Uneori persoana potrivita o cunoastem prea tarziu ...

art77 - daca ati fi fost "persoanele potrivite" nu ati fi avut indoieli. Daca nu a fost sa fie inseamna ca nu a fost chiar persoana potrivita - ci doar un om pe care, probabil, ai fi putut sa il iubesti ar fi putut sa te iubeasca, asa cum v-ati putut iubi si actualii parteneri, la un moment dat...
quasaria
Postat pe 18 Decembrie 2011 23:50
aici da-mi voie te rog sa te contrazic ptr mine a fost oarecum prea tarziu ma regasesc perfect in poveste , dar am fost poate o lasa si am renuntat din cauza asa-ziselor '' prejudecati '' care le regasesc mai jos in comentarii ,si am renuntat de dragul lui poate al meu ,poate al nostru .............dar au trcut ani de atunci si inca ma mai gandesc la el si la...daca ar fii fost cum ar fii fost
adoriana1
Postat pe 19 Decembrie 2011 01:59
adoriana,

Avand o anumita croiala, intotdeauna te vei intreba, mai presus de indoiala, ce ar fi fost daca virai la stanga in loc de dreapta...

Dar e bine sa te opresti destul de rapid.

Ajungi sa traiesti in trecut, poate chiar regretand viitorul care nu s-a intamplat.
Iar remuscarile sunt amare si uneori strivitoare.

Sunt o multime de alegeri marunte, zilnice, care-ti pot pava drumul spre mai bine.
Cu totii am alege (spre exemplu) sa fim sanatosi si bogati, in loc de bolnavi si saracii.

Ideea e sa si faci ceva pentru asta, nu doar sa astepti sa ti se intample.
Pana la urma, esti ceea ce alegi sa fii!

nathalie
Postat pe 19 Decembrie 2011 08:50
De la: reyya, la data 2011-12-17 03:35:43art77- iubirea e precum acceleratul Bucuresti -Pitesti ..pardon , Regio..mai nou :-)))) vine una ..daca nu o prinzi pe cea cu si asa vicii clare de forma ..poate o prinzi pe urmatoarea.
Eu zic sa te mai gandesti..nu de alta dar s-ar putea sa fii surprinsa :-)

reyya :-*
ce dor imi era sa te citesc :)
m-ai facut sa rad in dimineata asta.
cri_cat
Postat pe 19 Decembrie 2011 08:58
eu cred ca daca el era fericit si avea TOT in casatorie nu mai cauta si in alta parte, ...si oricum ce iti este imposibil de avut te atrage mai tare , eu zic ca mai sunt barbati pe lumea asta si ca D-zeu le aranjeaza asa cum vrea el, daca a fost ssa va intalniti abia acum , asta e ...poate aveti vreo sansa intr-o alta viata...SPERA ca intr-o alta viata o sa fiti impreuna, pana atunci lasa-i sa fie fericiti...sau daca el nu considera asta si vrea sa divorteze, este alta problema , alui si a sotiei...si sotia atunci ar trebui sa i dea pace..eu una nu mi-as tine sotul langa mine legat cu fortaa, asta vrei ...DU-TE CU DEMNEZEU...o sa i fie mai bine singura, decat singura in doi.
Atractii, compatibilitati, cred ca apar la multe persoane dupa ce fac pasul casatoriei, dar sincer eu privesc lucrurile asa: SUNT FFF FERICITA CU AL MEU, CE ARE EL ARE AU SI ALTII, MI I-A DAT D-ZEU IN CALE PREA TARZIU INSEAMNA CA NU SUNT PT MINE, POATE IN ALTA VIATA!
cocolin_a
Postat pe 19 Decembrie 2011 13:32
mai bine sa regreti ca ai facut decit sa nu fi facut - ceva, orice
mai bine gusti decit sa maninci prea mult
mai bine respiri profund odata decit sa iti rasuflarea o viata
mai bine bei paharul pina la fund dintr-o data decit sa te imbeti cu paiul
serios
garbo206643
Postat pe 21 Decembrie 2011 10:03
bravo
raspuns perfect
garbo206643
Postat pe 21 Decembrie 2011 10:04
De la: adoriana1, la data 2011-12-19 01:59:12aici da-mi voie te rog sa te contrazic ptr mine a fost oarecum prea tarziu ma regasesc perfect in poveste , dar am fost poate o lasa si am renuntat din cauza asa-ziselor '' prejudecati '' care le regasesc mai jos in comentarii ,si am renuntat de dragul lui poate al meu ,poate al nostru

nu vad contradictia. Nu a intrebat nimeni de ce ai renuntat. Faptul ca ai renuntat e suficient, motivele sint irelevante.
quasaria
Postat pe 21 Decembrie 2011 10:35
nathalie

ai dreptate am tendinta de multe ori sa traiesc in trecut diferenta intre mine si cazul prezentat ca subiect e caeu nu am copii dar sincer icep sa regret tot mai mult hotararea de atunci .....iti multumesc oricum ptr raspuns si iti apreciez sinceritatea ai perfecta dreptate numai ca ani au trecut si acum sunt si in alta tara .......dar decate ori ma intorc acasa ma rog din suflet sa nu il revad ca nu stiu ce reactie sau ce o sa se intample sincer.....ptr cateva ore alaturi de el asi da 10 ani de viata .........
adoriana1
Postat pe 21 Decembrie 2011 20:56
Bine, daca (sa spunem) rasfoiesti un album cu fotografii, e firesc sa te *napadeasca* amintirile, dar nu-i benefic pentru moralul tau sa te copleseasca regretele.
Cum te poti educa, n-as sti sa-ti spun...
E ceva care vine tot dinauntrul tau, mai devreme sau mai tarziu.

Dar iubind, iti garantez ca poti sa faci din noapte-zi, sa aduci noptile albe rusesti din iulie-n decembrie... si asta ar fi numai inceputul!

Hai, succes si mai putina contradictie in ganduri (cam cum reiese din ultimele doua propozitii)!
nathalie
Postat pe 21 Decembrie 2011 23:44
mda.
Apropo de napadit amintiri:

http://www.youtube.com/watch?v=nWuZMBtrc1E
quasaria
Postat pe 21 Decembrie 2011 23:51
Un Craciun Fericit tuturor.
si liniste.
si pace in suflete...
Mr_Li
Postat pe 23 Decembrie 2011 23:25
Nu s-a terminat intre noi , nu se poate termina .
Ne iubim si asta nu o sa ne-o ia nimeni .
Si nu trebuie sa ne sacrificam iubirea pt un juramant facut unui muritor in haine de sfant.

O sa rupa acest legamant si o sa aleaga fericirea , a lui si a noastra .
Si eu imi doresc acelasi lucru si merg mai departe fara regrete.
Prefer sa regret ceva ce am facut...nu vreau sa mor cu regretul ca am alungat barbatul vietii mele.

Si oricum se va termina intre noi in viata asta , stiu ca pe el il voi considera barbatul vietii mele .
E greu de explicat in cuvinte.
Daca as spune ca sunt una dintre cele mai reci persoane si el m-a schimba..poate m-ati intelege mai mult.
Nu am iubit pana acum pe nimeni , nu am pus pe nimeni mai presus de mine si egoismul meu .
E prima data in viata cand nu iau decizii pt binele meu , ci pt binele nostru.

Si stiu ca o sa fie bine , stim , ne dorim si simtim asta .

Craciun Fericit va doresc !
art77
Postat pe 26 Decembrie 2011 02:01

cam asta incercam sa iti spun....
Daca e persoana potrivita pentru tine nu se va incheia povestea. Indiferent care sint motivele sa se incheie, nu se va incheia. Va intelege toata lumea ca nu va puteti desparti - si nu va veti putea desparti.
Daca e sa fii sincera cu tine, orice "obstacole" exista, sint false obstacole. Sint doar aparente. Iar realitatea este intotdeauna mai puternica decit aparentele. Nu sintem facuti sa traim intr-o minciuna continua. Cind te desparti de cineva o faci doar pentru ca nu iubesti. Sau nu iubesti suficient. Nu exista alt motiv real.
quasaria
Postat pe 26 Decembrie 2011 02:30
Sa va fie bine, Art!
nathalie
Postat pe 26 Decembrie 2011 02:32
sau pt ca te saturi sa astepti....ceva ce incepi sa devii constienta nu se va intampla...niciodata!
chiar daca iubesti...
garbo162606
Postat pe 1 Ianuarie 2012 15:44

sory..io n-am inteles nimic,nimicutza..

sory
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2012 15:54
De la: garbo162606, la data 2012-01-01 15:44:37sau pt ca te saturi sa astepti....ceva ce incepi sa devii constienta nu se va intampla...niciodata!
chiar daca iubesti...

renunti la ce nu ai avut.
quasaria
Postat pe 1 Ianuarie 2012 16:01
asa e...Q,doar ca ,mi au trebuit vre o 7 ani sa inteleg asta....dar ma consolez singura spunandu mi ca niciodata nu e prea tz....ce naiba as putea sa mi mai spun. Intotdeauna am citit cu placere comentariile tale ,indiferent de subiect,imi place mult modul cum privesti lucrurile...
Iti doresc un an nou fericit! ,multa sanatate si impliniri alaturi de fetita ta!numai bine!
garbo162606
Postat pe 2 Ianuarie 2012 11:45
multumesc, la multi ani!
le-au mai trebuit si altora foarte multi ani.... deci se mai intimpla.
quasaria
Postat pe 2 Ianuarie 2012 11:51
De la: art77, la data 2011-11-28 08:34:21Ne cunoastem de cateva luni , am devenit cei mai buni prieteni , desi am simtit din prima o atractie care ne sufoca .
Am evitat-o , am negat-o , am incercat sa ne prefacem ca nu se intampla nimic , am incercat sa rup legatura cu el , dar din pacate sau fericire mediul ne tine legati vrem nu vrem.

Am cazut la un moment dat amandoi in ceea ce nu vroiam nici unul desi ne doream f mult. Ne-am pierdut unul in bratele celuilalt si desi a avut ocazia nu a mers foarte departe si il apreciez enorm pt asta. Pt ca era posibil sa fi regretat ( eu .. )

Am reusit sa rup legatura cu el o perioada scurta , dar el continua sa ma caute. Si cum poti uita o persoana care nu vrea sa te lase s-o uiti ?!

Nu e ceea ce am auzit la altii , nu e vorba de sex , nici de avantaje de pe urma asta , nu e distractie si atat , e altceva.
Si singurul lui pacat este ca a jurat credinta alteia in urma cu 6 ani si singurul meu pacat este ca am fost omul care s-a bagat in ceea ce se spune " si omul sa nu desparta..."

Singurul nostru regret este ca ne-am cunoscut prea tarziu si singura intrebare este daca va fi vreodata al meu fara ca lucrul asta sa ma faca sa ma simt vinovata .

Si sunt sigura ca el e persoana potrivita pt mine si daca maine m-ar intreba cineva ce cred despre sufletul meu pereche , i-as spune ca l-am cunoscut si pierdut deja .
Astazi fetele sunt naive ,pierd virginitatea prea usor,barbatii abia dupa ce se culca cu 50 de femei se insoara,dupa aia inseala fiecare in felul lui.
garbo259118
Postat pe 12 Ianuarie 2012 01:52
Fata draga 118 cati ani ai?Ai mai deschis si 2 topice cu teme ca de-o naiva..sau ca de una cu multa experienta..! Esti ff. sfatoasa si nu te inteleg..Cred ca daca ti-as stii varsta,m-as lamuri,oricum..pup!
elisabeta_boia
Postat pe 12 Ianuarie 2012 09:30
De la: art77, la data 2011-11-28 08:34:21Ne cunoastem de cateva luni , am devenit cei mai buni prieteni , desi am simtit din prima o atractie care ne sufoca .
Am evitat-o , am negat-o , am incercat sa ne prefacem ca nu se intampla nimic , am incercat sa rup legatura cu el , dar din pacate sau fericire mediul ne tine legati vrem nu vrem.

Am cazut la un moment dat amandoi in ceea ce nu vroiam nici unul desi ne doream f mult. Ne-am pierdut unul in bratele celuilalt si desi a avut ocazia nu a mers foarte departe si il apreciez enorm pt asta. Pt ca era posibil sa fi regretat ( eu .. )

Am reusit sa rup legatura cu el o perioada scurta , dar el continua sa ma caute. Si cum poti uita o persoana care nu vrea sa te lase s-o uiti ?!

Nu e ceea ce am auzit la altii , nu e vorba de sex , nici de avantaje de pe urma asta , nu e distractie si atat , e altceva.
Si singurul lui pacat este ca a jurat credinta alteia in urma cu 6 ani si singurul meu pacat este ca am fost omul care s-a bagat in ceea ce se spune " si omul sa nu desparta..."

Singurul nostru regret este ca ne-am cunoscut prea tarziu si singura intrebare este daca va fi vreodata al meu fara ca lucrul asta sa ma faca sa ma simt vinovata .

Si sunt sigura ca el e persoana potrivita pt mine si daca maine m-ar intreba cineva ce cred despre sufletul meu pereche , i-as spune ca l-am cunoscut si pierdut deja .

daca tio trage ca aici
Nice Tits (fucking 3)
FRIGIDA
Postat pe 21 Ianuarie 2012 03:51
De la: crysstynna, la data 2011-12-03 08:48:32Buna,

Tu fa ce simti...si eu ...mi-a luat mult sa ma hotarasc sa fiu cu el desi era casatorit...dar dragostea lui pe care mi-a demonstrat-o cu adevarat...acum traiesc o poveste de iubire ff frumoasa...

Alta shtoarfa tavalita de un barbat casatorit, tavaleala pe care ea o numeshte "o poveste de iubire ff frumoasa"... Dar (statzi !!!) ca asta nu-i suficient! Ea se simte datoare sa mai sfatuiasca shi o alta sa-i urmeze exemplul desigur , din dorintza de a nu fi singura la Judecata de Apoi . Doamneeeeeeeeeee, mare tzi-e gradina!!!
carco
Postat pe 5 Februarie 2012 15:53
carco, esti mortala...:)))))
eu_geminy
Postat pe 5 Februarie 2012 16:00
De la: art77, la data 2011-12-26 02:01:55Nu s-a terminat intre noi , nu se poate termina .

Fireshte! O sa se termine cand te va inlocui cu alta . Tot o naiva care il va considera sufletul ei pereche. Fiecarei parashute de genul tau ii vine randul mai devreme sau mai tarziu. Shtii cand? Pai cand se invecheshte sita :)))))))) Atunci sa nu vii sa ne plangi pe umar , pentru ca noi nu consolam coarde ordinare !
carco
Postat pe 5 Februarie 2012 16:02
mey carco,
dar tu la oamenii astia nu te gandesti?...
au si ei nevoie de click-uri aciulea, sa le creasca ratingul!...
daca ar disparea "preacucernicele" si "preacu(r)vioasele" astea, ce-ar mai ramane din site?!
eu si tuta de Ilenutza, onorabila Irniooka, plus inca o mana de useri cumintzei!
flori pe tzeava pushtii!!...

faliment curat, he he he he:)))))))))))
eu_geminy
Postat pe 5 Februarie 2012 16:09

Vezi-ți de treaba,este doar o parere!Omul din fire este curios,pina se convinge ca si gheata tot apa este.
GIOVANI
Postat pe 27 Februarie 2012 12:37
De la: art77, la data 2011-12-26 02:01:55Nu s-a terminat intre noi , nu se poate termina .
Si stiu ca o sa fie bine , stim , ne dorim si simtim asta .

Craciun Fericit va doresc !

Art, mai spune-ne shi noua noutatzi. Craciunul a trecut dar vrem sa shtim daca Pashtele va prinde impreuna ... Ne-ai lasat asha, neterminatzi ...
carco
Postat pe 27 Februarie 2012 18:15
Fapta e consumata deja...mergi inainte,egal ce se va mai intampla..
Mereu se spune ca de aceea se destrama casniciile...caci intervine a treia persoana...
Daca ar fi fericiti in casnicie,nu ar mai cauta in alta parte...
Deci...multa bafta !!!
O zi frumoasa tuturor !!!
garbo226933
Postat pe 28 Februarie 2012 15:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
amanta...nasului 107 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:49
B�RBA�II R�ZBUN�TORI... 24 De la: sophia 24 Septembrie 2009 22:53
buna...am nevoie de un sfat va rog.. 10 De la: garbo070402 9 Martie 2010 00:05
Am nevoie de sfaturi 5 De la: quasaria 25 Iulie 2011 13:45
RECUNOSTI CA TI-AI INSELAT SOTUL? 334 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48
Setari Cookie-uri