ma numesc maria si sunt despartita an fapt din 2088 si divortata de 6 luni,intrebarea mea este ce drept mai are fostul sot asupra mea pentru ca ma ameninta continuu ca va veni si va pune lucrurile la punct,mai are drept asupra mea? | ||
garbo236191 Postat pe 26 Noiembrie 2011 08:52 |
||
---|---|---|
he he..,si cica nu exista calatoriile in timp.. in alta ordine de idei..,sclavagismul a fost abolit de mult bre.. da' acu'..,dreaq stie.. daca v-ati cunoscut pe la 1800..,si ala n-a aflat asta..,fa bine si informeaza-l.. |
||
roby_cado Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:14 |
||
dramatic! |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:27 |
||
Draga mea, Nici inainte de divort nu avea niciun drept asupra ta, deoarece, dreptul de proprietate cade asupra bunurilor mobile si imobile, adica: pamant, case, animale, obiecte... si nu asupra oamenilor....sau te-a luat de sotie cu contract de vanzare-cumparare? Ce poti tu face? Depui o plangere la Politie pentru amenintare si banuiesc injurii, cauti sa il eviti si sa ii respingi orige incercare de a ajunge la tine si in ultimul si cel mai nefericit caz, te rogi sa nu puna in aplicare amenintarile...legislatia din Romania eterna si mioritica, nu protejeaza cum ar trebui femeia sau sotia impotriva abuzurilor de orice fel.... Asta este, se aplica legea strabuna: barbatul canta precum un cocos si femeia face oua, le cloceste si creste puii... tot spre satisfactia cocosului... Sanatate si ai grija de tine!!! |
||
iuliana_sava Postat pe 3 Decembrie 2011 22:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cercetare - mamici divortate | 1 | De la: garbo_3712 28 Mai 2012 12:45 |
poezie...(Prelucrare dup� autor necunoscut) | 8 | De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 22:17 |
IMPORTANT | 1 | De la: garbo092075 20 Noiembrie 2011 12:24 |
|
||
Vreau sa divortez fara sa ma prezint la divort | 63 | De la: yram 8 August 2013 15:46 |
Partaj | 5 | De la: garbo_413554 10 Ianuarie 2016 18:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară