Buna tuturor� De cand cu vremea asta schimbatoare, am racit acum cateva zile. Problema cea mare, insa, e o tuse care ma chinuie... De cateva nopti nu mai reusesc sa dorm din cauza ei. Simt o presiune in piept...am nasul infundat, ma doare si capul...nu ma simt deloc bine. Singura parte buna e ca am observat ca febra totusi nu am...deci nu ar fi o infectie (sau cel putin asa cred). Pana reusesc sa ajung la medic (am programare abia saptamana viitoare, ca nu avea liber mai devreme ), ce ma sfatuiti sa fac? Stiti vreun tratament / medicament care sa trateze aceste simptome, fara a fi prea agresiv cu organismul? |
||
maria_70 Postat pe 8 Decembrie 2011 15:43 |
||
---|---|---|
M-am intors cu vesti bune! :) Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 � e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine. Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite! :) |
||
maria_70 Postat pe 13 Decembrie 2011 11:37 |
||
Un ceai de vin cu piper si scortisoara, e la fel de bun , pentru mine e mai bun! | ||
|
||
SAL Postat pe 13 Decembrie 2011 14:55 |
||
Ceai de cimbru s�lbatic cu miere. | ||
Axl_22 Postat pe 13 Decembrie 2011 15:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
corsaje | 1 | De la: arcobaleno13 22 Ianuarie 2011 17:37 |
Sanatatea unghiilor de la picioare | 2 | De la: garbo_468725 11 Iulie 2017 00:17 |
FORMALDEHIDA � O SUBSTANTA TOXICA DIN MEDIUL DE ZI CU ZI | 110 | De la: fleurdelis 2 Martie 2010 23:23 |
|
||
Ajutorrr vum sa scap de nevroza axioasa | 42 | De la: nelu84 15 Aprilie 2017 16:24 |
pete pe cerul gurii | 6 | De la: iulyana_91 6 Iunie 2012 17:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară