Buna tuturor� De cand cu vremea asta schimbatoare, am racit acum cateva zile. Problema cea mare, insa, e o tuse care ma chinuie... De cateva nopti nu mai reusesc sa dorm din cauza ei. Simt o presiune in piept...am nasul infundat, ma doare si capul...nu ma simt deloc bine. Singura parte buna e ca am observat ca febra totusi nu am...deci nu ar fi o infectie (sau cel putin asa cred). Pana reusesc sa ajung la medic (am programare abia saptamana viitoare, ca nu avea liber mai devreme ), ce ma sfatuiti sa fac? Stiti vreun tratament / medicament care sa trateze aceste simptome, fara a fi prea agresiv cu organismul? |
||
maria_70 Postat pe 8 Decembrie 2011 15:43 |
||
---|---|---|
M-am intors cu vesti bune! :) Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 � e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine. Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite! :) |
||
maria_70 Postat pe 13 Decembrie 2011 11:37 |
||
Un ceai de vin cu piper si scortisoara, e la fel de bun , pentru mine e mai bun! | ||
|
||
SAL Postat pe 13 Decembrie 2011 14:55 |
||
Ceai de cimbru s�lbatic cu miere. | ||
Axl_22 Postat pe 13 Decembrie 2011 15:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Tuse productiva- medicamentatie gresita | 19 | De la: Catalina_1313 2 Martie 2012 13:34 |
Vaccinul A1H1 | 14 | De la: nazirra 15 Ianuarie 2010 15:18 |
Cum sa ma alimentez sanatos | 7 | De la: garbo_464598 30 Septembrie 2017 12:41 |
|
||
De ce intrii pe forum? | 5 | De la: europroiect2007 21 Decembrie 2010 20:07 |
menstruatia | 3 | De la: Elena_ 15 Decembrie 2008 01:38 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri