 | De la: yram 6 Iulie 2011 09:15 |
Radiografia si sarcina! | 2 | De la: blonda170 11 Ianuarie 2009 16:22 |
|
||
Ce mananca bebe la 4 luni? | 1 | De la: nik_gexu 9 Iunie 2010 08:48 |
hemoroizii!!!..tratamente??? | 6 | De la: segio2009 24 Iulie 2009 02:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară