oare napoleon avea dreptate?

tipa arata destul de bine . Corect ?. Astea s genu de femei care se simt cineva daca umbla cu mai multi barbati si ii manipuleaza si ii joaca pe degete . Tu esti unu dintre ei . Fara sa-ti dai seama ai intrat demult in jocul ei . Si ii da satisfactie credema . Ea se simte importanta . Tu te simti mai putin important .chiar exclus si folosit de ea . Tocmai deaia acum iti versi frustrarea oarecum deranjat ca ea face si drege tragand sforile ... psihologie
MadMax
Postat pe 24 Decembrie 2011 04:12
tu ce fel de barbat te consideri din moment ce ai facut ceea ce ai facut cu ea, desi stiai ca are un iubit? nu vroiai, nu faceai. nu cred ca ti-a pus arma la tampla sau te-a violat. dupa ce savarsesti fapta, poti sa te scuzi cat vrei, daca scuzele mai mult te acuza. pe tine de fapt te doare ca ti-a reamintit care e locul tau, in 2 timpi si 3 miscari.
iceboxxx
Postat pe 7 Februarie 2012 03:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Notiuni generale 8 De la: VOIAJOR 21 Decembrie 2012 14:39
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: 363 De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11
Virgin la 20 de ani.... 2 De la: 1 Noiembrie 2018 21:45
testul de sarcina 2 De la: tutankhamon 18 Decembrie 2009 21:08
Vreau un sfat >:) cum sa dau o lectie unui baiat :D 168 De la: blondina_X 8 Mai 2010 14:08
Setari Cookie-uri